تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 223 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 2224

نام تاپيک: Fedora

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان عزیز
    من یه سوال ابتدایی دارم ولی از اونجایی که تازه کارم و علاقه مند منو ببخشید که می ‍‍‍پرسم من الان چند تا برنامه برای لینوکس دانلود کردم.یکیش thunderbird مخصوص لینوکس و می خوام نصبش کنم اسم فایل اینه thunderbird-2.0.0.9.tar.gz
    سلام
    بسته‌های RPM مخصوص فدورا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش
    اون برنامه مورد نظر از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من به گفته دوست خوبم hossein-mec رفتم به یکی از اون آدرسهایی که داده بودند و فایل آموزشی رو دانلود کردم.
    طبق دستورات پیش رفتم برای نصب نرم افزار.شرح ماجرا : بسته ای که دانلود کردم rpm است و فشرده شده است (gz) و پسوندش هم tar است .تا اونجا پیش رفتم که فایل رو از فشردگی در آوردم و کارهای لازم رو بخوبی انجام دادم (یه فولدر هم به اسم برنامه ای که می خوام نسب کنم ساخته شده و فایلهاش درون این فولدره) تا رسید به دستور ./configure که اینجا دیگه کاری انجام نمی ده و در فایل readme هم آدرس یه سایت رو داده که متاسفانه چنین آدرسی وجود ندارد ناچارا باز هم مزاحم دوستان شدم.
    این پیغامی است که می ده :
    bash :./configure : no such file or directory

majrix جان.از لطف شما متشکرم.این چند وقته شما و بقیه دوستان خیلی به من کمک کردید.عرضم به حضور شما که این آدرسی که دادید خیلی عالی بود و کامل اما ورژنی که از thunderbird داره از اونی که روی سایت موزیلا هست قدیمی تره.
    Last edited by ali zi zeperto; 23-01-2008 at 13:07.

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

عرضم به حضور شما که این آدرسی که دادید خیلی عالی بود و کامل اما ورژنی که از thunderbird داره از اونی که روی سایت موزیلا هست قدیمی تره.
    سلام
    اگر شما توجه میکردید این برنامه برای تاریخ انتشار فدورا ۸ هست
    برای دریافت آخرین ورژن باید وارد دایرکتوری update بشید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقا سلام ببخشید بی مقدمه اومدم و جستجو نکردم (خودتون بعدا متوجه می شین)
    من قبلا از این آبونتو استفاده می کردم ولی چون آخرین ورژنش نبود متاسفانه خیلی مشکل داشتم برا همین فدورا 8 رو نصب کردم خیلی باحاله و خیلی هم خوش دست اما چندتا مشکل دارم :
    1. من تو آبونتو با اینترنت هیچ مشکلی نداشتم ولی متاسفانه تو این فدورا یه خورده به مشکل برخوردم اول اینکه مودم من اکسترنال و مدلش هم D-Link (DFM-562E) هست ولی خوب فدورا نتونست تشخیصش بده و باید خودم تنظیماتش رو دستی تنظیم کنم برا همین تو قسمت mdem device عبارت /dev/ttyS0 رو انتخاب کردم و به بقیه تنظیماتش هم دست نزدم ولی وقتی کانکت می شم اون قدر سرعت پایین هست که 10 دقیقه طول می کشه تا همین p30 رو لود می کنه برا همین قسمت bound rate رو به 57600 تغییر دادم و flow control رو هم به Hardware (CRTSCTS) الان یه خورده سرعتش بهتر شد تقریبا مثل قبل شد حالا می خواستم ببینم که آیا این bound rate چه دخلی به سرعت داره (آخه قبلا رو 460800 بود!!) و آیا تنظیمات این صفحه رو به چه صورت بذارم که ایده ال باشه؟
    2. بعد از این که به اینترنت کانکت شد اگر پنجره network configuration باز باشه که مشکلی پیش نمیاد اما اگه این پنجره رو ببندم browser ارور می ده و می گه یه همچین صفحه ای نیست و خلاصه صفحه رو لود نمی کنه در حالی که ارتباط برقراره برای حل این مشکل باید دوباره دیس بشم و بعد کانکت و در ضمن این پنجره رو هم نبندم مشکل از کجاست ؟؟
    3. وقتی پنجره ها رو باز می کنی و بعد یه فولدر دیگه تو یه پنجره مستقل باز می شه ! می شه یکاری کرد مثل محیط kde همه فولدرها تو یه پنجره باز بشن و آدرس هم بالا درج بشه (از گنوم استفاده می کنم)
    خیلی ممنون می شم اگه جوابم رو بدید

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه سایتی بود که فدورا رو با فلش اموزش میداد کسی لینکشو داره فکر کنم تو خوده Linux.com بود ولی هر چی سرچیدم نبود یه مرجع کامل هم برا اموزش فایروالش میخواستم

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

یه سایتی بود که فدورا رو با فلش اموزش میداد کسی لینکشو داره فکر کنم تو خوده Linux.com بود ولی هر چی سرچیدم نبود یه مرجع کامل هم برا اموزش فایروالش میخواستم
    قبلا اینجا معرفی کردم:

کد:
    در مورد فایروال, راحتترین راه استفاده از برنامه گرافیکی firestarter است که فکر می کنم توی فدورا با دستور زیر میشه نصبش کرد:
    کد:

راهنمای تصویری و کامل این برنامه به صورت pdf قابل دانلود است:

کد:

در ضمن به اطلاع علاقه مندان به توزیع fedora میرسونم که نخستین نسخه آزمایشی Fedora 9 منتشر شد. برای کسب اطلاعات دقیقتر به لینک های زیر مراجعه نمایید:
    کد:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من میکرو فونم توی لینوکس قطعه و صدا رو نمی گیره.تا جایی که گشتم جایی برای تنظیماتش پیدا نکردم.دوستان اگه ممکنه یه راهنمایی کنید.من فدورا کار می کنم. تازه کار هم هستم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من این برنامه openoffice وقتی تایپ فارسی می کنم و چند تا لغت انگلیسی هم بین شون می زنم خط به هم می رزه و انگلیسی ها اصلا با بقیه جور نمی شن.می خواستم ببینم که این مشکل فقط واسه منه یا همین طوریه .اگه همینطوریه چیکارش می شه کرد و اگه در koffice اینطور نیست برم اون رو دانلود کنم.
    ممنون

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

من این برنامه openoffice وقتی تایپ فارسی می کنم و چند تا لغت انگلیسی هم بین شون می زنم خط به هم می رزه و انگلیسی ها اصلا با بقیه جور نمی شن.می خواستم ببینم که این مشکل فقط واسه منه یا همین طوریه .اگه همینطوریه چیکارش می شه کرد و اگه در koffice اینطور نیست برم اون رو دانلود کنم.
    ممنون

کلاً برنامه های لینوکس توی آفیس برای خودشون ایرادهایی دارن... اما به هر حال اوپن آفیس بهترینشونه ( خصوصا این نسخه های آخرش با فارسی کمتر مشکل داره و اگه نسخه ی شما قدیمیه ، باید دانلود نسخه ی آخر رو در نظر داشته باشید ) و Koffice از این نظرها خیلی ضعیف تر از اوپن آفیس است .

یکی از مهم ترین دلایل من برای استفاده نکردن از فدورا همین مشکلاتش در آفیس و ... با فارسی بود .

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ممنون
    من توی پارسیکس با 2.2 openoffice کار می کنم و همچین مشکلی ندارم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •