تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 143 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1429

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    مزدا 3 تيپ 3 مدل 88 نقره اي
    عقبش رنگ كامل ولي سيني سالم
    كاركرد 56 تا 900 ليتر بنزين داره
    مانيتور دار
    چند ميارزه ؟
    با توجه به اینکه مزدا3 دیروز به قیمت 125 رسید، کارکردش رو هم همه گرونتر میدن مگه اینکه کسی هنوز از قیمتای جدید خبردار نشده باشه.
    قیمت مدلی که گفتید بدون رنگش بین 75 تا 80 هست. بستگی به شکل رنگ شدگی هم داره اما در بدترین حالت هم بالای 70 میره راحت.
    البته اگه به یه دلال بفروشید هیچ امتیازی بابت 900 لیتر بنزین بهتون نمیده، اما خریدارای معمولی چون الان سهمیه مزدا3 قطع شده، خیلی واسشون مهمه که سوخت واسش مونده باشه.

2. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با توجه به اینکه مزدا3 دیروز به قیمت 125 رسید، کارکردش رو هم همه گرونتر میدن مگه اینکه کسی هنوز از قیمتای جدید خبردار نشده باشه.
    قیمت مدلی که گفتید بدون رنگش بین 75 تا 80 هست. بستگی به شکل رنگ شدگی هم داره اما در بدترین حالت هم بالای 70 میره راحت.
    البته اگه به یه دلال بفروشید هیچ امتیازی بابت 900 لیتر بنزین بهتون نمیده، اما خریدارای معمولی چون الان سهمیه مزدا3 قطع شده، خیلی واسشون مهمه که سوخت واسش مونده باشه.

ممنون از شما و همينطور skystar عزيز

يعني اونهايي كه كارت دارن هم ديگه ازين به بعد سهميه شون واريز نميشه ؟ به نظرتون الان زمان مناسب واسه فروشه يا ممكنه باز بالاتر بره ؟ آخه الان 2 هفنه است كه هفته اي 10 تومن داره ميره بالا. آدم نمي دونه چيكار كنه تو اين مملكت، نه اينكه بگم خوشحالم از اينكه قيمت ماشينم داره ميره بالا، در اصل فرقي نكرده، اگه به 100 تومن هم برسه باز من يه ماشين دارم، ولي اگه امروز بفروشمش دوباره فردا همينو خودم نميتونم بخرم. آدم نميدونه چيكار كنه، هيچ چيز بدتر از بي ثباتي نيست.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون از شما و همينطور skystar عزيز

يعني اونهايي كه كارت دارن هم ديگه ازين به بعد سهميه شون واريز نميشه ؟ به نظرتون الان زمان مناسب واسه فروشه يا ممكنه باز بالاتر بره ؟ آخه الان 2 هفنه است كه هفته اي 10 تومن داره ميره بالا. آدم نمي دونه چيكار كنه تو اين مملكت، نه اينكه بگم خوشحالم از اينكه قيمت ماشينم داره ميره بالا، در اصل فرقي نكرده، اگه به 100 تومن هم برسه باز من يه ماشين دارم، ولي اگه امروز بفروشمش دوباره فردا همينو خودم نميتونم بخرم. آدم نميدونه چيكار كنه، هيچ چيز بدتر از بي ثباتي نيست.
    نه دیگه سوختی به مزدا3 تعلق نمیگیره.
    قیمت هم فعلاٌ که هر چی میگذره گرونتر میشه و توی این چند ماهه تا حالا سابقه نداشته ارزون بشه.
    دیگه باید ببینید میخواید با پولتون چی کار کنید، اما چیزی که هست پول رو نباید نقد بخوابونیدش!
    Last edited by MehranVB; 05-02-2013 at 18:58.

5. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید عزیز

بالاخره این کنکور رو دادیم و تونستم دوباره برسم خدمتتون

چندتا سوال داشتم
    1-زانتیا مدل 88 (یا 89) نوک مدادی فنی و بدنه سالم و کارکرد متوسط رو به پایین ، الان چند میشه فروخت؟
    2-برای جایگزینش یه ماشین خوب دنده اتوماتیک توی رنج 80 م چی پیشنهاد میدین؟

معیار ها:
    -دنده اتوماتیک (گفته می خواد حتما اتومات باشه)
    - کم دردسری (با توجه به اینکه احتمالا کارکرده است )
    -آپشن های خوب

برای یه خانواده 3 نفره (بچه 5-6 ساله) که هر از گاهی هم سفر باهاش می رن

خودم سوناتا 2007 و سراتو 2010 و مزدا 3 (نمیدونم چه سالی) کمری (خیلی دوست ندارن) رو پیشنهاد دادم ، انتخاب های دیگه چی هست و انتخاب بهینه چیه؟

