تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 624 اولاول ... 206066676869707172737480120170570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر موقع ضبط تمام فلش پر شود، نمی توان آن را پخش کرد. در موقع ضبط باید متوجه این موضوع بود.
    نه ، دوست عزیز این نیست مشکل ! به عقیده بنده این دستگاهها چون ترد پارتی هستند و قطعات با کیفیت پایین در ساخت اونها استفاده شده به همین دلیل هزاران نوع مشکل دارند ! خدا به خریداران ایرانی کمک کنه ! هرجور جنس بی کیفیت رو به بالاترین قیمت میدن به خلق اله و به خدمات هم که میرسی .... !!! البته متاسفانه از طرف شرکتهای عرضه کننده هم کسانی هستند که نمیزارن عیب کالا نمایان بشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13 stb

نه ، دوست عزیز این نیست مشکل ! به عقیده بنده این دستگاهها چون ترد پارتی هستند و قطعات با کیفیت پایین در ساخت اونها استفاده شده به همین دلیل هزاران نوع مشکل دارند ! خدا به خریداران ایرانی کمک کنه ! هرجور جنس بی کیفیت رو به بالاترین قیمت میدن به خلق اله و به خدمات هم که میرسی .... !!! البته متاسفانه از طرف شرکتهای عرضه کننده هم کسانی هستند که نمیزارن عیب کالا نمایان بشه !
    دوست من اگر جنس درجه پايين رو با قيمت بالا بفروشن خودشون ميدونند و خداي خودشون!!!
    چند ميليون نمي ارزه كه باآخرتشون عوض كنند!

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

سوال : شما از بچه های شرکت فولاد رایانه هستید ؟
    نه دوست من

3. این کاربر از regedit021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان من در یک برنامه تلوزیون دیدم طرف یه جور وسیله شبیه به فلش رو به usb وصل کرد بعد از طریق همون دستگاه تمام شبکه های دیجیتالی رو روی pc نمایش میداد.بدون انتن!!!!!!!!!!!!!!
    کسی اطلاعات کاملتری همراه با قیمتش ازش داره؟

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من در یک برنامه تلوزیون دیدم طرف یه جور وسیله شبیه به فلش رو به usb وصل کرد بعد از طریق همون دستگاه تمام شبکه های دیجیتالی رو روی pc نمایش میداد.بدون انتن!!!!!!!!!!!!!!
    کسی اطلاعات کاملتری همراه با قیمتش ازش داره؟
    البته آنتن کوچکی همراه دارد. از حدود 38 هزارتومان به بالاست. بازار رضا و بعضی سایتها نظیر پرویژن می فروشند.

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

من براساس تجربه خودم عرض کردم و از بقیه این موضوع ها خبر ندارم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بنده حدود 3 هفته ای هست که همین xvision مادیران رو گرفتم مشکلی هم جز کنترل (ریموت) بسیار ضعیفش نداشتم و علاوه بر 8 کانال ، جام جم 1 و 3 ، العالم ،پرس تی وی، استانی ، مستند و کوثر رو نیز داشتم ولی چند روزیه که دیگه جام جم 3 و کوثر رو ندارم و با اسکن دوباره این شبکه ها کلا از لیست حذف شدند ضمن اینکه صدای شبکه های پرس ، خبر و 4 مدام گیر می کنه . می خواستم ببینم این اشکال از فرستنده (برج میلاد) هست یعنی بقیه هم این مشکل رو دارند یا خیر؟

یه سوال دیگه:
    این دستگاه قابلیت Software update از طریق usb رو داره می خواستم ببینم از کجا می تونم آپدیت هاشو ،دانلود کنم؟
    من 2 روزه این مدل خریدم و به سمت فرستنده جماران تنظیم کردم. مشکلات من زیاده:
    1-مثل شما صدای شبکه پرس تی وی و شبکه خبر و 4 مدام گیر میکنه.
    2-صدای شبکه 3 و 5 خیلی ضعیف وکمه
    3-صدای شبکه جام جم وحشتناکه. انگار دارند ته چاه صحبت میکنند
    4-خیلی کم روی تصویر شبکه 3 و 1 فریز دارم
    تازه آنتن کار جدید هم خریدم و سیم آنتن هم نو خریدم
    دوستان کسی میدونه چه کارکنم مشکلم رفع بشه؟(محل سکونت: مینی سیتی)

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان دستگاهی هست که هم بتونه ماهوراره رو بگیره هم بتونه شبکه های دیجیتال داخلی رو یعنی هم بتونه با ال ام بی هم با انتن که شبکه های داخلی رو بگیره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان

توی این لینک زده که این مدل LCD تیونر دیجیتال داره (سایت سامسونگ) ولی اینجوری که من خوندم فقط مدل اروپایی تیونر دیجیتال داره، البته مال من هم آسیاییه و دقیقا هم همین مدل هستش (بانه ای) ولی تیونر نداره پس چرا اینجا نوشته؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان

توی این لینک زده که این مدل LCD تیونر دیجیتال داره (سایت سامسونگ) ولی اینجوری که من خوندم فقط مدل اروپایی تیونر دیجیتال داره، البته مال من هم آسیاییه و دقیقا هم همین مدل هستش (بانه ای) ولی تیونر نداره پس چرا اینجا نوشته؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درست است كه نوشته . ولي اين نوشته مربوط يه آفريقاست و در آسيا چون هنوز تلويزيون ديجيتال فرگير نشده اين آپشن را نمي گذارند. يك جمله اي هم توي كاتالوگهايشان مي گذارند كه از نظر حقوقي مشكلي برايشان نباشد:
    Design and specifications are subject to change without prior notice.
    يعني مشخصات و طراحي بدون اعلام قبلي در معرض تغيير قرار دارند. به عبارت ديگر يعني هر كار دلمان خواست انجام مي دهيم!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزيزم
    - اين دستگاه ايكس ويژن فقط قابليت پخش برنامه هايي رو داره كه ضبطشون كرده.فرمت MPEG4. نه بيشتر نه كمتر
    بنده اين دستگاه رو پيشنهاد نميكنم . من گفتم كسي كه نميخواد دستگاه X رو تهيه كنه يا هزينش زياده ميتونه بياد اين دستگاه ارزونتر بخره. اون HD پخش ميكنه اين نميكنه

- قابليت ضبط روي USB خيلي هم خوبه و هيچ LCD به جز TimeMachine ال جي اين قابليت رو نداره . بنابراين مني كه دوست دارم برنامه ها رو در ساعت هايي كه سر كار هستم يا بيرونم ضبط كنم به دردم ميخوره

- من نه بضاعت اين رو دارم كه برم LCD يا LED جديد بخرم كه --- داشته باشه نه با عقلم جور در مياد كه به جاي هزينه 79 تومني برم 2 مليون خرج كنم كه LCD جديد بخرم

اگر برنامه هاي ماهواره رو دنبال كني يا اهلش باشي ميبيني كه كانال هايي كه برنامه HD پخش ميكنن خيلي كمن و همون چند تا هم كارتي هستن. چون هزينه اين كانال ها زياده. حتي كشور هاي اروپايي هم نميتونن همه كانال هاشون HD كنن و هنوز سيستماشون digital هست. اين شعار نيست. واقعيته

Last edited by LeiliBaManAst; 06-03-2010 at 15:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

....................

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

دوستان من از نمایندگیمادایران سوال کردم گفت این دستگاهاه تایم شیفت ندارند ولی بعضی از دوستان که در اینجا پیام گذاشتند اعلام کردند ای دستگاه قابلیت گرفت 7 برنامه ضبط یا همون تایم شیفت رو داره لطفا راهنمایی کنید
    توي كاتالوگش نوشته. احتمالا اون كه جواب داده منشي بوده و ناوارد بوده

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

من 2 روزه این مدل خریدم و به سمت فرستنده جماران تنظیم کردم. مشکلات من زیاده:
    1-مثل شما صدای شبکه پرس تی وی و شبکه خبر و 4 مدام گیر میکنه.
    2-صدای شبکه 3 و 5 خیلی ضعیف وکمه
    3-صدای شبکه جام جم وحشتناکه. انگار دارند ته چاه صحبت میکنند
    4-خیلی کم روی تصویر شبکه 3 و 1 فریز دارم
    تازه آنتن کار جدید هم خریدم و سیم آنتن هم نو خریدم
    دوستان کسی میدونه چه کارکنم مشکلم رفع بشه؟(محل سکونت: مینی سیتی)

منظورت اينه كه اين مشكلا از گيرندست؟
    وقتي ميگي صداش اينجوريه و اين كانال ها، حتما از فرستنده مشكل هست. نه از گيرنده شما
    اآنتن هم كاش خرج اضافي نميكردي. با يه آنتن معمولي در پيت هم ميگيره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •