تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 95 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیشب فیورنتینا دو بر صفر آتالانتا رو شکست داد و به سه امتیازی میلان رسید .
    میلان هم توی بازی امشب مقابل ناپولی محکوم به پیروزیه و اگه نتیجه ای غیر از این به دست بیاریم کارمون برای رسیدن به رتبه دوم خیلی سخت میشه .
    امشب باید ناپولی رو به توپ ببندیم و حداقل دو گل بزنیم و هوشیارانه دفاع کنیم تا مثل بازی مقابل فیورنتینا در فلورانس اونطوری سه امتیاز رو از دست ندیم .
    امیدوارم الشاراوی هم گلزنی کنه تا این فشار روانی از روی اون برداشته بشه و مثل سابق بشه .
    به امید پیروزی

این هم بازیکنان دعوت شده:

دروازه‌بان: آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع: آباته - آنتونینی - بونه‌را - دی‌شیلیو - کنستانت - مکسس - سالامون - یپس - زاپاتا - زاکاردو

هافبک‌: بواتنگ - مونتولیوو - فلامینی - مونتاری - نوچرینو

مهاجم: ال‌شراووی - نیانگ - روبینیو - پاتزینی - بویان

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام.شهادت حضرت زهرا (س) رو به شما دوستانم تسلیت میگم.امشب میتونیم ناپولی رو شکست بدیم.با اینکه میلان بالوتلی رو در اختیار نداره ولی پاتزینی آمادست که امشب طوفان به پا کنه.به امید پیروزی تیممون.امشب

4. 3 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یک مانع سخت دیگه در مسیر صعب العبور رسیدن به نائب قهرمانی این فصل سری آ

ناپولی بزرگ و قابل احترام اما با اعتبار کم, اعتبار کم چون باید برای بقا هر فصل تعدادی از ستارهای خودشو
    به تیم های متمول بفروشه, فصل قبل لاوتزی و این فصل کاوانی و شاید همسیک. ولی همه اینها چیزی
    نیست که جلوی حرکت تیم ناپلی رو به جلو رو بگیره. چند سالیه که با سیاست های درست این تیم تونسته بین بزرگان
    ایتالیا جایی پیدا کنه, درسته شاید بخشیش بخاطر افول بیگ 4 ایتالیا باشه اما چیزی از ارزش های این تیم کم نمی کنه.
    ناپولی شروع فصل پا به پای یونتوس جلو رفت و از ثبات خوبی برخوردار بود اما در میانه فصل کمی از یونتوس جا موند و دچار
    نتایج سینوسی شد اما دوباره خودشو پیدا کرد و در حال حاضر به فرم خوب خودش رسیده بنابراین بازی سختی پیش رو
    خواهیم داشت. مهاجمین فوق العلاده خطرناک, کاوانی و پاندو که جلوی هافبک خوبی مثل همسیک بازی میکنن این توانایی دارن
    که از کوچکترین غفلت خط دفاع یک گل بسازند. امیدورام شاهد حضور دکتر یپس در خط دفاع و همچنین پروفسور آمبروزینی در هافبک
    دفاعی نباشیم آمبروزینی که تمام قد براش احترام قائلم برای بازی با تیمی مثل ناپولی اونم در شرایطی که میلان به یک بازی تهاجمی
    نیاز داره بکار نمیاد, برای بازی های تدافعی و راکد گزینه خوبی میتونه باشه.

به نظر من امشب اگه بازی رو 2-4-4 شروع کنیم بهتره و در صورت لوزم اگه بازی گره خورد میتونیم به 3-3-4 تغییر بدیم.
    با دی سیلیو,مکسس,زاپاتا (زاکاردو),آباته,مونتاری,مون ولیوو,نوچرینو,بواتنگ,ال شعراوی و پاتزینی شروع کنیم و برای پلن B میتونیم از نیانگ و روبینهو
    یا حتی بویان استفاده کنیم. با نبود بالوتلی امیدورام پاتزینی بتونه بازی خوبی نمایش بده, قبل از مصدومیتش به فرم خیلی خوبی رسیده بود و گلهای
    خیلی خوبی به ثمر می رسوند, الان وقتشه که نشون بده همون پاتزوییه که میلان و ایتالیا احتیاج داره.
    منم مثل بهزاد امیدورام بازی با درخشش ال شراوی همراه باشه تا فشارهای رسانه ای و روانی روش کمتر بشه. این بازیکن 20 ساله هنوز راه خیلی درازی برای
    رسیدن به اوج فوتبال خودش پیش رو داره و مطمئنم در آینده به یکی از بهترین های فوتبال تبدیل خواهد شد. پتانسیل فوق العلاده ای داره, با یک مرور از گل های
    این فصلش خیلی راحت میشه به این موضوع پی برد.

موضوع دیگه افت محسوسیه که بواتنگ و نوچرینو در این فصل داشتند, فصل قبل این دوبازیکن یه جورایی در سایه زلاتان بازی میکردند و با فضا سازی هایی خوبی
    که زلاتان انجام میداد این دو ازیکن هم فرصت خیلی خوبی برای درخشش پیدا کردند. ایم موضوع کاملا در مقایسه نحوه بازی و تعداد گلهایی که فصل قبل زدند با
    این فصل مشهوده. امیدورام بتونن خودشون در سیستم جدید میلان پیدا کنن و این بازی شروعی برای این تغییر باشه. بواتنگ و نوچرینو بازیکنهای با کیفیتی هستند
    و واقعا به کار میلان میان.

در آخر, امیدورام امروز روز خوب خط دفاعی باشه چون در برابر یکی از بهترین و حطرناک ترین خطوط حمله سری آ بازی دارن. شرط لازم و کافی برای پیروزی اینه که تعداد گلهایی
    که میخوری کمتر از تعداد گلهایی که میزنی. پس اولویت اول گل نخوردن, بعد گل زدن.

با آرزوی موفقیت میلان در بازی امشب

آمبروزینی که مصدومه و به این بازی نرسید و به احتمال زیاد به بازی مقابل یووه هم نمیرسه .
    . . . . نه چـــیــــز, منظورم اینه که عه چه بد که مصدومه و به این دو بازی نمیرسه! ..
    Last edited by آرش-19; 14-04-2013 at 16:40.

6. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آمبروزینی که مصدومه و به این بازی نرسید و به احتمال زیاد به بازی مقابل یووه هم نمیرسه .
    خط دفاع هم فکر کنم روال سابق رو طی کنه و الگری هم فهمیده که بهترین زوج فعلی دفاع میلان مکسس و زاپاتا هستن که در بازی مقابل ناپولی هم شاهد همین خواهیم بود .
    برای سمت چپ گفته شده که شانس حضور کونستانت در این دیدار خیلی زیاده و از اون جایی که دی سیلیو یا دی شیلیو مقابل فیورنتینا خوب ظاهر نشده قراره کونستانت در ترکیب ابتدایی قرار بگیره.

برای خط هافبک هم گفته شده که بواتنگ یک خط عقبتر میاد و در خط هافبک از اون استفاده خواهد شد و در کنار مونتولیوو بازی میکنه .
    به احتمال زیاد بازیکن دیگه ای که در خط هافبک قرار میگیره مونتاری باید باشه .

خط حمله هم با حضور الشاراوی - پاتزینی و نیانگ تکمیل میشه .

بازی خیلی سختی داریم . مخصوصا موقعی که میلان جلو میکشه تا گلزنی کنه , ناپولی میتونه روی ضد حملات خطرناک ظاهر بشه .
    کاوانی مهاجم به شدت خطرناکیه و یک لحظه غفلت میتونه کار دستمون بده . امیدوارم مکسس و زاپاتا شب خوبشون رو سپری کنن .

از طرف دیگه دربی جنوا بین دو تیم سامپدوریا و جنوا برگزار میشه . امیدوارم جنوا با پیروزی در این بازی از منطقه سقوط فاصله بگیره .
    جنوا تیم خوب با تاریخچه ای پرباره و یکی از پر افتخارترین تیم های سری آ با 9 قهرمانی در ایتالیاست و حیفه که به سری ب سقوط کنه .
    به امید پیروزی جنوا

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرم کردن قبل از بازی

10. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب شانس آوردیم نباختیم !
    واقعا این تیم دو تا دفاع درست و حسابی میخواد . چقدر روی توپهای عمقی بلند و کوتاه مدافعینمون جا موندن !!!
    تازه اینا بهترین مدافعانمون هستن !
    فلامینی هم هر چقدر خوب بازی کرده بود با این اخراج بچگانه گند زد به همه چیز ... آخه یکی نیست بگه احمق جان این چه نوع تکل زدنه ؟! تکل دو پا اون هم از فاصله نزدیک و به این شدت ؟!
    بازی با تاتنهام هم در سن سیرو همچین تکلی زد ولی شانس آورد که داور با اون مدارا کرد و اخراجش نکرد و کارت زرد داد . هر چند کورلوکا رو مصدوم کرد .
    به هر حال مساوی تا حدودی قابل پیش بینی بود .
    کل بار بازیسازی تیم روی دوشه مونتولیووست و بقیه هافبک ها نمیتونن کار بخصوصی بکنن .
    امیدوارم گالیانی این صحنه ها رو ببینه و به فکر بازیساز باشه . به غیر کریستانته که فعلا باید روش کار کرد تا راه بیافته .
    در کل کارمون برای رسیدن به رده دوم خیلی سخت شده . ولی غیرممکن نیست .
    باید دید در ادامه چی پیش میاد.

FORZA MILAN

12. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام.خوب من دیشب انقدر خسته بودم که نتونستم بازی رو ببینم.با این که بازی تو سن سیرو بود انتظار داشتم میلان ببره امّا از قول آقا بهزاد که صد در صد بازی رو دیده اینطور که معلومه شانس آوردیم که بازی مساوی و ختم به خیر شده.
    با تایید حرف آقا بهزاد که گفتن میلان واقعا به دو تا مدافع درست و حسابی احتیاج داره باید مثل گذشته بگم که میلان علاوه بر اینکه به دوتا مدافع جوون خوب نیاز مبرم داره به یه دروازه بان با کیفیت جوونم احتیاج داره که بهتر شه.
    به هر حال با توجه به اینکه دیشب شب سختی برامون بوده ولی از یه بازی سخت گذشتیم و هفته ی بعد یه بازی سخت تر داریم که چشم آب نمیخوره میلان بتونه یووه رو تو دلا یوونتوس شکست بده ولی همونطور که قبلنم گفتم فوتبال ورزش غیر منتظره اییه.به امید برد میلان.

14. 4 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همون نیمه اول که بازی یک-یک شد تلوزیون رو خاموش کردم چون معلوم بود میلان با این جور بازیش حریف ناپولی نمیشه
    آدم بازیهای مثل چلسی-سیتی رو میبینه روحش شاد میشه.اما بازیهای میلان...

16. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ادعای عجیب فلامینی: می‌خواستم خودم را ثابت کنم

متیو فلامینی ادعا می‌کند که او با تکل خشن بر روی پاهای کامیلو زونیگا اخراج شد چرا که او می‌خواست به همه ثابت کند که ارزش پوشیدن پیراهن میلان را دارد.

هافبک فرانسوی میلان در دیدار مقابل ناپولی گل اول دیدار را به ثمر رساند، دیداری که در نهایت 1-1 به پایان رسید، و در دومین دیدار پیاپی خود برای میلان گلزنی کرد، اما دریافت کارت قرمز در پی تکل بی‌مورد و خشن وی عملکرد خوب او را زیر سئوال برد.

فلامینی در پایان دیدار و در مصاحبه با اسکای‌ایتالیا گفت: از گلی که به ثمر رساندم خیلی خوشحالم. به خصوص که بعد از مدت‌ها دو گل در دو دیدار پیاپی به ثمر رساندم. اما از جهتی، برای کارت قرمزی که دریافت کردم بسیار ناراحتم.

فلامینی در مورد تکل خشن خود بر روی پاهای زونیگا، مدافع کناری ناپولی، که منجر به اخراج وی در دقیقه 71 شد گفت: این تکل کاملاً آگاهانه زده شد، چرا که من می‌خواستم به همه ثابت کنم که دوباره به یک بازیکن تبدیل شده‌ام، اشتیاق بسیاری دارم، و لیافت پویشدن پیراهن میلان را دارم.

این یک اشتباه بود که میلان را 10 نفره رها کنم، اما من بسیار تشنه بودم، و بسیار مصمم و باانگیره در این دیدار رفتار کردم. این حوادث در فوتبال معمولی هستند.

فلامینی همچنین در روزهای اخیر این احتمال را رد نکرده بود که ممکن است در پایان فصل به فرانسه بازگردد: من فقط گفتم "هرگز نگو هرگز"، و این سخن من در مورد انتقال من به تیم دیگری بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گالیانی: یک امتیاز هم راضی کننده بود

آدریانو گالیانی از تساوی 1-1 تیمش برابر ناپولی راضی است، حتی اگر این تساوی باعث شود روسونری فصل را در رتبه ی سوم به پایان برساند. میلان دیشب در پی کاهش فاصله ی 4 امتیازی خود با ناپولی بود اما پس از پایان بازی این فاصله دست نخورده باقی ماند.

نایب رئیس باشگاه به شبکه ی میلان در رابطه با این بازی گفت: از کسب این نتیجه راضیم به خصوص بعد از اینکه 10 نفره شدیم. این یک بازی سخت و پیچیده بود و از این تک امتیاز راضیم. تیم ما یک تیم رقابتی است، و اگر مثل این بازی را در برابر فیورنتینا انجام داده بودیم، شاید آن بازی را پیروز شده بودیم.

او اضافه کرد: بازی دشواری بود. ناپولی یک تیم بسیار بزرگ است در غیر اینصورت در این رتبه قرار نداشتند. فکر می کنم تساوی نتیجه ی عادلانه ایی بود. می دانستیم که در آوریل شرایط سختی خواهیم داشت و این مهم است که این تک امتیاز جایگاه ما در رتبه ی سوم را نگه خواهد داشت.

ما در رتبه ایی قرار داریم که تا چند ماه پیش غیر قابل تصور بود. اواسط آوریل است و هنوز در سال 2013 شکستی نداشته ایم. بنابراین باید خوشحال باشیم. تیم واقعا فوتبال خوبی نمایش می دهد.

تیم خوبی داریم ، مجبور بودیم در تابستان 10 بازیکن خود را تغییر دهیم. تغییرات تیم در حال کامل شدن است. می دانستیم که این تغییرات زمان بر است . صرف نظر از هر نتیجه ایی که هفته ی آینده در تورین رقم بخورد ما همچنان در رتبه ی سوم باقی خواهیم ماند.

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شایعات نقل و انتقالات

شایعاتی که پیرامون میلان در ۴ روز گذشته ایجاد شده است در زیر آماده است.

فلامینی:
    با توجه به اینکه این هافبک درخششی که در آرسنال را داشت نتوانست در میلان نشان دهد طبق گفته رسانه‌‌ها به درهای خروجی میلان نزدیک است اما میلان به نظر می‌‌رسد حاضر به فروش وی نیست، باشگاه‌های انگلیسی استون ویلا و ساتهمپتون برای به خدمت گرفتن این بازیکن ابراز علاقه کرده اند.

رجینی:
    این مدافع که تحت مالکیت مشترک امپولی و سمپدوریا است بعد از میلان نگاه فیورنتینا و یوونتوس را نیز به خود جذب کرده است. وی به عنوان یک مدافع جوان درخششی حیرت انگیز در سری بی‌ داشته است.

برینگولی:
    به نظر می‌‌رسد این دروازه بان جوان که در سری بی‌ حاضر است به عنوان جانشین گابریل در نظر گرفته شود. طبق گزارش توتو اسپورت باشگاه میلان گابریل را به تیمی در سری بی‌ قرض خواهد داد تا به صورت ثابت توان حضور در میدان را داشته باشد. این روزنامه حضور آبیاتی را به عنوان دروازه بان اول محتمل دانست و در صورت خروج وی جولیو سزار را جانشین حتمی وی می‌‌دند.

بویان:
    تیم فنرباغچه ترکیه تمایل دارد این مهاجم را که به صورت قرضی در میلان بازی می‌‌کند را به خدمت بگیرد. این تیم ترکیه‌ای رایزنی‌های خود را با بارسلونا شروع کرده است.

چرچی:
    به گزارش لا استامپا میلان به دنبال این مهاجم می‌‌باشد که بازیهای درخشانی در سطح ملی‌ و باشگاهی از خود نشان داده است. در ۲۵ بازی برای تورینو ۵ گل و ۱۰ پاس گل داده است. این بازیکن در مالکیت مشترک تورینو و فیورنتینا می‌‌باشد. تورینو می‌‌خواهد نصف مالکیت خود را به فروش برساند. میلان، اینتر و رم نیز علاوه بر فیورنتینا خواهان به خدمت گرفتن این مهاجم می‌‌باشند.

مامادو ساخو:
    میلان در دفاع به دنبال ستاره جوان پاریس سنت ژرمن است که با حضور آلکس و تیاگو سیلوا شانس چندانی برای حضور در ترکیب اصلی‌ ندارد. این مدافع ۲۳ ساله در سه‌ سال گذشته جزو مدافعین ثابت تیم بوده است. ساخو ۱۴۵ بازی برای تیم فرانسوی انجام داده است. سایت گل این بازیکن را گزینه اصلی‌ میلان بعد از ده‌ ده‌ و اوگبونا در دفاع می‌‌بیند.

پیر امریک آبامیانگ:
    اخباری از فرانسه حاکی از این است که میلان حاضر است برای به خدمت گرفتن این مهاجم، نیانگ را قربانی کند. رسانه‌ فرانسوی خبر معاوضه نیانگ و آبامیانگ همراه با مقداری پول خبر می‌‌دهند. آبامیانگ در سال ۲۰۰۷ جزو آکادمی جوانان میلان بوده است.

رافائل کابرال:
    این دروازه بان جوان اما با تجربه تیم سانتوس برزیل دوباره در تیر‌رس میلان قرار گرفته است. این دروازه بان به دلیل مصدومیت المپیک لندن را از دست داد. با توجه به خروج احتمالی‌ آبیاتی از میلان، این باشگاه به دنبال دروازه بانی‌ مطمئن است. قرارداد این دروازه بان تا سال ۲۰۱۴ می‌‌باشد و حاضر به تمدید نمی‌‌باشد.

غیر رسمی: مذاکرات با زازا شروع شد

گاتزتا دلو اسپورت امروز گزارش کرده است که میلان با مدیر برنامه‌های سیمونه زازا که تحت مالکیت سمپدوریا می‌‌باشد تماس اولیه را برقرار کرده است.

این بازیکن ۲۱ ساله که به صورت قرضی در آسکولی توپ می‌‌زند توانسته در سری بی‌ در ۳۰ بازی، ۱۸ گل به ثمر برساند که هیچ کدام از نقطه پنالتی نبوده است. وی تا سال ۲۰۱۴ با سمپدوریا قرارداد دارد.

سمپدوریا تلاش می‌‌کند که این مهاجم را در تیم خود نگاه دارد اما خود بازیکن بر سر مبلغ حقوق با باشگاه به توافق نرسیده است.

یوونتوس، اینتر و ناپولی دیگر باشگاه‌هایی‌ هستند که غیرمیلان به این بازیکن علاقه‌مند شده اند. گاتزتا دلو اسپورت گزارش کرده است که میلان از همه پیشی‌ گرفته و با مدیر برنامه‌های زازا تماس برقرار کرده است.

به گزارش این روزنامه سران میلان برای اینکه این مهاجم به طور حتم پیراهن میلان را بر تن‌ کند از برنامه‌های آینده میلان به وی اطمینان خاطر داده اند که در میلان نیمکت نشین محض نخواهد بود.

با توجه به خروج روبینیو و بویان کرکیچ از میلان، زازا می‌‌تواند به طور دقیق تر پیشنهاد میلان را بررسی کند.

20. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •