تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 302 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

Super Moderator Sir0c00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

30 دقیقه اول بازی فاجعه بودیم!
    اگه لوپز نبود راحت 3-4 تا خورده بودیم!
    من میخوام اینطوری بگم که اگر لوپز نبود ، توی همون 30 دقیقه ی اول 4-0 عقب میفتادیم ! ( البته نمیدونم شاید منظور تو هم همین بود )

4 هفته از لالیگا گذشته ، استاد آنجلوتی بیل رو که چند روزه با تیم تمرین کرده فیکس گذاشته !!! نتیجش این میشه که یه سایه ای از بیل تاتنهام با اتیکت 100 میلیون یورو ! توی زمین میبینیم که یا توپ از دست میده ، یا سانتر هاش رو مستقیما و با اختلاف ارتفاع 2 متر از روی سر بازیکنا به اوت میفرسته ! یا موقع استارت زدن قیافش شبیه سیمپسون ها میشه !

حالا اون وسط هم ناپرهیزی کرد و یه گل زد که اونم مرهون پاس کارواخال بود .

به نظر من نیمکت نشین کردن دیگو لوپس در اروپا بزرگترین اشتباهیه که کارلتو میتونه مرتکب بشه ، با این وضعیت دفاعی پتانسیل 6 تایی شدن رو به شدت داریم ما !

مشخصه که کارلتو تغییر داده نوع بازی تیم رو ، و متاسفانه این تغییر خیلی خوب نبوده تا اینجا از لحاظ سبک بازی تیم ، درخت کاج کارلتو برای تیمهایی خوبه که در بخش دفاعی هافبکهای مطمئنی داشته باشن با مولفه های پرسینگ خوب و قدرت بدنی و جنگندگی ؛ نه برای ایسکو و مودریچ ، باز از وقتی که خدیرا به بازی اومد یه مقدار در هافبک بهتر شدیم ...

من هنوز درک نکردم علت فروش اوزیل رو ، بخش مهمی از اینکه تیم خوب بازی نمیکنه همین عدم حضور پاسوری مثل اوزیل هست ، کل بازی دیشب دیدیم که بنزما در اکثریت قاطع لحظات بازی پشت به دروازه بود برای توپ گرفتن .

عرض دادن به بازی هم که ظاهرا کلا برای رئال کارلتو تعریف نشده هست مفهومش !

کریس رونالدو هم که اینقدر جاش رو کارلتو تغییر داد در بازی دیشب که کلا محوش کرد !!! سوال اینه که نشون دادن توانایی های بیل به چه قیمتی ؟!

کاپیتان راموس ! و پپه هم که اینقدر پتانسیل دارن که با یه پشت پا کلا محو میشن از جریان بازی ( نقل به مضمون از والاپور )

من در کل فکر میکنم کارلتو کارهای مهمتری از ابرو بالا انداختن میتونه انجام بده وقتی کنار خط می ایسته !

2. 9 کاربر از Sir0c00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

فروش اوزیل به آرسنال شاید بزرگ ترین اشتباه رئال مادرید در تمام دورانش باشه!

Last edited by M E S S I; 15-09-2013 at 10:38.

4. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بیل، پنجمین کهکشانی ای که درشب شروعش به گل رسید

پیش از گرث بیل، فیگو، بکام، رونالدو و کریس رونالدو نیز دراولین بازی شان با پیراهن رئال در لالیگا گلزنی کرده بودند
    سایت گل- گرث بیل دیشب ودربازی رئال مقابل ویارئال درترکیب تیم مادریدی قرار داشت و در دقیقه 38 بازی توانست اولین گلش برای تیم جدیدش را به ثمر برساند. دانی کارواخال توپ را به ستاره ولزی رساند تا بیل در اولین حضورش در ترکیب رئال در رقابت های لالیگا به گل برسد.
    این بازی که در ورزشگاه ال مادریگال برگزارمی شد، با تساوی 2-2 به پایان رسید ، با گلزنی بیل همراه بود و در دقیقه 62 بازی هم این رونالدو بود که گل دوم رئال را به ثمر رساند.
    البته با این تساوی، طعم تلخ و شیرینی در دهان بیل ماند.چرا که با گلزنی در اولین بازی اش برای رئال، او شاد و خوشحال بود ولی تساوی دریک بازی خارج از خانه نتیجه مطلوبی برای او و تیمش محسوب نمی شود. ستاره ولزی حالا با گلزنی دراین بازی نامش را در جمع ستاره های کهکشانی رئال که در اولین بازی شان درترکیب رئال در رقابتهای لالیگا به گل رسیدند، ثبت کرد. پیش از این، لوئیس فیگو، رونالدو لوئیس نازاریو، دیوید بکام و کریستیانو رونالدو به این مهم دست یافته بودند:
    *لوئیس فیگو: او در اولین حضورش در ترکیب رئال در رقابتهای لالیگا ودر هفته اول رقابت ها مقابل والنسیا به گل رسید تا تیمش با نتیجه 1-2 به پیروزی برسد. ستاره پرتغالی گل پیروزی بخش تیمش دراین بازی را به ثمر رساند
    *رونالدو لوئیس نازاریو: بعد از انتقالی جنجالی به باشگاه رئال مادرید، او در هفته دوم رقابتهای لالیگا اولین بازی در لیگ اسپانیا را برگزار کرد.درآن بازی رئال مقابل آلاوس قرار گرفت و تیمش توانست با نتیجه 2-5 به پیروزی برسد. رونالدو در دقیقه 64 وارد زمین شد و در کمتر از نیم ساعت دو بار برای رئال گلزنی کرد
    *دیوید بکام: در بازی با بتیس، بکام اولین بازی اش در لالیگا را برگزار کرد و اولین گلش در فصل 4-2003 را به ثمر رساند تا رئال با نتیجه 1-2 به پیروزی برسد.
    *کریس رونالدو : در اولین حضور کریس درترکیب رئال در لالیگا، تیم مادریدی درخانه میزبان دپورتیوو لاکرونیا بود که رونالدو در آن بازی با تمام توان جنگید و گل دوم تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.هرچند که این گل درنهایت باعث نشد تا کریس با شادی زمین را ترک کند، چرا که تیمش در آن بازی با نتیجه 2- 3 مغلوب حریف شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________

خبر فوری: کریس رونالدو امروز قراردادش با رئال را تمدید می کند

ستاره پرتغالی بعد از ماه ها جنجال، قراردادش را با رئال مادرید تمدید خواهد کرد

سایت گل- وب سایت رسمی باشگاه رئال مادرید با انتشار بیانیه ای رسمی از تمدید قرارداد کریستیانورونالدو خبر داد. هنوز مشخص نیست که قرارداد جدید رونالدو تا چه سالی اعتبار خواهد داشت و رقم دستمزد آتی او چقدر خواهد بود ولی وب سایت رسمی باشگاه مادریدی باانتشار این بیانیه تمام تردیدها را از میان برداشت تا بعد از تساوی تلخ این تیم مقابل ویارئال، خبر خوشحال کننده ای به هوادارانش داده باشد.
    دراین بیانیه می خوانیم:« امروز ، 15 سپتامبر ساعت 13.45 دقیقه به وقت اسپانیا در جایگاه افتخاری ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، مراسم تمدید قرارداد کریستیانو رونالدو برگزار خواهد شد. در این مراسم،فلورنتینو پرس رئیس باشگاه مادریدی و این بازیکن پرتغالی حضور خواهند یافت.»

Last edited by Abdolreza2012; 15-09-2013 at 13:03.

6. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

من هنوز درک نکردم علت فروش اوزیل رو ، بخش مهمی از اینکه تیم خوب بازی نمیکنه همین عدم حضور پاسوری مثل اوزیل هست ، کل بازی دیشب دیدیم که بنزما در اکثریت قاطع لحظات بازی پشت به دروازه بود برای توپ گرفتن .
    یکم برگردیم به گذشته [:د‌ی] ... ترجیح دادنِ بنزما به هیگواین !
    واقعاً دیشب نبودِ یک مهاجمِ خلاق حس میشـد . یعنی شما ببین این بنزما اونقدر بده که با هیگواین مسابقه داشت که کی بازی کنه حالا که هیگواین رفته بعد داره با موراتا مسابقه میده :‌))
    تصمیم های اشتباهِ بزرگی داشتیم این چندوقت ...
    اما نکته ای من همچنان درک نکردم اینه که داورها [ مخصوصاً کمک ها ] چیکار میکنن دقیقاً ؟! [ IF U Know What I Mean :د‌ی ]

