من وقتی می خوام برم توی بازی نرم افزار origin اجرا میشه و نیاز به یوزر پس ورد داره چیکار باید کرد؟ اریجین رو هم که می بندی فیفا بسته میشه؟
بازی برای صبا کامپیوتره!
من وقتی می خوام برم توی بازی نرم افزار origin اجرا میشه و نیاز به یوزر پس ورد داره چیکار باید کرد؟ اریجین رو هم که می بندی فیفا بسته میشه؟
بازی برای صبا کامپیوتره!
سلام...من بازی fifa 2013 رو از همین سایت دانلود کردم...به همراه کرک و نرم افزار origin.ولی نمیتونم نصبش کنم
اونا که باویندوز 8 و 64 bit مشکل دارن لازمه بگم آخرین پچ رو روش بریزید و دایرتکس 9 و 10 و 11 رو بترتیب نصب کنید. مشکل حل میشه
من مشکل ارور rldea.dll رو دارم.باید چه کار کرد؟![]()
Last edited by virastar29; 10-06-2013 at 15:44.
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی هنگامی که تیم انتخاب می شه از بازی میاد بیرون . حالبه که بعضی از موقع وارد بازی می شه بدون هیچ مشکلی ولی از هر 10 بار 1 بار وارد بازی می شه . کارت گرافیک رو اپدیت کردم. بازی رو دوباره نصب کردم .
بازی که گرفتم فایل کرک نداره فکر کنم نیاز نداشته باشه .
DirectX رو هم نصب کردممشکل چی هست ؟؟![]()
Last edited by abtin1; 29-06-2013 at 09:55.
درودآقا من این 7870 2g sapphire رو خریدم, تو بازی فیفا 13 تیک داره مشکل چیه؟
دوستان یک راهنمایی بکنید، تو این وضع خراب 900 هزار تومن پول بی زبون رو ریختم پای این کارت 7870 آشغال که یه فیفا 13 رو نمیتونه درست اجرا کنه...
این سیستم منه Core i5 2400 3.1GHz و رم 8G DDR3 و 7870 2G Sapphire DDR5 ویندوز 8 64B EnterPrise درایور 13.6 Beta2
کارت گرافیک قبلیم 550ti بود رو همین سیستم و هیچ مشکلی نداشتم بعد از نصب کارت جدید ویندوز رو عوض کردم، با هیچ بازی هیچ مشکلی ندارم مثلا Grid2 رو فول گرافیک 75 فریم دارم و زیر 53 نمیاد... و فریم فیفا هم زیر 59-60 نمیاد. و بازی هم اورجیناله...
تیک هم به این شکله مثلا دروازه بان توپ رو شوت میکنه یه گیر نیم ثانیه میکنه و رد میشه البته تو بازی هم این گیر رو داره یا وقتی پشت محوطه جریمه میخوام کاشته بزنم یه سختی به چپ و راست میره تصویر... آپدیت 1.7 هم با کرکش زدم همینه...
** بهترین راهکار **
درایور کارت گرافیکتونو پاک کنید، سیستمو ریست کنید و دوباره اونو نصب کنید.
** خدمات دانشجو - 7213280-0311 **
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا فیفا 13 ترکیب ها رو آپدیت نمیکنه؟ منظورم نقل و انتقالات و قدرت بازیکناس ممنون
سلام.
من توی کریر مد وقتی به موقع ترنسفر می رسم سر 29 می کرش میکنه و میپره بیرون.این دومین باره که این اتفاق میفته.اول با تیم دورتموند بعد الان با من سیتی.کسی راه حلی نداره؟تو فروم های خارجی که چیز بدرد بخوری ندیدم.
ممنون میشم کمک کنید.
از patch استفاده میکنید؟نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نه که باید بازی رو اپدیت کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)