تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 301 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: رحمتي و نکونام قهر نيستند

مديرعامل استقلال گفت: جواد نکونام و مهدي رحمتي قهر نيستند و هيچ مشکلي ندارند.

علي فتح‌الله‌زاده در برنامه تلويزيوني ورزش و مردم در خصوص قهر جواد نکونام با مهدي رحمتي و داستان کادر فني تيم فوتبال استقلال اظهار داشت: قهر نکونام و مهدي رحمتي درست نيست ما در ابتداي فصل نکونام را به عنوان کاپيتان انتخاب کرديم و در ادامه فصل نکونام خودش بازوبند را به رحمتي داد. در بازي آخر هم شاهد بوديم که رحمتي بازوبند را به جباري داد من شخصاً در اين موضوع دخالت نمي‌کنم چرا که انتخاب کاپيتان برعهده سرمربي است.

وي ادامه داد: من به بازيکنان گفته‌ام که در هر بازي بازوبند را به هم تعارف کنند. چند بازيکن در تيم داريم که مي‌تواند کاپيتان باشند به همين دليل از آنها درخواست کرده‌ام بازوبند را به هم تعارف کنند تا همه ببينند که ما هيچ مشکلي نداريم.

مديرعامل استقلال خاطرنشان کرد: چرا وقتي بازيکني روي نيمکت مي‌نشيند از اين موضوع ناراحت مي‌شود دليلش کاملاً روشن است چون رسانه‌ها نيمکت‌نشيني را موضوعي بد جلوه داده‌اند.

فتح‌الله‌زاده در خصوص اين نکته که نکونام گفته بود دلم شاد نيست و به همين دليل در تمرينات حاضر نشدم، عنوان کرد: عمل و نگرش بازيکن براي ما خيلي مهم است. نکونام در اسپانيا و در سطح اول فوتبال اين کشور بازي کرده است و شايد برخي از شوخي‌ها را جدي مي‌گيرد. مي‌خواستند بازيکن خوب ما را بگيرند و به همين دليل من خودم در اين موضوع ورود کردم.

وي با بيان اينکه هر تيمي آرزوي داشتن نکونام را دارد، گفت: فکر مي‌کنم قلعه‌نويي کار درستي کرد که نکونام را در ديدار برابر آلومينيوم وارد زمين نکرد. مجيدي با سابقه‌تر از نکونام و رحمتي و جباري است و به همين دليل کاپيتان تيم خواهد بود هرچند که ما نبايد در اين موضوع دخالت کنيم تا قلعه‌نويي کاپيتان را انتخاب کند.

مديرعامل آبي پوشان در خصوص پرداخت پول ردي عنوان کرد:‌ اگر بحثي غلط مطرح شود و غلط ادامه پيدا کند به فاجعه تبديل خواهد شد ما با ردي توافق کرديم که 20 روز پس از فسخ قرارداد پولش را پرداخت کنيم.

فتح‌الله‌زاده با بيان اينکه رينالدو از ما شاکي بود که پولش را پرداخت کرديم، ادامه داد: ما پول رينالدو را پرداخت کرديم اما صرافي که بايد کار ما را انجام مي‌داد خلف وعده کرد که اين موضوع را هم برطرف خواهيم کرد. ما توزي و ردي را از ليست خارج کرديم و فردا هم کارت بازي فرهاد مجيدي را مي‌گيريم هر تيمي مي‌تواند بازيکنانش را کنار بگذارد و با تعهدي که مي‌دهد مشکلات احتمالي را برطرف کند.

وي در مورد اينکه هميشه از تبعيض بين تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس ناراحت بوده است، گفت: بعد از انقلاب تا حالا پرسپوليس هميشه بيشتر از ما امکانات و پول داشته است. رحمتي و ساير بازيکنان قسط‌هاي عقب‌ افتاده خود را از من مي‌خواهند به همين دليل من در چند روز اخير 83 ميليون، 75 ميليون قرض گرفتم و پس از آن 800 ميليون هم از پرهام گرفتم تا پول بازيکنان را پرداخت کنم.

فتح‌زاده ادامه داد:‌ در شهرک اشرفي اصفهاني آپارتماني ساخته شده است که تنها دو واحدش متعلق به من است اما همه مي‌گويند تمام اين آپارتمان مال من است که اين صحت ندارد. 800 ميليوني که از پرهام گرفته‌ام در مدت هشت ماه به وي بازمي‌گردانم.

مديرعامل تيم فوتبال استقلال در خصوص اينکه گفته مي‌شود نکونام به اساسونا يا الوصل خواهد رفت، تصريح کرد:‌ خير، اين موضوع درست نيست و نکونام تا آخر فصل در استقلال مي‌ماند.

وي در مورد قهر نکونام و رحمتي تأکيد کرد:‌ اين دو بازيکن مشکلي با هم ندارند شب قبل از بازي با آلومينيوم هم شايد سرمربي خواسته که اين دو بازيکن در کنار هم نباشند.

فتح‌الله‌زاده در مورد اينکه زماني که مجيدي مي‌خواست به استقلال بيايد برخي‌ها مخالف حضور وي بودند، عنوان کرد:‌ اگر در انتقال اخبار دقت کنيم همه چيز روشن مي‌شود. اگر فيلم اعتراض برخي‌ها به حضور مجيدي دراستقلال را مشاهده کنيم متوجه مي‌شويم که تنها هفت نفر بودند که با اين موضوع مخالف بودند و سايرين موافق حضور مجيدي در استقلال بودند. به هر حال در ورزشگاه آزادي خواهيد ديد که مجيدي چقدر هوادار دارد. قطع يقين اگر حجازي هم زنده بود از فرهاد دعوت مي‌کرد که به استقلال بيايد.

وي در مورد صحبت‌هاي اخير مجيدي و قلعه‌نويي مبني بر مکتب حجازي و مکتب استقلال خاطرنشان کرد: نبايد نام مکتب را وارد فوتبال کنيم چرا که اين واژه مربوط به اعتقادات است نه ورزش. در ورزش بايد از کلمه اسطوره استفاده کرد و بايد قبول کنيم که حجازي در فوتبال ايران يک اسطوره بود.

مديرعامل تيم فوتبال استقلال در خصوص اظهارات تقوي سرمربي تيم فوتبال سايپا مبني براينکه برخي‌ها با رفتار غير حرفه‌اي بازيکنان جوان ما را هوايي مي‌کنند، گفت: من رابطه بسيار خوبي با حيدري مديرعامل سايپا دارم و به همين دليل سراغ بازيکنان نمي‌روم. ممکن است دلال‌ها به سراغ بازيکنان سايپا رفته باشند؛ از همين‌جا اعلام مي‌کنم هيچ بازيکني از سايپا بدون اجازه تقوي به استقلال نخواهد آمد.

وي در مورد اشتباهات داوري در ديدارهاي اخير استقلال عنوان کرد:‌ در ديدار برابر آلومينيوم داور مسابقه دو پنالتي به سود ما اعلام نکرد و حتي يک گل ما را هم مردود اعلام کرد اما من معتقدم فغاني يکي از بهترين داوران است. اگر حتي نتيجه بازي را هم واگذار مي‌کرديم باز هم اين موضوع را مطرح مي‌کردم چرا که از اقتدار فغاني خوشم مي‌آيد چون وي اقتدارش را با احترام به همه نشان مي‌دهد.

فتح‌الله‌زاده در مورد ميزباني دورودي‌ها نيز گفت:‌ آنها نشان دادند تماشاگران شايسته‌اي دارند و حق‌شان است که در ليگ هم ميزبان تيم‌هاي حريف باشند. باز هم درود مي‌فرستم به مردم دورود. مربي پرتلاشي به نام مايلي‌کهن در اين تيم فعاليت مي‌کند و همه بايد به وي کمک کنند. معتقدم گهر دورود پتانسيل ماندن در ليگ را دارد. دارا و ندار حرف درستي بود که مايلي‌کهن به آن اشاره کرد هرچند که داراتر از ما هم در ليگ هستند.

وي در مورد اينکه چرا باشگاه استقلال بيشتر در بخش فوتبال فعاليت مي‌کند، گفت: ما حداقل شش رشته ديگر را هم راه‌اندازي کرده‌ايم اما متأسفانه آنها به چشم نمي‌آيند چرا که هنوز متمرکز نشد‌ه‌اند و برخي مواقع به دليل مشکلات مالي نمي‌توانيم آنها را حفظ کنيم.

در پايان برنامه بهرام شفيع کلماتي را مطرح کرد و از فتح‌الله‌زاده خواست نظرش را در خصوص اين کلمات بگوييد:

استقلال: محبوب قلب‌ها

کمپ حجازي: آروزي ديرينه من و هواداران

رويانيان:‌ دوست خوب من

پرويز مظلومي: سوبله چوبله

حسن روشن: عجوبه تمام نشدني فوتبال

مايلي‌کهن: عزيز ما

چک برگشتي: فتح‌‌الله‌زاده

حجازي: اسطوره

کفاشيان: مدير توانا

بمب‌ ترکاندن: برو بالاتر...

شواليه: من شواليه نيستم دوستان لطف کنند اگر لايق هستم مرا «حاج علي» صدا کنند.

منبع : ورزش3

2. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

منتظری, بازیکنی که در فوتبالمان کَم داریم

بازیکنی با خصوصیات و ویژگی های منتظری در فوتبال ما انگشت شمارند. به جرات می توان گفت پس از سهراب بختیاری زاده، چنین بازیکنی نایاب شده بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - استقلال در غیاب نکونام، محرومیت ساموئل و عدم آمادگی کافی کیانوش رحمتی برای اولین بازی نیم فصل دوم در پست هافبک دفاعی با کمبود بازیکن مواجه بود. این مساله سبب شد قلعه نویی برای این پست، پژمان منتظری را برگزیند.
    مدافع خوزستانی آبی های پایتخت در فولاد کارش را با همین پست آغاز کرده بود و به همین خاطر هم با این نقش بیگانه نبود. اما در سال های اخیر پژمان را عموماً در قلب خط دفاعی دیده ایم و اینکه یک بازیکن پس از مدت ها پست بازیش را تغییر دهد و بخواهد موثر نیز باشد کار چندان آسانی نیست. اما پژمان به دلیل هوش بالا و کلاس خاص فوتبالیش در دیدار استقلال برابر آلومینیوم به خوبی از پس وظایفش برآمد تا نشان دهد چه بازیکن ارزشمندی است.

او در دیداری که استقلال بازیکن مخرب نداشت و با وجود اینکه مثل اکثر خوزستانی ها بیشتر بازیکنی پا به توپ است تا فیزیکی، به خوبی از پس انجام این مسئولیت برآمد و بارها و بارها به خاطر جاگیری های مناسب، کم زحمت و بدون اینکه نیاز به درگیر شدن داشته باشد با قرار گرفتن در مسیر توپ، ارتباط میان بازیکنان تیم میزبان را به راحتی قطع می کرد.
    پژمان در این دیدار حتی در کارهای هجومی نیز تاثیر گذار بود. روی گل اول نقش او و پاس گل دیدنیش در رقم خوردن پیروزی استقلال انکار ناپذیر است همان طور که در ادامه و در حفظ توپ برای آبی ها بازهم این پژمان بود که جریان حرکتی تیم را کنترل می کرد و علاوه بر کمک به خط دفاعی، در بازیسازی نیز شرکت داشت.
    بازیکنی با خصوصیات و ویژگی های منتظری در فوتبال ما انگشت شمارند. به جرات می توان گفت پس از سهراب بختیاری زاده، چنین بازیکنی نایاب شده بود اما حالا با وجود پژمان می توان امید داشت مدافعان در قابلیت هایی این چنینی بیشتر به کار گرفته شوند تا شاید شاهد تغییر در اصول بازیکنان دفاعی و تاکتیک های تیمی در فوتبال کشورمان باشیم.
    در بازی آلومینیوم – استقلال، پژمان حقیقتاً بازی در خور تحسینی ارائه کرد و جا دارد برای اینگونه بازیکنان و نقششان اهمیت و ارزش بیشتری دهیم تا شاید از این دست فوتبالیست ها بیشتر از یک نفر در هر دهه ظهور کنند!

4. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال با حضور جواد نکونام و فرهاد مجيدي برگزار شد.

تيم استقلال از ساعت 15 امروز تمرينات خود را در کمپ زنده‌ياد حجازي برگزار کرد.

به گزارش فارس،در ابتداي تمرين جواد نکونام و فرهاد مجيدي با يکديگر به خوش و بش پرداخته و پس از روبوسي با استقبال تصويربردار رسانه‌ها مواجه شدند. اين اولين رويارويي نکونام و مجيدي پس از عقد قرارداد شماره 7 آبي‌پوشان بود. همچنين مجتبي جباري که در تمرين روز گذشته حضور نداشت در کنار ديگر بازيکنان به تمرين پرداخت.

* حدود 350 نفر از طرفداران تيم استقلال با حضور در تمرين امروز نظاره‌گر برنامه‌هاي تاکتيکي آبي‌پوشان شدند.

* امير قلعه‌نويي قبل از آغاز تمرين تمامي بازيکنان را دور هم جمع کرد و با آنها در خصوص ديدار آينده و اتفاقات مختلف به صحبت پرداخت.

* کاماچو آرزه تنها غايب تمرين امروز تيم استقلال بود. وي براي حضور در تيم بوليوي به کشورش سفر کرده و جالب اينجاست که اين بازيکن در ديداري رسمي بازي نخواهد کرد. سرپرست تيم استقلال در اين ارتباط به خبرنگار فارس گفت:‌ در ابتدا تصور مي‌کرديم که تيم ملي بوليوي هيچ بازي‌اي در برنامه ندارد، اما قرار است اين تيم به مصاف منتخب باسک برود.

* تماشاگران تيم استقلال فرهاد مجيدي را که تنها به دويدن دور زمين مي‌پرداخت تشويق مي‌کرده و بابت نشان دادن عدد 4 به هنگام ثبت قرارداد از او تشکر مي‌کردند.

* تعدادي از بانوان براي تماشاي تمرين امروز آبي‌پوشان به کمپ زنده‌ياد حجازي آمدند و از پشت ميله‌ها تمرينات را تماشا مي‌کردند.

* ليدر جنجالي که چند روز پيش با گرفتن عکس در کنار قلعه‌نويي سروصداي زيادي را به پا کرده بود امروز به محل تمرين آبي‌پوشان آمد و در گوشه‌اي نظاره‌گر تمرينات شد.

* حنيف عمران‌زاده مدافع استقلال در بخشي از تمرين خطاب به يکي از دوستانش گفت: هنگامي که از هرمزگان برمي‌گشتيم در کنار خلبان نشسته بودم که پس از برگشتن به صندلي‌ام متوجه شدم که موبايلم به سرقت رفته است.

* تمرين تيم استقلال به 3 گروه و در 3 بخش اختصاص داشت. در بخش اول بازيکنان به تنيس فوتبال پرداخته و کارتاکتيکي انجام دادند و در بخش ديگر تمرين چارچوب‌شناسي براي بازيکنان درنظر گرفته شد. بخش پاياني نيز به ضربات ايستگاهي اختصاص داشت.

* در اواخر تمرين تيم استقلال فرهاد مجيدي به سمت پورحيدري و بياني رفت و از آنها رخصت گرفت. وي هنگامي که قصد خروج از زمين را داشت با استقبال گسترده تماشاگران روبرو شد.

* منصور پورحيدري، بياني، ماجدي و دين‌محمدي در تمرين امروز آبي‌پوشان حضور داشتند.

تمرين فرداي آبي‌پوشان ساعت 15 برگزار خواهد شد.

تيم فوتبال استقلال روز دوشنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف سايپاي البرز خواهد رفت

کارت بازي مجيدي فردا صادر مي‌شود

فتح‌الله‌زاده با اطمينان کامل از دريافت کارت بازي مجيدي در روز شنبه خبر مي‌دهد.

به نقل از سايت گل، مديرعامل باشگاه استقلال ضمن اعلام اين خبر گفت: «بازيکنان استقلال مشکلي با يکديگر ندارند و مطمئن باشيد با حضور فرهاد مجيدي بازوبند کاپيتاني از سوي جباري به وي اهدا خواهد شد.»

فرهاد مجيدي که به‌جاي بازيکنان خارجي جداشده از استقلال وارد ليست اين باشگاه شده براي اخذ کارت بازي با مشکلاتي مواجه بود که به گفته فتح‌الله‌زاده اين مشکلات حل شده است. باشگاه استقلال بايد با بازيکنان خارجي جداشده تسويه حساب کامل مي‌کرد که ظاهرا اين کار را انجام داده است. چرا که فتح‌الله‌زاده با اطمينان کامل از دريافت کارت بازي مجيدي در روز شنبه خبر مي‌دهد.

منبع : ورزش3

6. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قلعه‌نويي:دغدغه انتخاب ترکيب ثابت رادارم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: دغدغه انتخاب فهرست 18 نفره تيم و انتخاب ترکيب ثابت را دارم.

امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: روز به روز روند ما بهتر مي‌شود و با يک بازي منطقي و تاکتيکي مقابل آلومينيوم پيروز شديم و اين هفته هم با سايپا بازي داريم که نتايج خوبي با تقوي گرفته است. بازي‌هاي برگشت حکم فينال را دارد و ما بازي‌هاي سايپا را آناليز کرده‌ايم که آنها تغييرات سيستمي در برخي بازي‌ها دارند.

به گزارش فارس،وي در مورد مصدومان استقلال گفت: يکي دو بازيکن مصدوم داريم که تلاش مي‌کنيم به اين بازي برسند. هرچه در نيم فصل اول مشکلاتي از اين بابت داشتيم، اکنون دغدغه انتخاب فهرست 18 نفره استقلال و تعيين ترکيب 11 نفره اصلي تيم را داريم و با توجه به فشردگي بازي‌ها مي‌توانيم به برخي از بازيکنان استراحت بدهيم.

سرمربي تيم استقلال در مورد جلسه با بازيکنان در زمين، گفت: از اين جلسات هست، گاهي نياز است با بازيکنان جوان و بزرگان تيم صحبت‌هايي انجام شود.

قلعه‌نويي در مورد اينکه مشکل جواد نکونام حل شده يا خير، گفت: نکونام مشکلي نداشت، او با ما به بندرعباس هم آمد و مسئله‌اش حل شده است.

وي در مورد اينکه کاپيتان استقلال مشخص شده است يا نه و بعد از بازگشت مجيدي چه کسي کاپيتان است، گفت: استقلال يک کاپيتان بيشتر ندارد و آن هم مردم است و اين مسئله مشخص بود. در مورد ديگر هم پس از بازگشت، من تصميم مي‌گيرم.

قلعه‌نويي در مورد اينکه حاشيه‌ها به استقلال ضربه مي‌زند، گفت: فعلا در صدر جدول هستيم.

وي در مورد حضور محمود بابايي در باشگاه استقلال و اينکه قلعه‌نويي با او مشکل دارد يا خير، گفت: مگر او پست گرفته است؟ اگر پست گرفته است من بي‌خبرم.

سرمربي استقلال در مورد شانس اين تيم در ليگ گفت: فعلا به بازي با سايپا فکر مي‌کنيم و هفته به هفته جلو مي‌رويم.

ورزش3

8. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش تصویری/ تمرین امروز استقلال با حضور نکونام و مجیدی

( جمعه ؛ 8 / 10 / 91)

Last edited by XENON24; 29-12-2012 at 13:41.

10. 11 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

12. 7 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نویی کاپیتان های استقلال را انتخاب کرد

به گزارش قدس آنلاین، امیر قلعه نویی در جلسه ای که با 8 نفر از بازیکنان استقلال داشت کاپیتان های این تیم را انتخاب کرد. در این جلسه بازیکنانی همچون نکونام، منتظری، رحمتی، اکبرپور، صادقی، جباری، برهانی و حیدری حضور داشتند که در نهایت امیر قلعه نویی اعلام کرد از این پس مجتبی جباری کاپیتان اول استقلال و در غیاب او مهدی رحمتی بازوبند را می بندد. البته این دو در شرایطی کاپیتان های اول و دوم استقلال خواهند بود که فرهاد مجیدی در ترکیب استقلال حضور نداشته باشد. به مجرد آنکه مجیدی به شرایط آرمانی برسد و در ترکیب استقلال قراربگیرد او بازوبند کاپیتانی را بر دست خواهد بست و جباری و رحمتی کاپیتان های دوم و سوم خواهند بود. البته پیش بینی می شود باتوجه به شرایط خاص این دو بازیکن اغلب رحمتی را با بازوبند کاپیتانی در ترکیب استقلال ببینیم.

14. 9 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به گزارش قدس آنلاین، امیر قلعه نویی در جلسه ای که با 8 نفر از بازیکنان استقلال داشت کاپیتان های این تیم را انتخاب کرد. در این جلسه بازیکنانی همچون نکونام، منتظری، رحمتی، اکبرپور، صادقی، جباری، برهانی و حیدری حضور داشتند که در نهایت امیر قلعه نویی اعلام کرد از این پس مجتبی جباری کاپیتان اول استقلال و در غیاب او مهدی رحمتی بازوبند را می بندد. البته این دو در شرایطی کاپیتان های اول و دوم استقلال خواهند بود که فرهاد مجیدی در ترکیب استقلال حضور نداشته باشد. به مجرد آنکه مجیدی به شرایط آرمانی برسد و در ترکیب استقلال قراربگیرد او بازوبند کاپیتانی را بر دست خواهد بست و جباری و رحمتی کاپیتان های دوم و سوم خواهند بود. البته پیش بینی می شود باتوجه به شرایط خاص این دو بازیکن اغلب رحمتی را با بازوبند کاپیتانی در ترکیب استقلال ببینیم.
    اول متن را خوندم تعجب کردم ...... گفتم نکنه بازم این قلعه نوعی سر بازوبند مسخره ، با فرهاد لج کنه و بازوبند را نده بهش
    ولی دیدم نه این خبرها نیست ....... بهترین کار همینه که انجام داد . اگه فرهاد کاپیتان نمیشد جای تعجب داشت

16. 6 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کارت بازی مجیدی فعلا صادر نمی‌شود!

مصطفی شهبازی در خصوص کارت بازی فرهاد مجیدی و اظهار نظر مدیرعامل باشگاه استقلال مبنی بر اینکه کارت بازی این مهاجم برای بازی با سایپا صادر خواهد شد، ضمن بیان مطلب فوق گفت: کارهای مربوط به کارت بازی فرهاد مجیدی انجام شده است اما تا این لحظه استقلالی ها پول "لیام ردی"، دروازه‌بان پیشین استرالیایی خود را پرداخت نکرده و یا رضایت نامه وی را در اختیار سازمان لیگ قرار نداده اند.
    وی در همین خصوص تاکید کرد: مطمئن باشید تا زمانی که استقلالی ها تعهدات خود را در قبال توافق نامه ای که با این بازیکن استرالیایی داشته اند انجام ندهند، کارت بازی وی صادر نخواهد شد و برای مجیدی مجوز بازی مقابل تیم سایپا در هفته نوزدهم رقابت های لیگ برترصادر نخواهد شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 5 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ایول امیر خان بهترین کار ممکن همین بود.

20. 6 کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •