سلام.
دوست عزیز بکاپ اکانت جیمیلتون هست.تنها راهشرپاک کردن اکانت جیمیل هست.بعد از اینکه دوباره جیمیل رو وارد کردید اجازه سینک و ری استور رو ندید.![]()
سلام.
دوست عزیز بکاپ اکانت جیمیلتون هست.تنها راهشرپاک کردن اکانت جیمیل هست.بعد از اینکه دوباره جیمیل رو وارد کردید اجازه سینک و ری استور رو ندید.![]()
سلام به همه دوستان.من تو یه مشکلی گیر کردم.
گوشی من چون منو فارسی نداشت و گاه خود به خود خاموش روشن میشد من برای اینکه هم منو فارسی بشه هم مشکلش حل بشه برداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.1.2 ایران رو با این ورژن رو گوشیم زدم n7100xxdmc3_n7100ojvdmc1_n7100xxdlk7 .الان دیگه هیچ کدوم از سیم کارت هارو نمیشناسه نه ایرانسل نه همراه اول و شماره سریالش هم چند رقمش عدد هست بقیه رقمش هم صفره!تورو خدا کمک کنید من چیکارش کنم؟؟یه رام دیگه هم که واسه آلمان بود(n7100xxdmc3_n7100oxedmc3_n7100xxdlk7) اون رو هم زدم ولی بازم درست نشد!!
چیکار کنم که درست بشه؟؟؟
سلام
دوست عزیز مطمئن هستید گوشیتون N7100 هست و از ورژن های دیگه نوت 2 نیست؟![]()
رام رسمی اندروید 4.3 برای گلکسی نوت 2 اومد
Last edited by clau; 20-11-2013 at 12:27.
واقعا اومد . یعنی الان با خود گوشی میتونم اپدیتش کنم ؟؟؟؟؟؟؟. دیگه خیلی منتظرش بودم
سلام.
خیر ،هنوز تا این حد نیومده
فعلا" فقط برای هند اومده که اونم فکر نمیکنم OTA باشه.(البته مطمئن نیستم).![]()
من یجا خوندم اونی که اومده و همونکه میگفتن واسه هنده اونم انگامشکل داشته و سامسونگ دوباره برش داشته همزمان مال اس 3 روهم برداشته
سلام.
خیر اونو برنداشته الان برای چین هم اومده،من مال هند رو روی نوت 2 یکی از دوستان نصب کردم الان 3 روزه بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه.فقط زبان فارسی رو توی زبانهاش نداشت که اونم چون رفیق ما با فارسی کار میکنه گوشی رو روت کردیم و فارسیش رو فعال کردیم.![]()
سلام
دوستان تو مرورگر پیشفرض گوشیم این قابلیت incognito فعال شده چطور میتونم این قابلیت خاموش کنم رو مخم هست
اهان ممنون
مشخص نیست نسخه فارسی دار کی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)