تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 103 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

داره خودمونی میشه Death Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

دوست عزیز چه جوری ارتقا دادین من وارد استور میشم مینویسه در کشور شما در دسترس نیست راهی هست ؟؟
    دوست من باید چیز پی ان بزنی ( ترجیحاً K erio )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام من وقتی لب تاب رو روشن میکردم موقع بالا اومدن دوبار چراغ dvd رایترش پشت سر هم روشن میشد و صدای خوندن cd را میداد ( حتی وقتی cd il داخلش نیست ) که بنظر من یبارش اضافه بود و اینکه وقتی داخل ویندوز فلش را به لب تاب وصل می کنم صدای خوندن هد dvd رایتر میاد و چراغش روشن خاموش میشه حتی اگه cd هم توش نباشه. وقتی دیدم ورژن 202 بایوس را تو سایت asus جدیدا قرار داده بایوس این لب تاب رو از 201 به 202 آپدیت کردم و نمیدونم دقیقا کل تغییرات ورژن 202 چی هست ولی اینو میدونم که وقتی لب تاب رو روشن یا ریستارت میکنم دیگه اون صدای خوندن هد dvd رایتر 2 بار نمیاد و فقط یبار شده و فکر کنم این همون حالت طبیعی هست که باید باشه ولی هنوز داخل ویندوز وقتی فلش را به لب تاب وصل میکنم همون صدای خوندن هد را میده.
    این مطلب را نوشتم تا از دوستان اونایی که این مشکل رو دارن بگن و بدونن که مشکل اول که همون یبار اضافه روشن شدن چراخ dvd رایتر که ممکنه در طول عمر هد درایور رایتر تاثیر داشته باشه با به روز کردن بایوس به ورژن 202 برطرف میشه.
    واینکه درمورد مشکل دوم که موقع وصل کردن فلش مموری به لب تاب اتفاق میفته اگه راه حلی دارید بفرمایید تا انشاا... حلش کنیم.

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام من وقتی لب تاب رو روشن میکردم موقع بالا اومدن دوبار چراغ dvd رایترش پشت سر هم روشن میشد و صدای خوندن cd را میداد ( حتی وقتی cd il داخلش نیست ) که بنظر من یبارش اضافه بود و اینکه وقتی داخل ویندوز فلش را به لب تاب وصل می کنم صدای خوندن هد dvd رایتر میاد و چراغش روشن خاموش میشه حتی اگه cd هم توش نباشه. وقتی دیدم ورژن 202 بایوس را تو سایت asus جدیدا قرار داده بایوس این لب تاب رو از 201 به 202 آپدیت کردم و نمیدونم دقیقا کل تغییرات ورژن 202 چی هست ولی اینو میدونم که وقتی لب تاب رو روشن یا ریستارت میکنم دیگه اون صدای خوندن هد dvd رایتر 2 بار نمیاد و فقط یبار شده و فکر کنم این همون حالت طبیعی هست که باید باشه ولی هنوز داخل ویندوز وقتی فلش را به لب تاب وصل میکنم همون صدای خوندن هد را میده.
    این مطلب را نوشتم تا از دوستان اونایی که این مشکل رو دارن بگن و بدونن که مشکل اول که همون یبار اضافه روشن شدن چراخ dvd رایتر که ممکنه در طول عمر هد درایور رایتر تاثیر داشته باشه با به روز کردن بایوس به ورژن 202 برطرف میشه.
    واینکه درمورد مشکل دوم که موقع وصل کردن فلش مموری به لب تاب اتفاق میفته اگه راه حلی دارید بفرمایید تا انشاا... حلش کنیم.
    منم مدل vb دارم همین طوره . موقع روشن شدن سیستم ، ریستارت ، بیرون اومدن از حات sleep یا حتی وصل کردن فلش مموری و یا حتی عجیب تر باز کردن فایل های صوتی یا تصویری با windows media player این صدا رو میده
    کسی نمیدونه چطور به کل باید صدا رو قطع کرد ؟

4. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست من باید چیز پی ان بزنی ( ترجیحاً K erio )
    سلام
    سال نو مبارک
    خیلی جالبه همون کاری که شما گفتین من انجام دادم یعنی اول ویندوز رو اپدیت کردم حدود 700 مگ و وقتی از طریق کریو یا پی ام 9 رفتم به قسمت استور باز هم همون ارور region رو می ده تازه اون اپدیت هم کردم احساس می کنم لپتاپ یه مقداری کندتر شده حالا نمی دونم راه دیگه ای هست برای اینکار یا نه

6. این کاربر از sevenman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    خیلی جالبه همون کاری که شما گفتین من انجام دادم یعنی اول ویندوز رو اپدیت کردم حدود 700 مگ و وقتی از طریق کریو یا پی ام 9 رفتم به قسمت استور باز هم همون ارور region رو می ده تازه اون اپدیت هم کردم احساس می کنم لپتاپ یه مقداری کندتر شده حالا نمی دونم راه دیگه ای هست برای اینکار یا نه
    سلام
    سال نو شما هم مبارک
    دوست عزیز شما اون اول که ویندوز 8 رو رجیستر کردید ، کشور خودتون رو کجا زدید ؟ اگر ایران زدید که فک میکنم کلاً نشه آپدیت کرد
    اگر کشور دیگه ای زدید ، باید آِی پی چیز پی ان شما با اون یکی باشه
    یعنی اگه آلمان زدید ، سرور باید آلمان باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    سال نو شما هم مبارک
    دوست عزیز شما اون اول که ویندوز 8 رو رجیستر کردید ، کشور خودتون رو کجا زدید ؟ اگر ایران زدید که فک میکنم کلاً نشه آپدیت کرد
    اگر کشور دیگه ای زدید ، باید آِی پی چیز پی ان شما با اون یکی باشه
    یعنی اگه آلمان زدید ، سرور باید آلمان باشه .
    والا دقیقا یادم نیست ولی هر راهی رو بگشید امتحان کردم نشد
    الان یه مشکل جدید در مورد کارت گرافیک geforce برام پیش اومده ونم این که نرم اقزارش کار نمی کنه و همچنین که کلیک راست می کنین ایتم گرافیکش تو منوش نیست چندبار نرم اقزارو به طور کامل پاک کردم و دوباره ریختم ولی بازم نشد و اگه هم نصب شد اون ایکون تو کلیک راست نیومد و کلا اگه نصبه غیر فعاله حالا با این اوصاف نمی دونم چه کنم

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

والا دقیقا یادم نیست ولی هر راهی رو بگشید امتحان کردم نشد
    الان یه مشکل جدید در مورد کارت گرافیک geforce برام پیش اومده ونم این که نرم اقزارش کار نمی کنه و همچنین که کلیک راست می کنین ایتم گرافیکش تو منوش نیست چندبار نرم اقزارو به طور کامل پاک کردم و دوباره ریختم ولی بازم نشد و اگه هم نصب شد اون ایکون تو کلیک راست نیومد و کلا اگه نصبه غیر فعاله حالا با این اوصاف نمی دونم چه کنم
    ببخشید دیر جواب میدم
    شما این آپدیت جدیده رو نصب کن حل میشه احتمالاً
    حتماً هم از سایت nVidia بگیر
    من از ایسوس گرفتم نصب نشد ولی از سایت nVidia گرفتم نصب شد
    موفق باشی

داره خودمونی میشه saeed7711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ببخشید دیر جواب میدم
    شما این آپدیت جدیده رو نصب کن حل میشه احتمالاً
    حتماً هم از سایت nVidia بگیر
    من از ایسوس گرفتم نصب نشد ولی از سایت nVidia گرفتم نصب شد
    موفق باشی
    من کارت گرافیکش رو آپدیت نکردم ولی موقعی که از بازی میام بیرون آیکون گرافیک اینتل رو سمت راست پایین صفحه نشون میده به نظر شما با اینتل اجرا میکنه یا با جی فورس؟یک دونه از سایت ایسوس دان کردم نصب نشد برا اپدیت از nvidia کدوم نسخه باید دانلود کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

شما موقع اجرا کردن بازی باید کلیک راست کنید روی بازی و در قسمت Run with graphics processor ، انویدیا رو انتخاب کنید
    یه راه دیگه هم هست اینکه از کنترل پنل انویدیا بازی رو اد کنید ا همیشه با انویدیا باز شه
    ولی فک نکنم اون آیکون به منظور این باشه که بازی با اینتل بازی شده !
    در مورد درایور هم که کلاً از ایسوس دانلود نکن ! چون هم قدیمیه و هم بعضی مواقع تو نصب به مشکل میخوری
    از سایت خود NVIDIA دانلود کن .

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

منم مدل vb دارم همین طوره . موقع روشن شدن سیستم ، ریستارت ، بیرون اومدن از حات sleep یا حتی وصل کردن فلش مموری و یا حتی عجیب تر باز کردن فایل های صوتی یا تصویری با windows media player این صدا رو میده
    کسی نمیدونه چطور به کل باید صدا رو قطع کرد ؟
    سلام. مدل لپ تاپم n56vm هست.
    منم از موقعی که ویندوز 8.1 نصب کردم وقتی فلش میزنم یا چیزی رو با مدیا پلیر اجرا میکنم یا ویندوز بالا میاد، همین صدا میاد !
    راستش من از یکی از دوستانم پرسیدم، ظاهرا برای سری های N این صدا رو میده و یه چیز طبیعی هست ! جای هیچ نگرانی نیست و مشکلی هم پیش نمیاد !
    موفق باشید
    Last edited by ALI . R; 11-04-2014 at 00:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •