مرسی از راهنماییت ولی چون ما آیفون تصویری نداریم یه ذره سخته فهمش.در ضمن اپتوکوپلر چیه و چطوری سیمها رو از هم تشخیص بدم؟(یعنی شماره سیمها رو روی خود سیم نوشته؟
مرسی از راهنماییت ولی چون ما آیفون تصویری نداریم یه ذره سخته فهمش.در ضمن اپتوکوپلر چیه و چطوری سیمها رو از هم تشخیص بدم؟(یعنی شماره سیمها رو روی خود سیم نوشته؟
سلام دوستان
یک مدار خازن سنج که بتونه بین20nf و200nf رو اندازه گیری کنه میخواستم
ممنون
اول مشخص کنید تصویری هست یا معمولی و چند واحد هست - اما برای تصویری پنل درب را که باز کنید یک صفحه کلید داره که از هر کلیدی یک سیک اومده به گوشی واحدها وصل شده - دو تا سیم مشکی رنگ ضخیم هست که برای قفل برقی استفاده میشه و در بعضی مدلها هم 2 تا سیم تغذیه 12 ولت استفاده میشه -به جز اینها 4 تا سیم هست که همه واحدها با این 4 تا سیم به هم وصل هستند که پنل را باز کنید اون 4 تا سیم پیداست بالای پنل هم هست معمولا از رنگهای قرمز آبی سبز سفید استفاده میشه - اگر تک واحدی باشید که بالای پنل 4 تا محل پیچ سیم هست که معلومه همین 4 تا هستند - سیمها را دو به دو با ولتمر بگیر و گوشی را بردار ببین وقتی گوشی را بر میداری بین کدوم یک ازاونها ولتاژ 12 ایجاد میشه - در آیفونهای تصویری وقتی گوشی را بر میداریم و کلید تصویر را میزنیم خود گوشی ولتاژ 12 ولت برای پنل میفرسته .
اپتوکوپلر هم ترکیب یک دیو د نورانی با یک ترانزیستور حساس به نور در یک بسته میباشد که ورودی از خروجی کاملا ایزوله هست با دادن والتاژ به دیود ورودی روشن شده و ترانزیستور به اشباع میره اما برای اینکه منبع تغذیه جدا نگذاری نیاز به اپتوکوپلر نیست مداری که میخواهی را میزارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ساده هست هیچی نداره با ترانزیستور رله را راه اندازی میکنی همین.
سلام به همه
من یه مدار اسپیکر قوی برای موبایل میخواستم که با ولتاژ کم کار کنه (9-3 ولت ) و صداش هم تقریباً زیاد باشه . درسته آمادش تو بازار هست ولی میخوام خودم موتاژش کنم
هر چی هم میگردم پیداش نمی کنم
اگه دوستان کمک کنن خیلی ممنون میشم
سلام
من يك مدار ميخوام كه برق شهر رو قطع و وصل كن
فرمان قطع و وصل كردن اون هم توسط يك سنسور داده بشه كه وقتي بين دو سنسور مايع بود ،جريان برقرار باشه و وقتي بين دو سنسور مايع نبود برق قطع بشه
برای تشخیص مایع : چند تا راه حل هست : 1- میتونی یک شناور بزاری اون طرفش را دو تا صفحه فلزی یا میکروسوئیچ وصل کنی وقتی مایع اومد بالا شناور بالا میاد و سوئیچ را وصل میکنه ، 2- سر راه ورودی مایع یک صفحه فلزی بزاری که وقتی مایع داخل اومد صفحه به جلو حرکت کنه و نزدکیش یک صفحه دیگه ثابت میزاری که به هم برخورد کنند .3- میتونی از زوج سنسور آلترسونیک فرستنده گیرنده استفاده کنی و اون را بالای ظرف نصب کنی و عمق ظرف را اندازه بگیره
اگه از دو روش اول استفاده کنی مدارت به این صورت میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگه بخواهی از زوج سنسور فرستده گیرنده آلترسونیک استفاده کنی بگو مدارش را بزارم برات .
برای طراحی آمپلی فایر برای بلندگو میتونی از چند آی سی مخصوص استفاده کنی مثل :
lm386 که خروجی این ای سی 325 میلی آمپر هست بیشتر در اسپیکرهای تلفن که صدا پخش میکنه استفاده میشه
lm388 خروجی این آی سی 2 وات هست
lm2877 خروجی 4 وان
lm2878 خروجی 5 وات
lm2879 خروجی 8 وات
tda2003 این آی سی میتونه تا 15 وات خروجی بده اکثر وسایل هم از این استفاده میکنند
خوب اگه دیتا شیت اونها را از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری یک مدار نمونه گذاشتند که میتونی از اونها استفاده کنی .
دقت کنید برای مدارهای صوتی قبل از آمپلی فایر یک پری آمپلی فایر هم میزارند که جریان زیاد از دستگاه نکشه و همچنین نویزها را حذف کنه و سطح توان یا همان db سیگنال صوت را به سطح مناسب برای آمپلی فایر برسونه
هر چی هم وات بیشتر استفاده کید جریان بیشتر استفاده میشه و به طبع خودش مجبورید از باطری بزرگتر و آمپر ساعت بالاتر استفاده کنید. یک کتاب معرفی میکنم که خیلی کمکتون میکنه و مدارهای بسیار جالبی داره :
کتاب : مدارهای کاربردی power control مترجم : رضا خوش کیش
موفق باشید.
خازن سنج:
برای خازن سنج از آی سی معروف 555 استفاده میکنیم . انطور که میدونیم این آی سی توانائ ایجاد پالس در فرکانسهای مختلف را دارد . برای تغییر فرکانس این آی سی از یک مقاومت و خازن استفاده میکنیم حال اگر مقاومت را ثابت بزارید و خازنهای مختلف استفاده کنید فرکانسهای مختلفی دریافت میکنید پس با اندازه گیری فرکانس توسط میکرو میتونید به راحتییک خازن سنج درست کنید . چون رنج خازن شما کم هست مقاومت را زیا بزارید مثلا 150 کیلو . موفق باشید دوست من.
سلام
تشكر از زحمت شما
ولي من امكان استفاده از دو روش فوق را ندارم و فقط مي خوام كه مداري باشه كه بتونه با حس آب يا مايع بين دوتيغه ،اينكار رو انجام بده وضمنا مي خوام از خود اين برق بعنوان منيع تغذيه استفاده بشه و اين مدار تغذيه اش از خود اين برق شهر باشه .منتها اول ولتاژش به حدود 5 ولت برسه بعد بعنوان تغذيه استفاده بشه.راستي چطور ميشه يك برق شهر رو به حدود 6و لت برسونيم كه هزينه كم باشه؟اگه من سر راه اين مدار يك مصرف كننده 1000 وات داشته باشم مي تونم اين ولتاژ رو به دست بيارم؟
""اما اگه بخواهی از زوج سنسور فرستده گیرنده آلترسونیک استفاده کنی بگو مدارش را بزارم برات . """اين زوج سنسور چجوي ميشه توضيح بيشتري بدي و قيمتش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)