تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 752 اولاول ... 206066676869707172737480120170570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیح کاملت بله این مطلبی هم که گفتم در جایی خونده بودم به طور کلی بالای 109db و بالاتر توصیه نمیشه خودش هم گفته توصیه و به قول خودت صرفا این دلیل بر این نیست که مشکلی پیش بیاد یا ... گرچه من که حالیم نیست ...
    توصیه این بود هفته ای 5 ساعت با صدای 90db ؟ من روزی 4 ساعت با صدای 114db گوش میدم که روی خودم بشخصه تاثیر گذاشته مثلا حواس پرتی یا سوت کشیدن گوش و ...
    دوستان توجه داشته باشید که شما مگه با هدفون خیلی خیلی بلند موزیک گوش کنید که در اون حد خطرناک باشه برای گوش. یه مقدار که دقت کنید متوجه میشید که اون کسی که روی ماشین سیستم صوتی می بنده و 4 تا باند و 2 تا ساب ووفر رو با آخرین ولوم به کار میگیره صدایی که تولید میکنه به مراتب بلندتر از هدفونه. من خودم همیشه با آخرین ولوم با هدفون موزیک گوش میکنم و هیچ وقت گوشم سوت نمیکشه. ولی تو ماشین یکی از بچه ها که می نشستم سیستم داشت تا صبح یه سوت ممتد تو مخم میشنیدم. به نظر من آدم باید خودش حواسش باشه. چون کنار گوش آدم که دستگاه دسی بل سنج نذاشتن که! اگه دیدین از یه حدی بیشتر ولوم براتون بیشتر از حد و آزاردهنده هست اصراری روی زیاد کردنش نداشته باشید که حالا اصطلاحا بیشتر فاز بگیرین با موزیک!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سوالی که دوستمون پرسید (و من هم در پست قبلی ام خطاب به شما مطرح کردم) اینه که چه نوع هدفونی مدنظرته؟ ... بزرگ باشه یا کوچیک؟ .. از اینا باشه که تو گوش فرو میرن؟ از اینا که یه بالشتک روی گوش قرار می گیره ؟ .. از اینا که کوچیک هستن و با اکثر پلیرها فروخته میشه؟ ...
    من احتمالا کریتیو Zen قراره بخرم.
    متاسفانه این پلیر هم هدفون معمولی داره. به دلیل استفاده من در بین راه اصلا برام قابل استفاده نیست. من یه چیز با کیفیت حدود 30-35 تومن میخوام که کیفیتش خوب یاشه. در ضمن گلوله ای یا به قول دوستمون in-ear باشه.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متاسفانه این پلیر هم هدفون معمولی داره. به دلیل استفاده من در بین راه اصلا برام قابل استفاده نیست. من یه چیز با کیفیت حدود 30-35 تومن میخوام که کیفیتش خوب یاشه. در ضمن گلوله ای یا به قول دوستمون in-ear باشه.
    بعنوان هزینه حدود 15 تومن EP630 از کریتیو ، بعنوان هزینه حدود 20 تومن EP635 از کریتیو (اگه تهران هستی پاساژ ایران - فرقش با 630 اینه که بند گردن داره) و بعنوان هزینه حدود 30 تومن EX35 سونی توصیه میشه ... خرید رو فقط از نمایندگی ها انجام بده ..

4. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال الان ا ایرفون سونی x رو وقتی به ایپاد وصل میکنم اصلا صداش در نمیاد مشکل چیه یعنی فقط انیحصاریه خوده wallkman هستش اخه با خودش گوشه ادمو کر مکینه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال الان ایرفون سونی x رو وقتی به ایپاد وصل میکنم اصلا صداش در نمیاد مشکل چیه یعنی فقط انحصاریه خوده wallkman هستش اخه با خودش گوشه ادمو کر مکینه
    اصلاً صداش در نمیاد، یعنی صفر؟ ... یا اینکه ضعیفه؟ ...

به نظر نمیاد مساله اختلاف امپدانس باشه... من هم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم .. با پلیر دیگه یا PC ات تست اش کردی؟ ... نتیجه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

na sedash bad dar miad ie chorie engar ke fish ta tah foro narafte
    vali vaghti ba khodesh gosh mikonam gosho kar mikone nemidoonam moshkel chie
    (bebakhshid farsi nadaram

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

na sedash bad dar miad ie chorie engar ke fish ta tah foro narafte
    vali vaghti ba khodesh gosh mikonam gosho kar mikone nemidoonam moshkel chie
    (bebakhshid farsi nadaram
    اون سوال دیگه ام رو جواب ندادی: "با پلیر دیگه، PC ، .. تست کردی؟" ... نتیجه؟... (یا با یه آمپ؟)

بهرحال دو حدسی که به ذهن میاد یکی بحث امپدانسه (که حتماً پست هایی که قبلاً در این مورد زده شده رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده ای) و یکی هم بحث تکنولوژی خاص که شما هم مطرح کردی .. من شک دارم این دومی باشه، یعنی سونی تکنیک بازاریابی ناشیانه(!) زیاد داره اما شک دارم دیگه در این حد باشه! ... اما شاید هم به سیستم تقلیل نویز داخلی X مرتبط باشه که میشه ترکیبی از دو حدس... یعنی بخاطر اون سیستم، انرژی بالاتر از حد معمول لازم داره ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ba lap top am test kardam
    bazam ie joorie va faghat seda az ieki miad

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من EX35 سونی رو از نماینده رهجو 26 تومن خریدم و واقعا کیفیت خیلی خوبی داره. ولی یه مشکلی که داره (به نظر من) احتمالا بی دوام بودن سیمها، مخصوصا محل اتصال به گوشی ها هست که با توجه به اسفاده من در بین راه احتمالا مشکل ساز میشه.

داره خودمونی میشه FarsGolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان بخش پلیر بنده رو برای خرید راهنمایی کردند و چون قصدم آی پاد بود یه آی پاد نانو گرفتم برای اینکه اینجا نظمش به هم نخوره ادامه اش رو آوردم اینجا.در مورد خرید گوشی خوب که حداقل حال گیری این خرید رو جبران کنه لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
    صدای بلند مد نظرم نیست یک صدای شفاف و با کیفیت بالا میخوام.
    و فکر می کنم با توجه به اینکه کنترل نداره هر مدل گوشی بهش بخوره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •