Cristiano Ronaldo
تو زاده مهد فوتبال هستی ، کشوری که اسطوره هایی همچون { فیگو} ، کاستا ، اوزه بیو و ... را پرورش داده
تو برای ما از طلا هم ارزشمندتری.
Cristiano Ronaldo
تو زاده مهد فوتبال هستی ، کشوری که اسطوره هایی همچون { فیگو} ، کاستا ، اوزه بیو و ... را پرورش داده
تو برای ما از طلا هم ارزشمندتری.
به نظر من حقه رونالدو بود
چون فصل قبل خیلی خیلی بهتر از مسی بود
و این فصلم اوایل خوب بود ولی یکم چالش خودش واسه خودش با باشگاه درست کرد که روش اثر منفی داشت
واینکه این رئال مثله رئال ساله قبل خوب نیست پس این رونالدو هم مثل رونالدو ساله قبل نیست
اما شروع سال 2013 رونالدو خوب بود و دیشب خیلی خوب بازی کرد امیدوارم این بازی خوب نوید یه ساله خوبو براش داشته باشه
به امید موفقیت
در فوق العاده بودن مسی شک نیست ولی مطمئنم چشم بسته و از روی انتخابات قبلی دوباره هم بهش رای دادن سال قبل رونالدو واقعا عالی بود
امیدوارم رو روحیه اش اثر منفی نزاره
نتيجه ي مراسم رو همه ميدونن و جناب مسي ، ستاره ي بي چون و چراي بارسا و آرژانتين ، به لطف
ميشل پلاتيني و نفوذ عجيب بارسلونا و حمايت شديد قدرت هاي اصلي و گردانندگان دنيا(*) ، برنده ي عنوان توپ طلا شد...
عنواني كه همچنان بايد در غم بي ارزش بودنش بسوزيم! اين همان عنواني ست كه زيدان،لويس نازاريو رونالدو،ريكاردو كاكا ،په له و خيلي از بزرگان فوتبال به اون رسيدند؟ اميدواريم در سال هاي آتي شاهد بازگشت ارزش واقعي اين عنوان باشيم...
در عظمت و ارزش لاليگا همين بس كه همه ي بازيكنان تيم منتخب 2012 از آن انتخاب شد(جدا از ايرادهاي منطقي كه به انتخاب اين بازيكنان گرفته شد...)
ده بازيكن از بارسا و رئال و يكي از اتلتيكو مادريد ، ارزش اين ليگ را ميرساند و طبيعتا ميشه برداشت كرد كه اين ليگ معتبرترين ليگ جهانه و كسي كه توي يك سال اين ليگ را با شكستن همه ي ركورد هاي آن مي برد مستحق عنواني در خور اين ليگ است....
در سالي كه هيچكدام موفق به كسب CL نشده بودند ، اما كفه ي ترازوي رونالدو (لاليگا و سوپر كاپ مقابل بارسا) سنگين تر از مسي (كوپادل ري+ركورد گل هاي دروازه خالي و پنالتي) بود باز هم اين عنوان به مسي رسيد ...
مهم نيست به قول خود كريس، با نبردن اين عنوان ، دنيا به آخر نميرسه...
سخنان بازيكنان رئال در مورد رونالدو:
ایکر کاسیاس :
" افتخاری است که در جمع این همه بازیکن عالی قرار بگیرم . این را به همه مادریدیسموها تقدیم می کنم . "
"چهار مادریدیستای دیگر هم در تیم برتر بودند ، اتفاقی که زیاد رخ نمی دهد . پس باید لذت برد و به تیم بزرگی که داریم ، ارزش نهاد . "
"سال رئال خوب بود . می خواهم که برای سال بعد حداقلش همین روند را در باشگاه و تیم ملی داشته باشم "
"حیف شد که كريس توپ طلا را نگرفت . دوست داشتیم برنده شود اما مسی پیروز شد . در لالیگا بازیکنان بزرگی وجود دارند . "
سرجیو راموس :
"این یک روز خاص برای همه ما بود . حضور پنج بازیکن رئال در 11 تای برتر خبر خوبی برای رئال مادرید است . "
"بدون کار باقی هم تیمی ها نمی توانستیم به این جا برسیم . کارشان خیلی مهم بود تا رئال بتواند که مرجعی برای دنیای فوتبال باشد . "
"برای کریستیانو بهترین ها را می خواهیم . لالیگا بازیکنان بزرگی دارد . مسی انتخاب شد اما رونالدو را همچنان بهترين می دانیم . "
ژابی :
"برای من افتخار آمیز است که برای دومین سال پیاپی در جمع بهترین ها قرار می گیرم. "
"کریستیانو رونالدو توپ طلا را نبرد اما می دانیم که بازیکن فوق العاده ایست و لیاقت هر چیزی را دارد . "
مارسلو :
" خیلی خوشحالم . همیشه رویایم حضور در این جا بود . از هم تیمی هایم در رئال و تیم ملی اسپانیا و علی الخصوص خانواده ام تشکر می کنم . "
"کریستیانو کمک زیادی به ما می کند و می خواستیم توپ طلا را ببرد . مسلما او به ما شادي زیادی می دهد . "
بازيكنان رئال مادريد حاضر در تيم منتخب
مرجع اخبار رئال
حق رونالدو رو خوردن، هیچ شکی درش نیست. بحث در این باره زیاد شده. واقعاً براش ناراحت شدم. وقتی اسم مسی رو نشون دادن، خنده ی رونالدو یه دنیا حرف داشت...
اما فرق رونالدو با خیلی ها اینه که وقتی زمین میخوره، گریه نمیکنه، بلند میشه و با اراده ی قویش ادامه میده. همونطور که تو مصاحبش گفت، توپ طلا همه چیز نیست...
از بین همه ی اتفاق ها، بیشتر از همه حضور مارسلو خوشحالم کرد. این جایزه کمک زیادی بهش میکنه که با انرژی بیشتری برگرده.
حق مورینیو هم به همون اندازه خورده شد که حق رونالدو رو خوردن...!!!
مورینیو یک چیزی میدونست که نرفت به این مراسم...
این مراسم نتایجش از پیش تعیین شده اس و این کاملا مشهوده!!!!
تنها چیزی که ملاک نیست در انتخاب بهترین های دنیا (چه مربی-چه بازیکن) نحوه ی عملکرد فنی در سال گذشته اس...!!!!
وقتی آقای دایی میگه من از قیافه و شخصیت مورینیو خوشم نمیاد و واسه همین به گواردیولا رای میدم!!! دیگه چه انتظاری میشه از نتایج نهایی داشت!! یعنی کاملا مشهوده که سلیقه ای انتخاب میکنن!!! نه فنی!!!
کلا یه 4 سالی میشه که دیگه این مراسم داره از اعتبار میوفته با این نحوه ی انتخابات!!! باید یه فکر اساسی بشه!! این که نشد ملاک برای انتخاب بهترین های سال!!! من از فلانی خوشم نمیاد...پس به فلانی رای میدم!!!
باید یه تجدید نظر اساسی صورت بگیره!!!!
فقط برين آرا رو نگاه كنيد ببينيد كيا به مسي راي دادن جاهايي مثل نيكاراگوئه بلغارستان.....
اينا دوتا دريبل از مسي ديدن فكر كردم چه خبره رفتن راي دادن بهش اون وقت رونالدو با اون همه وي ژگي راي نياورده....![]()
به شما هم زیر سایه ی بارسلونای گواردیولا بودن میچسبه ظاهرا...!!!شما از هواداری فقط همین راضی بودن بی خود و بی جهت رو فهمیدید؟ موفقیت یک ساله به دل من یکی که نمیشینه!
2 فصل...3 جام...(هنوز فصل سوم که تازه شروع شده و باشید و ببینید...)
نظر شما هم قابل احترامه...
ولی چیزی که واضحه...
نه سر مربی باشگاه رو شما تعیین میکنید...نه من...نه هیچ یک از هوادارا!!!
پس بهتره این احساس این خود مهم پنداری رو بذاریم کنار و واقع بین باشیم که ما بهترین مربی حال حاضر دنیا رو داریم در تیممون و افت کوتاه مدت تیمشش دلیل بر بد بودن این مرد بزرگ با این کارنامه ی بی نظیر نیست!!!
ایکاش که شما مانند هوادارن پورتو و چلسی و اینتر بعد از رفتن این مرد بزرگ افسوس نخورید که چرا بهترین مربی دنیا رو داشتید و واسه یه افت کوتاه مدت اینطوری دارید انتقاد میکنید ازش...!!! ( یه پرس و جو از هواداران اون 3 تیم قبلی مورینیو هم بکنید بد نیست که چقدر دوست دارن مورینیو دوباره مربی تیممشون باشه)!!!
بدرود![]()
رد می کنم
توصیه این دوست منچستری رو که دقایقی قبل متوجه شدن آرا عمومی هست گوش نکنید
از همون بالای لیست می بینید افغانستان و آلبانی که صدر دو جدول بازیکنان و مربیان هستن به کی رای دادن
میخوره تو ذوقتون
![]()
عشق است رونالدو.مسی با پارتی داره اول میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)