خوب دوستان نظراتو خوندم ما هم یه چیزی درباره ی بازی که هنوز انجام ندادم بگم . درباره ی حرف برخی دوستان
اینی که بازی رو انجام ندید و دورشو خط بکشید و ... یکم هندی بازیه ! بازی از خانواده ی RE هست و حتما باید تجربه بشه چه خوب چه بد . همیشه قرار نیست همه چیز وفق مراد باشه . توی زندگی هم پستی و بلندی هست میشه سختیاشو زندگی نکرد؟بازی و گیمری هم همینه وقتی شما اسم خودت رو میذاری گیمر باید با همه چیش بسازی . الان موقع افت کم کام و سری بازیهای RE کاریش نمیشه کرد . اما بازی نکردن کار غیر حرفه ای هست به نظر من
این از این .
بحث بعدی راجع به یکی از دوستانه که میگفت این فروش برای موفقیت نسخه های قبله سری بعد مطمئنا اینقدر فروش نمیکنه ...
با قسمت دوم این حرف هم کامل مخالفم . سال به سال علاقه ی مردم نسبت به گیم و کنسول داره بیشتر میشه این دلیله فروش بالای بازیهای جدیده و اینو که همه میدونن
اما اگه کپ کام 3 تا سری دیگه از این ناموفق تر بده بیرون دوباره برای بار بعد فروش ها از این 3 سری بیشترن . این یه حقیقتیه . اسم RE که میاد یعنی فروش . اسم MGS میاد یعنی فروش . اسم COD میاد یعنی فروش ...
بنا به فرض این نسخه افتضاح اما همینجا به شما قول میدم اگه نسخه ی بعدی در کار باشه آمار فروشش از این خیلی بالاتره . به هر حال وقتی نام RE سر زبون ها میاد یه نقطه ی روشنی توی ذهن همه ایجاد میشه . که آقا شایییییید این سری بتونن جبران کنن . شایدددد این سری بتونیم گذشته رو تکرار کنیم . شاییییید ... اینطور نیست؟یعنی وقتی اسم RE6 اومد شماها با خودتون این فکرها رو نکردید؟هر کی بگه نه من همینجا میگم به واضح داره دروغ میگه !
یه مثال میزنم . توی یه دربی فوتبال 30 بار تیم مورد علاقتون پشت سر هم شکست میخوره . 30 بارررررر . بار 31 شما امید به برد تیم ندارید؟نمیشه بگید نه بار 31 هم میبازه !
پس روند رو به رشد آمار فروش سری بازیهای RE ادامه خواهد داشت و از این بیشتر میشه . گیمر هر چقدر هم ناراضی باشه خبر اینکه RE 7 تو راهه فکر و ذهنشو مشغول میکنه که این سری شایدددد جبران کنه . پس این نارضایتیا برای الانه و اینکه خورده تو ذوق بعضیا اما اسم سری جدید بیاد همه امیدوارن و همه چیزو فراموش میکنن
من این بازی رو انجام ندادم بازم میگم . کاری به خوبو بدش ندارم . نظرمو راجع به نظر بعضی دوستان گفتم