تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 108 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همگی قلیون مهمون من

شام با کی باشه ؟
    دوستانی که تو راه هیستید یکی به اندازه بچه ها مرغ و فلفل و زرجوبه و پیاز و ابکیمو بگیره با نون ما این جا داریم مکان رو اماده میکنم
    ماستو سبزی هم یادتون نره دمتونم گرم
    دفه قبل به گند کشیدیم مکان رو
    اخر کار پیک میندازیم که خرجش زیاد نشه

الکی مثلا ما دور هم بودیم و مثل فیلما خوردیم و پاشیدیم و .... رفتیم حالا دوباره دور هم جمع شدیم
    Last edited by 1376MAXIMUM; 24-04-2015 at 00:27.

2. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : به نظرتون نسبت شماره این گروه با عنوان گروه چیه ؟ آیا ایمان نیاورده اید ؟ نظریه تکامل ؟

-----

از میزگرد فقط گردی میز مونده
    Last edited by befermatooo; 26-04-2015 at 21:24.

4. 2 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پروفسور ویجی پاند استاد دانشگاه استانفورد آمریکا چند سالی است سیستمی سوپر کامپیوتری طراحی کرده است که سریع ترین و قوی ترین سوپر کامپیوتر جهان با قدرتی نزدیک 20 هزار تریلیون محاسبه در ثانیه از به هم پیوستن صدها هزار کامپیوتر از طریق اینترنت از تمامی نقاط جهان است.

شبها وقتی میخوابید کامپیوتر تان را خاموش میکنید و بلا استفاده میماند در حالی که میتوانید قدرت پردازشی کامپیوترتان را به این سوپرکامپیوتر متصل کنید تا محاسبات پیچیده داروسازی و شبیه سازی پروتئینهای بدنتان را انجام داده و چه بسا ان کشف جدید درباره سرطانهای لا علاج و یا بیماریهائی مانند پارکینسون، آلزایمر و غیره به وسیله کامپیوتر شما کشف رمز شود.

کافی است به سایت دانشگاه استانفورد آمریکا مراجعه نموده و نرمم افزار ان را در کامپیوترتان نصب نمائید و مواقعی که از کامپیوتر استفاده نمیکنید اجازه دهید فرمولهای محاسباتی دانشگاه استانفورد برای کشف داروهای درمان سرطان و الزایمر و پارکینسون و ایدز و غیره در کامپیوتر شما پردازش شود.

سایت همکاری و مشارکت دانشگاه استانفورد برای برنامه شبیه سازی پروتئینهای داروئی بیماریهای لا علاج:

صفحه پروژه شبیه سازی در ویکی پدیا:

سایت شخصی مدیر پروژه پروفسور ویجی پاند دانشمند و محقق علووم کامپیوتری، علوم شیمی، علوم ساختارهای بیولوژیکی

صفحه پروفسور پاند در ویکی پدیا:

========================

استفاده از توان محاسباتي دستگاه‌هاي "پلي‌استيشن "۳ براي تحقيقات سرطان

شركت "سوني" اعلام كرد كاربران دستگاه‌هاي جديد "پلي‌استيشن "۳ مي‌توانند از پايان ماه مارس توان محاسباتي بلامصرف اين دستگاه‌ها را از طريق اينترنت براي مطالعه در زمينه بيماري سرطان در اختيار دانشمندان دانشگاه "استفورد" قرار دهند.
    به گزارش سايت اينترنتي "نيوزفكتور"، در برنامه‌اي به نام "فولدينگ ات هوم"( ،(Folding@home مجموع توان محاسباتي شبكه‌اي از دستگاه‌هاي
    "پلي‌استيشن "۳ كاربران داوطلب در سرتاسر جهان، براي تحقيقات در زمينه شناسايي علت پيدايش و نيز درمان بيماري‌هايي نظير انواع سرطان، پاركينسون، آلزايمر و فيبروز كبدي مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

"ماسايوكي كاتاني" مدير اجرايي بخش سرگرمي‌هاي رايانه‌اي شركت "سوني" اعلام كرد شبيه‌سازي‌هاي رايانه‌اي و مطالعه پروتيينهاي پيچيده مرتبط با اين بيماري‌ها به چيزي بيشتر از يك ابررايانه نياز دارد و مجموع توان محاسباتي هزاران دستگاه پلي‌استيشن ۳ مي‌تواند در اين زمينه نياز محققان دانشگاه "استنفورد" را برطرف كند.

پيچيدگي اين شبيه‌سازي‌ها به اندازه‌اي است كه انجام آنها توسط يك رايانه شخصي معمولي به زماني در حدود ۳۰ سال نياز خواهد داشت اما با استفاده از فناوري "محاسبات با كمك رايانه‌هاي توزيع شده در نقاط مختلف" مي‌توان اين قبيل تحقيقات پيچيده را با سرعت بالايي انجام داد.

در اين طرح هر دستگاه "پلي‌استيشن "۳ كه به شبكه اينترنتي طراحي شده ويژه همين طرح متصل شود، بخش كوچكي از محاسبات را در بر عهده مي‌گيرد و پس از پردازش اطلاعات خام دريافتي از دانشگاه استنفورد، اطلاعات پردازش شده را به رايانه مركزي اين دانشگاه ارسال مي‌كند.

دستگاه‌هاي "پلي‌استيشن "۳ به يك پردازنده قدرتمند رايانه‌اي به نام "سل" مجهز هستند كه در اصل ساخت شركت "آي‌بي‌ام" است. پردازنده "سل" در هر ثانيه مي‌تواند چند ميليارد محاسبه رايانه‌اي انجام دهد و به گفته مقامات "سوني"، توان محاسباتي هر پردازنده "سل" حدود ۱۰ برابر توان محاسباتي پردازنده‌هاي جديد مورد استفاده در رايانه‌هاي شخصي و رايانه‌هاي لپ‌تاپ است.

شركت "سوني" اعلام كرده است كاربران "پلي‌استيشن "۳ مي‌توانند از پايان ماه مارس با ثبت نام اينترنتي در برنامه Folding@home نرم‌افزار كوچكي را دانلود و در دستگاه "پلي‌استيشن "۳ خود نصب كنند كه اين نرم‌افزار در زمان عدم استفاده كاربر از دستگاه، توان محاسباتي بسيار زياد دستگاه را از طريق اينترنت در اختيار محققان دانشگاه "استنفورد" قرار مي‌دهد.

==================================

وقتی به ادمهائی که کارهای مهمی انجام میدهند نگاه میکنیم اصلا یادمون میره که ماهم داریم کاری انجام میدیم

این هم مشخصات سریعترین سوپر کامپیوتر جهان که دائم در حال تغییر و تحول و رشد و نمو هست:

میلیونها نفر از مردم دنیا از طریق خانه هایشان کامپیوترهایشان را به هم وصل کرده اند و این دانشمند از کامپیوتر خانه مردم قویترین سوپر کامپیوتر جهان با قدرت نزدیک بیست هزار تریلیون محاسبه در ثانیه را برای شبیه سازی محیط بدن انسان ساخته است.

هر کسی انجام داد به بقیه خبر بده تا از تجربه ها و نظراتش استفاده کنیم
    فلدینگ ات هوم برای گوشی هم هست اینترنت مصرفیش هم خیلی کمه من ۶ ساعت وصل بودم ۶۰ مگ استفاده داشته برنامه البته روی گوشی کامپیوتر رو نصب نکردم برنامه امن هست و تنها دسترسیش به وایفای هست
    لینک گوگل پلی
    Last edited by 1376MAXIMUM; 29-04-2015 at 07:59.

6. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

ممنون داش

اما انگار یه همچین کاری یا فکر کنم از سال 2007 اینا شروع شد آیا واقعا نتیجه ای داره بنظرت. البته الان یسر به این سایتا میزنم ببینم چه خبره

8. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ما دو هفته یبار با بچه ها میریم بیرون کن ، کوهسار یا جاهای مشابه کبابی جوجه ای چیزی درست میکنیم میزنیم
    حالا بچه ها گفتن دنبال یه غذای دیگه باشیم بجز جوجه و کباب کوبیده ، ماهی...اینا تکراری شده یه مقدار
    هر چیزی که بشه رو ذغال درست کرد
    پیشنهادتون چیه؟
    هر چیزی به ذهنتون میرسه بگید...البته درست کردنش سخت نباشه خیلی.نهایتا بشه تا جمعه درستش کرد.

البته اگر ماهی خاصی هم میشناسید که برای کبابی خوبه معرفی کنید شاید همینو گرفتیم.

مرسی.

10. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    ما دو هفته یبار با بچه ها میریم بیرون کن ، کوهسار یا جاهای مشابه کبابی جوجه ای چیزی درست میکنیم میزنیم
    حالا بچه ها گفتن دنبال یه غذای دیگه باشیم بجز جوجه و کباب کوبیده ، ماهی...اینا تکراری شده یه مقدار
    پیشنهادتون چیه؟
    هر چیزی به ذهنتون میرسه بگید...البته درست کردنش سخت نباشه خیلی.نهایتا بشه تا جمعه درستش کرد.

البته اگر ماهی خاصی هم میشناسید که برای کبابی خوبه معرفی کنید شاید همینو گرفتیم.

مرسی.
    املت هم میچسبه مخصوصا اگر اول بزارید گوجه ها بپزه خوب و تقریبا ابش تموم بشه بعد تخم مرغ ها رو اصافه کنید فوق العاده میشه خیلی مچسبه اگر اهلش باشید خوب درست کردنش هم سخت نیست گرونم در نمیاد نیتونید یه مقدار قارچ هم خورد کنید توش بریزید با گوجه ها با اب گوجه ها بپزه خوب میشه این طوری هم فقط خونه امتحان کنید اول که دستتون بیاد اگر این مدلی تا حالا نپختید بزارید اب گوجه تقریبا تموم بشه معمولا تا گوجهه هنوز اب داره تخم مرغ رو اضافه میکنن اب میندازه من خیلی بدم میاد
    خود تخم مرغ هم بد نیست نیمرو کنید من یه دوبار بیشتر نرفتم ولی کسایی که باهاشون میرفتیم تقریبا هر هفته میرن همینا رو درست میکنن
    نونم اگر تازه باشه همراهتون خیلی بهتر میشه
    تخم مرغ ها رو هم تو یه ظرف کوچیک طوری که بهش فشار نیاد میزارن که نشکنه
    معمولا همینا هست فکر کنم از جوجه خیلی راحت تر باشه یه ظرف بزرگ هم ببرید همه رو یه جا درست کنید
    گوجه ها رو هم نیازی نیست رنده و .... بکنید اخه دیدم یه سری میشینن رنده میکنن گوجهه رو کلی زور میزنن همون جوری یه خورده ریزش هم بکنید با حرارت له میشه مثل همونه
    والا به خدا میشینه گوجه رو رنده میکنه پوستشو جدا نیکنه و .... حوصله دارن ملت
    ما یه چند بار که انجام دادیم بد نبود

12. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

اگه حوصله دارین الویه درست کنین بزارین توی ظرف یک بار مصرف ببرین همراهتون

14. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون داش

اما انگار یه همچین کاری یا فکر کنم از سال 2007 اینا شروع شد آیا واقعا نتیجه ای داره بنظرت. البته الان یسر به این سایتا میزنم ببینم چه خبره
    من رفتم نمیدونم یه سری ملکول اورد رو صفحه رندر ۳دی داشت و اینا جالب بود حدودا نضف توان سیستمت رو استفاده میکنن بقیه رو ازاد میزارن که بهت فشار نیاد این ملکول ها هم فکر کنم یه ترکیب عالی بود چون معمولا کربن رو با مشکی نشون میدن و تعداد زیادی مولکول مشکی داشت و نیتروژن اکسیژن هم توشون بود و رو رندر بود که نیتروژن معمولا قرمزه و اکسیژن سفید خوب همه اینا تو اون ترکیبه بود و پرداژش میشد و تکثیر میشد و این حرفا البته تکثیر شدن رو میدونم ماده تو ازمایش های بیولوژیکی و ... به وجود نمیاد یع ۲-۳ ساعت گذاشتم رو رندر بود مصرفش رو سیستم خیلی کم بود مثلا رو همون دو سه ساعت چیزی حدود ۱۰۰ کیلو بایت مصرف کرد من رو سیستم لینوکسش امتحان کردم بقیه رو شما بکنید ببینیم چطوره رو گوشی هم جالبه با این که گوشی وصله ولی خوب اصلا داغ و .... نمیشه فکر کنم یا پردازش نمیکنه یا میزان کم میگیرن ازش که صدمه نبینه جالب بود خیلی سریع انجام میشد این چیزی که من داشتم از دوسه تا اسنپ شات تا ۴۰-۵۰ تا رو گرفتم و فرستاد
    خروجی و ... رو هم اصلا نمیدونم چیه چه شکلی هست دیتا هست تکست هست چیه رو اصلا نفهمیدم
    امید واریم به درد بخوره حالا یه مدت میزاریم باشه دیگه یهو به در بخوریم وکار کنه ما میدونیم اینو گفتن هست ما هم عمل کردیم که کمک کنیم راست و دروغ و استفادش که چی هست و .... با راه اندازی کننده این برنامه

16. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    پیشنهادتون چیه؟

مرسی.
    جوجه کباب و کوبیده مگه تکراری میشن؟ سفر که مزّش به جوجه کبابشه. ذغال هم اصولا برای کباب درست کردن و قلیون آماده کرد هست. البته جایگزین هایی هم هست. من به جز جوجه و کوبیده، همبرگر ذغالیم فوق العادست از این مخصوصا بخرین یه ورشو که کباب کردین برش گردونین و روش پنیر پیتزا بزنین فوق العده چیزبرگر خوشمزه ای میشه. یه غذای دیگه هم میشه درست کرد که خودم همیشه درست کردم ندیدم هم کسی دیگه درستش کنه، سیب زمینی کبابی + قارچ کبابی + گوجه فرنگی خام + کره محلی فوق العاده میشه ها مخصوصا با نون سنگگ. مرغ بریون و ماهی هم میشه ذغالی درست کرد ولی باید وقتتون زیاد باشه.
    خوراک بادمجان ذغالیم هست میتونی تو نت سرچ کنی ولی زیاد مردونه نیست خانم ها بیشتر دوستش دارن.
    انار کبابی هم خوبه. هرچند الان فصل انار نیست ولی اگه گیرت اومد انار کبابی خیلی خوشمزه میشه. البته انار کبابی غذای اصلی نمیتونه باشه

18. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    پیشنهادتون چیه؟

مرسی.

ماهی شکم پر هم جواب میده.
    ماهی استفاده شده خیلی مهمه، اگر ماهی جنوب باشه که چه بهتر. ولی با ماهی سفید و قزل آلا هم میشه.

طرز تهیش هم تو نت هست سرچ کنید، با این تفاوت که بعد از پر کردن شکم ماهی، اون رو سرخ نکنید. دور کاغذ فویل بپیچید و بندازید داخل ذغال ها.
    مورد بعدی هم ماهی گاریز هست که بدون روغن، داخل تابه ای از جنس چدن پخته میشه و طعم فوق العاده ای داره البته به این شرط که گرم گرم میل کنید.

20. 3 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •