من پرسیدم گفتن از عید فطر میرن روی خط جدید و شبانه هم هرکی پهنای باند مستقل خودش رو داره
متاسفانه اینترنت من که 512 هست شبانش افتضاحه سرعت دانلود 10 هست
من پرسیدم گفتن از عید فطر میرن روی خط جدید و شبانه هم هرکی پهنای باند مستقل خودش رو داره
متاسفانه اینترنت من که 512 هست شبانش افتضاحه سرعت دانلود 10 هست
دوست عزیز ، لطفا" از تنظیمات مودم بگین این سرویستون رو چه سرعتی بسته شده!
متاسفانه همچنان تنظیمات مودم down = 509 و up = 309
بهشون گفتم که اینطوریه
گفتن ایراد نداره اینجا 4 مگ بسته شده
اما از عید به بعد میرن رو دی اس لم جدید که سرعت در حد بنز میشه و خطوط پر سرعت جدا میشه و مشکل شارژم گفتن تا 48 ساعت آینده حل میشه اما با خداست
شبانه هم دیدم حدود 800 تا 900 مگ دانلود دارم هر شب
پینگ 4.2.2.4 هم زیر 200
با سلام دوست عزیز،سرویس نامحدود می دن یا نه؟
فکر نکنم
سرویس نامحدود گفتن فعلا نه
1 و 2 مگ هم با ناز و نوز و نامه انگار میدن فقط
یه چیز عجیب اینه که فقط حالت bridge وصل میشم و آی پی مودم رو میزنم هر دفه کانفیگ یه مودم رو نشون میده
یه بار یه تی پی لینک نشونم داد که دانلود روی 4 مگ بسته بود و یه بارم استار که 512 بود
سردرگم شدم
من فقط منتظر هستم سایت تمدید باز بشه،ببینم سرویس نامحدود دارن یا نه،اگه سرویس نامحدود نداشته باشن سریع درخواست جمع آوری سرویسمو به مخابرات می دم،الان شاتل 2048 با 5 گیگ و می ده ماهی 23900 در صورتی که مخابرات اولا" 2048 به کسی نمی ده،ثانیا" قیمتشم از شاتل بالاتره.مشکل تورنت هم نداره.مخابرات باید قیمتش از شرکتای خصوصی کمتر باشه نه بیشتر،جالبه واقعا"
سلام و عرض ادب
دوست عزيز شاتل طرح اکو سه گيگ ميده، با دانلود رايگان شبانه.
اون سرويسي که شما ميفرماييد اکوآفيسِ شاتل، 5 گيگ ترافيک ماهانه ميده، دانلود رايگان شبانه نداره، يعني يه ماه بايد با همون 5 گيگ سر کني
سوال: برا چي مخابرات دو مگ نميده؟ طبق قوانين سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ؟نامه از کجا و از چي و کي ميخواد؟
حالا سرعت دانلود روزانه چن هس؟ مگه میشه مودم یه چی نشون بده ، مخابرات اونو سرعت بالاتر ببنده؟!![]()
می گه باید اساس نامه شرکت رو بیاری و از این حرفا یا باید عضو هیئت علمی دانشگاه باشی
در کل قصد دادن 1 .و 2 مگ رو ندارن
بله آقا کیوان،داتک ،پارس آنلاین اینا از مخابرات خیلی بهترند،مخابرات روترشم مشکل داره،اگه دقت کنین زود کانکت نمی شه،سرویس 1 مگ و 2 مگ و شنیدم به شرکتا فقط می دن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)