نه مثل اینکه wan نداره، جز خرید یه مودم جدید، راه دیگه ای وجود نداره؟
نه مثل اینکه wan نداره، جز خرید یه مودم جدید، راه دیگه ای وجود نداره؟
wan منظور وايرلس بودن مودمت است اكثر تمام مودم هاي كه وايرلس هست و پشتش 4 تا lan داره قابليت اكسس پوينت رو داره 99% مطمئن براي اين كار فقط كافي مودمت رو به tv وصل كني و در شبكه جستجوي اتوماتيك بزاري . بعد از تست كردن . وسيله اي كه رو ميخواي بصورت سرورdlna باشه را روشن (لپ تاپ و يا موبايل wifiداشته باشه) و نام اون شبكه رو (نام ssid وايرلست)جستجوو پسورد وارد كرده و بعد در tv سرور رسانه انتخاب و در آنجا نام آن وسيله رو مي بيني و بعد وارد آن و.......فيلم و عكس و موزيك
سلام
آیا میزان کنتراست واقعی V20 را کسی می داند؟
چون میزان کنتراست دینامیک 5000000:1 در حالت دینامیک است نه واقعی؟
بیشترین میزان کنتراست واقعی در محصولات پاناسونیک قبلا در V10 1:40000 (Native 40,000:1) اعلام شده بود.
در V20 میزان (Native ؟؟؟؟:1)چقدر است؟
ممنون
Last edited by koh; 08-11-2010 at 10:05.
هنوز مدل VT20\25 هنوز در بازار تهران یا بانه نیومده است ؟ اگر آمده است قیمت چند هست؟
خیر، به گفته نمایندگی های بانیان 3 ماه دیگر وارد بازار خواهد شد، از بانه خبر ندارم!
سلام
دوست عزیز من همه این کارها رو کردم و tv هم در تستش اوکی داد. ولی وقتی که در قسمت سرور رسانه وارد میشم هیچی پیدا نمیکنه !!
مودم من وایمکس ایرانسله و اون آدرس 192.168.0.50 رو در pc نمیاره ولی وقتی که با کابل مودم رو به tv میزنم و رو اتوماتیک قرار میدم خودش ip رو 192.168.1.3 پیدا میکنه . بعد از اوکی دادن تست من با گوشیم ( که ایفون هست ) به شبکه هم وصل میشم ولی tv هیچی پیدا نمیکنه
ایراد کار کجاست؟
در ضمن من یه مودم dlink 2640t هم دارم.
یه سوال دیگه : من یه هارد اکسترنال دارن که به usb تلویزیون وصل میکنم ولی نمی دونم که از کجا باید محتویات هارد رو دید؟
ممنون
Last edited by amjad2; 09-11-2010 at 03:10.
اگر تست تو tv با موفقيت كامل انجام شده شما در موبايل نام ssid مودمت رو پيدا كردي و آيا كانكت شدي و همچنين گزينه اي در موبايل هست كه بعد از كانكت كردن با نام ssid مودمت بايد sharingبشه تا نام و محتويات موبايل رو نشان بده
در منو sd cardو يا viera tools مي توني عكس و فيلم و موزيك رو پيدا كني البته شايد هم هارد اكسترنال رو ساپورت نكنه!!من چك نكردم.
ببینید دوست من
من میخوام که از طریق کامپیوتر فیلم پخش کنم و از طریق tv ببینیم.( به صورت بی سیم ). حالا به چه وسایل سخت افزاری نیاز دارم؟
من یه مودم وایمکس wifi دارم و یک مودم dlink 2640t , حالا با این وسایل میتونم به صورت شبکه بی سیم فیلم رو با pc پخش کنم و با tv ببینیم یا به قطعات دیگه ای هم نیاز هست؟
لطفا کمی راهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوست عزیز
- ممنون از راهنمائی شما من کارهای که گفتید را انجام دادم و آزمایش اتصال هم درست بود . ولی در سرور رسانه چیزی یافت نشد چکار باید انجام بدهم . مودمم هم cisco wag120n است با تشکر
- در ضمن برای من با 192.168.1.1 set شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)