تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 457 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه g900's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله. زبان پیش‌فرض انگلیسی بود و بعدا فارسی را انتخاب کردم.
    البته هفته پیش که کومودو رو که نصب کرده بودم فقط از انگلیسی استفاده میکردم، باز هم همین مشکلو داشتم. الان روش شما رو هم تست کردم ولی متاسفانه جواب نداد.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بله. زبان پیش‌فرض انگلیسی بود و بعدا فارسی را انتخاب کردم.
    البته هفته پیش که کومودو رو که نصب کرده بودم فقط از انگلیسی استفاده میکردم، باز هم همین مشکلو داشتم. الان روش شما رو هم تست کردم ولی متاسفانه جواب نداد.
    از نسخه جدید استفاده میکنی؟ 2708 منظورمه

به هر حال بهتره بعداً سعی بکنید. اگر نشد باید یک فکری بکنیم....

3. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه g900's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله. 6.0.264710.2708
    با فعال کردن Proxifier مشکل دانلود Kill Switch حل شد.
    Last edited by g900; 01-02-2013 at 09:27.

5. این کاربر از g900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام :
    1- آپدیت آفلاین کومودو 6 چندین بار توضیح داده شده توسط JADDA ی عزیز ...لطف کنین چند صفحه آخر رو درست بخونین متوجه میشین..فقط یه فایل اضافه شده که توی همین صفحه اگه میخوندین دلیلش رو بیان کردن که چرا اینطوری شده...تازه توی ورژن جدید بهترم شده چون فایلهای دیتابیس رو مثل کومودو کلینینگ به کومودو تک تک معرفی میکنین و دیگه به سیف مد نیازی نیست....
    2- روش درست اضافه کردن فایل به استثنائات هم چندین بار توضیح داده شده...در ضمن شما میتونید آی دی امتون رو بدون کرک رجیستر کنین...کومودو به آی دی ام کرک شما گیر میده چون تغییر کرده و توی لیست سفیدش فایل سالم اون هست نه کرک شده اون...شما میتونید اتو سندباکس رو خاموش کنید تا اون رو توی سند باکس اجرا نکنه و کاری بهش نداشته باشه....
    3- گیر دادن به کرکها اصلا چیز بدی نیست و برای ما ایرانیها ناخوشاینده که سیستممون پر از کرکه.و هر ضد مخربی که به کرک گیر نمیده به نظر ما خوبه.در ضمن کومودو توی ورژنهای قبلی هم به کرکها گیر میداد...امنیت یعنی همین که بهتون میگه این فایلها مخرب یا مشکوک هستن و تصمیم با خود کاربره و با تصمیم و مسئولیت خودش میتونه این نوع فایلها رو از اسکن یا حذف و قرنطینه استثنا کنه ولی عواقبش به عهده خودشه...
    قرار بود من این همه مطلب رو بخونم تا به مورد مطلبوم برسم که یک هفته طول می کشه! ماشا الله شما هم که فقط می فرمایید توضیح داده شده و ال بل. لطف فرمایید شماره پست و صفحه بدید تا مطالعه کنم به جای گشت و گذار.پی رایت
    درضمن تو هیمن صفحه در مورد آپ دیتش خوندم ولی راه چاره ای براش ننوشته بودید. ذکر نکردید که مثلا چیکار باید کرد! بنده خودم یکبار که نصب و آپ دیتش کرده بودم تمام فایل های داخل پروشه scanner با پسوند cav رو کپی کردم تا در نصب بعدی بدردم بخوره ولی خود بجر فایل base.cav اون یکی ها بخصوص اونی که مد نظرم بود و حجمش حدود 120 مگ هستش و هر روز بر طبق میزان ساینیچر عوض میشه رو قبول نکرد و دوباره شروع به دانلود کرد!!!!
    مستحضر هستم که کرک ها ممکنه بعضی هاش بدافزار باشه یا ویروسی و ... ولی عرض کردم به 99 درصد کرک ها گیر میده. همون کرک ها رو نه کاسپر نه نود نه آواست نه آویرا نه دفندر خود ویندوز و... ایراد نمی گیرند ولی کمودو گیر میده. این شد اذیت!
    خوبه ذکر کردین ما ایرانیها! یوهو فکر می کردم شما ایرانی نیستید (شوخی کردم) قرار بود حق کپی رایت اجرا بشه برای هر نرم افزاری باید پول می دادیم ریز و بزرگ! شدنیه؟! پس کرک ها بد بد هم نیستند!
    در مورد آِ دی ام هم میگم که بعد کرک کردن من به تنظیمات کمودو واردش می کنم که این فایل را تراست حساب کن ولی بعضی اوقتا بگیر نگیر داره. تو ورژن های 5 اینجوری نبود. انگار تو ورژنی که همین دیشب ریلیز شده مشکل به نظرم رفع شده!
    متشکر از شما

7. این کاربر از hTC2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

آموزش آپدیت آفلاین کومودو + تهیه بکاپ از دیتابیس کومودو و انتقال به سیستم دیگر

وارد این قسمت که نشون دادم بشوید و فقط از اون فایل که نشون دادم کپی بگیرید....(توجه: اگر دو فایل اون قسمت هست که شماره دارند! فقط فایلی که شماره بالاتری داره را کپی بگیرید، بقیه نیازی نیست):

بنابراین دیتابیس کومودو فایل bxxxxxxx.cav است. x= عدد (نسخه دیتابیس)

برای انجام آپدیت آفلاین هم ابتدا اینترنت را قطع کنید و بعد از طریق محیط برنامه این مسیری که نشون دادم آپدیت را وارد کنید:

=========
    =========

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ، فایل آپدیت را از طریق CIS وارد می کنید و پنجره آپدیت باز می شود و کومودو آپدیت ها را نصب میکند( توجه: اینترنت را قبلاً قطع نماید، یه دلیل اینکه احتمال داره همزمان CIS اقدام به دریافت آپدیت از اینترنت (آنلاین) کرده باشه و با آپدیت آفلاین شما تداخل ایجاد بشه)

نکته: اگر فایل آپدیت کومودو را در اختیار ندارید (مثلا تازه قصد نصب کومودو را دارید) می توانید آخرین آپدیت را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنید.
    Last edited by Jadda; 16-11-2013 at 19:53.

9. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام به کارشناسان کومودو
    من با آپدیت کردن این ورژن شش مشکل دارم به این صورت که وقتی شروع به آپدیت میکنه بعد از اینکه فقط چند مگابایت دانلود میکنه ارور میده و باید مجدد آپدیت کرد، به این ترتیب امکان آپدیت رو ندارم، نمیشه اون فایل حدودا 100 مگابایتی رو از جایی دیگه آپدیت کرد؟؟؟
    ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید چون در مورد آپدیت آفلاین ورژن 5 مشکلی نیود و با یه جابجایی کار تموم بود اما این یکی شده معضل

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

سلام به کارشناسان کومودو
    نمیشه اون فایل حدودا 100 مگابایتی رو از جایی دیگه آپدیت کرد؟؟؟
    چرا از اینجا میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام به کارشناسان کومودو
    من با آپدیت کردن این ورژن شش مشکل دارم به این صورت که وقتی شروع به آپدیت میکنه بعد از اینکه فقط چند مگابایت دانلود میکنه ارور میده و باید مجدد آپدیت کرد، به این ترتیب امکان آپدیت رو ندارم، نمیشه اون فایل حدودا 100 مگابایتی رو از جایی دیگه آپدیت کرد؟؟؟
    ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید چون در مورد آپدیت آفلاین ورژن 5 مشکلی نیود و با یه جابجایی کار تموم بود اما این یکی شده معضل
    با مشکلی که شما دارید، باید کومودو را آفلاین آپدیت بکنید، اون لینکی که دوستان قرار دادند، مربوط به نسخه 5 هست، نمیدونم 6 رو هم آپدیت میکنه یا نه،

ولی خودم امشب فایل آپدیت نسخه 6 را از سیستمم اینجا براتون آپلود میکنم تا با دانلود منیجر دانلودش بکنید......

اون فیلم آموزشی آپدیت آفلاین را که قرار دادم را هم ببنید.

14. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام

در مورد آپدیت که قبلاً کلی صحبت شده، شما هم که تازه وارد این تاپیک شدید که نمی تونید یک شبه همه مطالب را یاد بگیرد، بالاخره باید برای فهمیدن راهکارها و چند ترفند و حل مسائل و .... چند صفحه تاپپک را بخونید یا نه؟ این مقدار مطالعه هم براتون سخته!! بگذریم....

وارد این قسمت که نشون دادم بشوید و فقط از اون فایل که نشون دادم کپی بگیرید....(توجه: اگر دو فایل اون قسمت هست که شماره دارند! فقط فایلی که شماره بالاتری داره را کپی بگیرید، بقیه نیازی نیست):

برای اتجان آپدیت آفلاین هم ابتدا اینترنت را قطع کنید و بعد از طریق محیط برنامه این مسیری که نشون دادم آپدیت را وارد کنید:

=========
    =========

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این عمل بسیار آسان است، فایل آپدیت را از طریق CIS وارد می کنید و پنجره آپدیت باز می شود و کومودو آپدیت ها را نصب میکند( توجه: اینترنت را قبلاً قطع نماید)
    دوست عزیزم من تازه وارد نیستم یکی از کاربران سال 2006 هستم که متاسفانه مشکلی برای آی دیم بوجود اومده که در حال رفع اون هستیم.
    همه این موارد رو می دونستم و انجامش دادم ولی بدبختی باز شروع به آپ دیت می کنه! فقط مسئله ای عنوان فرمودید در مورد قطع اینترنت که این تازگی داره برام و اونو اعمال میکنم ایشالا جواب بگیرم
    متشکرم از لطفتون

16. 2 کاربر از hTC2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوست عزیزم من تازه وارد نیستم یکی از کاربران سال 2006 هستم که متاسفانه مشکلی برای آی دیم بوجود اومده که در حال رفع اون هستیم.
    همه این موارد رو می دونستم و انجامش دادم ولی بدبختی باز شروع به آپ دیت می کنه! فقط مسئله ای عنوان فرمودید در مورد قطع اینترنت که این تازگی داره برام و اونو اعمال میکنم ایشالا جواب بگیرم
    متشکرم از لطفتون
    سلام

منظورم از تازه وارد، توی تاپیک کومودو بود، وگرنه از نحوی پست دادن شما معلومه تازه وارد (در انجمن) نیستید.

نکته انحرافی: یکی میگفت من 20 ساله کومودو دارم!! 15 سالش بود، چند ماه پیش ما تولد 4 سالگی CIS را گرفتیم، ایشون چطوری 20 سال کاربر کومودو بوده حیرانم!!!

حالا شما اون کاری که گفتم انجام بده، ایشالله آپدپت میشه

18. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •