تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 75 اولاول ... 2060666768697071727374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

اگه نباشه جاش خالی می مونه samyar_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقا من ps3 دارم ولی هنوز نگرفتم این بازیو... میخوام ارجینال بگیرم...میخوام ببینم برا چی انقدر این بازی طرفدار داره و محبوب شده؟

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بازی برای pc نمیاد؟؟؟؟

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

چند روزیه که ناتی داگ تریلری زیبا وموزیکال داده بیرون که توصیه کنم حتما ببینیدش فوق العاده زیباست به خصوص کسایی که بازی نکردند می تونن هنر سانتائولایا و ناتی داگ رو توئمان تو این تریلر ببینند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Karistias; 06-01-2014 at 18:39.

4. این کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

امروز رییس مایکروسافت گفت: The Last of Us عنوان واقعا بزرگی است و لیاقت بردن این جوایز را داشت .

محتوای مخفی: چیز خاصی نیست 
    من امروز 4 ساعت بازی کردم.
    Overrated تمام.
    واقعا Overrate شده، قصد ترول ندارم و نمیخوام نکات مثبت بازی رو زیر سوال ببرم، اما واقعا Overrate شده.
    به نظرم همون 93 - 94 خوبشه.

اره شایان من هم امروز به این نتیجه رسیدم که این بازی Overrate شده بد جوری هم Overrate شده. اصلا زده پدر مادر Overrate شدن رو دراورده
      محتوای مخفی: من هم امروز به این نتیجه رسیدم که 
    من هم امروز به این نتیجه رسیدم که هوش مصنوعی این بازی ایراد داره و فهمیدم چرا حتا GS بهش نمره 8 داده و حتا بازی سنتر تو نقدش به این نکته اشاره کرده
    واقعا وقتی بازی سنتر حرفی میزنه مگه میشه کسی رو حرفش حرف زد؟ دیگه از این معتبرتر مگه داریم؟
    راستی شایان یک نکته ای فکر منو مشغول کرده چطوره میشه بازیی که GS بهش 8 داده زده پدر مادر هر چی چایزه در طول یک سال هست رو دراورده؟ اقا مگه این بازی 8 نگرفته، به مولا به پیر به پیغمبر 8 میدونید یعنی چی، یعنی ابروریزی، یعنی زمین رو بکن برو توش زنده به گور بکن خودتو
    اره موافقم این بازی Overrate شده. اره گیم اسپات بهش 8 داده ولی من خدا رو شکر می کنم که گیم اسپات 8 داد چون باعث شد یک سری تخلیه های روحی روانی صورت بگیره یک سری تخلیه هایی که اگه باقی میموند ممکن بود فرد یا افراد رو راهی بیمارستان یا زبونم لال راهی تیمارستان کنه.
    میدونی شایان به چی فکر میکنم به این که من و تو مدت ها در مورد بایوشاک 2007 صحبت کردیم ولی نمی دونم چرا من هیچ وقت برای این که با صحبتت مخالفت کنم یا مثلا جلوت وایسم و بحث رو بکوبم تو سرت هیچ موقع حتا کوچکترین نگاهی هم به اون نمره خوشگل 8 که EDGE به بازی داد نکردم.
    خدایی دیگه تو ببین یکی از بهترین بازی های عمرت از یک مکانی که اعتبارش گیم اسپات رو حبه قند میکنه به بازی محبوبت 8 داده ولی واقعا چرا من حتا اسمی ازش نبردم؟
    خب دلایل مختلفی میتونه داشته باشه یکی این که من شعورم میرسه که اون نمره 8 ممکنه خیلی اتفاقی رخ داده باشه چون به هر حال اون همه نقد و نظر مثبت با این 8 همخونی نداره یا این که واقعا بی شعور بودم که در مقابلت سکوت کردم و صرفا به سکوت اکتفا کردم یا شعور زیاد من یا بی شعوری زیاد از حد من، از یکی از دو تا خارج نیست.
    اخه میدونی شایان یک سری مسائل به حرفه ای گری هم مربوط میشه، ادم حرفه ای اطرفایانش رو حرفه ای تصور میکنه. الان وقتی یکی که مدعی حرفه ای گری داره حرکت بچه گانه ای بکنه واقعا چطوری میشه باهاش برخورد کرد خب افراد زیادی میان و میرن مگه ادم به همشون عکس العمل نشون میده؟
    الان من بیام بگم تام چیک فلان حرف رو زده یک جورایی خودمو کل اصول حرفه ای گری، کل شعور و اعتبارم و زیر سوال میبرم دیگه ولی خب یکی تازه وارد یکی که اطلاعات زیادی از گیم نداره و خارج از این مسائله بیاد بگه تام چیک فلان حرف رو زده که نمیشه بهش خرده گرفت چون قابل درکه، حالا می خوام اینو بگم که بدبختی و بیچارگی ما اونجایی خودشو نشون میده که فرد حرفه ای انجمن ما کسی که واقعا انتظار رفتار حرفه ای ازش بسیار زیاده میاد از سایت همسایه که بازی سنتر باشه برای اثبات حرفش مدرک میاره وااااااااااااااای واقعا واااااااااااااااااااااااا اااای
    تازه نکته جالبش اینجاست که اب و تاب این صحبت انقدر زیاد بود که با کنایه و طعنه و مسخره ته جملش مینویسه به ما ایمان بیاورید
    یک سوال اقا مگه کسی به فرد مذکور ایمان نداشت؟ یعنی باید از بازی سنتر منبع اورده بشه که به ایشون ایماد وارد بشه؟ بدبختی ما اونجایی اوج گرفت که نه تنها اشتباه رو قبول نمی کرد بلکه هم قطاری ها و دوستان و اشنایانی هم به تصدیق حرکت ایشون گرد هم امدند. منشور اخلاقی صادر کردند و تز پشت سر تز صادر کردند. کار به جایی کشید که شروع به ظمردن افرادی شدن که به نتایج مورد مشابه رسیدن اقایان X و Y و فلانی به این نتیجه رسیدن که AI بازی ایراد داره شدیم 4 نفر به افتخارمون یک کف مرتب
    اقا اصلا ما بیاییم کلاهمون رو کج کنیم و بگیم خب بازی سنتر هم برای خودش نظری داره خب قبول میکنیم دیگه یک فرد و نظرشو گفته ولی ایا فرد حاضره نقد انجمن مارو هم ببره تو بازی سنتر نقل قول کنه و نکته هاشو رار بده؟؟؟؟؟؟
    یعنی این همه سال اینجا نقد نوشتیم انقدر بی ارزش هستیم که نقدمون مورد قبول نباشه و کسی ببره محتویاتش رو تو بازی سنتر بزاره؟ ناسلامتی همکاریم و دوست بالاخره یک جورایی باید بشه دیگه!! خب وقتی اون ور میاد اینور پس اینور هم باید بتونه بره اونور دیگه پس اگه نمیشه ارزشمون قد مادیان چهار دست پایی مثل خر و گاو گوسفند هم نیست دیگه یعنی بیهوده ایم
    یعنی وقتمون رو تلف کردیم، ارزش خودمون رو پایین اوردیم چرا؟ خب چون اخرش یکی که سال ها کنار ما بوده میره از بازی سنتر با شادی و خنده میاد نقدشو قرار میده و پشت سرش هم تاییدش میکنن. نمی دونم به چی اعتقاد دارین ولی به همون خدای واحد میتونستم فرد خاطی رو تو همون نقطه برخوردی باهاش کنم که تبدیل به اخرین پستش در انجمن بشه ولی باز مثل همیشه و همیشه و همیشه مرام و رفاقتی تا کردم و گفتم بیخیال پیش خودم گفتم این روزها میگذره.
    راستی شایان سر بایوشاک اینفینیت با من کل داشتی من عاشق الیزابتم ولی واقعا TLOU رو با بایوشاک مقایسه کردی؟ خب باشه میریم سر وقت همون مرجعی که دوستش داری GS به بایوشاک 9 و به TLOU نمره 8 رو داد ولی شایان همین مرجع فوق معتبر حتا برگ چغندر هم اخر سال به بایوشاک نداد قبول دیگه اون 9 و این 8 ولی کم کمش TLOU تونست جایزه پلتفورم خودشو ببره شایان جونم بایوشاکت حتا جز 10 برتر مجله EDGE هم نبود شایان حتا بایوشاکت تو لیست برترین های یوروگیمر هم نبود
    احتمالا منتظر هستن تا بازی سنتر گوتیشو اعلام کنه
    بدبختی ما یکی دو تا هم نیست که اخه من به نوبه خودم گفتم پستی پاک نکنم برگشتم دیدم یک سری پست ها مونده یک سری از پست های افراد مظلوم پاک شدن چرا چون حرف حق زده بود
    شایان نمی دونم چرا وقتی جای خدمو باهات عوض میکنم هیچ رقمه نمی تونم به خودم قبول بکنم که وقتی سیل عظیمی از منتقدهای قابل قبول در مورد این بازی تمجید و تشویق میکنن من بیام انگشت بزارم درست روی یک نقد بیکیفیت درست مثل همون قضیه بایوشاک 2007 که گفتم. کلا اینطوری هستم ولی نمی دونم این از شعور زیاد هست یا از بی شعوری
    زیاد حرف زدم شرمنده سرتو درد اوردم ولی یک ایراد دیگه ای که به بازی گرفتی این بود که چرا اخر بازی حق انتخاب نداشت جالبه بیشتر شبیه این میمونه که چرا وقتی در بازی فیفا تیم من باخته من باید حذف بشم و تیمی که برنده شده صعور میکنه، خب اینم یک نکته منفی برای فیفا
    یاد بیچاره محسن افتادم زمانی که تو تاپیک فوزا 4 بود و از تعریف و تمجید زبونش از حقلش زده بود بیرون چقدر محبوب بود اما تا اومد اینور و TLOU تبدیل به بازی محبوبش شد یک بلایی سرش اومد که اون سرش ناپیدا افسردگی گرفته بچم دلم براش میسوزه

