آقای متین پور عکسها را فرستادم لطفا ایمیلتان را چک کنید .با تشکر
آقای متین پور عکسها را فرستادم لطفا ایمیلتان را چک کنید .با تشکر
دوست عزیز
عکس ها را دیدم شما برای دانلود فریمور تان از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مدل کنترول معمولی شما TM1240است که با آن می توانید با این آموزش که از این تایپیک است روی فلش مممموریتان فیلم از کانالهای دیجیتال ضبط کنید
آقای متین پور با تشکر از شما
آپدیت انجام شد ولی برای ضبط کردن فلش وصل میکنم و دکمه قرمز میزنم فرمتی انجام نمیشه در واقع هیچ پیغامی و هیچ کاری انجام نمیشه گزینه source را هم اجرا کردم و روی فلش اتخاب شده دکمه toolsهم زدم و لی گزینه فرمتی وجود نداشتد .لطفا راهنمایی بفرمائید چکونه این کار را انجام بدم .با سپاس
فلش من سلیکون پاور 8 و 16 هست .
دوست عزیز
اگر pvr شما کار نمی کند باید از دو صورت عمل کنید یا یک کنترول دست ساز بسازید و وارد منوی مخفی و از مسیر
control-----> suboption----> pvr support و آن را on کنید . و یا
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
آموزش فعالسازیpvr
باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم
ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
سپس تلویزیون را خاموش کنید
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید
Last edited by matinpour; 16-11-2013 at 21:10.
اقای متین پور از روش دوم استفاده کردم و کدها را هم از چپ به راست وارد کردم ولی متاسفانه منوی ظاهر نشد .راه حل دیگه وچود نداره یا فقط باید اون کنترل دست ساز درست کنم . با تشکر
دوست عزیز
اگر با آن روش پایین نشد باید از کنترول دست ساز برای فعال سازی استفاده کنید در موقع استفاده به آیتم های که نمی دانید دست نزنید که موجب خسارت می شود.
با سلام
اقای متین پور وقتی فلش به تلویزیون وصل میکنم و 5یا 6 ساعت فیلم نگاه میکنم تلویزیون ریستارت پشت سرهم میکنه (بعضی وقتها هم فقط آرم سامسونگ نشان داده میشه و یکسره ریست میکنه )و حتی تاثیرش را بر روی کانالهای تلویزیونی هم داره و روی کانال گیرنده دیجیتال هم میزارم تا یک یا دو روز ریستارت میشه فلشها هم تست کردم سالمه فکر میکنید تلویزیون راهم ریست فاکتوری کردم درست نشد ؟.............لطفا راهنمائی بفرمائید با تشکر
Last edited by toa.mr55; 26-11-2013 at 23:00.
دوست عزیز
آلان تلویزیون شما ثبات ندارد ؟ یعنی شما نمی توانید از آن استفاده کنید و بعد از اینکه آرم سامسونگ می رود بجای اینکه کانالی راببینید دوباره ریست می شود ؟ اگر اینطور است یعنی که تلویزیون شما بریکت شده و نمی تواند بطور عادی کار خود را انجام دهد و باید ریست eeprom شود و اگر افاقه نکرد باید مین بوردتان تعویض شود.
ا سلام
اقای متین پور وقتی فلش به تلویزیون وصل میکنم و 5یا 6 ساعت فیلم نگاه میکنم تلویزیون ریستارت پشت سرهم میکنه (بعضی وقتها هم فقط آرم سامسونگ نشان داده میشه و یکسره ریست میکنه )و حتی تاثیرش را بر روی کانالهای تلویزیونی هم داره و روی کانال گیرنده دیجیتال هم میزارم تا یک یا دو روز ریستارت میشه فلشها هم تست کردم سالمه فکر میکنید تلویزیون راهم ریست فاکتوری کردم درست نشد ؟.............لطفا راهنمائی بفرمائید با تشکر
آقای متین پور وقتی شبکه تلویزیون نگاه میکنم اصلا مشکلی نیست نه ریستارت میکنه و نه چیز دیگری فقط فلش وصل میشه اینطور میشه و باعث میشه که شبکه های تلویزیون هم تا یک یا 2 روز ریستارت کنه و یا فقط آرم سامسونگ نشان داده میشه فلشها هم تست کردم سالمه . لطفا بفرمائید باید چکار بکنم . باتشکر
دوست عزیز
از کی این مشگل برای شما پیدا شده ؟ آیا از آبدیت استفاده کرده ا ید؟ اگر نه سیستم تان را آبدیت کنید و اگر آبدیت کرده اید و این مشگل همچنان به قوت خود باقی است باید از کنترول دست ساز و از دستورالعمل این تایپیک و مطلبی که با متن قرمز نوشته شده است برای رفع عیب استفاده کنی. و اگر خودتان نمی توانید از یک کار بلد و یا یک متخصص کمک بگیرید.
Last edited by matinpour; 27-11-2013 at 19:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)