تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 141 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

در آغاز فعالیت sheytoonake shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها دستتون درد نکنه . صدای گوشیمو بالاخره تونستم زیاد کنم خیلی صداش خفنه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازم سلام و ببخشید من صفر کیلومتر هستم . .میشه راهنماییم کنید وقتی دارم با دوربین v3x عکس میگیرم چه جوری میشه فلاش زد ؟ توی option فقط light on داره که مدام نورش روشنه. میشه لحظه عکس گرفتن فلاش بزنه ؟ ممنون میشم کمکم کنید . مرسی

داره خودمونی میشه farshad-v3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام همشهری. ببین این فلش زدن را که شما میگی به این صورت نداره . فقط همون نور را واست روشن می کنه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی خدا وکیلی اگه دو تامرد تو دنیا باشه یکی و نصفش خودتی metapex جونم . اگرم جسارتی به شما شد شرمندگیش واسه من گلم
    از تمام بچه های موتو هم عذر خواهی میکنممزاحمشون شدم. دو روز دیگه ما بیشتر مهمونتون نیستیم . ولی اگه بعد از ما مهمونی واستون اومد. فکر کنم خیلی بهتر از اینا بشه ازش پذیرایی کرد . امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون پیروز و سربلند باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

10

سلام همشهری. ببین این فلش زدن را که شما میگی به این صورت نداره . فقط همون نور را واست روشن می کنه !
    مرسی farshad-v3x از راهنماییت . من تو رو میشناسم . یه جایی چند بار دیدمت . شاید توی خدمات پلات آقای حمزوی .

داره خودمونی میشه darinow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض سلام و یک سوال

آيا ميشه چراغ آبي v3x بعنوان سرویس آنتن ست بشه؟رنگ چراغ رو میشه عوض کرد؟
    با کدوم برنامه؟ ممنون

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همگی من دفترچه راهنمای فارسی موتورولاوی تری آی را میخوام ممنون میشم هرکی راهنمایی کنه.
    سلام دوست عزیز
    من جایی ندیدم!!!! آخه چون نماینده فارسی نداره!!!!
    ولی در کل چیز بدرد بخوری توش ننوشته!!! اگه اطلاعاتی میخوای بگو شاید بتونیم کمکت کنیم!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ما که آخرش نفهمیدیم اینجا تاپیک موتورولایه یا سونی اریکسون ( مخصوصا p990 !!! ) . حبیب آقا شما که میخوای گوشیه باکلاس بخری لازم نیس تو تاپیکی که اصلا ربطی نداره جاااااااااار بزنی!! مدیرای محترم هم لطف کنن بجای این آموزشای تیکه پاره ای که برای seem ها میدن و هی هم میگن اینا که چیزی نیس خیلی آسونه واسه 1 بارم شده یک آموزش درست حسابی بذارن . اگرم که دوست ندارین بقیه بدونن راجع به همون p990 حرف بزنین بهتره!!!
    آقا حبیب اگر باز هم سوالی داشتی میتونی رو من حساب کنی، فقط لطف کن توی این تاپیک سوالتو مطرح کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهرا به بعضی از تازه واردها برخورده
    حرفی که والنتاین میزنه حقه . این ربطی به تازه واردی و ...... نداره. اینجا فقط موتورولـــــــــــــا . همینو بس

اینجا تاپیک موتورولا ست!!! اون دوستومون هم که در مورد سونی سوال کردن!!! از بچه های موتورولا بود!!!

valentine_18h جان شما اگه به خرده مهربون تر رفتار کنی هم seem رو یاد میگیری!!
    من و بقیه دوستان اینجا هستیم برای مشکلات موتورالا نه گوشی دیگه ولی نمیمیریم اگه به یک نفر بگیم لطفا به تاپیک اصلی برید!!!
    من به شما قول میدم!!!تا چند روز دیگه بیام و از شرمندگی شما درام!!!
    به قول خودت درست حسابی میزارم برات!! فقط یه خرده صبر میخواد و کمک!!!

ما همه تازه واردیم سال ها طول میکشه تا از این حالت در بیایم

دوستمون metapex هم فکر نکنم منظور خاصی داشتن!!!

یه خورده با هم مدارا کنید!!! همه کار ها حل میشه!!! اینجا همه حرفه ای هستن!!! این کارا بعیده از شما ها!!!

یا علی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آره آقا من تازه واردم چون 1 هفتس موتورولا خریدم .قبل از اینم هرگوشی که داشتم احتیاجی به این سایت نداشتم چون مثل سایت شما ریخته تو اینترنت اما چون دیدم این تاپیک موتورولاش از مال بقیه کاملتره عضو شدم. حالام بجای دعوا کردن و تحلیل حرفای من یکم از اون دانش مبارکو تو سایت تخلیه بفرمایید تا خیرش به همه برسه .
    p30world تاپیک های خوبی داره!!! موتورولا هم جز همین هاست!!! اینجا تو این 2 تا کلوپ مطالب بسیار مفیدی است که به درد همه میخوره!!!

valentine_18h جان یه لطف کن بیا اینجا کامل بخون!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پست 298

بعد هر سوالی داشتی من کاملا در خدمتم !! فقط بخون و بعد سوال بپرس!!
    قربانت

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چندتا سوال از v3x :
    1) میشه ساعت روی lcd بیرونو آنالوگ کرد؟
    2) sms delivery شو چجوری دائم میکنن؟ با روشهای قبل که گفتین جواب نداده
    3) روش فارسی سازیش مشابه v3i است که فقط language pack اون فرق میکنه؟
    4) چرا عکسا رو نمیشه فولدر بندی کرد؟category کردن که خیلی مسخرس آخرش همرو باز یجا نشون میده!
    5)راجع به تعویض کار دکمه ها میخوام بیشتر بدونم.کسی هست بتونه قشنگ توضیح بده؟
    6)آیا این language pack که در این سایت قرار داده شده :/http://www.planetmotox.net/razr_v3x.php ماله فارسی یا عربی کردن v3x هست یا نه؟
    1) نمیشه
    2) این فرمانه ها برای همه گوشی ها جواب نمیده
    3) آره language pack فقط فرق میکنه که باید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری
    4) موتورولا این جوریه و راهی براش نیست یعنی حتی برنامه جاوا هم براش نیست
    5) تعویض کار دکمه که تنها راهش همون سیم است حالا چون من هرچی در این باره میگم و چون بد میگم شما متوجه نمیشین !!! پیشنهاد میکنم!!!فعلن تو مپ بگردی تا آمورش بدی رو برات بزارم!!!
    6) سوال های بعدیت رو دوستان جواب میدن!!!
    موفق باشی!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •