تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 103 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    اول از همه عید رو تبریک میگم و انشالله سال خوب و موفقی داشته باشین.
    بالاخره امروز گوشی با یه مکافاتی رسید به دستم. انواع و اقسام آزمایشها رو انجام دادم و همه جوره نشون داد سفارش امارت. چند تا سوال داشتم ، لطفا جواب بدین.
    کابل شارژ تبدیل میخواد ؟ یعنی باید برم از بیرون بخرم؟ قیمتش چنده؟
    و اینکه شارژ گوشی خیلی زود تموم شد و مجبور شدم با یو اس بی بزنم لپ تاپ ، این اولش این طوریه یا کلا باطری زود تموم میشه؟
    سیم کارت من میکرو نبود بردم بیرون پانچش کردن؟ این که مشکلی بوجود نمیاره.(یعنی منظورم اینه که سیم کارت خودش از اصل میکرو نبود) آخه شارژم 30 درصد بود وقتی سیم کارتو وارد کردم شد 1 درصد

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    اول از همه عید رو تبریک میگم و انشالله سال خوب و موفقی داشته باشین.
    بالاخره امروز گوشی با یه مکافاتی رسید به دستم. انواع و اقسام آزمایشها رو انجام دادم و همه جوره نشون داد سفارش امارت. چند تا سوال داشتم ، لطفا جواب بدین.
    کابل شارژ تبدیل میخواد ؟ یعنی باید برم از بیرون بخرم؟ قیمتش چنده؟
    و اینکه شارژ گوشی خیلی زود تموم شد و مجبور شدم با یو اس بی بزنم لپ تاپ ، این اولش این طوریه یا کلا باطری زود تموم میشه؟
    سیم کارت من میکرو نبود بردم بیرون پانچش کردن؟ این که مشکلی بوجود نمیاره.(یعنی منظورم اینه که سیم کارت خودش از اصل میکرو نبود) آخه شارژم 30 درصد بود وقتی سیم کارتو وارد کردم شد 1 درصد
    سلام هم عید مبارک هم گوشی بله تبدیل میخواد قیمتش هم نباید بیشتر از 5 تومن باشه
    یک بار که کامل شارژ شد و خالی شد از قسمت باتری اینفو در تنظیمات یک عکس قرار بدین تا مشکل مشخص بشه ....در حالت عادی 6-7 ساعت باید در حالت استفاده مداوم جواب بده
    سیم کارت رو هم باید کات کنید و مشکلی نیست ..یعنی به محض اینکه سیم کارت رو قرار دادین از 30 درصد رسید به یک درصد؟
    Last edited by SNOW PATROL; 20-03-2014 at 22:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام و تبریک عید...
    منم که 4 روزی میشه خریدم تنها مشکلی که دارم اینه که خیلی زود شارژ تموم میکنه... یعنی عادی نیست برام. البته به همین زودیا میخوام تست باتری پخش فیلم بذارم ببینم از 100 تا 0 رو چند ساعت فیلم پخش میکنه.
    مدل 9000 رو با 32 گیگ 1.610.000 خریدم. دوستان اگه تجربه ای دارن در میون بذارن.
    گوشی s4 داداشم هم که خیلی زود طارژ تموم میکرد، رو بردش تعمیر گفته بودن از بردش یه جایی اضافه شارژش رو میخوره که بعد از تعمیرش حل شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اپدیت 4.4 خیلی شارژش بهتر میشه ...ولی کلا نسبت به اس 2 قبلیم خیلی بهتر نگه میداره ...نور صفحه رو کم کنید .چک کنید سنسور های که لازم ندارید خاموش باشه ..مثل ان اف سی .جی پی اس و ....حدالامکان باتری های ساخت چین رو نگیرید .

tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اپدیت 4.4 خیلی شارژش بهتر میشه ...ولی کلا نسبت به اس 2 قبلیم خیلی بهتر نگه میداره ...نور صفحه رو کم کنید .چک کنید سنسور های که لازم ندارید خاموش باشه ..مثل ان اف سی .جی پی اس و ....حدالامکان باتری های ساخت چین رو نگیرید .

tapatalk
    ممنون از راهنماییتوون. و طرز آپدیتش؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییتوون. و طرز آپدیتش؟
    اگر به وایرلس دسترسی دارید با خود گوشی در منوی تنظیمات اپدیت کنید ...و گرنه باید فلش کنید اموزشش در اینترنت هست سرچ کنید ....

tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگر به وایرلس دسترسی دارید با خود گوشی در منوی تنظیمات اپدیت کنید ...و گرنه باید فلش کنید اموزشش در اینترنت هست سرچ کنید ....

tapatalk
    ممنون...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

راستش باطریه من تو استفاده معمولی 1 روزه شارژ تموم میکنه . نورش رو هم تو حداقل گذاشتم. مصرف زیاد باطری فکر کنم به خاطره صفحه نمایششه. به هر حال اگه کسی میخواد گوشیش باطریه بهتری داشته باشه میتونه به G2 ال جی هم فکر کنه. تا گوشی به دستم نرسیده بود هی وسواس داشتم نوت 3 یا G2 . ولی الان بعده 3 روز گوشی واسم عادی شده و اگه کسی کارایه خیلی خاص نمیخواد باهاش بکنه به نظرم نوت 3 و G2 هیچ فرقی با هم ندارن. شایدم جی 2 به خاطره باطریه بهتر بیشتر بدرد آدم بخوره.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

راستش باطریه من تو استفاده معمولی 1 روزه شارژ تموم میکنه . نورش رو هم تو حداقل گذاشتم. مصرف زیاد باطری فکر کنم به خاطره صفحه نمایششه. به هر حال اگه کسی میخواد گوشیش باطریه بهتری داشته باشه میتونه به G2 ال جی هم فکر کنه. تا گوشی به دستم نرسیده بود هی وسواس داشتم نوت 3 یا G2 . ولی الان بعده 3 روز گوشی واسم عادی شده و اگه کسی کارایه خیلی خاص نمیخواد باهاش بکنه به نظرم نوت 3 و G2 هیچ فرقی با هم ندارن. شایدم جی 2 به خاطره باطریه بهتر بیشتر بدرد آدم بخوره.
    سلام باتری جی تو فقط نیم ساعت بیشتر جواب میده...
    باتری نوت 3 3200 میلی امپر هست جی تو 3000

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

صفحه نمایش نوت 3 ، 5.7 اینچه ولی جی 2 ، 5.2
    تازه دوستان هم دارن میگن بین 1.5 تا 2 روز رو جواب میده .
    Last edited by omid.pari; 23-03-2014 at 17:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •