تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 171 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

lm76100 سایز 42 2650000 و هدیه که یک دستگاه بلوری بود رو حذف کرد!.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام! این هم ریویوی مدل lm76100 47:
    در ابتدا ذکر این نکته لازمه که تمامیه نکات زیر نظر شخصیه و قصد بنده تنها کمک به شما دوستان در مورد این تی وی هست.
    از بسته بندی شروع می کنم بسته بندی کاملا مطمئن اما ظریف هست و از دو قاب لاستیکی در دو طرف تلویزیون برای حفاظت بیشتر استفاده شده. پس درآوردن از جعبه در هنگام حمل ونقل باید بسیار مراقب بود چون تلویزیون واقعا ظریف هست اما برسیم به اصل ماجرا بعد از درآوردن از جعبه اولین چیزی که جلب توجه میکنه کیفیت فوق العاده قاب دور تلویزیون (bezel) هست که از استیل ساخته شده و واقعا جلوه زیبایی به تی وی داده پایه زیرین هم دارای روکش استیل است به جرات میتونم بگم ال جی زیباترین طراحی رو در این سری به کار برده. تلویزیون رو که روشن میکنی یک سری تنظیمات اولیه داره که خود کسی که نصب میکنه انجام میده و توضیحات اولیه ای رو هم راجع به قابلیت های تی وی به شما میده به هر حال در تنظیمات پیش فرض کیفیت خوبی رو از تلویزیون نمی بینیم و رنگ ها بسیار تندند که این طبیعیه و تی وی نیاز به کالیبرکردن داره برای کالیبرکردن ریویوی سایت hd flat panel رو توصیه میکنم (لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعد از کالیبرکردن کیفیت فوق العاده ای رو ارائه میده . در کیفیت sd تصاویر با وجود رزولوشن پایین تصاویر sd بسیار پر جزییات هست و به زیبایی به تصویر در میاد اما طبیعتا نباید انتظار کیفیت خارق العاده رو ازش داشته باشید اما در کیفیت hd ، اینجاست که ال جی کیفیت خودش رو به رخ میکشه! کیفیت فوق العاده ، رنگ های گرم ، عمق مشکی بسیار بالا (رو این نکته خودم خیلی حساسم اما واقعا ذره ای به خاکستری میل نمیکنه) ، روشنایی عالی، تصاویر واضح بدون هرگونه ماتی و از همه مهمتر up scaling بی نظیر شخصا مستند 300mb life رو روش اجرا کردم و کیفیتی نزدیک به بلوری رو دیدم (اگر خیلی سختگیر نباشید اصلا تفاوتی بین این دو حس نمیکنید) ودر مورد موارد بالا هر کدوم رو با تصاویر مخصوص چک کردم (که شامل hubble 3d - life - imax dolphins and whales - وچند کلیپ و فیلم دیگه میشه) و اما 3d که شاید دلیل خیلی ها برای خرید همین قابلیت باشه در مورد سه بعدی شکی رو باقی نمیدارم و میگم بهترین و راحت ترین تصاویر سه بعدی رو میتونید با این تی وی تجربه کنید (این فقط نظر من نیست و در اکثر سایت ها هم تایید شده)بنده تصاویر تی وی های دیگه مثل سامسونگ و سونی رو دیدم این تی وی ها به چشم بسیار فشار میاره اما در 76100 این مشکل اصلا وجود نداره و تصاویر هیچ دوگانگی (cross talk , flicker) نداره حتی از نزدیک. اما توصیه میکنم از تی وی فاصله بگیرید تا هم تصویر زیباتری ببینید و هم از آسیب های احتمالی به چشمتون جلوگیری کنید. تنظیمات خیلی خوبی در زمینه سه بعدی در تی وی هست که واقعا کاراست و در افزایش لذت شما تاثیر گذاره! اما خاصیت تبدیل 2d به 3d زیاد قوی نیست و خوب این طبیعیه چون تصاویر سه بعدی ضبط نشده و یک convert ساده داره براش اتفاق میفته اما با این حال اگه خوب تنظیمش کنید جالبه وتا حد زیادی سرگرم کننده است در مورد قسمتهای دیگه هم که خیلی مهم نیست سعی میکنم توضیح کوتاهی بدم مجیک ریموت بدون هیچ مشکلی عمل میکنه قابلیت اسمارت خوبه اما به خاطر سرعت اینترنت تقریبا بی فایده ست و همین طورتلویزیون توانایی پخش همه ی فرمت ها و زیرنویس رو داره در مورد glossy بودن تلویزیون هم این خاصیت باعث شده تصاویر فوق العاده شفاف باشه اما به هر حال این خاصیت بی هزینه نیست و اگه خیلی دقت کنید بازتاب نور دیده میشه ولی واقعا محسوس نیست اما اگه خیلی سخت گیر هستید و میخواید تی وی رو جلوی نور بذارید باید فکری به حالش بکنید یا منبع نور رو کم کنید. به هر حال lm76100 نسبت به قیمت خودش یک تی وی عالی با امکانات فراوان که بی جهت امتیاز highly recommended از سایت سختگیر hd flat panel نگرفته!
    سلام دوست من ایا هیچ تلویزیون ال جی تصویر تو تصویر pip نداره من جمله همین تلویزیون هیچ ایراد دیگه ای نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام بچه ها من چند روز پیش با هزار دنگ و فنگ 42lm67100 گرفتم و نتونستم 76100 گیر بیارم ولی ازش خیلی راضیم این چند روزه کلی باهاش ور رفتم کیفیت پخش سه بعدی اون با فیلمهایی که تست کردم واقعا عالیه من یه فیلم دموی تبلیغات 3d الجی با حجم حدود 350 مگ از یوتیوب گرفتم که واقعا کیفیت تصویر و سه بعدی بالایی داره که اسمش LG DEMO DISC 3D vol 2 SBS 2011 ENG BluRay 1080p Side by Side هستش ضمنا چند تا دیگه هم هست که اونا هم خوبن بنظر من این اعداد مربوط به هرتز و ... که از اول این تاپیک برای مدلهای مختلف مثل 67100 120 هرتز و 76100 240 هرتز و ... نوشته شده بیشتر جنبه تبلیغاتی داره چون من تو سریعترین فیلمهای اکشن هم که تست کردن نتونستم محوی تصویر رو تشخیص بدم مگه اینکه خود فیلم ( سورس تصویر ) کیفیتش پایین باشه فیلم آواتار با حجم 20 گیگ ( mkv ) و جان کارتر با حجم 6 گیگ ( mkv ) و چند تای دیگه رو راحت پخش کرد فیلم Journey 2 The Mysterious Island سه بعدی رو هم راحت تونستم ببینم ضمنا من همه این فیلمها رو از روی هارد کامپیوتر شیر کردم و تلوزیون بصورت کاملا بی سیم با wifi اونا رو میخونه ( مودم من مدل تی پی لینک TD-8960N هستش که قدرت انتقال بی سیم بالایی داره ولی از اون مهمتر وای فای خود تی ویه که مثل تراکتور داره کار میکنه ) که این خودش برای من جالبرین چیزه تو این تی وی ، من واقعا از خریدم راضیم ، درسته که اولش میخواستم 76100 بگیرم ولی اونقدر از این 67100 راضیم که دیگه افسوس نمیخورم چرا نتونستم 76100 بگیرم .

راستی بچه ها الان چند روزه یه آپدیت 4 و خورده ای رو تی وی شناسایی میکنه که من هنوز از آپدیت کردن تلوزیونم مطمئن نیستم چون هیچ مشکلی نداره آیا کسی آپدیت کرده ببینه چه فرقی میکنه ؟ آیا امکانات جدیدی به تی وی اضافه میشه ؟ من تنها مشکلی که با تلوزیون دارم اینه که نمیشه فونت پیش فرض زیرنویس رو عوض کرد ولی با توجه به اینکه یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گرفتم مشکلی از این بابت ندارم و راحت میتونم زیرنویس رو با هر فونت دلخواهی بوسیله مدیا پلیر آندرویدی خودم ببینم و اندازه و رنگشو تغییر بدم . در مورد دستگاه فوق به حد کافی تو تاپیک مربوطه مطلب گذاشتم .
    Last edited by xdvbxkaomx; 03-10-2012 at 13:50.

4. این کاربر از xdvbxkaomx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از جه طریق تونستی فیلم رو کامپیوتر رو شیر کردی رو تلویزیون

داره خودمونی میشه spahbod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مازندران.ساری

پيش فرض

سلام و درود به دوستای خودم...من اهل شهرستان ساری هستم..همونطور که میدونید شهرستان ها نسبت به پایتخت محصولات محدود تری با قیمت بالاتری دارند...قصد خرید یک ال ای دی خوب توو رنج قیمتیه 2.5 میلیون دارم....فروشنده به

من LG LM66100 رو معرفی کرد که از نزدیک هم دیدم بسیار خوب بود....میخواستم بدونم توو این قیمت مدلی از سامسونگ داریم که از لحاظ کیفیت با این مدله LG که بهتون گفتم برابر باشه یا بهتر؟؟؟؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و درود به دوستای خودم...من اهل شهرستان ساری هستم..همونطور که میدونید شهرستان ها نسبت به پایتخت محصولات محدود تری با قیمت بالاتری دارند...قصد خرید یک ال ای دی خوب توو رنج قیمتیه 2.5 میلیون دارم....فروشنده به

من LG LM66100 رو معرفی کرد که از نزدیک هم دیدم بسیار خوب بود....میخواستم بدونم توو این قیمت مدلی از سامسونگ داریم که از لحاظ کیفیت با این مدله LG که بهتون گفتم برابر باشه یا بهتر؟؟؟؟
    سامسونگ 40ES6950. کیفیت و قیمت و امکاناتش تو همین مایه هاست فقط 2 اینچ کوچکتره.

8. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

es6950 در کنتراست، وضوح تصاویر متحرک و نرم کردن و بهبود دادن رزولوشن فیلم های کیفیت پایین از LM62000 کمی بهتره، وضوح تصاویر 3 بعدیشم بیشتره، اما راحتی عینکهای ال جی رو نداره همچنین در کانالهای تلویزیون ایران احساس میکنم از LM62000 کمی ضعیفتره.
    اما کیفیت ساختش بالاست فیلمهای 720p بیت ریت پایینو خیلی خوب بهبود میده و وقتی این فیلمارو باهش میبینم و گزینه ی Motion Plus رو روی استاندارد قرار میدم کیفیتشونو طوری بهبود میده که فرق آنچنانی با فیلمهای 1080p با بیت ریت بالا در وضوح و نرم بودن اصلا نداره.
    کلا هر TV یه خوبیایی داره.
    باید ببینید چه استفاده ای می خواید از TV تون کنید.
    اگه میخواید TV ایران ببینید و گاهی 3بعدی ال جی بهتره، اما واسه فیلمای HD و FHD بصورت 2بعدی سامسونگ es6950 واقعا عالیه البته تو بازه قیمتی خودش.
    Last edited by parham511; 27-09-2012 at 19:50.

10. 5 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

LM62000 کدوم پسوندهای فیلم رو پخش میکنه؟ MKV, Avi, MP4 MPG رو پخش میکنه؟زیرنویس فارسی رو هم میتونه نشون بده؟
    اگر در مورد قابلیت WiDi هم توضیح بدید ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی 42lm62000 خریدم
    انطباق تصویرش 400 هرتز هست
    اما توی سایت های زیادی دیدم نوشته 120 هرتز هست
    کسی دقیق در مورد این موضوع اطلاع داره ممنون میشم توضیح بده
    سلام
    120 هرتز مربوط به فرکانس تصاویر sd میشه اما 400 هرتز مربوط به سه بعدی است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

LM62000 کدوم پسوندهای فیلم رو پخش میکنه؟ MKV, Avi, MP4 MPG رو پخش میکنه؟زیرنویس فارسی رو هم میتونه نشون بده؟
    اگر در مورد قابلیت WiDi هم توضیح بدید ممنون میشم.
    سلام
    من این تلویزیونو دارم در مورد پخش فرمتها غیر از فرمت ts بقیه را کلاً پخش میکنه .قابلیت widi هم داره البته باید دانگل بخری.زیر نویس فارسی رو تو این مدل من نتونستم درست استفاده کنم فقط فایل زیر نویس با فرمت ansi رو میشناسه ام نوشته ها بصورت ؟؟؟؟؟ پخش میشه در حالی که همون فایل با کامپیوتر براحتی پخش میشه. اگه کسی در این مورد تجربه عملی داره و خودش تو این مدل زیر نویسو پخش کرده لطفاً به ما هم بگه.

14. این کاربر از samin111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •