تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 88 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آره قبلا خیلی شلوغ بود و بچه ها کریرهاشون رو میذاشتن که خیلی خوب و جذاب بود.
    حالا برای عوض کردن حال و هوا لینک زیر رو میذارم که یکی تا سال 2034 رفته جلو تا جایی که رحیم استرلینگ مربی شده و اتفاقات خیلی جالب دیگه ای هم افتاده که عکس همه اتفاقات رو گذاشته. حس نوسترا داموس به آدم دست میده

حتی آخر پست لینک های دانلود کریرهاش رو هم گذاشته.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حیلی جالب بود
    بعد از چند سال آژاکس کلا تو لیگ هلند محو شده
    تو لیگ انگلیس من سیتی ابتدا قدرت محض بوده بعد چلسی و منچستریونایتد تونستن باهاش رقابت کنن
    تو لیگ آلمان بعد از چند فصل شالکه تونسته قدرت اول بشه ولی اونم بعد از 6-7 سال دوباره قدرت را به بایرن پس داده
    تو لیگ کرواسی قدرت توی دوره های 7-8 ساله چرخیده
    تو اسپانیا بارسا بهترین بوده (گرچه تو اروپا به نظر ناموفق میرسه و تو رده بندی تیمهای اروپایی هم رتبه خیلی پایینی داره) گرچه تو هیچ دوره ای نتونسته قدرت محض لالیگا بشه (اتفاقی که تو لیگ های دیگه افتاده)
    فرانسه هم که مشخصه پاریسن ژرمن بدون رقیبه
    پرتغال پورتو و بنفیکا در یه حد افتخار کسب کردن
    ایتالیا هم که یوونتوس بدون رقیب بوده، گرچه 3 سال آخر نتونسته جزو سه تیم اول باشه

مربیان:
    آرسنال: ونگر 2015 خداحافظی کرده و مربیانی که به جاش اومدن غیر از یه مورد که 5 سال مونده بقیه ناپایدار بودن، مورینیو و گالاردو که زود برکنار شدن، سیمئونه و کومان هم خودشون آرسنال رو زود ترک کردن، آخرین سرمربیان آرسنال هم هالک و زیدان بودن
    چلسی هم که همه مربیهاش رو زود به زود برکنار میکرده و فقط یه مربی 8 سال دووم آورده که تنها دوران موفقیت بار چلسی بوده
    لیورپول: راجرز بعد از 5 سال برکنار شده، جالبترین فردی که سرمربی لیور شده آگوئرو بوده، آخرین سرمربی هم پپ هست
    من سیتی: پلگرینی 2019 برکنار شد و مربیان جانشینش همگی خیلی زود برکنار میشدن. پپ دوبار به من سیتی رفت که هر دو بار یک ساله برکنار شد. آخرین سرمربی مونتلا
    منچستر یونایتد: بعد از تغییر مربیان متعدد، سال 2022 بالاخره به یه ثبات رسیده و تا 2034 که آخر سیو بوده مربی را تغییر نداده

گواردیولا 3 بار مربی بایرن و دو بار مربی سیتی شده. سرمربیگری آلمان و اسپانیا هم تو کارنامش هست

2. 2 کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه onlyroma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خیلی جالبه. خودم به شخصه نتونستم بیشتر از 4 فصل سیوهام رو ادامه بدم و چند بار هم توی این سال ها تا سه فصل رفتم ولی هر بار یه سری اتفاقها می افته که نمیتونم سیوم رو ادامه بدم

دیگه برام خیلی فانتزی شده که بتونم حتی تا 4 فصل برم جلو. اوجش هم امساله که نمیدونم چرا نمیتونم زیاد پیگیر بازی باشم(البته دلیل اصلیش دانشگاه لعنتیه) و تنها یه نیم فصل ناموفق با نیوکاسل دارم

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.بچه ها من امروز نسخه ارجینال بازی رو گرفتم اگه کسی داره برای آنلاین ادم کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوال مهم هم داشتم Face pack و ... رو از کجا میتونم رایگان دانلود کنم؟ هر چی پیدا کردم لینکهای خوبشون پولی بودن و نمیشه این پک ها رو که حجمشون بالاس از میرور های رایگانشون دانلود کرد. اگه میشه یه لینکی چیزی بدید.این تیمهای مهم فقط درست بشن عالی میشن.ممنون
    کسی اینجا فیس پک استفاده نمیکنه یعنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

طرفداری- فوتبال منیجر یک بازی شبیه ساز مربیگری است که سال ها علاقه مندان به مربی گری را سرگرم کرده است. از این بازی می توان به عنوان یک دستگاه پیش بینی کننده نیز استفاده کرد. ملاک ها و ساز و کار این بازی به شکلی است که در واقع هر فصلی که در این بازی جلو می روید می توانید تا حدودی آینده تیم های دیگر را نیز مشاهده کنید. تغییرات سرمربی ها، تیم هایی که سقوط می کنند، مشکلات مالی که در آینده برای هر تیم ایجاد می شود و حتی تغییر استادیوم!

شخصی که سال ها این بازی را انجام می داده است در نسخه 2015 این بازی دست به ابتکاری جالب زده. او در طی 58 روز 1000 سال در این بازی به جلو رفته است و نتایجی که با چشم خود دیده است باعث شوکه شدن او شده. نتایج به حدی جالب بوده است که بسیاری از سایت ها و خبرگزاری های مطرح دنیا با این فرد مصاحبه کرده اند.
    خودتان را آماده کنید. قرار است پر افتخار ترین تیم 1000 سال آینده را بفهمید. جالب است مگر نه؟ آیا فکر می کنید در سال 3015 منچستر یونایتد هنوز پر افتخار ترین تیم در لیگ انگلستان است؟ آیا فکر می کنید گرت بیل همچان گران ترین خرید دنیا خواهد بود؟ یا ومبلی هنوز بزرگ ترین ورزشگاه انگلستان است؟

چنین تجربه های در واقع محک تکنولوژی به حساب می آیند. Lorf_Yimzo شخصی است که این کار را انجام داده است. او می گوید که در سال 2400 تصمیم گرفته سرمربیگری نورثهمپتون، تیمی در دسته سوم انگلستان را بر عهده بگیرد و با چیزی جالب روبرو شده است. این تیم از همه تیم های کنونی یعنی در سال 2015 پول دار تر است!
    فرقی ندارد فن خال چه فلسفه ای را در یونایتد بگنجاند، آرسن ونگر ممکن است در حال ساختن آینده آرسنال باشد. اما بر اساس پیش بینی این بازی هیچ کدام از تیم های منچستریونایتد یا آرسنال در افتخارات قهرمانی حتی در نزدیکی های برنلی نیستند! بر اساس پیش بینی این بازی شفیلد یونایتد پر افتخار ترین تیم انگلستان با 168 عنوان قهرمانی است. برنلی بزگترین استادیوم انگلستان را خواهد داشت. جالب این است که رکورد نباختن آرسنال همچنان تا 1000 سال بعد باقی خواهد ماند. در 1000 سال بعد تیم های چون استون ویلا، وستهم و یا نیوکاسل در لیگ محلات خواهند ماند.

و اما گران ترین بازیکن 1000 سال دیگر چه کسی است؟ آیا باز هم پای رئال مادرید در میان است؟ خیر! کاونتری سیتی با پرداخت 127 میلیون دلار به بوردو بازیکنی به نام جرمی لنوی را به خدمت خواهد گرفت. دومین بازیکن گران قیمت کارلوسی خواهد بود که با قرارداد 111 میلیون دلاری از لاتزیو به شفیلد یونایتد خواهد رفت.
    در فصل 2606/07 بازیکنی به نام کاردو کیاکو با 36 گل، رکورد گلزنی لیگ جزیره را می شکند. نکته جالب، کریستیانو رونالدو و لیونل مسی همچنان رکورد دار گل زده در چمپیونز لیگ هستند.

