تفاوت سرعت 128 با مثلا 2مگ شاتل تو چیه!؟ شبانه بیشتر-سرعت بالاتر-پینگ کمتر ... الان 128 شاتل تا دو مگ بازه اما سرعت 2048 چطور!؟
تفاوت سرعت 128 با مثلا 2مگ شاتل تو چیه!؟ شبانه بیشتر-سرعت بالاتر-پینگ کمتر ... الان 128 شاتل تا دو مگ بازه اما سرعت 2048 چطور!؟
سرویس 2mb رو روی حدودا 3750 اینا میبندن...
سلام دوستان گرامی
سرویس های نامحدود شاتل چطوریه سرعت هاش ؟
این ART3 و یا ART3 LIGHT را ایا کسی از دوستان گرفته ؟
سرعت دانلودشون در روز و شب چطوریه ؟
ممنون
ART3 256 تا 1536 256 نامحدود ۱۷ ۴۳٫۰۰۰ Valid
ART3 Light 256 256 نامحدود ۱۴ ۳۳٫۰۰۰ Valid
Last edited by mishkaa; 16-11-2014 at 18:45.
من خیلی وقت هست که eco 8Mbps دارم و در طول روز سرعت دانلود بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ هست ... اما شب ساعت ۱ که میشه انگار dialup میشه ... سرعت دانلود میاد روی ۲۰ !!!
میخوام تغییر یدم ART بگیرم ... آیا اگه ART7 بگیرم که سرعت ۱ مگ هست در طول شب افت سرعت دارم به نظرتون ؟ ( تا قبل از تمام کردن اون حجم منصفانه که میگن منظورمه ) ...
خب چرا میخوای شب دانلود کنی؟ روز و شب آرت که فرق نمیکنه.
فرقی نمیکنه تا قبل از محدودیت
نه دوست عزیز افتی نداره ..سرویس آرت دارم و 24ساعت سرعت ثابته.
دوستان هنوز وقتی سرعت شبانه رو محدود میکنن فقط واسه سرور خارجی محدود میکنن؟یا دیگه کلا هم داخلی هم خارجی رو محدود میکنن؟
خیلی واسم مهم هست لطفا جواب بدید.
نه فرقی نمیکنه دیگه. کلا محدود میکنه.
چون اینطوری دیگه نمیشه دورش زد.
پس پیشنهاد من به تمام دوستان اینکه اگه آسیاتک واسشون پورت خالی داره برن آسیاتک من دو ماهی داشتم خیلی راضی بودم و شبی سه گیگ دانلود داشتم متاسفانه خونه رو تغییر دادیم منطقه جدید پورت خالی ندارن.
پیشنهاد دوم هم مخابرات اگه جایی هستید که مخابرات نامحدود میده حتما بگیرید خوزستان که مخابراتش نامحدود رو برداشت قبلا ماهی 300گیگ از نامحدود مخابرات دانلود داشتم.
همین کارا رو کردین که نامحدود رو جمع کرد...
من تقریبا قید شبانه رو زدم...شاتل الان برای وب گردی هم مناسب نیست... 2 مگ یک ساله با 22 گیگ حجم میده حدود 160 تومن ... همون رو مخابرات با 60 گیگ حجم میده 160 ... تازه ترافیک 100 گیگ مخابرات در میاد 175 تومن اما برا شاتل حدود 210تومن هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)