3-الان موقع خوبی برای این تعویض ماشین هست یا اگه صبر کنن قیمتها حبابی ـه و میشکنه؟

4(سوال آخر) قیمت سوناتا 2010 شرکتی با 40000 کارکد چند شده؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید عزیز

بالاخره این کنکور رو دادیم و تونستم دوباره برسم خدمتتون

چندتا سوال داشتم
    1-زانتیا مدل 88 (یا 89) نوک مدادی فنی و بدنه سالم و کارکرد متوسط رو به پایین ، الان چند میشه فروخت؟
    2-برای جایگزینش یه ماشین خوب دنده اتوماتیک توی رنج 80 م چی پیشنهاد میدین؟

معیار ها:
    -دنده اتوماتیک (گفته می خواد حتما اتومات باشه)
    - کم دردسری (با توجه به اینکه احتمالا کارکرده است )
    -آپشن های خوب

برای یه خانواده 3 نفره (بچه 5-6 ساله) که هر از گاهی هم سفر باهاش می رن

خودم سوناتا 2007 و سراتو 2010 و مزدا 3 (نمیدونم چه سالی) کمری (خیلی دوست ندارن) رو پیشنهاد دادم ، انتخاب های دیگه چی هست و انتخاب بهینه چیه؟

3-الان موقع خوبی برای این تعویض ماشین هست یا اگه صبر کنن قیمتها حبابی ـه و میشکنه؟

4(سوال آخر) قیمت سوناتا 2010 شرکتی با 40000 کارکد چند شده؟
    سلام حسین جان
    سوالات رو به ترتیب جواب میدم

1. زانتیا مدل 88 قیمت 53 میلیون تومان با نوسان تا 2 میلیون تومان بالا تر یا پایین تر
    2.برای خانواده 3 نفری خودروی اتوماتیک - جمع وجور با امکانات و آپشن های مناسب و کم دردسر من هیوندای i30 رو پیشنهاد میدم
    واقعا برای خانواده های 2 تا 3 نفره ماشین خوبیه و مدل 2011 رو حتما تا 80 میلیون تومان میتونی پیدا کنی

اگر خودرویی واقعا جاداتر و راحتر بخوان اون موقع سوناتا گزینه مناسب هست البته با این مقدار پول میدونی که همون مدل های 2007 گیر میاد.

3. در مورد حباب قیمت ها که نمیشه حرفی زد هر روز گرون تر از دیروز پس اگر الان بخرن نسبت به فردا ارزون تر خریدن.

4. هیوندای سوناتا مدل 2010 قیمت حدود 100 تا 110 میلیون تومان ( فول شرکتی - تمیز و درجه یک )

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام حسین جان
    سوالات رو به ترتیب جواب میدم

1. زانتیا مدل 88 قیمت 53 میلیون تومان با نوسان تا 2 میلیون تومان بالا تر یا پایین تر
    2.برای خانواده 3 نفری خودروی اتوماتیک - جمع وجور با امکانات و آپشن های مناسب و کم دردسر من هیوندای i30 رو پیشنهاد میدم
    واقعا برای خانواده های 2 تا 3 نفره ماشین خوبیه و مدل 2011 رو حتما تا 80 میلیون تومان میتونی پیدا کنی

اگر خودرویی واقعا جاداتر و راحتر بخوان اون موقع سوناتا گزینه مناسب هست البته با این مقدار پول میدونی که همون مدل های 2007 گیر میاد.

3. در مورد حباب قیمت ها که نمیشه حرفی زد هر روز گرون تر از دیروز پس اگر الان بخرن نسبت به فردا ارزون تر خریدن.

4. هیوندای سوناتا مدل 2010 قیمت حدود 100 تا 110 میلیون تومان ( فول شرکتی - تمیز و درجه یک )
    مرسی محمد جان
    نظرتون راجع به سراتو (یا سراتو کوپ (خیلی خشکه ؟ اذیت می کنه؟) ) یا مزدا 3 و ... اینها چیه در مقایسه با آی 30؟
    مزدا 3 نیو میشه با این قیمت چیز خوب پیدا کرد؟
    سراتو چطور؟
    چون سوناتا 2007 هم داخلش طراحی خوبی نداره و هم خیلی کارکرده میشه دیگه
    ماکسیما چطور ؟ پیشنهاد میدید؟ (مصرفش خیلی بالاس؟)

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

مرسی محمد جان
    نظرتون راجع به سراتو (یا سراتو کوپ (خیلی خشکه ؟ اذیت می کنه؟) ) یا مزدا 3 و ... اینها چیه در مقایسه با آی 30؟
    مزدا 3 نیو میشه با این قیمت چیز خوب پیدا کرد؟
    سراتو چطور؟
    چون سوناتا 2007 هم داخلش طراحی خوبی نداره و هم خیلی کارکرده میشه دیگه
    ماکسیما چطور ؟ پیشنهاد میدید؟ (مصرفش خیلی بالاس؟)
    من طبق ملاک هایی که گفتین i30 رو پیشنهاد دادم
    در مورد ماکسیما باید بگم هم مصرف سوختش بالاست هم اینکه امکانات و آپشنی نداره فقط میشه رو قدرت و شتاب و ایمنی و جاداریش مانور داد.
    مزدا 3 جدید تیپ 3 فول فکر نمیکنم گیر بیاد شاید بتونه تیپ 1 پیدا کنه که زیاد جالب نیست.
    سراتو هم ماشین خوب و با کیفیت و خانوادگی هست و مناسبه. امکانات و آپشن هم در حد خودش داره کیفیت ساخت خوبی هم داره
    سراتو کوپ مدل 2010 هم شاید بتونی پیدا بکنی اما برای خانواده زیاد پیشنهاد نمیشه چون خودروی 2 درب هست

من بازم پیشنهادم رو هیوندای i30 هست.

11. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

من طبق ملاک هایی که گفتین i30 رو پیشنهاد دادم
    در مورد ماکسیما باید بگم هم مصرف سوختش بالاست هم اینکه امکانات و آپشنی نداره فقط میشه رو قدرت و شتاب و ایمنی و جاداریش مانور داد.
    مزدا 3 جدید تیپ 3 فول فکر نمیکنم گیر بیاد شاید بتونه تیپ 1 پیدا کنه که زیاد جالب نیست.
    سراتو هم ماشین خوب و با کیفیت و خانوادگی هست و مناسبه. امکانات و آپشن هم در حد خودش داره کیفیت ساخت خوبی هم داره
    سراتو کوپ مدل 2010 هم شاید بتونی پیدا بکنی اما برای خانواده زیاد پیشنهاد نمیشه چون خودروی 2 درب هست

من بازم پیشنهادم رو هیوندای i30 هست.
    مرسی

من باهاشون صحبت کردم : گفت از آی 30 خیلی خوشش نمیاد از لحاظ ظاهری

نظر خودش بین سه گزینه بود

1-با اضافه کردن حدود 10-15 م مزدا 3 اتاق قدیم (فول و تمیز )پیدا کنه و قضیه رو تموم کنه (به خاطر اوضاع بازار خیلی ریسک نکنه) . میشه با حول و حوش 70 پیدا کرد ؟؟

2- سراتو 2000 بگیره روی همون حول و حوش 80

3-یکم بودجه رو اضافه کنه و یه ماشین مناسب بگیره (مثلا مزدا 3 نیو فول) (یا ...)

نظرتون بین این سه گزینه چیه؟ کدوم منطقی تره؟

مزدا 3 نیو فول تمیز از چه سالی و با چه قیمتی شروع میشه؟

سراتو 2000 رو 80م چه مدلی هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

مرسی

من باهاشون صحبت کردم : گفت از آی 30 خیلی خوشش نمیاد از لحاظ ظاهری

نظر خودش بین سه گزینه بود

1-با اضافه کردن حدود 10-15 م مزدا 3 اتاق قدیم (فول و تمیز )پیدا کنه و قضیه رو تموم کنه (به خاطر اوضاع بازار خیلی ریسک نکنه) . میشه با حول و حوش 70 پیدا کرد ؟؟

2- سراتو 2000 بگیره روی همون حول و حوش 80

3-یکم بودجه رو اضافه کنه و یه ماشین مناسب بگیره (مثلا مزدا 3 نیو فول) (یا ...)

نظرتون بین این سه گزینه چیه؟ کدوم منطقی تره؟

مزدا 3 نیو فول تمیز از چه سالی و با چه قیمتی شروع میشه؟

سراتو 2000 رو 80م چه مدلی هست؟
    مزدا 3 نسل قدیم مدل 89 الان قیمتش حدود 85 میلیون تومان شده البته تیپ 3 فول گزینه خوبیه
    سراتو 2000 مدل 2010 الان قیمتش حدود 80 میلیون تومان شده
    و در آخر برای خرید مزدا 3 نسل جدید دیگه از 90 میلیون تومان به بالا باید هزینه کنن
    مزدا 3 نسل جدید از مدل 89 شروع میشه و قیمتش با نوسان از 95 تا 100 میلیون تومان شروع میشه به بالا ( تیپ 3 فول )

به نظر من شما یه صحبتی باهاشون بکن ببین نهایت سقف بودجه ای که در نظر دارن چقدر هست چون هرچی بالا پایین بره
    تنوع خودرو ها هم کم و زیاد میشه و انتخاب عوض میشه

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوستان قیمت مزدا 2 به چند رسیده
    شرکت فروش نداره؟؟؟
    بین ماشین ها تو رنج قیمتی مزدا 2 کدوم بهتره. هم از لحاظ موتوری هم از لحاظ امکانات.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •