البته من نمیدونم داری کدوم هاروست موون بازی میکنی برای ps2 یاا ps1 رو که همش راحت ران میشه اگه برای ps2
باید حتما در پلاگین zero gs تبک ffx hach رو بزنی و در gsdx هم تبک nloop ---- رو بزنی تنظیمات بدی بهتره
البته من نمیدونم داری کدوم هاروست موون بازی میکنی برای ps2 یاا ps1 رو که همش راحت ران میشه اگه برای ps2
باید حتما در پلاگین zero gs تبک ffx hach رو بزنی و در gsdx هم تبک nloop ---- رو بزنی تنظیمات بدی بهتره
دوستان pcsx2 9.5 390 pp 131 هم اومد که در لینک پایینم گزاشتم![]()
دستت درد نكنه كلنگ جان، ولي اگه ميتوني همشونو بريز تو يه فايل، يا حداقل يه فايل rar جداگانه درست كن و همشونو بريز تو اون، دستم درد گرفت از بس رو لينك كليك كردم يه دو ساعتي طول ميكشه. ممنونم
راستي برا xbox و PSP و PS3 چيزي نداري؟ اگه داري رو كن كه واقعا ممنونت ميشم. فكر سيستم مورد نيازشم نباش
برا psp تو سايتامولاتور هست اگه كافي نيست توسايت ngemu.com امولاتورهاي بيشتري ميبيني.كدوم xbox ؟360 يا معمولي؟ولي برا xbox معمولي تو سايتاي قبلي هستش بگردي پيدا ميكني.در مورد ps3 هم هنوز چيزي نيومده.يه سوال.مگه dvd_rom شما بلو-ري را ميخواند؟!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
برای PS3 و XBOX360 حالا حالا چیزی نمیاد ولی برنامه نویساش گفتن که میسازن XBOX همعملی هست وزیاد خوب نیست
سلام
من با برنامه EPSX 1.6 که از همین انجمن دانلودش کردم بازی های پلی 1 را اجرا می کنمولی وقتی کراش 4 ( تیم ریسینگ ) و مزرعه دار را لود می کنم در بعضی جاها بازی خیلی آروم میشه و اسلو موشن میره .
مثلاً در کراش وقتی خودم یا حریفام موشک پرت می کنند تا موشک به جایی نخوره بازی اسلو موشنه .
می خواستم ببینم مشکل از چیه ؟
یا برنامه ی بهتری هست که چنین مشکلی نداشته باشه ؟
اینم تنظیمات پلاگین گرافیکه :
پلاگین گرافیکت چیه؟ چه ورژنیه؟ من از پلاگین Pete's OpenGL2 Driver 2.9 استفاده میکنم، تا حالا این مشکل رو نداشتم.
در ضمن ورژن 1.7 شبیهساز ePSXe هم اومده برو تو سایت اصلیش دانلودش کن.
با این شیه ساز کار کن بهتره نیاز یه تنظیمتم نداره pSX_1_13 رووون میار![]()
دوستان ورژن جدیده pcsx2 9.5 390 pp 144 هم اومد در لینک پاینم گزاشتم خیلی بهتر شده در 4shred.com پایین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)