تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 602 اولاول ... 206066676869707172737480120170570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان یه نکته ای که به نظرم اومده به چشم یه خریدار اماتور رو خدمتتون عرض کنم
    گفتم که یه ep630 creative تازگی خریدم و قبلش هم یه senheisser hd 485 داشتم. میدونم که هر کدوم اصلا ربطی بهم ندارند و مقایسه مسخره ای خواهد بود ولی اگر فقط قصدتون با موبایل یا پلیر اهنگ گوش کردنه باید بگم که هدفونهای بزرگ رو گوشی اصلا بدرد اینکار نمیخورن.من الان هر دورو به گوشی که میزنم صدای کوچیکه بسیار دلنشین تر از بزرگه هستش..بعد هم نمیشه باه بزرگ ها راحت دراز کشید و خوابید و اهنگ گوش کرد واز همه مهمتر اصلا صداشون درست حسابی در نمیاد .من الان این سنهایزر رو به ضبط خونمون هم که وصل میکنم یا باید انقدر صدای ضبط رو بالا ببرم تا یه چیزی بشنوم ( به همون اندازه هم نویز اضافه میشه متاسفانه ) یا اینکه باز هم اون صدایی که باید رو در نمیاره .تازه سیستم خونمون در رده ی های فای جا داره از این معمولیا بود دیگه خدا میدونه چی میشد.حتی تا مدتها فکر میکردم توان این هدفون در همین حد هست تا اینکه یه بار یه اتفاقی افتاد و من داشتم باهاش فیلم میدیدم و تقریبا داشت خوابم میبرد از صدای کم !! یه لحظه یه صدای انفجار اومد توی فیلم که چون صدای قوی ای داشت هدفون به شدت خوب صدا داد ...باورتون نمیشه انگار تا حالا قطع بوده و یهو روشن شده ...باورم نمیشد این هدفون این طور صدا بده و حتی یادمه از رو گوشم برش داشتم ببینم خونمون بود منفجر شد یا ماشین تو فیلم ! برای همین فهمیدم ایراد کار اینه که دستگاهی که بتونم این هد فون رو درایو کنم ندارم...رفتم یه های فای فروشی نرسیده به سید خندادن توی سهروردی و ازش راهنمایی خواستم.صاحب مغازه که خیلی محترم و خوش اخلاق هست بهم گفت برای استفاده توی خونه بهترین کار استفاده از یه pre amp اون هم از نوع لامپ هست.که ارزونترین مدل با مارک vincent حدودا 800 تومن قیمت داشت وعجب رخی ای هم داشت انصافا !!! خلاصه اینو میخوام بگم که هدفون بزرگ رو گوشی خریدن تازه اول راه هست و بعدش باید دنبال یه امپ هم بگردین براش.
    از دوستان هم خواهش دارم به این بهانه اگر امپی برای استفاده ی خونگی میشناسن معرفی کنن .
    ممنون از همگی

2. 3 کاربر از seido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام بر همگی
    دوستان کسی سایتی میشناسه t-jays بفروشه؟
    من شیراز هستم اینجا گیرم نیومد :(
    اگه سایتی نیست >
    از تهران کسی هست برام بخره پست کنه ؟ کارمزدشم محفوظه
    با تشکر

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    بله ممنون .شما خوب هستین؟
    متاسفانه هدفون فول سایز که با پلیرتون بدون امپ درایو بشه پیدا کردنش کمی مشکل هست مگر ایر پد ها (مثل sennheiser px200II) بنابراین میرسیم به داخل گوشی ها.
    در مورد داخل گوشی ها که تقریبا همشون با پلیرهای پرتابل (حتی با گوشی ها ی موبایل) بطور کامل یا در حد قابل قبول درایو میشن و نیازی به امپ نیست بنابراین از این لحاظ مشکلی نیست ولی نکته اصلی که خیلی هم مهم هست نوع صدای هدفون هست که نباید در موردش اشتباه بشه.
    اکثر هدفونهای داخل گوشی موجود در بازار همگی دارای صدای گرم هستن (دلیلش هم برمیگرده به نوع سلیقه اکثریت مصرف کننده و کشش کنونی بازار )که انتخاب هدفون مناسب با صدای سرد رو با توجه به نوع ذائقه ما خیلی مشکل میکنه و از طرفی مشکلی که بوجود میاد ارزش ریالی این نوع هدفونها با توجه به نیاز و کاربرد ما گاهی به چند برابر میرسه که واقعا نیازی به هزینه کردن این مبالغ نیست(یعنی هدفونهایی که بواقع صدای سرد و خوبی دارن گاها قیمتهای بالایی دارن که مختص کارهای حرفه ای طراحی شدن که برای ما که بعنوان سرگرمی میخوایم ازشون استفاده کنیم شاید فرقی با هدفونهای مناسب و ارزون قیمت نداشته باشن و فقط مبالغ اضافی هست که پرداخت خواهیم کرد)
    بنظر من در این مرحله و با توجه به کاربردتون و سورس پلیر مورد نظر تون نیازی به هزینه این مبلغ نیست و شما براحتی با نصف این مبلغ هدفون خوب و مورد علاقتون رو میتونین تهیه کنین و مطمعنا به اندازه همون هدفون 400 هزار تومانی براتون بازده خواهد داشت.بعنوان مثال یکی از هدفونهای خوبی که اگه بتونین پیدا کنین و صدای بسیار خوبی داره sony ex600 هست که بنظر من مثل پرچمدار هدفونهای سونی مدل ex1000 صدای فوق العاده ای داره و برای یک اماتور تشخیص تمایز بین این دو هدفون تقریبا امکان پذیر نیست در صورتی که تفاوت قیمت 3 برابر با هم دارن.این یکی از بهترین پیشنهادات میتونه باشه.و مورد بعدی میتونه هدفون akg k370 که براحتی قابل تهیه هست با گارانتی اواسان عرضه میشه .فعلا در مورد این دو مدل یه تحقیقی انجام بدین اگه مورد پسند واقع نشد مدلهای دیگه موجود در بازار رو استعلام بگیرم خدمتتون عرض میکنم.
    در مورد هدفونهای داخل گوشی سنهایزر که عنوان کردین هر دو مدل صدای گرمی دارن و فکر نکنم با ذائقه شما همخونی داشته باشن هر چند هدفونهای خوش صدایی هستن و البته گرون قیمت. ولی مدل ie7 میتونه از کاندیدهای بعدی باشه بشرطی که نوع صدای این هدفون مورد پسنددتون باشه.
    به نام خدا /سلام،من واقعا از کمکهای این مدت از شما سپاسگزارم ،من مدل sony ex600 رو پسندیدم،فقط نمیدونم از کجا تهیه کنم?اگر شما و یا یکی از دوستان از حدود قیمت و جایی که این مدل رو دارن به من خبر بدید خیلی ممنون میشم.
    فقط این مدل سونی در مقایسه با sennheiser px 200ll و akg k518dj چه طور هست هرچند اگر همون مدل سونی رو پیدا کنم که شکی در انتخابم ندارم،چون پیشنهاد شماست.
    به عنوان آخرین سوال آیا داخل گوشی ها هم نیاز به دوره burn in دارند ،اگر دارن برای این مدل سونی چه قدر است?
    این پست رو زمانی ویرایش میکنم که رفتم نمایندگی سونی ،این طور گفتن که انگار نمایندگی سونی این مدل رو در کل وارد ایران نکرده ولی مدل sony ex1000 روموجود داشت 599 هزار تومن بود،البته ex600,رو با قیمت ۴۸۵هزار تومان پیدا کردم که واقعا قیمت ظالمانه ای است،البته نظرتون رو درباره ی این قیمت بگید،ولی من فکر میکنم مدل ex1000 که 340$ هست و ۵۹۹ هزار تومان ،و با گارانتی،بیشتر ارزش داره،یا علی.
    Last edited by ama.lord; 01-08-2012 at 06:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یکی از دوستان چنین سوالی پرسیدن از بنده ، ممنون میشم راهنمایی کنید

در کل فرق این هدفون های کوچولو که توی گوش جا میشه ( هدفونهای موبایل ) با این هدفون های بزرگ که روی گوش رو میگیره چیه؟ چرا در این دو مدل و سایز ساخته میشه؟ صدای کدوم بهتره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ببخشید هدفونای سونی و نوکیا برای موبایل چطوره؟(روی گوش)

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    بله ممنون .شما خوب هستین؟
    متاسفانه هدفون فول سایز که با پلیرتون بدون امپ درایو بشه پیدا کردنش کمی مشکل هست مگر ایر پد ها (مثل sennheiser px200II) بنابراین میرسیم به داخل گوشی ها.
    در مورد داخل گوشی ها که تقریبا همشون با پلیرهای پرتابل (حتی با گوشی ها ی موبایل) بطور کامل یا در حد قابل قبول درایو میشن و نیازی به امپ نیست بنابراین از این لحاظ مشکلی نیست ولی نکته اصلی که خیلی هم مهم هست نوع صدای هدفون هست که نباید در موردش اشتباه بشه.
    اکثر هدفونهای داخل گوشی موجود در بازار همگی دارای صدای گرم هستن (دلیلش هم برمیگرده به نوع سلیقه اکثریت مصرف کننده و کشش کنونی بازار )که انتخاب هدفون مناسب با صدای سرد رو با توجه به نوع ذائقه ما خیلی مشکل میکنه و از طرفی مشکلی که بوجود میاد ارزش ریالی این نوع هدفونها با توجه به نیاز و کاربرد ما گاهی به چند برابر میرسه که واقعا نیازی به هزینه کردن این مبالغ نیست(یعنی هدفونهایی که بواقع صدای سرد و خوبی دارن گاها قیمتهای بالایی دارن که مختص کارهای حرفه ای طراحی شدن که برای ما که بعنوان سرگرمی میخوایم ازشون استفاده کنیم شاید فرقی با هدفونهای مناسب و ارزون قیمت نداشته باشن و فقط مبالغ اضافی هست که پرداخت خواهیم کرد)
    بنظر من در این مرحله و با توجه به کاربردتون و سورس پلیر مورد نظر تون نیازی به هزینه این مبلغ نیست و شما براحتی با نصف این مبلغ هدفون خوب و مورد علاقتون رو میتونین تهیه کنین و مطمعنا به اندازه همون هدفون 400 هزار تومانی براتون بازده خواهد داشت.بعنوان مثال یکی از هدفونهای خوبی که اگه بتونین پیدا کنین و صدای بسیار خوبی داره sony ex600 هست که بنظر من مثل پرچمدار هدفونهای سونی مدل ex1000 صدای فوق العاده ای داره و برای یک اماتور تشخیص تمایز بین این دو هدفون تقریبا امکان پذیر نیست در صورتی که تفاوت قیمت 3 برابر با هم دارن.این یکی از بهترین پیشنهادات میتونه باشه.و مورد بعدی میتونه هدفون akg k370 که براحتی قابل تهیه هست با گارانتی اواسان عرضه میشه .فعلا در مورد این دو مدل یه تحقیقی انجام بدین اگه مورد پسند واقع نشد مدلهای دیگه موجود در بازار رو استعلام بگیرم خدمتتون عرض میکنم.
    در مورد هدفونهای داخل گوشی سنهایزر که عنوان کردین هر دو مدل صدای گرمی دارن و فکر نکنم با ذائقه شما همخونی داشته باشن هر چند هدفونهای خوش صدایی هستن و البته گرون قیمت. ولی مدل ie7 میتونه از کاندیدهای بعدی باشه بشرطی که نوع صدای این هدفون مورد پسنددتون باشه.
    سلام عزیز
    خواستم بپرسم شما جایی ex600 سراغ دارید؟ ممنون میشم اگه معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام عزیز
    خواستم بپرسم شما جایی ex600 سراغ دارید؟ ممنون میشم اگه معرفی کنید
    به نام خدا/سلام دوست عزیز من هم به دنبال این مدل هستم اگر جایی پیدا کردید با یه پست به من هم خبر بدید ،متقابلا هم این کار رو خواهم کرد،آبادان رفتم فقط مدل sony ex 1000 رو داشت که 599 هزار تومان بود.البته سایت آلدیجیتال میتونه با قیمت ۴۸۵ هزار تومان تهیه کنه که کمی قیمت بالاست ولی اگر ۲ تا بگیریم شاید کمی ارزون تر بده،نظر خودتون رو بگید تا با سایت صحبت کنم.در مورد پول هم طرف من و شما سایت هست که هر کدوم جداگانه پول رو به سایت پرداخت میکنیم و بعد از حدود یک ماه جنس رو درب منزل تحویل میگیریم،یا علی.
    Last edited by ama.lord; 01-08-2012 at 05:45.

9. 2 کاربر از ama.lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان , من نظرم عوض شد ، تصمیم گرفتم یه هدفون حرفه ای تر بگیرم ... ، الان قصد دارم یه هدفون 300 - 400 یا یه مقدار بیشتر بگیرم ...
    راستش یکی از آشنایان داره میره دبی ، میخوام بش بگم واسم بگیره ...
    استفاده هامم همونطور که قبلاً گفتم : فیلم ، بازی ، موسیقیه
    بعد میخوام که هدفون تمام گوشم رو بگیره
    صدای بیرون داخل نیاد
    هدفون راحتی هم باشه و بشه ساعت ها روی گوش باقی بمونه ...
    زیاد هم برام مهم نیست هدست باشه یا هدفون ، من به میکروفون جدا اعتقاد دارم ...
    ترجیحاً هم میخوام بی سیم باشه ، چون سیم خیلی دست و پا گیر هستش ... ، حالا نمیدونم بی سیماش بهتره یا با سیماش ؟! از نظر کیفیت صدا فرقی ندارن ؟!
    و چون کارت صدام هم آنبرد هست میخوام که هدفونه کارت صدای داخلی داشته باشه ... ، آیا همچین هدفونی وجود داره ؟! آیا بدون گذاشتن کارت صدای جداگانه میتونم از نهایت کیفیت صدای هدفون استفاده کنم ؟!
    بعدش Beats ها چطورن ؟! Beats بهتره یا Sennheiser ؟!
    نظرتون درباره ی HD 598 و PC 333D dolby 7.1 چیه ؟!
    لطفاً راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    دوستان جواب من رو نمیدید ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سنهایزر hd202 چطور هدفونیه برای استفاده با پلیر

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوستان جواب من رو نمیدید ؟!
    به نام خدا/سلام دوست عزیز،شما اگر ۷ صفحه آخر مکالمات رو مطالعه کنید جواب تمامی سوالات شما وجود داره مخصوصا در مکالمات بین من و آقا سالار.
    فقط در مورد انتخاب نهایی sony ex600 بوده که با سیم هست ولی من یک کار جالب کردم.یک پلیر بلوتوث ۵۰ هزار تومنی گوشی x10 داشتم که سوکت ۳.۵ میلیمتری میخورد که میتونم به جای خرج هزینه های بالا هدست جدیدم رو به این پلیر وصل میکنم و با گوشیم پیر میکنم.
    موفق باشی.

13. 2 کاربر از ama.lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •