سلام دوستان دم به دم نود 32 بنده پیام detected port scaning attact رو می ده از انواع و اقسام ای پی ها که جدید ترینشم اینه:
10.14.9.29
ورژن 6 رو دارم و آپدیت به روزم هست
خواستم بدونم خطرناکه یا نه؟
راه حلش چیه ؟
ممنون
سلام دوستان دم به دم نود 32 بنده پیام detected port scaning attact رو می ده از انواع و اقسام ای پی ها که جدید ترینشم اینه:
10.14.9.29
ورژن 6 رو دارم و آپدیت به روزم هست
خواستم بدونم خطرناکه یا نه؟
راه حلش چیه ؟
ممنون
درود:
ببینید این پست مشکلتونو حل میکنه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیغام مفهومش اینه که پورتهای خطرناک که از طریق اونا به کامپیوتر شما احتمال حمله و خطر هست مسدود و بلاک شدن.این خیلی هم خوبه .داره امنیت شما رو تضمین میکنه.اما تو پستهای قبلی هم گفتم استفاده از محصول بتا مثل نود ورژن 6 که هنوز تکمیل و نهایی نشدن اشکالات زیادی داره و اصلا برای پیدا کردن همین اشکالات اونو در معرض دانلود و تست رایگان از طرف کاربرا میذارن
اما هیچ عواقبی رو به گردن نمیگیرن چون تاکید کردن که اینها نسخه های آزمایشی هستن...
شما هم اگه آی پی هاتونو میشناسین به اونا که اطمینان دارین اجازه کانکت بدین اگرم که نمیشناسین که خدا خیر نود بده که داره کارتونو راه میندازه.اما زیاد پیغام دادن تو این نسخه تو همه زمینه ها معروفه...
پاینده باشید
Last edited by aylar6888; 21-11-2012 at 23:09.
با این توضیحات مشخصه که فقط با یوزر و پسورد اصلی میشه ازش استفاده کرد چون باید اکانت نود رو داشته باشی و با یوزرهای موقتی احتمال استفاده ازش کمه.
-------------------------------------------------------
نه برای اکانت نود من خودم ثبت نام کردم.مثل ثبت نام توی سایتهای دیگه ست...
اولا که محصولات بتا رایگان هستن به فرضم که این اینطور نباشه شما بزای یک ماه حق استفاده تریال و آزمایشی از آنتی ویروس فاینال داری اینکه بتا هست.یه اکانت تو سایتش بساز امتحان کن.البته من الان نود ندارم که خودم تست کنم....
پاینده باشی
من نود دارم وتست کردم فقط ای پی طرف رو میگه ولی نه چیز بیشتر. یک چیز دیگه عکس جایکه دزد داره باهاش کار میکنه هم میده مثلا تو فیس باشه یا تو انجمن یا سایتی باشه یا داره فایلی از کامپیوترت رو نگاه میکنه اونو نشون میده ولی از دزد تصویری نمیده تو کامپیوتر من که نمیده
با سلام و خسته نباشید ....[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم اینه که بعضی صفحات این انجمن و بعضی پست ها رو میخوام باز کنم این اخطار زیر رو میده :
احساس میکنم عکسهای که از طریق سایت up2.--------.com آپ میشن باعث این اخطار میشه ... دوستان برای حل این مشکل راهنمایی کنید ... باتشکر
آنتی ویروسNOD 32 ورژن 4 دارم ......
این اخطار از طرف nod32 نیست و از طرف خود گوگل کروم داده شده و اخطار داده که روی سایت up2.--------.com بدافزار یا همون malware پیدا کرده.
اطلاعاتی در مورد malware:
توی فایرفاکس هم این اخطار داده میشه و عکسهای این سایت برای من هم اصلا نشون داده نمیشه و توسط nod32 بلاک شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دوستان سایتهایی معتبر معرفی کنند که آدرسی خاص مثل همین مورد رو به لحاظ امنیت و آلودگی تجزیه و تحلیل کنند ممنون میشم.
ضمنا پیشنهاد میکنم از آخرین ورژنهای کامل nod مثل 5.2.9.1 استفاده کنی.
Last edited by mohammad_87; 23-11-2012 at 01:04.
با اکسپلور میشه داخلش رفت ولی به این سایت هدایت میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نود32 هم بلاکش نکرده
من اصلا از نود خوشم نمیامد الان نسخه 6 رو که نصب کردم علاقه خاصی بهش پیدا کردم .برام خیلی جالب بود تونست نظرم رو نسبت به خودش عوض کنه
Last edited by pedram_01; 23-11-2012 at 01:53.
سلام .اگه دوستان سایتهایی معتبر معرفی کنند که آدرسی خاص مثل همین مورد رو به لحاظ امنیت و آلودگی تجزیه و تحلیل کنند ممنون میشم.
کومودو یه افزونه و خدمات برای تست سلامت سایتها دار ه که افزونه اون مستقیما روی کومودو دراگون و کومودو آیس دراگون نصب هست و کارشم عالیه.این دو مرورگر برپایه کروم و موزیلا هستن با امنیت بیشتر که کومودو امنیت اونا رو بهینه کرده......اینم لینکشه::::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام انتي ويروس من يه مدت هي نارنجي ميشد يوزر پسورد اپديت رو تغير ميدادم درست ميشد تا اينكه ديروز ديگه قرمز شد
و همش اين ERROR رو ميده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)