در رده ملی نیز نکات جالبی وجود دارد. ونزوئلا 1000 سال بعد، 25 عنوان قهرمانی جام جهانی خواهد داشت. تیمی از فنلاند، هجدهمین تیم پرارزش دنیا خواهد بود. فنلاندی که لیگ چندان معتبری ندارد.
    اما در لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید با 108 عنوان قهرمانی هزار سال بعد نیز همچنان پرافتخار ترین تیم اروپا خواهد ماند. در استادیوم های آینده، ورزشگاهی مثل نیوکمپ چیزی به حساب نخواهند آمد. سالزبورگ ورزشگاهی با ظرفیت 550.000 نفر خواهد داشت!!!
    چرخش 180 د‌رجه‌اي
    شبيه‌سازي قرن اول (از سال 2015 به بعد‌) چند‌ شگفتي را به همراه د‌ارد‌. اين ‌فرد‌ كه با نام كاربري «لورف ييمزو» د‌ر شبكه اجتماعي «رد‌يت» حضور د‌ارد‌، مي‌گويد‌ تيم «د‌ربي كاونتي» د‌ر سال 2021 فاتح ليگ‌برتر خواهد‌ شد‌ و استوك‌سيتي يكي از مد‌عيان اصلي ليگ خواهد‌ بود‌ و اين جايگاه را تا سال 2100 هم حفظ خواهد‌ كرد‌! بعد‌ از آن تيم‌هايي مثل شفيلد‌يونايتد‌، ساوث‌اند‌، ساند‌رلند‌ و چند‌ين باشگاه د‌يگر كه همگي د‌ر حال حاضر جزو تيم‌هاي كوچك انگليس به حساب مي‌آيند‌ به بزرگان فوتبال اين كشور تبد‌يل خواهند‌ شد‌. د‌ر نهايت اين شبيه‌سازي د‌ر سال 3015 به پايان رسيد‌ه كه د‌ر سال‌هاي آخر رقابت شد‌يد‌ي بين تيم‌هاي برنتفورد‌، ايپسويچ و ناتينگهام فارست براي كسب قهرماني خواهد‌ بود‌ و البته د‌ر آخرين سال جام به هال‌سيتي مي‌رسد‌!
    شفيلد‌يونايتد‌، سلطان ليگ‌برتر
    طبق شبيه‌سازي‌هاي صورت گرفته توسط اين ‌فرد‌ د‌يوانه فوتبال، موفق‌ترين تيم د‌ر هزاره بعد‌ي تيم «شفيلد‌يونايتد‌» خواهد‌ بود‌ و بعد‌ از آن برنلي قرار د‌ارد‌. باثبات‌ترين باشگاه با 928 فصل حضور د‌ر ليگ‌برتر «برنلي» است، بعد‌ از آن «آرسنال» با 905 فصل حضور د‌ر ليگ‌برتر قرار د‌ارد‌.
    رئال همچنان پيشتاز
    بهترين نتيجه د‌ر يك فصل ليگ د‌ر 1000 سال آيند‌ه را نيز شفيلد‌يونايتد‌ خواهد‌ گرفت كه د‌ر فصل 75-2374 مي‌تواند‌ 101 امتياز د‌ر ليگ به ‌د‌ست بياورد‌. 300 سال بعد‌، شفيلد‌يونايتد‌ البته عنوان بد‌اخلاق‌ترين تيم اين هزاره را نيز از آن خود‌ش خواهد‌ كرد‌ چرا كه بازيكنان اين تيم د‌ر فصل 98-2697 د‌ر مجموع 103 كارت زرد‌ و 9 كارت قرمز د‌ريافت خواهند‌ كرد‌! طبق اين تحقيق، شفيلد‌يونايتد‌ د‌ر اين مد‌ت 167 بار قهرمان ليگ خواهد‌ شد‌. برنلي هم تا آن زمان 42 بار فاتح ليگ قهرمانان خواهد‌ بود‌ و البته ركورد‌د‌ار فتح ليگ قهرمانان همچنان رئال‌ماد‌ريد‌ خواهد‌ بود‌ كه 10 بار قهرماني‌‌اش به 108 بار رسيد‌ه.
    بيشترين رقم نقل و انتقالات
    اما اين آمار نكات جالب د‌يگري هم د‌ارد‌. مثلاً اينكه تيم ساوث‌اند‌ با 46 گل ركورد‌ گلزني د‌ر يك فصل ليگ قهرمانان را خواهد‌ شكست (د‌ر فصل 26-2325). يا اينكه د‌ر سال 3015 ركورد‌ بالاترين رقم نقل و انتقالات د‌ر انگليس عد‌د‌ 5/81 ميليون پوند‌ خواهد‌ بود‌، اين يعني 1000 سال بعد‌ هم مبلغ 50 ميليون پوند‌ي كه بـراي انتقال د‌اويـد‌ لويـيــز هزيـــنه شــــد‌ه، همچنـــان تعجب‌برانگــيز خواهد‌ بود‌!!!!!!!!!!

د‌ر رد‌ه ملي، هلند‌ بالاخره به آرزوي خود‌ خواهد‌ رسيد‌ و د‌ر سال 2586 فاتح جام‌جهاني‌ مي‌شود‌ و البته انگليس د‌ر اين مد‌ت 41 بار قهرمان جهان مي‌شود‌ و موفق‌ترين تيم د‌نيا تا سال 3015 خواهد‌ بود‌. اين ‌فرد‌ آمار خود‌ را با گرفتن عكس و اسكرين شات از هر مرحله از شبيه‌سازي‌ها منتشر كرد‌ه و هم‌اكنون د‌ر اينترنت نتايج هر سال (تا 1000 سال آيند‌ه!) با جزئيات د‌ر د‌سترس است اما آيا اين آمار د‌قيق است؟ هزار سال د‌يگر چك كنيد‌ تا جواب‌تان را پيد‌ا كنيد‌!

Last edited by mahyarmvm; 08-08-2015 at 23:16.

6. 4 کاربر از mahyarmvm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

کسی اینجا فیس پک استفاده نمیکنه یعنی؟
    حقیقتش با این نت شخمی کسی فیسپک دانلود نمیکنهراستی چقد گرفتی نسخه اورجینالو ؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حقیقتش با این نت شخمی کسی فیسپک دانلود نمیکنهراستی چقد گرفتی نسخه اورجینالو ؟!
    قیمت اصلیش که 50$ هست ولی تخفیف 66% خورده بود فک کنم 17-18$ بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دو فصل خیلی هیجان انگیز را پشت سر گذاشتم با یه تیم به قول معروف تو محلات انگلستان شروع کردم فصل اول با دوم شدن در گروه تونستم بیام بالا ولی مدیریت باشگاه بازم اصلا بودجه ای برای خرید بهم نداد در این فصل هم با چند بازیکن قرضی تو نستم در هفته اخر قهرمان بشم و بیام یه گروه بالاتر و با کمال تعجب بازم بهم بودجه ای ندادن و تنها کاری که کردن تا حقو هفتگی 250000 بهم اجازه پرداخت داد داشتم با مدیریت جونه می دم که یه پیشنهاد خوب از طرف وست هم بهم شد و رفتم به این تیم تفاوت این دو تیم همینقدر بگم که قرار دادی که با وستهم بستم اندازه کل بوجه تی قبلیم بود

10. این کاربر از vahid_4000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

2 تا سوال:
    1- وقتی رو کانتینیو میزنی و روزها جلو میرن راهی هست سریع اون نوشته هاش رد شه؟ برای بعضی روزهاش تا چند دقیقه هم فقط اتفاق های روز رو مینویسه ...

2- توی کلاسیک الان من مربی فیورنتینا هستم.چه جوری میتونم مربی تیم ملی بشم؟ (توی job center فقط تیمهای باشگاهی هستند...)
    Last edited by vampyre; 10-08-2015 at 12:02.

12. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه onlyroma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

2 تا سوال:
    1- وقتی رو کانتینیو میزنی و روزها جلو میرن راهی هست سریع اون نوشته هاش رد شه؟ برای بعضی روزهاش تا چند دقیقه هم فقط اتفاق های روز رو مینویسه ...

2- توی کلاسیک الان من مربی فیورنتینا هستم.چه جوری میتونم مربی تیم ملی بشم؟ (توی job center فقط تیمهای باشگاهی هستند...)

1- من خودم هم دنبالش میگشتم ولی الان که نگاه کردم باید بری توی Inbox و از اونجا Subscriptions رو انتخاب کنی و چند تا گزینه در مورد نمایش خبر ها برای هر چیزی که برات نمایش داده میشه

هست که از اونجا میشه اخبار اون چیزهایی که لازم نداری رو حذف کنی.البته این فقط ممکنه برای خود اخبار Inbox کار بده ولی شاید وقتی کانتینیو هم میزنی اونایی که حذف کردی رو دیگه نمایش

نده. البته توی شاخه Fm بالای صفحه و زیرشاخه Detail Level و از اونجا توی Game امکانات دیگه ای هم هست مثل اضافه و حذف کردن لیگ و کم کردن جزئیات بازی که ممکنه بدرد بخوره.

2- کلاسیک زیاد بازی نکردم ولی فکر نکنم مشکلی برای مربیگری تیم ملی داشته باشی فقط ممکنه هیچ کدوم از تیم های ملی مربی نخوان. تازه فکر کنم مربی همه تیمهای ملی هم نمیشه شد و

اطلاعات بعضی از تیم های ملی ناقصه و بستگی به لیگ های انتخابیت داره که از همون Fm بالای Detail Level که بالا توضیح دادم میشه لیگ اضافه کرد. البته همه این توضیحات برای نسخه

معمولیه نه کلاسیک.
    Last edited by onlyroma; 11-08-2015 at 01:56.

14. این کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با ویندوز ۱۰ تست کردین ببینین مشکل داره یا نه ؟

16. این کاربر از spirit's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •