سهیل جان یه مقدار در مورد نحوه ی تمرینات پیش فصل، در طول فصل و دستور العمل هایی که در حین بازی بسته به اینکه نتیجه رو جلو باشی و یا عقب، با تیمی قوی تر از خودت بازی داشته باشه و یا ضعیف تر توضیح میدی؟
سهیل جان یه مقدار در مورد نحوه ی تمرینات پیش فصل، در طول فصل و دستور العمل هایی که در حین بازی بسته به اینکه نتیجه رو جلو باشی و یا عقب، با تیمی قوی تر از خودت بازی داشته باشه و یا ضعیف تر توضیح میدی؟
به
برو به بیش رفیق...منم کنار هستم واسه قهرمانی...هر چند دشمن قدیمی هستی!![]()
انتهای فصل 2015-2016 و باز هم نایب قهرمانی من و قهرمانی یوونتوس ملعون...واقعا مسخره و شرم اور نیست...سه نایب قهرمانی متوالی واسه من...الان هم باید فینال جام حذفی رو باز با یووه بازی کنم...چه دشمن کلاسیکی شدیم واسه هم...من و کونته فقط موندیم اونجای همو باره باره کنیم...
عزیزم دلم اگر تیمت در فصل تابستان خیلی بازیکن در حد ترکیب اصلی نخردیه یک هفته اول تیم رو بزار رو fitness...و در یک هفته atacking و در هفته بعد team cohesion....هفته بعد defending و هفته بعد team cohesion...قصه الی هذه...در حین فصل اگر دربرابر یه تیم ضعیف تر بازی داری بزار تمرینات رو رو حمله و قبل از بازی atacking set pieces...در برابر تیم قوی تر defending , و match preperatoin رو هم رو defending set piece...گاهی هم حمله و دفاع رو تو تمرین قبل از بازی بزار رو MOVEMENT....باید همینجوری با تمرینات مختلف ((بازی بازی))کنی...
اخرین بازی فصل و نایب قهرمانی مجدد و باخت مجدد به یووه..
![]()
ميخاي يه حركت پوليتبك بزني؟برو يه مربي ايتاليايي استخدام كن
اره دیدم فکر کردم منظورت قهرمانی لیگ هست
منم در حال اخرین تلاش ها برای گرفتن بازی هستم![]()
سهیل تو تمرینات منظور از balanced چیه من تا الان فکر می کردم یعنی همه تمرینات رو شامل میشه واسه همین همیشه می زارم رو balanced
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)