دمو رو بازی نکرده بودم.
الان 3 تا دست بازی کردم وبعدش بازی رو بستم.اصلا نتونستم با بازی ارتباط برقرار کنم!(کجاست اون دورانی که همش پیس میزدیم...)
به نظر من که ارزش دانلودم نداشت ...
دمو رو بازی نکرده بودم.
الان 3 تا دست بازی کردم وبعدش بازی رو بستم.اصلا نتونستم با بازی ارتباط برقرار کنم!(کجاست اون دورانی که همش پیس میزدیم...)
به نظر من که ارزش دانلودم نداشت ...
میشه بگی چی انقدر بد بود که اصلا حال نکردی؟ از حرفات معلومه FIFA بازی، طبیعیه که اگه مثل FIFA بازی کنی تو PES چیز جالبی از آب در نمیآد
این پست هیچ ربطی به پست بالایی من نداره عزیز. اینی که معرفی کردم برا تاپیک اصلی دانلود بود که دوستان اونجا مراجعه کنن _(برای دانلود کرک).!
موفق باشید![]()
آقا هرکی میخواد بازیرو دانلود کنه بره با خیال راحت از دانلودها دانلود کنه
محسن جان خودت تست کردی دیگه؟
اقا یکی تکلیف ما رو مشخص کنهاز پی سی دی دانلود رو شروع کنم یا از دانلود ها ؟
من شخصا دانلود ها رو ترجیح میدم و تا به حال بازی هایی رو که ازش دانلود کردم مشکلی نداشته ولی از طرفی حجم پی سی دی کمتره و همچنین از طرفی ترسناک ترچون می ترسم مشکل داشته باشه !
با سرعت دانلود 30 کیلو بایت در ثانیه فکر کنم یک هفته دیگه دانلودم تموم میشه))))))))))))))))))
نه اتفاقا ربط داره . شما یه کم دقت می کردی متوجه می شدی
موفق باشید![]()
دوستان میهن دانلودم یه نسخه 4.5 گیگی گذاشته واسه دانلود,به نظرتون نسخه 6.5 گیگی دانلودها رو ادامه بدم و بگیرم یا 4.5 گیگ میهن؟
فقط پارت اول رو اشتباه گذاشته که باید توی آدرس,آخرش به جای part2 بنویسید part1...
ولی به نظرم این نسخه 4.5 گیگی هم درسته, اصلا دانلودها رو ولش کنچرا 2.5 گیگ اضافه تر باید دان کنم با این سرعتم!
راستی هنوز کسی به جز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی رو دانلود و تست نکرده؟
![]()
Last edited by M E S S I; 19-09-2012 at 07:10.
بجث مقایسه این دوتا رو خواهشا وسط نیارید و فقط بگم که من تا 2010 پیس بازی میکردم و بیخیالش هم نمیشدم ولی خب دیگه نتونستم تحمل کنم!طوری که امسال فیفا رو ارجینال خریدم.بهرحال اگه طرفدارش نبودم اول از همه بلند نمیشدم بازی رو دانلود کنم!
------------------
یه چندتا چیز هم بگم:
جایگیری بازیکنا واقعا مشل داره تو این نسخه.
یه گل خوردم بازم رو اون اشتباه های عجیب مدافع ها!
نقل و انتقالات انجام نشده!
لایسنس ها بازم داغونه!
احساس میکنم توپ بازی واقعا سنگینه!
صداگزاری استادیوم بهتر شده ولی گزارش بازی بازم مثل قبلا خواب آوره!
-----------
البته بگم که هر کسی نظر شخصیه داره و من هم این نظرات رو بعد از انجام 3 تا بازی دادم.
Last edited by vampyre; 19-09-2012 at 10:03.
سلام داداش من بازی رو از دانلودها گرفتم (دانلود کردم) هیچ مشکلی تو اکسترکت و نصب نداره راحتم اجرا میشه ولی هنوزم تو بازی دوستانه از بازی میاد بیرون که فکر کنم مال کرکش باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)