تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 73 اولاول ... 20606667686970717273 آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 722

نام تاپيک: Football Manager 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آره عزیز مطمئنم ! آخه 14 هفته گذشته ، یوونتوس با 39 امتیاز اوله بعد میلان با 38 امتیاز دوم
    جنوا (تیم من) هم با 17 امتیاز تیم 3تامونده به آخر البته اینو همینطوری برداشتم تا ببینم بازی از چه قراره !!
    آخه با جوّ و فضای بازی تا الان آشنا نشدم و خیلی کم بازی میکنم .

همینطوری الکی دارم میرم جلو تا ببینم چی میشه ، با فضای بازی آشنا بشم یه تیم معمولی دیگه برمیدارم

آقا راستی یه سوال : نمیشه من سرمربی خودمو بسازم ، بعد منتظر بشم تا یه تیم (از هر لیگی) بهم پیشنهاد بده !؟؟؟؟
    نمیخوام خودم تیم انتخاب کنم !
    در مورد هفته چهاردهم والا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ، البته در بازی قسمتی به نام challenge وجود داره که البته تا حالا امتحان نکردم شاید مربوط به اون باشه
    در مورد سرمربی آزاد یعنی اینکه بهش پیشنهاد بدهند ، فوتبال منیجر مثل فیفا منیجر نیست که سه تا پیشنهاد بهت بدهند ، در واقع اینگونه است که در مراحل استارت بازی وقتی به انتخاب تیم میرسی یک گزینه بالا سمت راست هست که میتونی بدون تیم کار رو شروع کنی ولی از اونجایی که مربی شناخته شده ای نیستی ( البته بستگی به این داره که سطح خودت رو در ابتدای بازی چی انتخاب کردی ) نمیتونی مربی تیمهای خوب یا متوسط بشی ، باید در قسمت job نگاه کنی ببینی کدام تیمها بدون مربی هستند و بهشون لینک بدی که تو رو به عنوان مربی تیمشون انتخاب کنند که بیشتر تیمهای درپیت گیرت میاد
    بهتر که با یک تیم درجه سه شروع کنی در یک لیگ خوب ، اگر خوب کار کنی پیشنهاد خوب هم میاد

2. 3 کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خوب بالاخره در لیگ انگلستان با استوک قهرمان شدم ، جالب اینکه هر چهار بازی آخر رو هم بردم
    در جام یوفا که در نیمه نهایی با بارسا بازی داشتیم در بازی اول در زمین خودمان صفر صفر شد بازی در بازی برگشت بهترین مدافع ام رو نداشتم بازی رو یک بر صفر عقب بودیم ، رابرت هوت دفاع وسطم اخراج شد ، ولی با این حال یک گل زدیم ، داشتیم صعود میکردیم به فینال که دقیقه 91 یک گل خوردیم و 2 بر 1 باختیم
    سال اول در استوک هفتم شدیم ، سال دوم پنجم و قهرمان اف ای کاپ ، سال سوم قهرمان کامنتی شیلد ، قهرمان لیگ کاپ و قهرمان لیگ
    منتظر بودم از رئال یا بایرن پیشنهاد بهم برسه که گواردیولا و انجلوتی هر دو قراردادشون رو تمدید کردند ( تیمهاشون قهرمان لیگ شده بود ) من هم رفتم مربی موناکو شدم
    این فیر پلی مالی یوفا هم خیلی بده ، بودجه باشگاه از 40 میلیون در عرض یک هفته کاهش یافت شد 17 میلیون

4. 2 کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب بالاخره در لیگ انگلستان با استوک قهرمان شدم ، جالب اینکه هر چهار بازی آخر رو هم بردم
    در جام یوفا که در نیمه نهایی با بارسا بازی داشتیم در بازی اول در زمین خودمان صفر صفر شد بازی در بازی برگشت بهترین مدافع ام رو نداشتم بازی رو یک بر صفر عقب بودیم ، رابرت هوت دفاع وسطم اخراج شد ، ولی با این حال یک گل زدیم ، داشتیم صعود میکردیم به فینال که دقیقه 91 یک گل خوردیم و 2 بر 1 باختیم
    سال اول در استوک هفتم شدیم ، سال دوم پنجم و قهرمان اف ای کاپ ، سال سوم قهرمان کامنتی شیلد ، قهرمان لیگ کاپ و قهرمان لیگ
    منتظر بودم از رئال یا بایرن پیشنهاد بهم برسه که گواردیولا و انجلوتی هر دو قراردادشون رو تمدید کردند ( تیمهاشون قهرمان لیگ شده بود ) من هم رفتم مربی موناکو شدم
    این فیر پلی مالی یوفا هم خیلی بده ، بودجه باشگاه از 40 میلیون در عرض یک هفته کاهش یافت شد 17 میلیون
    شما بازی رو در چه حالتی نگاه می کنی؟خیلی وقته بازی نکردم اصطلاحاتش یادم رفته.منظورم اینه که کامل می بینی یا لحظات حساسش را می بینی؟

6. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شما بازی رو در چه حالتی نگاه می کنی؟خیلی وقته بازی نکردم اصطلاحاتش یادم رفته.منظورم اینه که کامل می بینی یا لحظات حساسش را می بینی؟
    من بازی رو در حالت Extended نگاه میکنم ، البته بطور مداوم هم بازی نمیکنم هر چند وقت که بیکار باشم

8. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یک کمی در مورد تاکتیکتون(یا تاکتیک ها)تمرین ها و موارد مهم بازیتون توضیح بدید.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

این دوستمون که پرسیدن میشه بدون تیم شروع کرد یا نه، آره میشه، بستگی به سطحی که برا خودت انتخاب می کنی به مرور زمان تیم ها برا مصاحبه دعوتت می کنن، منی که Sunday league player رو انتخاب کرده بودم بعد از چند هفته بیکاری بالاخره از چند تا تیم دسته ی 3 ایران بهم پیشنهاد دادن که نهایتاً استیل آذین رو انتخاب کردم!

13. 2 کاربر از bigarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یک کمی در مورد تاکتیکتون(یا تاکتیک ها)تمرین ها و موارد مهم بازیتون توضیح بدید.ممنون
    خوب در مورد بازیکنان ، من سعی میکنم زیاد ترکیب تیم رو در فصل نقل و انتقالات تغییر ندم ( البته خیلی دوست دارم بازیکنان تیمم زیر 23 سال باشند تقریبا نصف تیم ) بازیکنانی رو که میخواهم بخرم قبل از شروع تمرینات پیش فصل میخرم ، البته سعی میکنم ، در مورد تمرینات بهتره که در هر قسمت تمرینات یک کمک خوب داشته باشید که در بعضی قسمت ها مانند دفاع و حمله و تاکتیک دو کمک خوب میگذارم در اکثر مواقع تمرینات رو به کمک هام میسپارم ، در مورد تاکتیک و سیستم اولیه تیم بر اساس بازیکنانی که دارم یک سیستم انتخاب میکنم مثل همین سیستمی که در عکس بود ، خیلی به ندرت سیستم تیم رو عوض میکنم یا در کل میشه گفت اصلا عوض نمیکنم البته بستگی به فامیلاریتی تیم داره اگر این فامیلاریتی زیاد باشه حتی میتونی در خانه حریفان مثل خودت هم هجومی بازی کنی
    زیاد به حرف کمک هام در طول بازی گوش نمیدم ( دقیقه 5 بازی کمکم بهم میگه بهتر از پاس های بلند استفاده کنیم !!! ) از تاکتیک هام حفظ توپ ، ارسال های سریع ، کار با توپ درون محوطه و تحت فشار قرار دادن حریفانه

15. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ایرادی که این بازی داره اینه که مثلاً شما در حین بازی می فهمید جناح چپ حریف ضعیفه یا رو توپ های بلند پشت دفاع ضعف دارن، با اینکه دستوراتی در این ضمینه گذاشتن اما باز هم با دادن این دستورات تغییری در روند بازی تیمت انجام نمیشه... که همین باعث شده یک کمی از بازی زده بشم

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خوبين؟١٥ كي مياد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •