تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 122 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به گزارش “سیلیکونرا” تا کنون ۴٫۵ میلیون نسخه از بازی RE6 در سرتاسر دنیا به فروش رسیده است که این آمار برای کپکام یک رکورد محسوب می‌شود چرا که چنین ارقامی در اولین مرحله و گام فروش یک بازی بی‌سابقه بوده است. البته این آمار و ارقام با همکاری خرده فروشان به‌دست آمده است لذا پیش‌بینی کپکام تا پایان سه ماهه‌ی اول ۲۰۱۳ فروشی معادل ۷ میلیون نسخه خواهد بود که با این خیل عظیم خریداران هیچ بعید به نظر نمی‌رسد. .
    این فروش به خاطر موفقیت در عنواهای قبلی بوده . این طوری که همه شاکی هستند از این بازی من بعید میدونم نسخه بعدی فروش آنچنانی داشته باشه .
    بنده که خیلی خوشحال میشوم پروژه اویل کپکام شکست کامل بخوره و ورشکست بشه کلا قطعش کنند دیگه تولید نکنند . هم به بازی گند نمیزنند هم شاید یک شرکت آدم حسابی پیدا شد خریدش این گند کاری رو جمع کرد .

فقط ۳ یا ۴ دقیقه سناریوی لیان رو بازی کردم بعدش کنسول رو خاموش کردم . این چی بود دیگه اه اه اه

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

فقط ۳ یا ۴ دقیقه سناریوی لیان رو بازی کردم بعدش کنسول رو خاموش کردم . این چی بود دیگه اه اه اه
    منم اول همین حسو داشتم ولی اگه ادامه بدی خوشت میاد

4. این کاربر از aramesh_61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

اه یه منبع درست و حسابی نبود بگه واسه pc کی میاد؟
    فک کنم میخوان گندکاریاشونو تو نسخه pc جبران کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خود کپکام گفته فعلا منتظر نسخه PC نباشید ! منبع از این درست حسابی تر !؟

7. 3 کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب دوستان نظراتو خوندم ما هم یه چیزی درباره ی بازی که هنوز انجام ندادم بگم . درباره ی حرف برخی دوستان

اینی که بازی رو انجام ندید و دورشو خط بکشید و ... یکم هندی بازیه ! بازی از خانواده ی RE هست و حتما باید تجربه بشه چه خوب چه بد . همیشه قرار نیست همه چیز وفق مراد باشه . توی زندگی هم پستی و بلندی هست میشه سختیاشو زندگی نکرد؟بازی و گیمری هم همینه وقتی شما اسم خودت رو میذاری گیمر باید با همه چیش بسازی . الان موقع افت کم کام و سری بازیهای RE کاریش نمیشه کرد . اما بازی نکردن کار غیر حرفه ای هست به نظر من

این از این .

بحث بعدی راجع به یکی از دوستانه که میگفت این فروش برای موفقیت نسخه های قبله سری بعد مطمئنا اینقدر فروش نمیکنه ...

با قسمت دوم این حرف هم کامل مخالفم . سال به سال علاقه ی مردم نسبت به گیم و کنسول داره بیشتر میشه این دلیله فروش بالای بازیهای جدیده و اینو که همه میدونن

اما اگه کپ کام 3 تا سری دیگه از این ناموفق تر بده بیرون دوباره برای بار بعد فروش ها از این 3 سری بیشترن . این یه حقیقتیه . اسم RE که میاد یعنی فروش . اسم MGS میاد یعنی فروش . اسم COD میاد یعنی فروش ...

بنا به فرض این نسخه افتضاح اما همینجا به شما قول میدم اگه نسخه ی بعدی در کار باشه آمار فروشش از این خیلی بالاتره . به هر حال وقتی نام RE سر زبون ها میاد یه نقطه ی روشنی توی ذهن همه ایجاد میشه . که آقا شایییییید این سری بتونن جبران کنن . شایدددد این سری بتونیم گذشته رو تکرار کنیم . شاییییید ... اینطور نیست؟یعنی وقتی اسم RE6 اومد شماها با خودتون این فکرها رو نکردید؟هر کی بگه نه من همینجا میگم به واضح داره دروغ میگه !

یه مثال میزنم . توی یه دربی فوتبال 30 بار تیم مورد علاقتون پشت سر هم شکست میخوره . 30 بارررررر . بار 31 شما امید به برد تیم ندارید؟نمیشه بگید نه بار 31 هم میبازه !

پس روند رو به رشد آمار فروش سری بازیهای RE ادامه خواهد داشت و از این بیشتر میشه . گیمر هر چقدر هم ناراضی باشه خبر اینکه RE 7 تو راهه فکر و ذهنشو مشغول میکنه که این سری شایدددد جبران کنه . پس این نارضایتیا برای الانه و اینکه خورده تو ذوق بعضیا اما اسم سری جدید بیاد همه امیدوارن و همه چیزو فراموش میکنن

من این بازی رو انجام ندادم بازم میگم . کاری به خوبو بدش ندارم . نظرمو راجع به نظر بعضی دوستان گفتم

9. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب دوستان نظراتو خوندم ما هم یه چیزی درباره ی بازی که هنوز انجام ندادم بگم . درباره ی حرف برخی دوستان

اینی که بازی رو انجام ندید و دورشو خط بکشید و ... یکم هندی بازیه ! بازی از خانواده ی RE هست و حتما باید تجربه بشه چه خوب چه بد . همیشه قرار نیست همه چیز وفق مراد باشه . توی زندگی هم پستی و بلندی هست میشه سختیاشو زندگی نکرد؟بازی و گیمری هم همینه وقتی شما اسم خودت رو میذاری گیمر باید با همه چیش بسازی . الان موقع افت کم کام و سری بازیهای RE کاریش نمیشه کرد . اما بازی نکردن کار غیر حرفه ای هست به نظر من

این از این .

بحث بعدی راجع به یکی از دوستانه که میگفت این فروش برای موفقیت نسخه های قبله سری بعد مطمئنا اینقدر فروش نمیکنه ...

با قسمت دوم این حرف هم کامل مخالفم . سال به سال علاقه ی مردم نسبت به گیم و کنسول داره بیشتر میشه این دلیله فروش بالای بازیهای جدیده و اینو که همه میدونن

اما اگه کپ کام 3 تا سری دیگه از این ناموفق تر بده بیرون دوباره برای بار بعد فروش ها از این 3 سری بیشترن . این یه حقیقتیه . اسم RE که میاد یعنی فروش . اسم MGS میاد یعنی فروش . اسم COD میاد یعنی فروش ...

بنا به فرض این نسخه افتضاح اما همینجا به شما قول میدم اگه نسخه ی بعدی در کار باشه آمار فروشش از این خیلی بالاتره . به هر حال وقتی نام RE سر زبون ها میاد یه نقطه ی روشنی توی ذهن همه ایجاد میشه . که آقا شایییییید این سری بتونن جبران کنن . شایدددد این سری بتونیم گذشته رو تکرار کنیم . شاییییید ... اینطور نیست؟یعنی وقتی اسم RE6 اومد شماها با خودتون این فکرها رو نکردید؟هر کی بگه نه من همینجا میگم به واضح داره دروغ میگه !

یه مثال میزنم . توی یه دربی فوتبال 30 بار تیم مورد علاقتون پشت سر هم شکست میخوره . 30 بارررررر . بار 31 شما امید به برد تیم ندارید؟نمیشه بگید نه بار 31 هم میبازه !

پس روند رو به رشد آمار فروش سری بازیهای RE ادامه خواهد داشت و از این بیشتر میشه . گیمر هر چقدر هم ناراضی باشه خبر اینکه RE 7 تو راهه فکر و ذهنشو مشغول میکنه که این سری شایدددد جبران کنه . پس این نارضایتیا برای الانه و اینکه خورده تو ذوق بعضیا اما اسم سری جدید بیاد همه امیدوارن و همه چیزو فراموش میکنن

من این بازی رو انجام ندادم بازم میگم . کاری به خوبو بدش ندارم . نظرمو راجع به نظر بعضی دوستان گفتم
    عزیزم همه که مثله ایران نمیان 3 تومن بدن بازی بگیرن. یک سری اونور دارن آمار فروش رو میبرن جلو و وقتی ببینن کیفیت پایینه نمیگیرن. غیر حرفه ای دیگه چه صیغه ایه! من مثلا COD MW3 رو نگرفتم چون دقیقا میدونستم با چی طرفم.
    اون قضیه ی فوتبال و 30 بار باخت و ... رو بیخیال!!! بازی رو با فوتبال مقایسه میکنی؟؟؟؟ یک بازی که میخواد بیاد 100 تا تریلر و عکس و ... میاد بعدشم قبله بازی دموی بازی میاد + منتقد ها هم بعدش نمره میدن ، این چه ربطی داره آخه به فوتبال!!!!! شما دموی بازی رو بازی میکردی میفهمیدی با چه چیزی طرفی. ( وقتی رفتی 60$ دادی یک بازی گرفتی ، اونوقت درک میکنی که نامه IP و... هیچ چیزی برات معنی نداره. )

11. 6 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست گرامی این پیش فرض شما ۱۰۰% اشتباهه .
    شماره قبلی یک چیز مزخرفی بود که صدای همه رو درآورد . بعدش کپکام اومد و گفت اون از نسخه های اصلی نبوده و توی شماره ۶ تمام اون چیزی که از دست رفته رو جبران کردیم (دروغ گفت) و همین دروغش باعث شد که خیلی ها فریب بخوردند و برند بازی رو بخرند . برای همین آمار فروش یکباره رفت بالا . درست مثل زمانی که قراره برق منزل شما قطع بشه اولش ولتاژ یه هو میره بالا و بعدش .....
    یکی از کسانی که بازی های اویل رو پیش خرید میکرد خود من بودم . ولی سر شماره ۶ نخریدمش و صبر میکنم تا قیمتش بشه ۱۰-۲۰ یورو و بعدش میخرمش . یعنی حدود ۵-۶ ماه دیگه ، شاید هم خیلی زودتر از این حرفها چون افت قیمتش رکورد زده توی تاریخ کپکام .

اینکه مردم فقط به خاطر RE بودنش میخرنش هم یک پیشفرض اشتباهه . شما در ایران هستید و میتونید با یکی دو یورو (۵-۶) تومان بازی رو بخرید . ولی اینجا طرف باید بره ۷۰ یورو پول بده !

وقتی اسم RE6 اومد بنده تنها فکری که با خودم کردم تجربه تلخ خرید ORC و اینکه ۱۰ یورو هم اضافه تر دادم اومد جلوی چشمم و این بار بازی رو با اینکه ۱۵ یورو هم ارزون تر به منی که قبلا ORC پیشخرید کرده بودم میفروختند سمتش نرفتم . گفتم بذار ببینم چی هست و بعدش میخرمش . پس بیخودی وقتی از چیزی خبر ندارید کسی رو متهم به دروغگویی نکنید اگر من میخواستم اون طوری فکر کنم الان رفته بودم و ۶ رو هم خریده بودم و نشسته بودم داشتم میزدم توی سرم گریه میکردم . بازی رو هم توی زاتورن بخش کپکام بازی کردم و ولش کردم اومدم این طرف طوری که خود مسئول فروش کپکام بهم گفت میدونیم چیز مزخرفیه حق داری !

در تاریخ بازیهای کامپیوتری بازیهای پرطرفدار زیادی بودند که فروششون از همین اویل هم بیشتر بود ولی ورشکست شدند و دیگه تولید نشدند و یا به شدت با افت فروش مواجه شدند . از اونهایی که با افت فروش مواجه شدند میشه به Mortal Kombat اشاره کرد و از اونهایی که به کل نابود شدند رفتند پی کارشون میشه به Crash Bandicoot اشاره کرد . هر دوی این بازی ها در زمان خودشون فروششون در دنیا مثال زدنی بود ولی الان کجای کارند ؟ پس فقط به اینکه اسم بازی اینه و طرفدار داره برای استدلالتون اتکا نکنید چونکه هزاران مثال نقض برای حرفتون میشه پیدا کرد .

به طور کلی رزیدنت اویل دیگه مُرده و این شماره ۶ سنگ قبرش رو هم گذاشت روش ، بازی هایی مثل Metal Gear که هنوز سرپا هستند رو همون کسی که روز اول برای اولین بار خلقش کرد داره کارگردانیش میکنه یعنی هیدئو کوجیما ولی اویل خیلی وقته که از خالقش جدا شده و برای همین محکوم به شکسته . شکستی که عقبتر خیلی از شرکتها تجربه اش کردند و میکنند .

شما محیط ایران رو با محیط حاکم بر دنیا مقایسه نکن - ایران یک چیز جدا از همه ی کره ی زمینه . در ایران وقتی سگا دریمکست اومده بود همه به به چه چه میکردند ولی ورشکست شد ! مردم اینجا به اندازه ی پولی که میدند توقع از بازی دارند . هیچ بنی بشری دوست نداره بره یک بازی رو بخره ۷۰ یورو و یک ماه بعدش ببینه GameStop گذاشته ۴۰ یورو و یک ماه بعد از اون شده ۳۰ و خلاصه توی کمتر از یک سال قیمتش شده ۲۰ یورو و بعد از یک مدتی ببینه که قیمت دست دومش از نو همون بازی بیشتره ! این هم یک نمونه برای اینکه متوجه بشی چی میگم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت آکبند رزیدنت اویل ۵ گلد ادیشن ۱۰ یورو هست ولی دست دومش ۱۵ یورو ! توی دنیایی که سازمان تجارت جهانی داره و همه چیزش روی حساب و کتابه مشتری دوست نداره چنین چیزی ببینه و همین باعث میشه دور اون محصول رو خط بکشه !

رزیدنت اویل ۶ هنوز یک ماه نشده که اومده ولی در مقابل آمار فروش زیادش ، آمار پس دادنش یا فروشش به عنوان جنس دست دو هم خیلی زیاده یعنی بیشتر کسانی که بازی رو خریدند یا بردند پس دادند یا بردند به عنوان بازی دست دو فروختند برای همین توی کمتر از یک ماه ۱۵ یورو خورده توی سر بازی این هم لینک فروش :

خوب با این حساب در آینده نه چندان دور کدوم آدم عاقلی میره بازی ای رو میخره که توی کمتر از یک ماه ۱۵ یورو افت قیمت داره ؟

همه چیز رو از دید خودتون نسنجید یک مقداری هم به واقعیت ها نگاه کنید ، اگر به واقعیتها دسترسی ندارید سوال کنید ! ضرر نمیکنید .

موفق باشید
    Last edited by sonixax; 07-10-2012 at 16:48.

13. 13 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

نظر دوستان قابل احترامه ولی به نظر من بازیه خوبیه، هر چند در حد نام رزیدنت نیست ولی بازم قشنگه

15. این کاربر از aramesh_61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نظر دوستان قابل احترامه ولی به نظر من بازیه خوبیه، هر چند در حد نام رزیدنت نیست ولی بازم قشنگه
    بد که نیست ، هر بازی ای قشنگه . تمام حرف (حداقل من) اینه که پسرفت داشته نه پیشرفت و برای همین حال آدم رو میگیره :(

17. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

19. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •