تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 103 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من تا حالا Naruto ، Bleach ، Claymore ، Darker Than Black ، Attack on Titan ، Death Note ، Full Metal Alchemist رو دیدم و از همشون خوشم اومده
    من جدیداً به دنیای انیمه و مانگا پا گذاشتم
    انیمه خوب که قسمت های زیادی ازش اومده یا تمام شده معرفی کنید
    زیاد به ژانر بندی انیمه وارد نیستم اما ترجیحا تخیلی باشه با تم جادوگری یا قدرت های ویژه
    انیمه مربوط به ورزش و فضا رو هم دوست ندارم
    Fairy Tail ارزش دیدن داره ؟
    One Piece هم معرفی نکنید

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

سلام
    من تا حالا Naruto ، Bleach ، Claymore ، Darker Than Black ، Attack on Titan ، Death Note ، Full Metal Alchemist رو دیدم و از همشون خوشم اومده
    زیاد به ژانر بندی انیمه وارد نیستم اما ترجیحا تخیلی باشه با تم جادوگری یا قدرت های ویژه
    One Piece هم معرفی نکنید
    به جمع معتادان خوش اومدی ( :

انیمه خوب که قسمت های زیادی ازش اومده
    اگه منظورتون همینه که بهترین گزینه انیمه بلند 265 قسمتی گین تاما هست . تو اکثر سایتا برترین انیمه تاریخ معرفی شده ژانر هم طنز و تخیلی . عالیه !
    ممکنه فصل اول چندان جذاب نباشه ولی مطمئن باشید 100 برابر جذابترش رو در فصل های بعد میبینید !

انیمه کوتاه و جذاب هم خیلی زیادِ دوست من ! اصولـا خودم وقتی به کسی انیمه معرفی میکنم که حداقل این انیمه های شناخته شده رو دیده باشه ...

Black Lagoon - Kara no Kyoukai - Soul Eater - Psycho-Pass - Stein's Gate - Hellsing Ultimate - Code Geass - Fate/Zero - FLCL - Samurai Champloo - Cowboy Bebop

اینارو دیده باشه بعدش تازه من بهش انیمه معرفی میکنم ! تازه اینا فقط تو سبکـ اکشن هستن !

یه نصیحت هم بکنم ...

ببین دوست من ! یا شما کلـا به انیمه و مانگا نزدیکـ نمیشی یا اگر خواستی انیمه بین شی ... ژانر زندگی روزمرهُ ورزشُ فضا که هیچ ! وارد ژانرهای Ecchi , Romance , Harem , Shoujo , ... هم بالاجبار میشی .
    پس پیشنهاد من به شما اینه ... یا انیمه بین شو یا همونقد که دیدی بسه ( :

و من الله توفیق /
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 17-08-2014 at 19:13.

3. 7 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

انیمه خوب که قسمت های زیادی ازش اومده

اگه منظورتون همینه که بهترین گزینه انیمه بلند 265 قسمتی گین تاما هست . تو اکثر سایتا برترین انیمه تاریخ معرفی شده ژانر هم طنز و تخیلی . عالیه !
    گینتاما زوده براش ، وان پیس رو شروع کن به دیدن ...
    اونایی هم که دوستمون گفتم رو ببین ، بعدش گینتاما ...

5. 6 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    One Piece هم معرفی نکنید
    درود

به جمع معتادان خوش اومدی ( :

ممکنه فصل اول چندان جذاب نباشه ولی مطمئن باشید 100 برابر جذابترش رو در فصل های بعد میبینید !

انیمه کوتاه و جذاب هم خیلی زیادِ دوست من ! اصولـا خودم وقتی به کسی انیمه معرفی میکنم که حداقل این انیمه های شناخته شده رو دیده باشه ...

Black Lagoon - Kara no Kyoukai - Soul Eater - Psycho-Pass - Stein's Gate - Hellsing Ultimate - Code Geass - Fate/Zero - FLCL - Samurai Champloo - Cowboy Bebop

اینارو دیده باشه بعدش تازه من بهش انیمه معرفی میکنم ! تازه اینا فقط تو سبکـ اکشن هستن !

یه نصیحت هم بکنم ...

ببین دوست من ! یا شما کلـا به انیمه و مانگا نزدیکـ نمیشی یا اگر خواستی انیمه بین شی ... ژانر زندگی روزمرهُ ورزشُ فضا که هیچ ! وارد ژانرهای Ecchi , Romance , Harem , Shoujo , ... هم بالاجبار میشی .
    پس پیشنهاد من به شما اینه ... یا انیمه بین شو یا همونقد که دیدی بسه ( :

و من الله توفیق /
    عنوان بهتر گیر نیاوردی اینو گفتی

ای نامرد I Sword Art Online و II و Fairy Tail رو نمی گی.
    دو نفر از همین الان منتظرت هستن

اونایی هم که دوستمون گفتم رو ببین ، بعدش گینتاما ...
    Fairy Tail هم بنظرم به سبکش می خوره بر اساس توضیحاتش

7. 5 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

آخه ایشون گفتن "One Piece هم معرفی نکنید " .
    البته چون ایشون اصرار داشتن گین تاما رو هم معرفی کردم [انیمه خوب که قسمت های زیادی ازش اومده] . وگرنه بنظرمن مخاطب باید با همون انیمه هایی کوتاهی که معرفی کردم آبندی بشه بعد بره سراغ انیمه های بلند علی الخصوص این دو .
    چون فصل اول گین تاما به گذشته و سرآمد شخصیت ها میپردازه و سوژه های نچندان خفن اپیزودهاش و همینطور دو آرکـ اولیه وان پیس با اون گرافیکـِ نچندان خوبش .. هرلحظه احتمال دراپ شدنشون میره بالـا

البته از طرفی هم که نیگاه میکنم یادِ یه حکایتی از طرفِ حکیمِ عاقل اندیشی میفتم که فرمود : " کلا گینتاما رو وقتی توی انیمه و ژاپن غرق شدی برو سراغش" .
    ضمنِ اینکه حرفِ ایشون رو تایید میکنم ... اولویت بنظرم همون انیمه های کوتاه بعدش حالـا ببینیم خدا چی میخواد !

ای نامرد I Sword Art Online و II و Fairy Tail رو نمی گی
    دقیقا یکی از انیمه هایی که خودشون هم متذکر شدن و من یادم رفت درموردش توضیح بدم همین Fairy Tail هست . انیمه مبارزات و اکشن قابل قبولی داره و همچنین طنازی و دیوونه بازی شخصیت ها هم نباید نادیده گرفته بشه . اما اگه یکم سطح انتظارتون رو از انیمه پایین بیارین مطمئنا انیمه خوبی انتظار شما رو میکشه و لذت کافی رو میبرین .

و اما Sword Art Online ...
    جودان جانای آنیکی ! آخه این چی داره که بچه مردم میخوای قالب کنی ؟ برو No Game No Life رو ببین ... بشین با دیوار استغفار کن !
    جدا از شوخی خوشحال میشم بیای بگی چی داره که اینقد طرفدار Sword Art Onlineــی بلکه ماهم این انیمه نصفه کارِ رو نشستیم تموم کردیم !

من تا 16-17 دیدم ... تا 13-14 که من خودم میگم آرکـ اول (!!) خیلی خوب بود اما بعدش شد رومانس و احساسی و ... ! :|

من No Game No Life رو تازه دیدمش انصافآ یکی از خوبای فصل پیش بود نمیگم بدون نقص بود توش مسخره بازی کم نداشت ولی در کل کار خوبی بود و البته انتظار دارم ادامش هم تایید بشه چون داستان جالبی داره و باید دید خواهر و برادر چطور میخوان به خواستشون برسن .

در واقع داستان ، مدینه فاضله یه یک اوتاکو ی گیمر هست بهترین دنیایی که یک اوتاکو ی گیمر تصور میکنه

داستان بدون اسپویل ... از این قرارِ که این داداش و خواهر تو این دنیا گیمر های خفن هستن که هیچکس نمیتونه شکستشون بده و اوتاکوی خفنی هستن و از نظر هوشی باهوش ترین انسان هان ، ضد اجتماع ، بدون تحصیل ، به اختصار NEET . مثلا این قدر خوفن که هر کدوم 2 تا کارکتر هم زمان کنترل میکنن بعد راوی میگه دنیای ما چقدر بده و اصلا حال نمیده خدای یک دنیایی میاد اینارو میبره دنیای خودش ، دنیایی که 10 تا قانون داره و همه چیز با بازی مشخص میشه حالـا اینجاس که این دو شخصیت میرن تا خدای این دنیا رو شکست بدن

و من الله توفیق /

9. 4 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من تا 16-17 دیدم ... تا 13-14 که من خودم میگم آرکـ اول (!!) خیلی خوب بود اما بعدش شد رومانس و احساسی و ... ! :|
    خیلی جالبه ، من فکر کنم تا 11 دیدم اوردم بالا (داشتم میوردم بالا نه ، قشنگ اوردم بالا ) این لامصب تازه از اون قسمتی که من دراپ کردم می خواسته بد بشه ...
    دارم No Game No Life دانلود میکنم ، به عکس ها و ... انیمه می خوره خیلی چرت باشه ... حالا ببینیم چیه ...

آخه ایشون گفتن "One Piece هم معرفی نکنید " .
    پستشونو کامل نخوندم
    به هر حال اون انیمه کوتاه ها بهترین بودن ، حتماً ببینشون ...

ویرایش:

Hajime no Ippo رو ببین شاید نظرت عوض بشه ...
    Last edited by masoud93; 18-08-2014 at 13:00.

11. 4 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    One Piece هم معرفی نکنید
    فول متال 2 تا داریم ! اگه فقط یکی رو دیدید اون یکی رو هم ببینید !

13. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من انیمیشن هایی ک نقاشی شده هستند دوست دارم مثل انیمیشن های ژاپنی.
    من خودم Howl's Moving Castle 2004 رو خیلی دوست دارم.هم تخیلیه هم عاشقانس!
    لطفا اگر از این دسته انیمیشن ها مسشناسید بهم بگید ممنون!

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام
    One Piece هم معرفی نکنید
    سلام . من اینا رو پیشنهاد می کنم به همین ترتیب :
    1 . Code Geass : شبیه دث نوت ـه از خیلی نظرا و درحدی شاهکاره(فصل دومش به خصوص) که با دث نوت مقایسه میشه . 2 فصل 25 قسمتست و تموم شده .
    2 . Darker Than Black : میدونم دیدیش ، ولی دوباره ببین ! من توی دور دومی که دیدمش تازه به عظمتش پی بردم و الآن میگم که بدون شک جز 5 انیمه برترمه .
    3 . Monster : محشر ، یه داستان حساب شده و تاریک حسابی . حیف که نسخه 720p نداره . فکر کنم 40 قسمت بود . داستان هم تموم میشه .
    4 . Another : از انیمه های با کیفیت و خوب . داستان تخیلی / کمی Horror داره(خیلی کم) . تم به شدت تاریک .
    اگه کمدی هم دوست داری :
    1 . Daily Lives of Highschool Boys : محشره . خنده دار ترین انیمه ای که دیدم . 13 قسمته .
    2 . Beelzebub : خیلی قشنگ و خنده دار . 60 قسمتیه و آخرش داستان رو سر هم میارن(البته توش داستان کلی خیلی خاصی نیست و هر قسمت داستان خودشو داره معمولا) . فوق العادست(مانگاش ادامه داره)
    و سرانجام پیشنهاد سرآشپز :
    Pandora Hearts : بهترین مانگا ـی که خوندم . انیمش هست که انیمه خوبیه ولی فقط همین و اصلا در حد و اندازه مانگا نیست . اگه اهل مانگا هستی پیشنهاد می کنم یه چند قسمت(7 تا 8 تا) از انیمه رو ببینی ، اگه کلیت کار رو دوست داشتی انیمه رو ول کنی مانگا رو بخونی(انیمه آخراش افتضاح شد) . مانگا ـیه که صبر بالایی میخواد چون تا وسطاش یه مانگای خیلی خوبه ، اما از اون وسطا داستان شاهکار محض میشه . به خصوص Arc فعلی داستان که اصلا آدمو متحیر میکنه .
    یه غیرپیشنهاد مهم هم دارم که البته نظر شخصیه :
    Sword Art Online رو زیاد بهت پیشنهاد خواهند کرد ، اصلا به نظرم طرفشم نرو . بدون هیچ شکی جز بدترین انیمه هاییه که تو عمرم دیدم . انیمه بد شروع شه ، چندقسمت میبینی ولش می کنی ، ولی این خیلی خوب شروع شد و تا اون وسطا هم خوب رفت اما بعدشم شد یه افتضاح کامل . به طوری که من تا قسمت 16 دیدم بهش امتیاز 8 از 10 میدادم ، ولی دو سه قسمت بعدو که دیدم درجا دراپ کردم . تا قسمت 16 یه داستان فانتزی با یه پس زمینه کمرنگ تر Romance بود اما بعدش اصلا همه چیو خراب کرد . یکی از اعصاب خرد کن ترین کاراکترایی که دیدمو وارد داستان کردن(اعصاب خرد کن تر از جناب N در دث نوت) به طوری که زجر می کشیدم در حین دیدن !
    در کل انیمه بهتر زیاده و وقتتو به نظر من سر این هدر نده وقتی این همه انیمه محشر رو هنوز ندیدی .
    Last edited by Arrowtic; 19-08-2014 at 22:36.

16. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من انیمیشن هایی ک نقاشی شده هستند دوست دارم مثل انیمیشن های ژاپنی.
    من خودم Howl's Moving Castle 2004 رو خیلی دوست دارم.هم تخیلیه هم عاشقانس!
    لطفا اگر از این دسته انیمیشن ها مسشناسید بهم بگید ممنون!
    Spirited Away
    Princess Mononoke
    Nausicaä of the Valley of the Wind

فعلاً این 3 تا رو ببین ، بعدش بقیه کارای استودیو رو ببین ...

18. 3 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •