هر نسخه از ویندوز یه وقتایی ممکنه واسه یه عده مشکل داشته باشه واسه یه عده نداشته باشه !
ولی من نسخه ی 64بیتی رو از میهن دانلود گرفتم مشکل ||وی||پی||ان|| تو این نسخه نبود ! یعنی من الان مشکلی باهاش ندارم !
هر نسخه از ویندوز یه وقتایی ممکنه واسه یه عده مشکل داشته باشه واسه یه عده نداشته باشه !
ولی من نسخه ی 64بیتی رو از میهن دانلود گرفتم مشکل ||وی||پی||ان|| تو این نسخه نبود ! یعنی من الان مشکلی باهاش ندارم !
چرا میشه ! اتفاقا اینطوری بهتر هم هست ! ولی یه عده بعد از نصب دوباره ی ویندوز نمیتونن بذارن دوباره 160مگ آپدیت بشه ! واسه همین دانلود میکنیم که بعدا بشه آفلاین نصبش کرد !
تا جایی که من میدونم واسه همه ی کرکها گفتن باید نسخه ی قبل باید Uninstall بشه بعد نسخه ی جدید نصب شه !
دوستان یه چیزی .... من ویندوز 8 رو الان نصب کردم .... آپدیت رو زدم چند تا آپدیت آورد .... رفتم از سایت مایکروسافت اسماشونو زدم تا آفلاین آپدیت کنم .... لینک همشو پیدا کردم جز یکی .... اگه لطف کنید برام پیدا کنید ممنون میشم ، نسخه ی 32 بیت رو گشتم پیدا نکردم .....
(Update for Windows 8 - (KB2756872
منظورم نسخه 64 بیتی به صورت جداگانه بود که حجم کمتری داشته باشه
سلام دوست عزیز این لینک برای ویندوز 32 بیتی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز ... تو آپدیت زده بود 103 مگابایت فک کنم ... این 97 مگابایته .... احتمالا یکی دو فایل دیگه هم داره این آپدیت ... اگه لطف کنی ممنون میشم .
بفرما این صفحه لینکاشو زده با بقیه آپدیتا که دانلود کنی میشه همون قدری که گفتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا اینو جواب بدید ، که واقعا عجیب روی اعصابمه ....
دوستان همونجور که یادتونه توی وین XP میتونستی مثلا بین چند تا فولدر یک فولدر رو دستی درگ کنی و مثلا ببریش بزاریش آخرین فولدر .... به نوعی یک جورایی دستی (بوسیله درگ کردن) فولدراتو مرتب میکردی !!! ولی الان توی وین8 اصلا نمیتونم اینکارو بکنم .... لطف یکی از دوستان کمک سریع ممنون میشم ....
درضمن میخوام همیشه اخرین فولدری که ایجاد میکنم ، همون آخر بره و باز یک دفگی نپره بره لای فولدرای دیگه ...
ممنون
عجب گمراه کننده و گیج کننده منوهاش .... قشنگ اوایل رو اعصابه .... خواستم سیستم رو خاموش کنم نتونستم![]()
منوی شات دان و ریستارت و ..... کجاس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)