تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 293 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز
    Last edited by M A S 0 U D; 25-08-2013 at 22:15.

2. 3 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گزارش بازی با سرهنگه ؟!

4. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سایت ورزش 3 تا قبل دیروز زده بود زنده از شبکه 3 دیشب زد شبکه ورزش !! اه شورشو در آوردن

گزارش بازی با سرهنگه ؟!
    جمعه هم بازی پرسپولیس رو گزارش کرد. پیشرفت کرده، دیگه نصف شب گزارش نمی کنه
    Last edited by Iloveu-ALL; 25-08-2013 at 22:41.

6. 4 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

علیفر چرا حرف های بیخود میزنه !؟

قشنگ رو اعصابه ....
    خیلی رو اعصاب هست خیلی

خب با گل ادریانو یک - صفر نیمه اول رو بردیم

دوستانی که میخواهد اینترنتی نگاه کنند و سرعت کمی دارند میتوانند از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک استفاده کنند کیفیت خوبی نداره اما خب بهتر از هیچی هست

نیمه دوم رو با زدن یک تیرک توسط پیکه شروع کردیم

نیمار هم به جای پدرو وارد بازی شد

واااااای نزدیک بود گل رو بخوریم توپ خورد به تیر عمودی

اینیستا از بازی خارج و روبرتو وارد بازی شد

این یارو سرهنگه بد رو اعصابه خدایی هر 10 دقیقه یه اسم میگه و در ادامه . . . . میگه
    Last edited by kasra_khan2003; 26-08-2013 at 07:08. دليل: نقل و قول از پست پاک شده

8. 9 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نیمه اول خوب بود
    75 درصد مالکیت توپ + چند موقعیت خوب داشتیم که میتونست اختلاف بیشتر از یک گل بشه
    ولی گل ادریانو عالی بود

=======
    نیمه دوم :
    خیلی بد بود . نزدیک بود گل مساوی هم بخوریم که واکنش خوب والدز مانع شد . شاید خستگی بازی با اتلتیکو باعث شده باشه
    نیمار 25 دقیقه بازی کرد ولی بهترین بازیکن بارسا تو نیمه دوم بود 5 تا حرکت خوب انجام داد و روش خطا کردن . ضربه کاشته قشنگی هم زد که گرفت دروازبان . نزدیک بود اولین گلش تو لالیگا هم بزنه تو دقایق اخر

و اما این یارو علیفر ح..... :
    به قران باید طلا گرفت خیابانی رو در برابر این یارو
    اینقدر مزخرف و شروور گفت اعصابمو خرد کرد . گلابی هیچی حالیش نیست و از هیچی خبر نداره هی حرف مفت میزنه . یه جا میگه دنی الوز شماره 2 رو ازش مربی گرفته 22 رو داده . اخه .... برو یه کم مطالعه کن اخبار بخون بعد شر بباف
    من که واسه برنامشون sms زدم از خجالت این گروهبان قندلی علیفر در اومدم
    Last edited by Greedy; 26-08-2013 at 00:25.

10. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

خب خدارو شکر که این بازیو بردیم:.دی
    بازی، اولش کسل کننده بود ولی در دقایق پایانی نیمه اول باگل ادریانو بازی هیجان گرفت(خداییش خیلی قشنگ زد )
    درنیمه دوم نیمار شکل تهاجمی بیشتری به بازی داد و خطا های زیادی از حریف گرفت.....
    در واقع کار خاصی نکردند فقط میخواستن 3 امتیاز بازی رو به دست بیارن....
    بارسلونا در صدر جدول:
    [IMG][/IMG]
    Last edited by HoseinKing; 26-08-2013 at 13:03.

12. 5 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

با وجود اینکه نیمار در بازی دیشب تنها 30 دقیقه بازی کرد ولی مانند بازی مقابل اتلتیکو، انواع خطاها روی او انجام شد. با شرایطی که پیش میرود نیمار میتواند تا پایان فصل از این لحاظ رکورددار شود.

نکته جالب چشم پوشی مجدد داور این بازی، به مانند داور بازی مقابل اتلتیکو، از بسیاری از خطاهای روی نیمار بود. این در حالی است که کمیته داوران اسپانیا در آغاز فصل بر سختگیری بیشتر نسبت به خطاها تاکید کرده بود. به نظر میرسد این سختگیری شامل حال حریفان بارسا نخواهد بود.

علاوه بر آن کمک داور بازی نیز یک موقعیت مسلم گل را از نیمار گرفت تا عملکرد ضعیف تیم داوری بازی را تکمیل کند.