Hala Madrid

8. 6 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یکم برگردیم به گذشته [:د‌ی] ... ترجیح دادنِ بنزما به هیگواین !
    واقعاً دیشب نبودِ یک مهاجمِ خلاق حس میشـد . یعنی شما ببین این بنزما اونقدر بده که با هیگواین مسابقه داشت که کی بازی کنه حالا که هیگواین رفته بعد داره با موراتا مسابقه میده :‌))
    تصمیم های اشتباهِ بزرگی داشتیم این چندوقت ...
    اما نکته ای من همچنان درک نکردم اینه که داورها [ مخصوصاً کمک ها ] چیکار میکنن دقیقاً ؟! [ IF U Know What I Mean :د‌ی ]

Hala Madrid
    تو اینکه دیشب بنزما فاجعه بود هیچ شکی نیست ولی هیگواین هم خیلی بالا پایین داشت
    یه بازی خوب بود و یه بازی هم مثله همین بنزما فاجعه
    ولی در کل به نظر منم تو این شرایط که این فصل از بنزما دیدم هیگوآین رو باید نگه میداشتن
    بنزما این فصل خیلی داغونه
    +
    باید نگران بازی سه شنبه شب با گالا هم باشیم با این شرایط افتضاح تیم

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

دیگو لوپس: باید از کاسیاس حمایت کرد؛ هیچ وقت دو دروازه بان تیم دراین حد برابرنبوده اند

لوپس در جریان بازی با ویارئال دروازه بان رئال مادریدبود و با مهارهای فوق العاده ای که در جریان بازی داشت، توانست تیمش رااز شکست نجات دهد

سایت گل- دیگو لوپس در جریان بازی دیشب ورزشگاه ال مادریگال دروازه بان اصلی رئال مادرید بود و در پایان بازی خواهان اتحاد تمام و کمال میان بازیکنان تیم مادریدی شد و از هم تیمی هایش خواست تا وارد حاشیه نشود.
    لوپس در مورد تصمیم آنچلوتی برای استفاده از او در بازیهای لالیگا و استفاده از کاسیاس در بازیهای لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی گفت:« باید به سرمربی تیم احترام گذاشت.اوست که تصمیم می گیرد و باید از بازیکنانی که در زمین قرار می گیرند حمایت کرد. صحبت های زیادی به گوش می رسد و تنها کاری که ما باید انجام دهیم، احترام گذاشتن است و در هر بازی ای که سرمربی مارا به میدان می فرستد باید تمام توانمان را به کار بگیریم. باید از کاسیاس حمایت کرد. من اصلا به بحث هایی که دراین باره مطرح می شود، توجهی ندارم و هرروز با تمام توان تمرین می کنم و برای حضور در ترکیب اصلی می جنگم. اگر قرعه به نام من در بیاید هم سعی می کنم که به بهترین نحو ممکن از شرایط بهره ببرم.»
    لوپس ادامه داد: « من حس می کنم که نظرات خیلی زیادی به گوش می رسد. در دنیای فوتبال همه نظر می دهند و من دراین باره نمی توانم کاری انجام بدهم. زیاد حرفها را نمی خوانم و تمرکزم را روی کار خودم قرار داده ام. فرصتی که دراختیار من قرار گرفته فوق العاده است و تلاش می کنم که از آن نهایت استفاده را بکنم.»
    دروازه بان تیم مادریدی ادامه داد:« شاید هیچ وقت شرایط اینگونه نبوده که دو دروازه بان در یک حد و اندازه در یک تیم باشند. این سرمربی تیم است که تصمیم گیری می کند و باید تا پای جان در کنار تیم و هم تیمی ها باشیم. این اتفاق در پست های دیگر نیز رخ می دهد چون در تیم ما رقابت حساس است و بازیکنان تیم ما کیفیت بالایی دارند.باید منسجم تر و متحدتر از همیشه باشیم ودرغیر این صورت کار برای ما سخت می شود.

10. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من بازی رو از دقیقه 35 دیدم، ظاهرا تا همونجای بازی اگه لوپز در درون دروازه نمی بود نتیجه دیگه ای رو می دیدم، پس لوپز با عملکردش دوباره تونست جواب رسانه ها رو بده، دروازبانی که درست مثل کاسیاس محصول آکادمی هست اما متاسفانه در خیلی از رسانه ها به شکل یک یار خارجی بهش نگاه میشه...
    در کل این وضعیت نامناسب چه در فاز دفاعی و چه فاز هجومی توی بازی دیشب رو به غیبت آلونسو مربوط می دونم، ما توی چهار سال اخیر شدیدا به آلونسو وابسته بودیم و توی بازی با حریف های آماده (مثل ویارئال) هر وقت آلونسو خوب نبوده یا غیبت داشته، تیم خصوصا توی بازی سازی شدیدا دچار مشکل شده، به طور کلی آلونسو مثل مرکز ثقل و بالانس تیم می مونه و وقتی حضور نداره مثل این می مونه که بقیه بازیکنان مرجعی برای تنظیم جاگیری هاشون توی زمین ندارن! حالا توی همچین شرایطی از ایارامندی استفاده کردیم که قرار هست در سال های آینده نقش آلونسو رو برای ما بازی کنه اما متاسفانه به خاطر مصدومیتی که در پیش فصل برای ایارا پیش اومد هنوز با آمادگی کامل فاصله زیادی داره، اما دوستان توقع نداشته باشن که توی همچین شرایطی نقش آلونسو رو یک شبه پر کنه، اون هم در شرایطی که کل تیم عملکرد خوبی نداشته! در طرف دیگه از بیل استفاده کردیم که از نظر سطح آمادگی فیزیکی تقریبا شرایط مشابه یا حتی نامناسب تری نسبت ایارا داشته، از ناچو که گزینه سوم دفاع چپ هست و دیشب شدیدا ضعیف عمل کرد، میشه گفت ضعف دفاعی مارسلو رو با ضعف تهاجمی آربلوا یکجا به نمایش گذاشت و در کنار په په و با درجه کمتری راموس، از ضعیف ترین بازیکنان تیم بود.

فکر می کنم از اونجا که ویارئال تا اینجای فصل تیم آماده ای نشون داده بود و بازی در خارج از خانه بود، باید با از گزینه های دفاعی بیشتری استفاده می کردیم (مثل استفاده همزمان از خدیرا و ایارا) و احتیاط بیشتری به خرج می دادیم اما در هر صورت این دو امتیاز از دست رفت ولی دوستان دیگه نباید واقع بینی خودشون رو از دست بدن، ممکنه کیفیت بازی هایی که تا الان ارائه شده رضایت بخش نبوده باشه اما حداقل از نظر نتیجه (سه پیروزی و یک تساوی) و مقایسه اون با فصول اخیر، خصوصا فصل قبل، با این شکل از واکنش ها هیچ تناسبی نداره، دوستان برای واقع بینی بیشتر بد نیست نگاهی هم به بازی بارسا و سویا داشته باشن که در یک بازی لیگ پیروزی در چه شرایطی ممکنه به دست بیاد و امتیازات به چه سادگی با اشتباهات بازیکنان یا داوری جابجا بشه، لیگ هست و این بالا و پایین ها

فروش اوزیل به آرسنال شاید بزرگ ترین اشتباه رئال مادرید در تمام دورانش باشه!
    صحبت ها که مفصل انجام شده راجع به این انتقال و هیچ کس موافق این انتقال نبوده ولی به هر صورت با درخواست اوزیل و موافقت باشگاه انجام شده، اما بهتره بیش از اندازه جو ندیم، دیگه از کنار گذاشتن ردوندو، هیرو، ماکلله، دل بوسکه، کاپلو و ... که تا سال ها جایگزینی مناسبی برای اونها نداشتیم تاثیر بیشتری نداشته.

12. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خب مراسم تمدید قرارداد رونالدو ساعتی پیش انجام شد، قرارداد جدید 5 ساله و دستمزد رونالدو در هر سال 17 میلیون یورو خواهد بود.

صحبت های رونالدو بعد از تمدید:

"من از بودن در اینجا خیلی خوشحالم، من برای 5 سال دیگر در اینجا خواهم بود. قصد من فقط بردن جام های بیشتر برای این باشگاه است."
    "من از هوادارانی که از بودن من در اینجا راضی هستند تشکر می کنم، من خوشحالم و می خواهم بهترین نمایشم را در زمین داشته باشم"
    در جواب سوالی در مورد یونایتد و احتمال بازگشت: "من با شما صادق هستم، همه می دانند که من شش سال را در منچستر سپری کردم،
    (دوران حضور من در) منچستر (مربوط به) گذشته است."
    "در حال حاضر باشگاه من رئال مادرید است. این خانه من است، خانواده من در اینجا هستند و من از بودن در اینجا کاملا رضایت دارم"
    "من به تماما باشگاه هایی که به دنبال من هستند احترام می گذارم، ولی آنها همیشه می دانند که تصمیم من، تنها هدف من، ماندن در اینجا
    و بازی کردن در این باشگاه، شاید تا انتهای دوران بازیگری ام است. از آینده کسی خبر ندارد."

14. 16 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نمیفهمم چرا بعضی دوستان میگن مفت 2 امتیاز رو از دست دادیم؟!
    اگه کسی بخواد این رو بگه، دوستان ویارئالی هستن!
    به واقع باید گفت شانس آوردیم 1 امتیاز گرفتیم از این بازی!!

من فکر میکنم مشکلی که داریم، اینه که کارلتو میخواد به کل شیوه بازی تیم رو عوض کنه..
    در کل این کاملا طبیعیه که مربی جدید بخواد سیستم خودش رو پیاده کنه...اما...
    اما خب چرا وقتی یه سیستمی 3 سال عالی بوده و کاملا جواب داده رو باید عوض کرد؟! این کاملا عقب گرد هست به نظرم!
    چرا وقتی کریس تویه سمت چپ فراتر از عالی بوده، جاش رو عوض میکنی؟!
    چرا وقتی اوزیل که طی 3 سال گذشته شاهکار بوده، راحت باید بره از تیم؟!

بعد از اونور 3 سال از نبود یه مهاجم تاپ ضربه خوردیم، نه تنها رفع نمیشه این مشکل، که با خروج یکی از 2 بازیکن حمله، ضعیف تر هم میشیم!!
    یعنی الان این برام سواله که مثلا تویه cl اگه کارمون گیر کرد و کریم طبق روال عادیش، بد بود، باید چشم امیدمون رو ببندیم به موراتا؟! نه واقعا؟!
    من میخوام اینطوری بگم که اگر لوپز نبود ، توی همون 30 دقیقه ی اول 4-0 عقب میفتادیم ! ( البته نمیدونم شاید منظور تو هم همین بود )
    دقیقا منظورم همین بود!

16. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نمیفهمم چرا بعضی دوستان میگن مفت 2 امتیاز رو از دست دادیم؟!
    من میگم مفت از دست دادیم چون اینقدر بد بازی کردیم که یه تیمی که تازه به لالیگا اومده نزدیک بود رئالو با 5 تا گل بدرقه کنه که شانش آوردیم
    ویارئال تیمی نبود که رئال جلوش به این روز بیفته و باید خیلی راحت ویارئال میبردولی به هر دلیلی افتضاح بازی کردند پس مفت 2 امتیاز از دست رفت

+
    تبریک بابت تمدید رونالدو
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________

ژرژ مندس: رونالدو کاملترین بازیکن دنیاست و بهتر از مسی است

مدیر برنامه های رونالدو به تمجید از ستاره پرتغالی پرداخته و اعلام کرده که او از مسی و نیمار کامل تر است
    سایت گل- ژرژ مندس مدیربرنامه های کریستیانو رونالدو و ژوزه مورینیو که ایجینت ستاره های سرشناس دیگر دنیای فوتبال نیز هست این روزها در برزیل به سرمی برد و در مراسم بزرگداشتی که در ریودوژانیو برگزار شده حضور یافته است.
    او در گفت و گو با روزنامه اوگلوبو در تمجید از کریس گفته:« کریستیانو رونالدو کاملترین بازیکن دنیاست و بهتر از لیونل مسی است.» او درمقایسه رونالدو با نیمار هم ستاره پرتغالی را برتر دانسته و البته به برتری بارسلونا اعتراف کرده:« بارسلونا بهترین تیم تاریخ دنیای فوتبال است.»
    مندس در صحبت هایی گفت:« تحت هیچ شرایطی نمی توان نیمار را در سطح کریتیانو رونالدو دانست. این نظر صادقانه من است. در مورد نیمار می توانم بگویم که او بازیکن بزرگ فوتبال برزیل است ولی باید به بازیکنی که در طول 4 سال اخیر آمار گلی استثنایی داشته و به طور میانگین درهر بازی یک گل برای رئال مادرید زده احترام گذاشت. بارسلونا بهترین تیم تاریخ دنیای فوتبال است که پایه و بنیان تیم ملی اسپانیا نیز هست. در بارسلونا، بازیکنان این تیم فرصتهای بیشتری برای گلزنی دارند. رونالدو در تیمی توپ می زند که با حضور او یک تیم است و در غیاب او تیم دیگیری است. رونالدو در رئال نقش تاثیرگذار وسرنوشت سازی دارد.»
    مندس در بخش پایانی صحبت هایش درمورد احتمال جدایی فالکائو از موناکو در بازار نقل و انتقالات زمستانی و انتقال احتمالی اش به رئال مادرید گفت:« فالکائو از حضور درموناکو راضی است ولی همیشه تمایلاتی هستند که ....»

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________

کاریکاتور: رونالدو و بیل زیر دریایی زرد را غرق نکردند

دو گل اژدرهای رئال برای غرق کردن زیردریایی زرد کافی نبود
    سایت گل- گرت بیل و کریس رونالدو شب گذشته در دیدار مقابل ویارئال در ترکیب اصلی رئال قرار گرفتند تا ستاره ولزی اولین بازی اش برای رئال را مقابل ویارئال انجام بدهد.
    بعد از اینکه کانی گل اول بازی را به ثمر رساند، بیل در دقیقه 39 گل تساوی را به ثمر رساند تا نشان بدهد رئالی ها بی دلیل برای خرید او اینقدر پافشاری نکردند.
    رونالدو هم در نیمه دوم رئال با پیش انداخت اما این گل برای پیروزی رئال کافی نبود زیرا جیووانی دوس سانتوس بازی را بار دیگر به تساوی کشید.

Last edited by Abdolreza2012; 15-09-2013 at 20:37.

18. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رونالدو: مي‌‌خواهم 200 گل ديگر بزنم

مهاجم رئال مادريد پس از تمديد قراردادش اعلام کرد مي‌خواهد 200 گل ديگر در سال‌هاي پيش رو براي اين تيم بزند.
    کريستيانو رونالدو در نهايت و پس از کش و قوس‌هاي فراوان، قراردادش را تا سال 2018 با رئال مادريد تمديد کرد.

رونالدو به همراه فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه در مراسمي که براي اعلام رسمي تمديد قرارداد اين مهاجم پرتغالي ترتيب داده شده بود حاضر شد و با خوشحالي در مورد تمديد قراردادش گفت: بايد از همه خبرنگاران و رسانه‌هايي که در اينجا حضور دارند تشکر کنم. مي‌خواهم از هم‌تيمي‌هايم، سرمربي و در نهايت از رئيس باشگاه هم سپاسگزاري کنم که با تمديد قرارداد من موافقت کرد و موجب شد احساس خوبي داشته باشم. اولويت من اين بود که در رئال مادريد به فوتبالم ادامه دهم. اکنون درست اين احساس را دارم که روز نخستي است که در اين تيم حضور يافته‌ام. با همان روحيه ادامه خواهم داد و با تمام توان براي اين پيراهن کار خواهم کرد. هدفم اين است که 200 گل ديگر براي رئال مادريد بزنم. اين يک روز خاص براي من است. بار ديگر از رييس باشگاه و هواداراني که مرا حمايت کرده‌اند تشکر مي‌کنم. دلايلي براي ادامه حضورم در اين باشگاه دارم که شايد مرا تا پايان دوران فوتبالم در سانتياگو برنابئو نگه دارد. رئال مادريد براي من بهترين باشگاه است. بايد بگويم خيلي خيلي خوشحالم.

20. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •