نه واسه من نداره.میشه دانلود کرد؟
سلام دوستان من بازی رو اجرا میکنم اولش روون اجرا میشه بعد یه 10 دقیقه بازی شروع میکنه به لگ انداختن گرافیک چیزامم اپدیت شده؟ ممکنه باگی تو کرک باشه؟ ریلودد رو نصب کنم حله؟
CPU I7
GT 750 2G
6 GB RAM
با پایین ترین تنظیمات هم همین آشو همین کاسست
اگه مشکل یکی از بچه هارو دنبال کرده باشی که تو دو صفحه ی قبل بود.....به خاطر گرمای سیستمته....باید خنکش کنی......یا کول پد بخر یا زیر اسپیلیت بازی کن باهاش.....بازم شاید خنک نشه....یه راهی پیدا کن برای خنک کردنش...
سلام
من مشکل صدا در GTA V دارم
یعنی در اول(که حالت نمایش و آژیر پلیس هست) صدا داره اما به محض ورود به بازی هیچ صدایی ندارم
نمی دونم چرا؟
اما اینو بگم که نسخم ریلودد هست و تمام راه های گفته شده از جمله DirecX 11,10,9 و آپدیت کارت صدا، و .net رو آزمایش کردم ولی بازم جواب نداد.
لطفا راهنمایی کنید.
سیستم من: Asuse N56JN - 8GB RAM,4GB VGA,core i7
من گرافیک ۷۷۰ از نوع مموری دو گیگ دارم و رمم ۸ هست سی پی یو هم .
۲۵۰۰ ولی تکسچر بازی رو نمیتونم رو نهایت بزارم میاد رو حالت نرمال یعنی کمترین.میگه حافظه کم دارین!!چجوری رفعش کنم؟
اگه گرافیک شما ضعیف باشه ولی سی پی یو و رم اوکی باشن.شما هیچ وقت لگ مشاهده نمیکنین.فقط فریم بازی شما پایین هست.دلیل لگ به خاطر ضعف cpu میتونه باشه یا رم.که اولی کاملا رد میشه.میمونه رم.به خاطر دما هم ممکه باشه.سلام دوستان من بازی رو اجرا میکنم اولش روون اجرا میشه بعد یه 10 دقیقه بازی شروع میکنه به لگ انداختن گرافیک چیزامم اپدیت شده؟ ممکنه باگی تو کرک باشه؟ ریلودد رو نصب کنم حله؟
CPU I7
GT 750 2G
6 GB RAM
با پایین ترین تنظیمات هم همین آشو همین کاسست
تو مرحله bilitz play همون مرحله که ماشین آشغالیو جرثقیلو میبرن بعد اون ون سفید سبزرو میدزدن با آپدیت 4 بعد از اینکه فرانکلین ماشین آشفالیو منفجر میکرد و با ماشین فرار میکرد بعد موقع سوییچ کردن رو مایکل از بازی میپرید بیرون الان آپدیت 5 رو ریختم موقعی که پلیسارو میکشن بعد فرانکلین میاد سواز ماشین آشغالی بشه میپره بیرون چشه ؟
سلام . من تمام آپدیت های بازی رو ریختم ک آخریش ورژن پنج بود ولی بعد از اون سوار دوچرخه نمیشه و کلاب ها هم خالی شدند و تو یه سری مراحل میپره بیرون .
ممنون میشم راهنمایی کنین
من نمیدونم رو چه حسابی سیستم پیشنهادی رو زدن رم 8 گیگ....مشخصه براش کمه.با رم 8 نهایت جزییات بازی مدام لگ میزنه.من امتحان کردم با رم 10 همه چیز اوکی بود.رو 1080 بازی نیاز به 10 گیگ رم داره!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)