اوه خدای من شایان چقدر حرف زدم یاد گربه هایت افتادم پس

6. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب دیگه فردا DLC بازی منتشر میشه و نمراتش هم فردا میاد.

تو این DLC الی هنوز با جوئل اشنا نشده و در یک منطقه حفاظت شده یا منطقه قرنطینه نظامی زندگی میکنه و در این DLC در کل مراحل بازی ما کنترل الی رو در دست داریم.
    کاگردان این DLC هم باز اقایان بروس و دارکمن هستن و گفتن که به مانند نسخه اصلی روی این DLC هم تلاش کردند.
    خانم اشلی جانسون هم مثل نسخه اصلی برای ایفای نقش الی در بازی حاضر شده. در این DLC الی در کنار یک دوست جدید به نام RILEY حضور خواهد داشت و ماجراهای این دو دوست رو دنبال میکنیم.
    به طور کلی در این DLC به مرور داستان های قبل از اشنا شدن الی و جوئل خواهیم پرداخت.
    قیمت این DLC 14 دلار هستش و لینک دانلود بازی هم برای استفاده کنندگان کنسول های کپی خور الان در دنیای مجازی موجوده.

8. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب نمرات این DLC هم امد

God is a Geek:10
    Eurogamer:10
    Eurogamer Italy:10
    PlayStation LifeStyle:95
    GameSpot:90
    IGN:90
    Push Square:90
    GamingTrend:90
    TheSixthAxis:90
    Playstation Official Magazine UK:90
    gameinformer:8.75
    EGM:80
    Polygon:80
    Machinima:80
    Metro GameCentral:80
    Gameplanet:75
    Gameblog.fr:70
    VideoGamer:70

CVG:70
    -------------------------
    IGN: 9/10

نکات مثبت:

مقدمه ای بسیار عالی برای داستان اصلی
    داستان شگفت انگیز
    شخصیت های عالی
    عناصری جدید در گیم پلی

منفی:
    مبارزات احساسی اجباری دارد.

-----------------------

جالبه که GS به DLC نمره بالاتری از اصل بازی داده
    Gamespot: 9/10

نکات مثبت:

• Excellent look at the relationship between Ellie and Riley
    • Insightful story that rounds out Ellie's character
    • Great balance of lighthearted scenes with tense combat
    • Introducing infected and mercanaries into one fight adds dynamic options
    • Builds the world and characters through primarily non-violent means

منفی:

• Forced combat in one area feels unnatural

-------------------
    یک 10 خوشگل از یوروگیمر

Eurogamer:10

In one or two crucial instances, Left Behind defies its stature as an optional add-on by managing to broaden the horizon of the medium as a whole
    کل نقد یوروگیمر ادمو به وجد میاره
    --------------------------

منتقد گیم اینفور در بحث گرافیک بازی نوشته که: گرافیک این DLC با بهتر از برخی عناوین PS4 و Xboxone ظاهر شده

10. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا که هر چی بازی امسال اومده زیاد تعریفی نداشته و الان از نظر امتیازی این DLC بهترین بازی امساله
    کلا باید قبول کرد که بازی های بزرگ همیشه بزرگن حتی توی DLC ها
    +
    در مورد گیم اسپات من اول فکر کردم نویسنده ای که این DLC رو نقد کرده با کسی که نسخه اصلی رو نقد کرده فرق داره ولی در کمال ناباوری نویسنده همونه!
    مطمئنا این نویسنده گیم اسپات حالش زیاد خوب نیست
    نسخه اصلی بازی رو هم اگه نویسنده های درستو حسابی گیم اسپات مثل کوین نقد می کردن مطمئنا زیر 9 نمی دادن

12. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

صحبت های مجله EDGE در مورد این DLC روح و روان ادمو جلا میده.

+

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10/10

+
    تمام شعبات یوروگیمر به این DLC نمره کامل 10 دادن.
    Last edited by Layken; 18-02-2014 at 02:01.

16. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

18. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •