تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 203 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یک انتقام شیرین و سنگین از مدافع لیگ قهرمانان اروپا.

• تو ۳ بازی اخیر، ۱۳ تا گل زدیم.
    • تو ۵ بازی اخیر، ۴ تا کلین شیت داشتیم.
    • ۸مین برد متوالی تیم بود.

په په تو دفاع عالی بود. اعتماد به نفس خوبی داشت، تو محوطه جریمه با یه پشت پای ساده هم توپ رو میگرفت و هم مهاجم رو محو میکرد. آربلوا هم فوق العاده بود. نکته جالب حرف فردوسی پور بود که میگفت هوادارای لیورپول چشمشون به آربلوا هست! حملات لیورپول هم تماماً از اون سمت بود که هیچ کدوم موفق نبود.

ایسکو و جیمز هم عالی بودن. از همون نیمه اول رو آوردن به بازی نمایشی! ایسکو همیشه در کنار رونالدو رکورد دارِ تعداد دریبل های موفق هست.

بنزما هم خیلی خوب کار کرد، چند وقتی هست با سر هم خوب گل میزنه.

تعریف کردن از رونالدو هم که وقت تلف کردنه... چه گلی زد، نذاشت حتی توپ یه بار زمین بخوره!

اما تاثیر نبود بیل و عدم شکل گیری BBC رو میشد تو ضد حملات کندمون دید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رونالدو: "من در نظر داشتم که اگر همه چیز خوب پیش رفت، به کریستیانو استراحت بدهم. او دوندگی زیادی داشت و برای جلوگیری از هرگونه مشکل و به منظور حفظ شادابی وی برای دیدار شنبه، تعویضش کردم. او گلزنی کرد و خوشحال است. همه ما از او راضی هستیم. من بدون درخواست از او، تعویضش کردم (می خندد)!

"ال کلاسیکو: "هر دو تیم در شرایطی واقعاً خوب گام به این مسابقه خواهند گذاشت. این یک بازی تماشایی خواهد بود. من به اندازه کافی خوش شانس هستم که بلیط تماشای مسابقه را دارم.

"پیروزی خوب: "تیم بلوغ و اعتماد به نفس زیادی از خود نشان داد. همه چیز خوب پیش رفت. ما در چند دقیقه ابتدایی خوب دفاع کردیم و به خوبی فشار آنها را کنترل کردیم. بعد از آن با نظم و ترتیب و کیفیت بازی کردیم.

"ایسکو: "من همیشه به او ایمان داشته ام. با غیبت بیل او شانس بیشتری به دست می آورد. او به مانند سایر اعضای تیم سخت کار می کند. همه در پیش روی تیم کمک می کنند."

2. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

همه نکات رو دوستان گفتن و یه چنتا نکته کوچیک و چنتا عکس

تو بازی دبشب گویا په په تمامی پاس هایی که داد موفق بوده و آمار 100 درصد رو داره !! (( البته از صحت آمار خبر ندارم ))

این چهارمین کلین شت در 5 بازی بود که نشون میده دفاع تیم داره به حالت ایده آل میرسه !
    واران فوق العاده آمادست و اگه راموس برگرده ترکیب مدافع میانی فوق العاده تر میشه !!

--------------

عکس اول در رابطه با آمار رونالدو هست
    مثل اینکه رونالدو اولین بازیکنی هست که به عدد 100 گل اروپایی میرسه !! ( صحت خبر صد در صد نیست ))

-------------------

عکس دوم مربوط به گل کریس هست
    که از یه پاس فوق العاده جیمز به دست اومد !!

یک به دو با جیمز و پاس فوق العاده جیمز !!

حرکتی که از خود سلطان شروع شد !

----------------

و چنتا عکس از بازی

اولی زمانی هست که رونالدو تک به تک رو گل نزد و ریلکس جلوی هواداری لیورپول واستاد !!

(( به قول یکی گفته بود اون 2 نفر جلو که کاپشن پوشیدن که یکی کچل هست انگار دارن به قاتل باباشون نگاه میکنن !! ))

------------

این هم یه والپیپر فوق العاده بعد از گل کریس (( اندازه عکس HD هست ))

--------

اینم کفش های سلطان واسه الکلاسیکو

Last edited by albertxx; 23-10-2014 at 15:52.

4. 10 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اینفوگرافیگ تمام هت تریک های کریس رونالدو ( تیم ملی پرتغال + منچستر یونایتد + رئال مادرید = 27 هت تریک )

6. 7 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کریستیانو رونالدو: ال کلاسیکو باید یکشنبه برگزار می شد؛ حرفهایم را داخل زمین می زنم

طرفداری- کریستیانو رونالدو که در دیدار شب گذشته مقابل لیورپول زننده گل اول تیمش بود، 70مین گل خود در چمپیونزلیگ را نیز به ثبت رساند تا تنها یک گل با رکورد رائول گونزالس فاصله داشته باشد.
    AS مصاحبه کامل ستاره پرتغالی رئال مادرید را منتشر کرده است که با هم می خوانیم:
    رکورد چمپیونزلیگ: "من چندان نگران رکورد نیستم؛ می دانم که روزی آن را خواهم شکست. لئو مسی و من هر دو به آن رکورد نزدیک هستیم. بهترین بخش امشب این بود که تیم اکنون 9 امتیازی شده است و گلزنی هم حس خاصی دارد."
    ال کلاسیکو و مسی: "من در مقابل مسی بازی نخواهم کرد، بلکه در مقابل بارسلونا قرار خواهم گرفت."
    ال کلاسیکو در ساعت 6 عصر (به وقت محلی): "من واقعاً درک نمی کنم بعد از اینکه امشب بازی کردیم، چرا باید روز شنبه به میدان برویم. آنها به جزئیات توجهی نمی کنند، و ال کلاسیکو مهمترین بازی است. بازی های بزرگی مثل ال کلاسیکو نیاز به نگرش متفاوتی دارند - این دیدار واقعاً باید یکشنبه شب برگزار می شد، نه شنبه ساعت 6 عصر. هر فرد حرفه ای به شما خواهد گفت که دو روز ریکاوری بعد از چنین دیداری، با سه روز ریکاوری یکسان نخواهد بود."
    آنفیلد: "می دانستیم که بازی در این ورزشگاه سخت است، اما ما در نیمه اول فوق العاده بودیم و شایسته کسب پیروزی بودیم. انگلستان فرهنگ متفاوتی در مورد فوتبال دارد؛ این فرهنگ با اسپانیا و کشور های دیگر یکسان نیست. من چندان از جو موجود تعجب نکردم و به همین دلیل است که واقعاً به فوتبال انگلیس علاقه دارم. این واقعاً حرکت خوبی بود. حتی مارسلو هم وقتی که تعویض شد، مورد تشویق قرار گرفت. در اینجا احترام زیادی برای بازیکنان قائل هستند."
    دفاع از عنوان قهرمانی: "آیا می توانیم دوباره آن را فتح کنیم؟ چرا که نه؟ ما گام به گام پیش خواهیم رفت و تلاش می کنیم که این عنوان را دوباره فتح کنیم. می دانیم که سخت خواهد بود اما خوشبین هستیم و غیرممکن نخواهد بود."
    پیروزی مهم: "این یک پیروزی بسیار مهم بود. مادرید هرگز در اینجا پیروز نشده بود - آنها قبل از امشب حتی در مقابل لیورپول گلزنی هم نکرده بودند بنابراین یک شب عالی را رقم زدیم."
    یک گل تا رسیدن به رکورد رائول: "این برای من مهمترین مسئله محسوب نمی شود. می دانم که دیر یا زود این رکورد شکسته خواهد شد اما این چیزی نیست که مرا نگران سازد. مهمترین نکته خوب بازی کردن و کسب پیروزی است. تیم مطمئن تر شده است و ما مدتی است که این فرم را حفظ کرده ایم."
    پیمان بستن با مربی برای تعویض شدن: "لازم نیست که برای هر چیزی با مربی پیمان ببندم. او هر کاری که بخواهد انجام می دهد - هر آنچه که از نظر او برای تیم بهتر باشد. او یک مربی بسیار باهوش است. من قبل از بازی با او صحبت نکردم. مربی تصمیم خوبی گرفت که مرا تعویض کرد چرا که این هفته مقابل بارسلونا بازی داریم و یک روز کمتر از آنها برای ریکاوری کردن فرصت داریم. رئیس انتخاب درستی کرد."
    پلاتینی گفته است که توپ طلا باید به یک بازیکن آلمانی که فاتح جام جهانی شده است، داده شود...: "این هم نظر اوست. من مسئول آن نیستم. من فقط باید همانند چهار سال گذشته بهترین عملکرد خود را ارائه کنم. من حرف هایم را در داخل زمین می زنم."

محتوای مخفی: چند عکس 

آ س ، 1 آبان

آنفیلد روی پایش ایستاد
    آنچلوتی کنایه زد:” کریستیانو را بدون آن که سوالی بپرسم تعویض می کنم”
    عملکرد درخشان رئال مادرید با رفتار جوانمردانه هواداران لیورپول همراه شد
    جشن اتلتیکو/ بازی عالی آردا توران و گلهای مانژوکیچ، گریزمان، کوکه، گودین و چرچی

مارکا

جدول گلزنان لیگ قهرمان

Last edited by Abdolreza2012; 23-10-2014 at 19:26.

8. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تبریک میگم. نتیجه خیلی خوبی به دست اومد، نتیجه ای که البته زیاد دور از ذهن نبود، و حتی اگه به خاطر ال کلاسیکوی مهم روز شنبه نبود، همون طوری که مودریچ در مصاحبه خودش گفت، نیمه دوم به بازی محافظ کارانه و با ذخیره انرژی رو نمی آوردیم و اختلاف می تونست به مراتب بیشتر بشه و یک نتیجه تاریخی تر به دست بیاد، البته سنگین ترین شکست خانگی لیورپول در بازی های اروپایی هم نتیجه سه بر صفر هست. اما به هر صورت تسویه حساب های کهنه با لیورپول توی همین بازی اول انجام شد و بازی برگشت به منزله ارزش افزوده هست!

گری لینیکر، که نیاز به معرفی نداره، بعد از بازی در توئیتی که داشت اعتراف جالبی کرد:

We might have to stop pretending that the Premier League's the strongest in the world. Most entertaining it may be, but La Liga is stronger
    — Gary Lineker (@GaryLineker) October 22, 2014

بهتره به وانمود کردن به اینکه لیگ برتر قوی ترین لیگ دنیاست پایان بدیم. جذاب ترین، ممکنه، اما لالیگا قدرتمندتره.

+

حرکت زیبای کارلو ساعاتی قبل از بازی، احترام به آنفیلد، که البته بعد از نتیجه ای که به دست اومد ممکنه ترول گونه برداشت بشه : دی

اما راجع به خود بازی: کار زیبای هوادارهای لیورپول، که بدون شک جزو بهترین هوادارها در اروپا هستن، جای تحسین داشت. جو استادیوم فوق العاده بود، به خصوص در یک ربع، بیست دقیقه ابتدایی که باعث شده بود بازیکنان لیورپول خیلی پرانرژی کار کنند، از سطح واقعی خودشون فراتر برند و اجازه بازی رو به تیم حریف ندند، انرژی که البته نمی تونست نود دقیقه ادامه داشته باشه و به محض به ثمر رسیدن سوپر گل رونالدو روی یک و دویی که با هامز کرد، به سطح عادی خودش برگشت، مثل اینکه بازیکنان حریف که جای واقعی خودشون رو پیدا کرده باشن. اما به هر حال جو آنفیلد فوق العاده بود، از تشویق تیم خودی در سخت ترین شرایط و البته هو کردن بازیکنان حریف که یه امر طبیعی هست تا (اینبار) تشویق بازیکنان حریف، مثل تشویق کروس و رونالدو در هنگام تعویض و خروجشون از زمین و در مقطعی که دیگه نتیجه بازی مشخص شده بود. خواندن سرود YNWA هم خیلی زیبا بود.

به خاطر مصدومیت راموس و بیل که به خودی خود هیچ وقت نمی تونه خبر خوبی باشه، دو تا اتفاق خوب افتاد. یکی دیدن زوج واران و پپه در مرکز دفاع بود، زوجی که به نظرم در حال حاضر به خاطر فرم نامناسب راموس شاید ایده آل ترین زوج دفاعی تیم باشه، و مورد دیگه رسیدن یک فرصت دیگه به ایسکو بود، ایسکو که فصل قبل توی بازی های بزرگ در عین وظلیف مختلفی که بهش محول شده بود، نمایش خیلی خوبی داشت:

در فینال کوپا دل ری در شرایطی که مالکیت توپ در اختیار حریف بود به عنوان یک هافبک متمایل به چپ و با وظایف دفاعی زیاد و جابجایی های بدون توپ در عمده دقایق بازی کار کرد (کاری که دقت و تمرکز زیادی رو می طلبه و معمولا بازیکنان خوش تکنیک کمتر از پس این وظیفه بر میان) و از معدود فرصت هایی که موقع صاحب توپ شدن نصیبش میشد، به خوبی استفاده کرد، از جمله گل اول رو پایه ریزی کرد.

یا در فینال سی ال که به عنوان یار تعویضی به زمین اومد و اینبار در بازی که همه توپ و میدان دست تیم خودی بود و فضا در اختیار حریف. اولویت تیم پیدا کردن روزنه هایی برای دادن پاس یا جا گذاشتن یار مستقیم در فضای محدودی بود که میشد در یک سوم اتلتیکو پیدا کرد، در عین از دست ندادن توپ، که باز هم موفق بود و توی اون بازی از زمان ورود ایسکو و مارسلو به زمین بود که اتلتیکو زیر بار فشار دائمی رفت و ...

اما مسئولیتی که دیشب بهش محول شده بود ترکیبی بود از دو مسئولیت قبلی، یعنی هم حضور فعال در کارهای دفاعی و کمک به بازپس گرفتن مالکیت توپ و هم بازیسازی، جا گذاشتن یار مستقیم و پیدا کردن فضا، در عین حفظ مالکیت توپ (باز هم به عنوان یک هافبک متمایل به سمت چپ) که در مجموع هر دو وظیفه رو به خوبی اجرا کرد و جزو بهترین بازیکنان زمین بود، تنها موردی که هنوز جای کار داره، کم دقتی در دادن بعضی از پاس های میانه زمین هست که ممکنه بعضی وقتها تبدیل به ضدحمله برای حریف بشه، موردی که البته زیاد تکرار نشد اما اگه بتونه این ویژگی رو هم بهبود بده می تونه تبدیل به یک هافبک کامل بشه و با روندی که پیش گرفته و انرژی که در کارهای دفاعی می گذاره و استفامت خیلی بالایی که دیشب نشون داد، در کنار ویژگی های ذاتی که در حفظ و کنترل توپ داره، حتی زیاد دور از ذهن نیست اگه در سال های آینده جای مودریچ رو بگیره.

برای ال کلاسیکوی روز شنبه، تصمیم فدراسیون فوتبال اسپانیا برای برگزاری بازی در روز شنبه بعد از یک بازی اروپایی، در شرایطی که بازی می تونست یکشنبه برگزار بشه، جای سوال داره و اگه سفر کردن به انگلیس و بازگشت به اسپانیا و یک روز استراحت کمتر نسبت به حریف رو هم به اون اضافه کنیم، مطمئنا بازیکنان در شرایط کاملا ایده آل قرار ندارن.

برای بازی تا اونجا که در اخبار داشتیم، بیل همچنان مصدوم هست، اما راموس ممکنه به بازی برسه. غائب مهم دیگه کونترائو هست که معمولا در اکثر ال کلاسیکوها یار فیکس بوده. اگه اتفاق خاصی رخ نده به نظر میاد تنها تغییر حضور کارواخال به جای آربلوا باشه و با همون 2-4-4 که در آنفیلد شاهد بودیم (ایسکو به عنوان هافبک چپ و هامز به عنوان هافبک راست). موردی که می تونه جالب باشه تقابل هافبک های با قابلیت کنترل توپ بالا مثل مودریچ، ایسکو، هامز و تا حدودی کروس در تقابل با بازیکنان بارسا هست که مالکیت توپ از اولویت های اصلیشون هست، در حالی که در سال های گذشته با حضور دی ماریا و بیل تاکید بیشتری روی سرعت و بازی طولی وجود داشت، ویژگی که هامز و ایسکو ندارند.

10. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا جای سواله :
    بارسا سه شنبه شب بازی کرد تو خود اسپانیا ، بعد رئال چهارشنبه شب بازی داشت تو انگلیس
    بعدش بازی به این مهمی رو گذاشتن شنبه
    که این برای رئال یعنی بدون استراحت و فقط دو روز برای ریکاوری و تمرین

12. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به گزارش "ورزش سه"، شوستر که سابقه بازی برای هر دو تیم را دارد و زمان مربیگریش در رئال، دو بار بارسلونا را رفت و برگشت شکست داد، در آستانه ال کلاسیکوی روز شنبه به خبرنگاران گفت:" حسم می گوید که رئال این بازی را می برد. تقریبا فکر می کنم که این اتفاق می افتد. رئال روی فرم است و از لحاظ روحی نیز در سطح بالایی قرار دارد. کریستیانو هم در بهترین دوران ورزشی خودش قرار دارد.ضمن اینکه رئال خط هافبک قدرتمندتری نسبت به بارسلونا دارد و این یکی از دلایل شانس بیشتر این تیم برای پیروزی در ال کلاسیکو است."

شوستر در مورد سرپیچی مسی از دستور انریکه برای تعویض شدن در بازی با ایبار گفت:" تجربه به من می گوید که این تیپ بازیکنان، همیشه دوست دارند در بازی حضور داشته باشند و اصلا از تعویض خوششان نمی آید.آنها اغلب گل می زنند و به تیمشان کمک می کنند تا برنده بازی شود. با این حال این مربی است که وظیفه سازماندهی تیمش در یک بازی را بر عهده دارد و اوست که باید پاسخگوی نتایج تیمش باشد."

شوستر ترجیح داد بین مسی و رونالدو بازیکنی را انتخاب نکند. به عقیده این مربی آلمانی، غیر ممکن است که بین این دو یک نفر را انتخاب کرد؛ چرا که توانایی های غیر قابل انکاری دارند.

وی افزود:"در این فصل مسی بیشتر پاس گل می دهد و کمتر در امر گلزنی مشارکت دارد. هر چند که تا بدینجا هم خوب گلزنی کرده است.کریستیانو هم مثل همیشه یک ماشین گلزنی است."

شوستر در مورد قطع شدن بازی ال کلاسیکو برای تقدیر از مسی در صورت رکوردشکنیش گفت:" اگر دست من بود این کار را انجام نمی دادم.نباید تماشاگران رئال را تحریک کرد.این کار را نباید در برنابئو انجام داد."

در انتها شوستر در پاسخ به این سوال که اگر شما بودید از سوارز در این بازی استفاده می کردید یا خیر؟ گفت:" مشکل بتوان سوارز را از ابتدای چنین مسابقه حساسی بازی داد اما در اواسط بازی او را وارد زمین می کردم."

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن که به تازگی از بایرن مونیخ به کهکشانی‌های مادرید پیوسته است پس از دیدار تیمش برابر لیورپول که دیشب در چارچوب مرحله گروهی لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا برگزار شد گفت:" 15 دقیقه از شروع گذشته بود که ما توانستیم سوار بر بازی شویم. حتی باید یک گل هم می‌زدیم، که اگر این اتفاق می‌افتاد، احتمالا بازی سختی می‌شد. از دقیقه 15 ما تیم برتر میدان بودیم"
    در دقیقه 23 این دیدار، کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن هفتادمین گل خود در رقابت‌های چمپیونزلیگ استارت برتری رئال را زد. کریم بنزما هم در دقایق 30 و 41 قبل از وقفه بین دو نیمه کار را یکسره کرد.

14. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امروز همگی تو تمرینات بودن ، البته به جزء مصدوم ها ( بیل ، کوئنترائو )
    راموس هم تو تمرینات بود ، پس برای بازی شنبه آماده هست
    من فکر میکردم بیل هم برسه و این مصدومیتش زیاد جدی نباشه ئلی انگار جدی جدی نیست متاسفانه

16. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. 7 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

واقعا جای سواله :
    بارسا سه شنبه شب بازی کرد تو خود اسپانیا ، بعد رئال چهارشنبه شب بازی داشت تو انگلیس
    بعدش بازی به این مهمی رو گذاشتن شنبه
    که این برای رئال یعنی بدون استراحت و فقط دو روز برای ریکاوری و تمرین
    متاسفانه کاری نمیتونیم بکنیم !!
    کلا همیشه همینجوری بوده و هست
    و عادت کردیم !!

اون از داوری اینم از این !

بگذریم ...

-----------------

فقط باید به برد فکر کرد
    امیدوارم بیل به بازی برسه !!
    چون اگه باشه یه بازیکن تازه نفس تو ترکیب داریم که همیشه جزو سیستم اصلی بوده !
    جزو بازیکن های اصلی ولی با استراحت 2 هفته ای !!

از اون طرف هم راموس به ترکیب برگرده که 1 هفته استراحت داشته !!

دفاع چپ هم امیدوارم کنترائو بازی کنه !!
    تو الکلاسیکو ها معمولا کنترائو بوده !
    مارسلو چون خیلی حالت هجومی داره و حمله میکنه تو ضد حمله های بارسا میترسم گل بخوریم !!

بقیه بازیکن ها هم هستن و امیدوارم بدون خستگی به بازی ادامه بدن !!
    به امید یه برد پر گل و شیرین !!

ادعاي جالب هافبک کروات رئال
    مودريچ: ليورپول هنوز قدرت واقعي رئال را نديده

لوکا مودريچ در انتهاي بازي رئال مادريد و ليورپول در مصاحبه با خبرنگاران ادعا کرد که ليورپول با وجود باخت 3-0، هنوز قدرت واقعي رئال را نديده است.

به گزارش "ورزش سه"، هافبک کروات رئال مادرید، دلیل این ادعا را بازی روز شنبه رئال در مقابل بارسلونا می داند. او معتقد است که یک چشم رئالی ها به ال کلاسیکو بود و در نیمه دوم بازی را شل گرفتند.

شاگردان آنچلوتی شب گذشته در یک نیمه، سه گل به لیورپول زدند. رونالدو یک بار و بنزما دو بار دروازه قرمزهای آنفیلد را باز کردند.

مودریچ به خبرنگاران گفت:" در ماه اخیر، رئال به بهترین فرم خودش رسیده و وضعیت تیم عالی است.مقابل لیورپول نمایش خوبی داشتیم. گل اول شیرازه آنها را از هم پاشید.آب سردی بود روی هیجان بالای لیورپولی ها.دو گل بعدی هم کار را تمام کرد.

در نیمه دوم ما نیروی خود را ذخیره کردیم چرا که روز شنبه در مقابل بارسلونا بازی حساسی پیش رو داریم.در حقیقت لیورپول قدرت واقعی رئال مادرید را ندید.جو خوبی بر تیم حاکم است و این یکی از دلایل بردهای متوالی ماست.امیدوارم برنده بازی با بارسلونا باشیم. در بهترین شرایط هستیم و توانایی شکست بارسا را داریم."

20. 5 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •