سلام دوست من
در دانشگاه مجازی کلاسها به صورت اینتنتی هست و حضور غیاب هم انجام میشه.وامکان ارتباط با استاد هم وجود داره
این نوع مدرک مورد تایید وزارت علوم بوده و قابل ارائه برای داشنگاههای خار از کشور هم هست
پیروز باشید
سلام دوست من
در دانشگاه مجازی کلاسها به صورت اینتنتی هست و حضور غیاب هم انجام میشه.وامکان ارتباط با استاد هم وجود داره
این نوع مدرک مورد تایید وزارت علوم بوده و قابل ارائه برای داشنگاههای خار از کشور هم هست
پیروز باشید
سلام
من یه سوال داشتم میخواستم ببینم این حذف کنکور چقدر حقیقت داره؟؟؟
من امسال کنکور دارم و شنیدم اخرین ساله و دیگه قراره حذف بشه اونوقت من یا هر کس دیگه اگه قبول نشه سال بعد هم کنکوری در کار نیست باید چیکار کنیم؟؟
بابا جان اینجا ایرانه،مسئولا واسه هفته بعد برنامه ندارن چه برسه به سال دیگه
شما تلاشتو بکن تا قبول بشی،از همین الان با ضعف اومدی
مطمئنن واسه اونموقعم راهی جلو پات میذارن،فعلا هیچکدوم از راههای جایگزینی کنکور تصویب نشده و هیچ شخصی به طور دقیق نمیدونه بعد حذف کنکور چه اتفاقی میفته
شما درستو بخون
سلام دوست من
طبق گفته سنجش امسال اخرین سال هست
ولی هنوز برنامه مشخصی ندارند.
و حتی در صورت حذف هم باز هم رشته های پر متقاضی و تاپ باز هم ازمون ورودی خواهند داشت
ولی بعید هست پایان کنکور باشد.چون باز هم برای متقاضیانی امتحانات نهایی نداشته اند نمیتوان یپبر اساس نمرات وارد دانشگاه شوند.
عربیت اگه ضعیفه برو کلاس.
منم عین شما بودم عربیم ۰ بود.
ولی الان ۵۰-۶۰ می زنم.
از ترجمه شروع کن که یکم راحتتره.
بعد از کلاسم عربی عمومی گاج رو بزن.
من یه 20 روزی هست برا کنکور 92 شروع کردم تجربی ام
البته من سال 90 کنکور دادم
یه هفته خوب خوندم اما نمی دونم الان چرا یه ده روزی لای کتاب باز نمی کنم
همش تو فکرم میاد که تصمیمم اشتباه رشته ام ول کردم دارم برا کنکور می خونم و نمیشه و از این حرفا
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه همه اين اتفاقا ميفته . . . نترس اگه از اول خودتو ببازي كارت تمومه . منم تجربي ام . تازه 28 سالمه و كلي اميد و آرزو دارم !!!!
منم شرایطم مثل شماست...اصلا قطع نکن درس خوندن رو حتی اگه شده روزی نیم ساعتم فقط بخونی بخون و تو جو درس خوندن باش..چون قطع شدن درس خوندن خیلی خطرناکه.
سلام
خیالت راحت اگه رشته ی خوبی میخوای باید تا قیام قیامت کنکور بدی...اگه هم رشته های پایین رو در نظر داری به نظرم خیلی وقت تلف کردنه آدم پشت کنکور بمونه بیا برو دانشگاه آزاد یا پیام نور. عمرت هم تلف نمیشه.....
اما برا مهندسی ها و پزشکی دندان دارو دام پزشکی مامایی پرستاری علوم آزمایشگاهی و چند تا رشته دیگه یقین بدون کنکور برگزار میشه حالا شاید شکلش تغییر کنه.....
خسته نباشیکار خاصی که نمیشه بکنی بهتره به گذشته فکر نکنی.از یکی که باهاش رودربایسی داری و آیندت براش مهمه بخوای بر ساعات درس خوندنت نظارت کنه....شما ده ماه درس بخون 10 روز درس رو بزار کنار هیچیش یادت نمیمونه.....
بهترین کار از نظر بنده همونیه که گفتم....
Last edited by M A M M U T; 26-11-2012 at 02:47.
اینجا اصلا انسانی نداریم؟ کسی میدونه علوم اجتماعی دانشگاه تهران و شهید بهشتی روزانه و شبانه هر کدوم تا چه حدود رتبه ای میشه قبول شد؟ منطقه 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)