دوباره تاكتيك رجزخواني شروع شداميدوارم اين بار هم جواب بده
![]()
دوباره تاكتيك رجزخواني شروع شداميدوارم اين بار هم جواب بده
![]()
این جور برخوردها و لج بازی ها کار حرفه ای ها نیست و مخصوصا با اخلاق ایرانی ها بیشتر جور در میاد اگه مربی یه ایرانی بود نظریه شما دست بود ولی در مورد کی روش فکر نکنمنوشته شده توسط THe DARk NighT .98 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلعهنویی: سوءتفاهامات من و کیروش برطرف شد
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: در جلسهای که بین من و کیروش برگزار شد سوءتفاهمات را رفع کردیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی در نشست مطبوعاتی پیش از دیدار تیمهای استقلال و سایپا در مورد صعود استقلال در رنکینگ فدراسیون تاریخ و آمار اظهار داشت: این خبر را تازه شنیدم. جا دارد به مس کرمان تبریک بگویم وقتی فیلم را نگاه کردیم حقوردی 2 پنالتی صد در صد را نگرفته است کوچکترین اشارهای به این مسئله نکردیم باختیم و این مسئله مبارک مس باشد.
سرمربی استقلال در مورد جلسه با کیروش گفت: اجازه بدهید اگر خواستند موضوعاتی از جلسه را بگویم برخی سوتفاهمات برطرف شد. مقداری صحبتها را من و بخشی هم کیروش انجام داد. فضای جلسه خوب بود مشکلاتی در ذهن او بود با صحبت برطرف شد اگر خواستند در مورد جلسه صحبت کنند.
قلعهنویی در مورد دیدار کیروش و رحمتی و آیا در جلسه او با سرمربی تیم ملی موضوع رحمتی نیز مطرح شد گفت: اجازه دهید اگر قرار است صحبتهای جلسه به بیرون درز پیدا کند از طرف مسئولان باشد.
خیلی وضع نگران کنندست یعنی واقعا تا قبل عید نمیخوان اردو تشکیل بدند ؟
انشاالله یه هفته مونده به جام جهانی میرن برزیل اردو تشکیل میدن
کفاشیان میگفت مشکلی نیست! میریم مثل 3 تا بازی آخر مقدماتی جام جهانی نتیجه میگیریم![]()
Last edited by wooooow; 11-02-2014 at 17:00.
90/ چرا کيروش نبايد بماند
اين روزها حرف و حديث درباره تمديد قرارداد کيروش زياد است. سرمربي پرتغالي تيمملي تا پايان جامجهاني قرارداد دارد اما پس از آن «آزاد» ميشود و ميتواند تصميمش را براي ادامه همکاري يا قطع آن بگيرد. به دلايل متعدد کيروش «نبايد» در ايران بماند!
اين روزها حرف و حديث درباره تمديد قرارداد کيروش زياد است. سرمربي پرتغالي تيمملي تا پايان جامجهاني قرارداد دارد اما پس از آن «آزاد» ميشود و ميتواند تصميمش را براي ادامه همکاري يا قطع آن بگيرد. به دلايل متعدد کيروش «نبايد» در ايران بماند!
اول: مربيان باشگاهي به خصوص آنها که مليپوش زياد دارند با کيروش رابطه خوبي ندارند. از کرانچار گرفته تا قلعهنوعي، دو سه باري عليه سرمربي تيمملي حرف زدهاند و تمايلي به همکاري با او نشان ندادهاند. اگر هم قرار به همکاري باشد بايد با کدخدامنشي و وساطت، طرفين را راضي به همکاري کرد و خلاصه اينکه او بايد با جبههاي از مربيان بجنگد که حاضر نيستند بازيکنان خود را در اختيار او قرار دهند.
دوم: زيرساختهاي فوتبال ايران مناسب نيست. کيروش در مصاحبههاي خود بارها و بارها اعلام کرده که امکانات شرط اصلي توسعه و فوتبال است و بدون داشتن ابزار نميتوان استعدادها را پرورش داد. اين اظهارنظري درست است. ورزشگاههاي ما کيفيت چمن مناسبي ندارند. اکثر باشگاهها با مشکل زمين تمرين مواجهاند و خلاصه اينکه در ايران «باشگاه» به معناي حرفهاي و درستش نداريم. همکاري با کيروش بدون امکانات مانند جذب قهرمان فرمول يک جهان است که براي مسابقه به او پيکان بدهيم!
سوم: تيمملي براي تدارک خود با مشکلات مالي روبهرو است. جامجهاني که مهمترين آوردگاه فوتبال در سراسر دنياست در شرايطي خرداد سال آينده آغاز ميشود که مسئولان به فکر نيستند، نکتهاي که بارها اعتراض کيروش را به همراه داشته است. او حق دارد سئوال کند وقتي که براي جامجهاني کسي عين خيالش نيست بعد از جامجهاني چه اتفاقي ميافتد و چه تضميني وجود دارد که فدراسيون از بنبستهاي به وجود آمده در آيد.
چهارم: کيروش در يک تيم ديگر بدون دردسر ميتواند دستمزدش را بگيرد اما اينجا هر از چندگاه با مشکلات عديدهاي روبهرو ميشود که گاها تأخير در پرداخت دستمزد او را موجب شده است. کيروش حتي يک بار در مصاحبه خود به اين نکته اشاره داشت که در مواقعي از جيب خود خرج کرده و براي دريافت دستمزد خود مشکلاتي داشته است. براي يک مربي حرفهاي دستمزد حرفهاي و زمان پرداخت آن اهميت دارد و کيروش اين نکته را هيچ وقت فراموش نميکند.
پنجم: تصميمات او که اکثرا درست هستند با مقاومت شديد منتقدان داخلي روبهرو ميشوند. او براي جامجهاني نميتواند به داخليها و بازيکنان جوان اعتماد کند و از کساني ميخواهد بهره ببرد که تجربه بينالمللي دارند. اين تصميم غلطي نيست که او دورگهها را به تيمملي دعوت ميکند. کيروش عقيده دارد ايران تيمي چون آلمان، ايتاليا و برزيل نيست که دو هفتهاي آماده شود و نياز به اردوهاي بلندمدت دارد همان کاري که او در حال انجام آن است. اما هر دو تصميم منتقدان زيادي دارد. گرچه در همه جا اين نوع انتقادها وجود دارد اما شدت آن اينجا به قدري زياد است که حالت تخريبي به خود ميگيرد و بعضا روي نظر مديران تصميمساز اثر ميگذارد.
کيروش مايل است در ايران بماند چرا که شور و شوق ايرانيها او را به وجد ميآورد. چرا که برايش مهم است فوتبال در خون يک کشور جريان داشته باشد. براي يکي مثل او که در همه سطوح کار کرده، «روح فوتبال» اهميت زيادي دارد و بر همين اساس است که بارها اين جمله را تکرار ميکند.
کيروش ميداند ايران معدن استعداد است و اگر امکانات لازم برايش فراهم شود، استخراج استعداد از اين معادن کار سختي نيست.
تازه، نگه داشتن کيروش بعد از جامجهاني براي تغيير نسل اجباريتر از حالا است. بعد از جامجهاني او براي فوتبال ما «مفيدتر» خواهد بود... اما براي مديران ما انگار جامجهاني پايان کار است...
براي اين فوتبال اما کيروش فايدهاي ندارد. اين فوتبال بايد اصلاح شود، درست شود و بعد يک مربي بزرگ بيايد تا ثمرهاش را ببينيم و از مزاياي حضورش بهره ببريم.
SHOOT
کيروش هم جزو آن دسته از مربياني ميشود که قدر او را بعد از رفتنش ميدانيم. مثل ايويچ که بعدها متوجه شدم چه مربي بزرگي را از دست داديم. کيروش ميتواند فوتبال ملي ما را از اين رو به آن رو کند. ميتواند پايههاي اين فوتبال را بسازد و خلاصه اينکه «معمار نوين فوتبال ايران» شود. اما با اين وضعيت که به او «هيچ» ندادهايم چطور توقع گرفتن «همهچيز» را داشته باشيم؟
تاسف تاسف تاسف.
عکس زیر امروز (14 فوریه) توی سراسر نت دست به دست چرخید...من واقعا نمیدونم چی بگم.
از سایت های سرگرمی گرفته تا اخباری از فیسبوک گرفته تا تویتر...یکی روی شماره ده تیم زوم کرده بوده و مطمئن نبود که خوده هالکه یا نه!! یکی هم با تعجب از فقر استعداد توی کشور چند ده میلیونی می پرسید !
این موضوع در رسانه های داخلی با عنوان تست ژنتیک از تیم ملی بانوان بازتاب داده شده بود.
من خودم به شخصه هر چی گشتم نتونستم منبع دقیقی در مورد واقعیت این شایعه که 4 بازیکن تیم ملی زنان ایران مشکوک به مرد بودن هستن پیدا نکردم.
تیم ملی فوتبال بانوان از 26 بهمن فاز جدید اردو هاش رو قرار بود که شروع کنه و حالا مشخص نیست پس از این ماجرا ها چه بر سر تیم خواهد امد، ضمن اینکه انتخابی تیم ملی از اوایل آذر شروع شده.
اخرین لیست تیم ملی که من تونستم پیدا کنم لیست زیر بود ، حالا مگه ممکنه توی همچین رشته پرطرفدار و البته پر بازیکنی همچین اتفاقی بیافته؟ و کسی نگه اینی که داره تو زمین بازی میکنه کیه؟؟! اخه یک نفر و دو نفر هم درگیر این موضوع نبودن که خب بگیم حالا نفهمیدن این همه ادم در اترباط مستقیم با بازی و اردوها و تمرینات هستن .
به گزارش ایرناازفدراسیون فوتبال، فاطمه ولی نتاج، نسیم نوازنده، اکرم اظماره ، محبوبه یوسف پور ،آیناز غیاثی ، زهرا پورحیدر، صفورا جعفری، الهام فرهمند، شیدا تخشا، فاطمه عادلی، سمانه خدابنده ، هما آقایی پور، زینب چوبین، عاطفه رمضانی زاده، الهام انصاری، سمانه چهکندی، مریم یکتایی ، محبوبه دهقانی، نجمه لطیفی، ندا عبدالله زاده ، فریبا ترک، مرضیه نیکخواه ، پریا خلیل زاده ، سهیلا کیانی، سمیرا اسماعیلی ، سمانه قاشیه و فاطمه حاج قاسم ، شیوا فاضلی و میترا حسن پور نفرات دعوت شده به این اردوی چهار روزه هستند.
ایراندوست در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: اردوهای انتخابی تیم ملی از اوایل آذرماه آغاز شده و توانستیم حدود 100 نفر از برترین استعدادهای کل کشور را شناسایی کرده وبرای آنان شناسنامه ورزشی تهیه شد ، اما از مجموع این نفرات حدود 40 نفر انتخاب شده اند تا به اردوهای انتخابی تیم ملی دعوت شوند.
وی ادامه داد: علاوه بر اردوی بهمن ماه ، قرار است یک اردوی انتخابی دیگر نیز اسفندماه برگزار شود.
به گفته ایراندوست ، نیمه فروردین ماه کار آماده سازی تیم ملی شروع خواهد شد و به جز 10 نفر از بازیکنان که عملکرد و سطح توانایی شان برای کادر فنی محرز شده ، سایرین به شکل چرخشی به اردوی تیم ملی دعوت می شوند تا ضمن شرکت در تمرینات آماده سازی میزان آمادگی تکنیکی و تاکتیکی و نقاط ضعف تک تک آنان شناسایی شود .
ای وای
من اول فکر کردم طنز هست
شاید همین چهره بعضی ها سوژه شده و گفتن مرد هستند؟
خب وگرنه که خیلی تابلوئه!!!
بازم ازاین ماجراهای عجیب غریب فوتبالی ما!
یک دوره تیمای جوانان و نوجوانان بازیکنها با شناسنامه برادرشون میرفتن و اون اوضاع فاجعه بار محرومیت و...
یا بازیکن های چند کارته محروم رو بازی میدادن!...
هیچی ازشون بعید نیست
اخه چرا همش دنبال راههای دور زدن هستن اینا واقعا اه![]()
باید دس....بزنن ببینن زنن یامرد
Last edited by امید رض; 16-02-2014 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)