============================================

دني آلوز:

مسی مصدوم شده ،خب حتی بعضی مواقع فراری هم باید به تعمیرگاه بره.

============

سایت گل- جراردو مارتینو سرمربی آرژآنتینی باشگاه بارسلونا درپایان بازی دیشب تیمش درورزشگاه لاروسالدا و برد 0-1 مقابل مالاگا به آنالیزعملکرد شاگردانش پرداخت.
    مارتینو درآنالیز این بازی گفت:« ما از بد به خوب پیش رفتیم. درنیمه اول خوب بودیم و به بازی عمق خوبی دادیم. البته کمی تحرک کم داشتیم. تا اواسط نیمه دوم کنترل بازی را در دست داشتیم ولی در25 دقیقه پایانی بازی نتوانستیم کنترل میدان را در اختیار داشته باشیم و در همان دقایق بود که مالاگا دو بخت خوب گلزنی خلق کرد و می توانست بازی را به تساوی بکشاند. ما کمی از نظر ثبات کم آوردیم و نتوانستیم بازی را 0-2 کنیم.»
    او درمورد شروع تیمش درلالیگا گفت:« تمام پروسه ای که تیم به آن نیاز دارد، حضور دراین بازیهاست. سال جدید برای ما شروع شده و در همین هفته اول 3 بازی برگزار کرده ایم. نتایج مثبتی هم گرفتیم، دربازی اول عالی بودیم و در دو بازی بعد لحظات خوبی داشتیم.با این نتایج قوی تر خواهیم شد و با پیروزی در این زمین های سخت قدرت خواهیم گرفت. بردهمیشه به تو قدرت می می دهد. راوایل فصل می توانی متوجه شوی که شانست برای موفقیت چقدر است.»
    تاتا درمورد گل آدریانو گفت:« دو بال تیم ما تابه اینجای فصل گل زده اند. مهاجمان که همیشه گل می زنند و گلزنی آدریانو نکته مثبتی درتیم ما بود.بایدبه دنبال اصول دیگری باشیم و یادبگیریم که وقتی بازی سخت و پیچیده می شود، باید بازی را بست و به حریف اجازه نفوذ نداد.»
    نیمکت نشینی مجدد نیمار،سوژه بعدی بود:«نیمار در مقایسه با دوبازی اخیر تیم تغییراتی کرده. نمی دانم که تا چه زمانی نیمکت نشینی اش ادامه خواهد یاف. او از نظر روانی آماده است و بررسی می کنیم که چه زمانی برای حضور او درترکیب اصلی تیم مناسب است. نکته خوب اینجاست که او نیم ساعت بازی کرد وهمیشه کارهای مثبتی برای تیم انجام می دهد. دربازی با اتلتیکو این نیمار بود که بازی را به تساوی کشاند ودراین بازی هم کارهای خوبی انجام داد.درآینده خواهیم دید که چه خواهشد و آرزو می کنیم که او درهمین شرایط خوب بماند.»
    او درمورد صحبت های اخیر آنچلوتی درکنفرانس خبری اش گفت:« من هرچه که گفته باشم، برای رویارویی شخصی با فرد خاصی این حرفها را نمی زنم و چنین قصدهایی ندارم. من نظرم را گفتم و عقب نشینی هم نمی کنم. دلیلی هم نمی بینم که بخواهم به موضوعی که در کنفرانس خبری ام دربارسلونا شروع کردم و پایانش دادم، ادامه دهم.»
    تاتا در توصیه به نیمار هم گفت:« ما خیلی با نیمار حرف می زنیم.نیمار الگوی بزرگی در تیم دارد که مسی نام دارد. تنها چیزی که او می خواهد بازی کردن است.» سرمربی بارسا درمورد عملکرد مالاگا گفت:« آنها در 20 دقیقه پایانی بازی با مهاجمان بیشتری کار می کردم. نمی دانم که مالاگا از الان تا پایان فصل چطور کار خواهد کرد ولی آنها کار را برای ما خیلی سخت کردند.»
    سرمربی آرژانتینی درمورد ادامه حضور مسی در بارسلونا وعدم همراهی کاروان بارسا درسفربه مالاگا گفت:«مسی در تجهیزات ورزشی بارسلونا تمریناتش را دنبال می کندوباید ببینیم که حالش چطور است. هنوز دوروز دیگر برای تصمیم گیری درمورد حضوریاعدم حضور او در بازی با اتلتیکو زمان داریم ولی ازنحوه بهبود او راضی هستیم.»

===============

ليونل مسي صبح امروز به تمرينات بارسلونا بازگشت. بر اساس اعلام باشگاه مسي به تمرينات معمول تيمي پيوسته است.

انتظار مي‌رود بازيکن 26 ساله که شب گذشته پيروزي بارسلونا مقابل مالاگا را به دليل مصدوميت از دست داد، براي دور رفت سوپرجام اسپانيا مقابل اتلتيکو مادريد که چهارشنبه شب در نيوکمپ برگزار مي‌شود، آماده باشد. ملي‌پوش آرژانتيني روز يکشنبه تأييد کرد که هدف وي رسيدن به آمادگي کامل پيش از برگشتن به بازي است تا بتواند به تيمش کمک کند.

تمرين امروز صبح بارسلونا شاهد ريکاوري بازيکناني بود که در ديدار با مالاگا در ترکيب اصلي قرار داشتند؛ در حالي که ساير بازيکنان در تمرينات عادي حاضر بودند.
    =================

سایت گل - آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، از تصمیم جراردو مارتینو برای استفاده از نیمار به عنوان بازیکن ذخیره در دیدارهای ابتدایی فصل جدید لالیگا حمایت کرد. در دیدار شب گذشته بارسا مقابل مالاگا، علی رغم مصدومیت و غیبت مسی، نیمار در ترکیب اصلی بارسا قرار نگرفت و سوبی ساره تا معتقد است که با توجه به مشکلات جسمی نیمار بعد از عمل جراحی اش، این تصمیم درستی بود.
    او به مارکا گفت:" اگر مسی در تیم نیست، به این معنی نیست که نیمار باید باشد.
    نیمار برای فصول زیادی اینجا خواهد بود؛ نه فقط برای یک یا دو بازی. مطمئنا وقتی او به آمادگی 100 درصد برسد، چیزهای بیشتری از او خواهیم دید.

او بازیکنی است که ما به خوبی او را می شناسیم. او سرعت بالایی دارد، دقیق است، در تک به تک ها خیلی خوب عمل می کند اما در تیم ما بازیکنان دیگری هم داریم که توانایی های بالایی دارند.
    او اشتیاق زیادی داشت تا هرچه زودتر به تیم اضافه شود و هر روز آماده است تا بیشتر از قبل به تیم کمک کند. او در مسیر صحیحی قرار دارد."
    او همچنین در مورد پیروزی 1-0 مقابل مالاگا گفت:" ما در مقابل دفاع فشرده آنها دچار مشکل شدیم. حتی زمانی که بازی 1-0 شد، مشخص نبود در نهایت چه نتیجه ای رقم می خورد. در دقایق پایانی، می توانستیم به گل دوم برسیم و مالاگا هم می توانست گل تساوی را بزند.
    البته باید به یاد داشته باشیم که ما در ماه آگوست هستیم و هنوز جا برای کار داریم."

===============

ژاوی: لالیگا تنها دو مدعی ندارد

من اعتقاد ندارم که تنها دو تیم مدعی قهرمانی در لالیگا هستند. تیم های دیگری هم برای قهرمانی خواهند جنگید. مالاگا شب گذشته ثابت کرد که نمی توان هر تیمی را به راحتی شکست داد.
    آنها در نیمه اول خیلی خوب دفاع کردند. آنها از پاسکاری ما ممانعت می کردند و به همین دلیل ما تلاش کردیم تا از کناره ها به دروازه آنها نزدیک شویم.
    آنها در نیمه دوم بیشتر روی ضد حملات کار می کردند اما در مجموع، ما خوب کار کردیم. من راضی هستم."
    انتظار می رفت که نیمار در دیدار شب گذشته از ابتدا به میدان برود اما این اتفاق رخ نداد. ژاوی معتقد است که این ستاره جوان برزیلی نیاز به زمان بیشتری دارد تا با شرایط جدید تطبیق پیدا کند.
    " نیمار خیلی جوان است اما به خوبی تطبیق پیدا کرده است. او نیاز دارد تا گام به گام با ریتم بازی در اینجا هماهنگ شود. من مطمئنم که او به بازیکنی مهم برای ما تبدیل خواهد شد."

============

دکو از فوتبال خداحافظی کرد

سایت گل- دکو، ستاره سابق بارسا و چلسی در شب تولد 36 سالگی اش از فوتبال خداحافظی کرد.
    این ملی پوش سابق پرتغالی دوران حرفه ای اش را در زادگاهش، سالگیروش برزیل، آغاز کرد اما در سال 1999 به پورتو رفت و بعد از مدتی ملیت پرتغالی را پذیرفت.
    او در سال 2004 با پورتو قهرمان چمپیونزلیگ شد و پس از آن به بارسا رفت و در چهارفصلی که در نوکمپ بود، بار دیگر قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کرد. دکو پس از آن دو فصل برای چلسی بازی کرد.

او در سال 2010 راهی فلومیننزه برزیل شد و بعد از سه فصل بازی در این تیم تصمیم گرفت به دوران حرفه ای اش پایان بدهد.

دکو به آ.اس گفت:" با ناراحتی و افسوس بسیار، پایان دوران حرفه ای ام به عنوان یک ورزشکار را اعلام می کند.
    بازی روز چهارشنبه ام برای فلومیننزه، پایان دوران 17 ساله ام به عنوان بازیکن بود.

دوست داشتم تا پایان رقابت های این فصل لیگ برزیل به بازی کردن ادامه بدهم اما بدنم دیگر اجازه نمی داد. به خاطر همه اعتمادها و محبت هایی که در این سال ها دریافت کردم، متشکرم."
    دکو 75 بازی ملی برای پرتغال انجام داد و در دو جام جهانی و دو یورو برای این تیم به میدان رفت.
    Last edited by Greedy; 26-08-2013 at 19:59.

14. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

فابرگاس: بارسا فقط مسي و نيمار نيست

سسک فابرگاس، هافبک بارسا، معتقد است که اين تيم با پيروزي شب گذشته مقابل مالاگا ثابت کرد که تنها به مسي و نيمار وابسته نيست.(اره همین مسی نبود که 1 گل بیشتر نتونستید بزنید:|)

آبي و اناري ها در ديدار ديشب مسي را در فهرست نداشتند و نيمار نيز بازي را از روي نيمکت آغاز کرد. با اين وجود، توانستند با گل آدريانو به پيروزي برسند و فابرگاس آن را به دليل وجود بازيکنان خوب زياد در ترکيب تيمش مي داند.

به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" تيم تنها به مسي و نيمار وابسته نيست. همه بازيکنان تيم مهم هستند. همه ما مسئوليت هايي در تيم داريم. ما در مقطع پاياني بازي واقعا لحظات دشواري را پشت سر گذاشتيم اما بايد بتوانيم چنين شرايطي را پشت سر بگذاريم.

ما فصل جديد را با شرايطي تازه آغاز کرديم و بايد همچنان پيشرفت کنيم. ما در نيمه اول خوب بوديم اما در آغاز نيمه دوم نتوانستيم مانند قبل فشار بياوريم.

ما هنوز خستگي ديدار سوپرکاپ مقابل اتلتيکو را احساس مي کرديم. به همين خاطر خيلي مهم بود که توانستيم در اين ديدار پيروز شويم. مي توانستيم گل هاي بيشتري به ثمر برسانيم، موقعيت هايي هم داشتيم اما نتوانستيم گلزني کنيم و در دقايق پاياني دچار مشکل شديم."

در اين تابستان شايعاتي در مورد پيوستن فابرگاس به منچستريونايتد منتشر شده بود اما او تنها روي رسيدن به ترکيب اصلي بارسا تمرکز کرده است.

" من هميشه تلاش مي کنم تا کار خودم را انجام بدهم. مي خواهم همچنان بهتر شوم. هواداران انتظار بيشتري از من دارند و من هم بايد به اعتماد آنها پاسخ بدهم.

مي دانم که سرمربي چه چيزي از من مي خواهد. تلاش مي کنم تا اعتماد سرمربي را او جلب کنم."
    { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }

16. 5 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فابرگاس یه جور میگه کسی خبر نداشته باشه فکر میکنه 6تا به مالاگا زدن اگه اون شوت آدریانو هم نبود بعید بود با الکسیس و پدرو امیدی به سه امتیاز میشد داشت. انصافا این دوتا فقط اسما مهاجم هستن، رسما هرکاری میکنن جز وظیفه اصلیشون که گلزنیه

18. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

فابرگاس یه جور میگه کسی خبر نداشته باشه فکر میکنه 6تا به مالاگا زدن اگه اون شوت آدریانو هم نبود بعید بود با الکسیس و پدرو امیدی به سه امتیاز میشد داشت. انصافا این دوتا فقط اسما مهاجم هستن، رسما هرکاری میکنن جز وظیفه اصلیشون که گلزنیه
    ببینم تو اصلا طرفدار بارسلونا هستی خدایی ؟
    من هر موقع پستی ازت میبینم توش هیچ موقع جنبه طرفداری ندیدم

20. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •