کم کم داشتم از نیدفور نا امید میشدم تا اینو دیشب خریدم بازی کردم . عجب چیزیه !
تمام خوبی های Hot Pursuit رو در کنار کاستومیزیشن داره . خیلی خوشمان آمد
کم کم داشتم از نیدفور نا امید میشدم تا اینو دیشب خریدم بازی کردم . عجب چیزیه !
تمام خوبی های Hot Pursuit رو در کنار کاستومیزیشن داره . خیلی خوشمان آمد
Audi R8 که از اونم بهتره : دی
100%
اگه تیونینگشو بالا ببری خیلی خوب میشه![]()
فراری کسی پیدا کرده؟اگه دارید حدودا بگید کجاست.
دوستان با این رنگ با این زاویه تابش نور عالی شده!
عروسی شده واسه خودش!
![]()
سلام
من همه race های پورشه رو تموم کردم الان دیگه هیچ race جدیدی وجود نداره.
باید چی کار کنم؟
دوست من هر ماشینی ریس های مورد خودشو داره!
برو و اگه موست واند لولی برات وا شده باشه اونا رو هم تموم کن!(مربع قرمز!)
بعد هر ماشینی پیدا کردی فولش کن بعد اون 10 نفر رو باید ببری تا بازی از مراحل موست وانتد خارج بشه و نفر اول بشی!
بدون استثنا باید با تمامی ماشن های موجود در بازی مسابقات رو انجام بدی ، باید تموم بلیبوردها رو هم پیدا کنی باید تموم ماشین ها رو پیدا کنی تا بازی بشه 100% و تمومش کنی ، من الان فقط بلیبوردها رو مونده تموم کنم
اول از همه بگم که من فقط بازی رو یه بررسی کلی کردم ودیگه کاری به نحوه اجرای اون روی سیستمهای دیگه ندارم چون جاش اصلا توی این تاپیک نیست!!!!
ولی فقط همین رو بگم که خیر این افت فریم زیاد به قدرت گرافیک وسیستم بستگی نداره(البته سیستم قوی رو که میخواد) و شما حتی اگه یه گرافیک کار درست هم داشته باشید توی گرفتن یه فریم ثایت توی این بازی می مونید ولی فقط به نقل قول یکی ازپستهام اشاره میکنم که دیگه بحثی هم توش نباشه:
لطفا این بحث هم توی این تاپیک ادامه پیدا نکنه....خود من cpu x4 640 هست ولی تقریبا در هر سه حالت دو سه و چهار هسته فریم بازی ثابته که نشون میده بازی از cpu_های چند هسته ای خوب پشتیبانی نمیکنه!!...که البته حدس میزنم کسانی که دو هسته ای قدرتمند فرکانس بالا داشته باشند بهتر از چند هسته ای ها بتونند فریم بگیرند چون تعداد بیشتری از ترانزیستورهای cpu درگیر بازی میشه.... در مورد گرافیک هم با یه 5970 مجبور شدم تموم گزینه ها تا ته بکشم پایین تا حداقل یه فریم playable بین 30 تا 40 بگیرم...در صورتی که وقتی توسط نرم افزار msi after burner چک میکنم از هر کدوم از هسته های گرافیک زیر 30% داره استفاده میشه اونم به صورت نا متوازن مثلا یکی 29% و دیگری 23%(شخصا اولین بازی عمرم هست که چنین چیزی میبینم چون اگه از CF پستیبانی نمیکرد هسته دوم نباید درگیر بشه و در غیر اینصورت هر دو هسته دقیقا به یه میزان باید کار کنند!!!!)که این وسط معلوم نیست بازی با گرافیک چی کار داره میکنه اینطور خروجی میده بیرون
خلاصه موتور بازی به شدت بی پدر مادره یعنی به نظر من نه FB2 نه Chameleon بلکه می تونه ترکیبی از این دو باشه که اینطور عمل میکنه!!....چون هیچ کدوم از این دو موتور به طور مستقل توی بازیهای قبلیشون اینطور داغون عمل نیمکردند![]()
با تشکر![]()
من که الان فقط یا با گالاردو میرم یا با R8 Spyder
جفتشون ماشینای خیلی باحالی هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)