lm76100 سایز 42 2650000 و هدیه که یک دستگاه بلوری بود رو حذف کرد!.
lm76100 سایز 42 2650000 و هدیه که یک دستگاه بلوری بود رو حذف کرد!.
سلام دوست من ایا هیچ تلویزیون ال جی تصویر تو تصویر pip نداره من جمله همین تلویزیون هیچ ایراد دیگه ای نداره؟
سلام بچه ها من چند روز پیش با هزار دنگ و فنگ 42lm67100 گرفتم و نتونستم 76100 گیر بیارم ولی ازش خیلی راضیم این چند روزه کلی باهاش ور رفتم کیفیت پخش سه بعدی اون با فیلمهایی که تست کردم واقعا عالیه من یه فیلم دموی تبلیغات 3d الجی با حجم حدود 350 مگ از یوتیوب گرفتم که واقعا کیفیت تصویر و سه بعدی بالایی داره که اسمش LG DEMO DISC 3D vol 2 SBS 2011 ENG BluRay 1080p Side by Side هستش ضمنا چند تا دیگه هم هست که اونا هم خوبن بنظر من این اعداد مربوط به هرتز و ... که از اول این تاپیک برای مدلهای مختلف مثل 67100 120 هرتز و 76100 240 هرتز و ... نوشته شده بیشتر جنبه تبلیغاتی داره چون من تو سریعترین فیلمهای اکشن هم که تست کردن نتونستم محوی تصویر رو تشخیص بدم مگه اینکه خود فیلم ( سورس تصویر ) کیفیتش پایین باشه فیلم آواتار با حجم 20 گیگ ( mkv ) و جان کارتر با حجم 6 گیگ ( mkv ) و چند تای دیگه رو راحت پخش کرد فیلم Journey 2 The Mysterious Island سه بعدی رو هم راحت تونستم ببینم ضمنا من همه این فیلمها رو از روی هارد کامپیوتر شیر کردم و تلوزیون بصورت کاملا بی سیم با wifi اونا رو میخونه ( مودم من مدل تی پی لینک TD-8960N هستش که قدرت انتقال بی سیم بالایی داره ولی از اون مهمتر وای فای خود تی ویه که مثل تراکتور داره کار میکنه ) که این خودش برای من جالبرین چیزه تو این تی وی ، من واقعا از خریدم راضیم ، درسته که اولش میخواستم 76100 بگیرم ولی اونقدر از این 67100 راضیم که دیگه افسوس نمیخورم چرا نتونستم 76100 بگیرم .
راستی بچه ها الان چند روزه یه آپدیت 4 و خورده ای رو تی وی شناسایی میکنه که من هنوز از آپدیت کردن تلوزیونم مطمئن نیستم چون هیچ مشکلی نداره آیا کسی آپدیت کرده ببینه چه فرقی میکنه ؟ آیا امکانات جدیدی به تی وی اضافه میشه ؟ من تنها مشکلی که با تلوزیون دارم اینه که نمیشه فونت پیش فرض زیرنویس رو عوض کرد ولی با توجه به اینکه یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گرفتم مشکلی از این بابت ندارم و راحت میتونم زیرنویس رو با هر فونت دلخواهی بوسیله مدیا پلیر آندرویدی خودم ببینم و اندازه و رنگشو تغییر بدم . در مورد دستگاه فوق به حد کافی تو تاپیک مربوطه مطلب گذاشتم .
Last edited by xdvbxkaomx; 03-10-2012 at 13:50.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از جه طریق تونستی فیلم رو کامپیوتر رو شیر کردی رو تلویزیون
سلام و درود به دوستای خودم...من اهل شهرستان ساری هستم..همونطور که میدونید شهرستان ها نسبت به پایتخت محصولات محدود تری با قیمت بالاتری دارند...قصد خرید یک ال ای دی خوب توو رنج قیمتیه 2.5 میلیون دارم....فروشنده به
من LG LM66100 رو معرفی کرد که از نزدیک هم دیدم بسیار خوب بود....میخواستم بدونم توو این قیمت مدلی از سامسونگ داریم که از لحاظ کیفیت با این مدله LG که بهتون گفتم برابر باشه یا بهتر؟؟؟؟
سامسونگ 40ES6950. کیفیت و قیمت و امکاناتش تو همین مایه هاست فقط 2 اینچ کوچکتره.
es6950 در کنتراست، وضوح تصاویر متحرک و نرم کردن و بهبود دادن رزولوشن فیلم های کیفیت پایین از LM62000 کمی بهتره، وضوح تصاویر 3 بعدیشم بیشتره، اما راحتی عینکهای ال جی رو نداره همچنین در کانالهای تلویزیون ایران احساس میکنم از LM62000 کمی ضعیفتره.
اما کیفیت ساختش بالاست فیلمهای 720p بیت ریت پایینو خیلی خوب بهبود میده و وقتی این فیلمارو باهش میبینم و گزینه ی Motion Plus رو روی استاندارد قرار میدم کیفیتشونو طوری بهبود میده که فرق آنچنانی با فیلمهای 1080p با بیت ریت بالا در وضوح و نرم بودن اصلا نداره.
کلا هر TV یه خوبیایی داره.
باید ببینید چه استفاده ای می خواید از TV تون کنید.
اگه میخواید TV ایران ببینید و گاهی 3بعدی ال جی بهتره، اما واسه فیلمای HD و FHD بصورت 2بعدی سامسونگ es6950 واقعا عالیه البته تو بازه قیمتی خودش.
Last edited by parham511; 27-09-2012 at 19:50.
LM62000 کدوم پسوندهای فیلم رو پخش میکنه؟ MKV, Avi, MP4 MPG رو پخش میکنه؟زیرنویس فارسی رو هم میتونه نشون بده؟
اگر در مورد قابلیت WiDi هم توضیح بدید ممنون میشم.
سلام
120 هرتز مربوط به فرکانس تصاویر sd میشه اما 400 هرتز مربوط به سه بعدی است
سلام
من این تلویزیونو دارم در مورد پخش فرمتها غیر از فرمت ts بقیه را کلاً پخش میکنه .قابلیت widi هم داره البته باید دانگل بخری.زیر نویس فارسی رو تو این مدل من نتونستم درست استفاده کنم فقط فایل زیر نویس با فرمت ansi رو میشناسه ام نوشته ها بصورت ؟؟؟؟؟ پخش میشه در حالی که همون فایل با کامپیوتر براحتی پخش میشه. اگه کسی در این مورد تجربه عملی داره و خودش تو این مدل زیر نویسو پخش کرده لطفاً به ما هم بگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)