تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 98 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 975

نام تاپيک: تایپک اختصاصی فایل های اپدیت محصولات LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بنده هم پیشنهاد میدم حتما از طریق خود تلویزیون آپدیت کنید . ضمن اینکه اگه مشکل ندارید آپدیت نکنید . حداقل تا اطمینان از پایدار بودن فریمویر جدید .
    سلام .مشکل خاصی نداره فقط بعضی از MP4 ها رو پخش نمیکنه .تا یک تایم خاص پخش میشه شپش برمیگرده از اول

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام .مشکل خاصی نداره فقط بعضی از MP4 ها رو پخش نمیکنه .تا یک تایم خاص پخش میشه شپش برمیگرده از اول
    دوست عزیز
    این ربطی به تلویزیونتان ندارد بلکه مربوط به خصوصیات خود آن فایلها دارد همانطور که خودتان ذکر کردید با بعضی از این فایلها مشگل دارید نه با تمام آنها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام من فایل آپدیت
    47LN54200-TC رو میخواستم ممنون میشم اگه بزارید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من فایل آپدیت
    47LN54200-TC رو میخواستم ممنون میشم اگه بزارید.
    دوست عزیز
    فعلا آبدیتی برای این مدل موجود نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    فایل آپدیت la46 66000 رو از کجا میتونم دریافت کنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    فایل آپدیت la46 66000 رو از کجا میتونم دریافت کنم؟
    دوست عزیز
    فکر می کنم اینچ تلویزیون را اشتباه نوشتید ولی اگر منظور تان 47 اینچ است
    و هنوز در سایتهای آسیایی فایل آبدیت موجود نیست.

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    من یک ساله تلویزیون 47lm66100 الجی دارم. ولی حدودا شش ماهی است که مشکل صدا روی چند تا شبکه رو دارم که البته این اواخر عمدتا روی شبکه بازار این مشکل هست و اونم اینطوری است که صدا موقع حرف زدن افراد بصورت منقطع و بریده بریده پخش می شود در صورتیکه تصویر کاملا سالم می باشد. نمایندگی هم هیچ کمکی نمی کند و هر دفعه تماس گرفتم میگن از کابل و آنتن هست. درحالیکه با همین کابل و آنتن با گیرنده دیجیتال ایکس ویژن که با کابل hdmi به تلویزیون وصله روی همون شبکه بازار صدا هیچ مشکلی نداره! ضمنا با usb tv هم که به لپ تاپ وصله با همین کابل و آنتن امتحان کردم رو شبکه بازار صدا مشکل نداره!
    ولی وقتی به نمایندگی میگم، میگه اون گیرنده های دیجیتال تقویت کننده فرکانس داره نباید با گیرنده خود تلویزیون مقایسه کنید و مشکل از کابل و آنتن هست درصورتیکه در منوی تنظیمات تلویزیون هم در بخش تست سیگنال، قدرت و کیفیت سیگنال رو 100 نشون میده! به نظر شما مشکل از کجاست؟ یعنی واقعا اینقدر تیونر الجی ضعیفه که حتی به اندازه یک گیرنده دیجیتال (setup box) یا یک usb tv نمی تواند گیرندگی سالم داشته باشد؟! ضمنا ورژن نرم افزار اون رو هم به آخرین ورژن یعنی 4.35.02 آپدیت کردم ولی فایده ای نداشت!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من یک ساله تلویزیون 47lm66100 الجی دارم. ولی حدودا شش ماهی است که مشکل صدا روی چند تا شبکه رو دارم که البته این اواخر عمدتا روی شبکه بازار این مشکل هست و اونم اینطوری است که صدا موقع حرف زدن افراد بصورت منقطع و بریده بریده پخش می شود در صورتیکه تصویر کاملا سالم می باشد. نمایندگی هم هیچ کمکی نمی کند و هر دفعه تماس گرفتم میگن از کابل و آنتن هست. درحالیکه با همین کابل و آنتن با گیرنده دیجیتال ایکس ویژن که با کابل hdmi به تلویزیون وصله روی همون شبکه بازار صدا هیچ مشکلی نداره! ضمنا با usb tv هم که به لپ تاپ وصله با همین کابل و آنتن امتحان کردم رو شبکه بازار صدا مشکل نداره!
    ولی وقتی به نمایندگی میگم، میگه اون گیرنده های دیجیتال تقویت کننده فرکانس داره نباید با گیرنده خود تلویزیون مقایسه کنید و مشکل از کابل و آنتن هست درصورتیکه در منوی تنظیمات تلویزیون هم در بخش تست سیگنال، قدرت و کیفیت سیگنال رو 100 نشون میده! به نظر شما مشکل از کجاست؟ یعنی واقعا اینقدر تیونر الجی ضعیفه که حتی به اندازه یک گیرنده دیجیتال (setup box) یا یک usb tv نمی تواند گیرندگی سالم داشته باشد؟! ضمنا ورژن نرم افزار اون رو هم به آخرین ورژن یعنی 4.35.02 آپدیت کردم ولی فایده ای نداشت!
    دوست عزیز
    فرکانس کانالها را بطور دستی وارد کنید چون ممکن است جستجوی خودکار شما را روی فرکانس نا مطلوب ببرد این لیست فرکانس تهران
    شبکه های رادیویی شبکه های تلویزیونی فرکانس
    (MHz)
    تاریخ افتتاح رسمی شهر ردیف
    ایران، پیام، جوان، معارف، قرآن، فرهنگ، سلامت، ورزش، اقتصاد، تهران، آوا، نمایش، فصلی، ندای اسلام (انگلیسی)، صدای آشنا ۳، رادیو عربی،رادیو کتاب/خانواده، رادیو دانش،رادیو تلاوت/نوا ورادیو گفتگو یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش، قرآن، سلامت وتماشا 602
    (جماران)
    618(دارآباد)
    570
    (چیتگر)
    514
    (پارچین)
    642
    (دماوند)
    89/08/01 فرستنده های دیجیتال تهران 1
    --- مستند، جام جم۱، آی فیلم، العالم، Press TV، شما،بازار،نمایش،ورزش و پویا

------
    نسیم
    افق
    IRIB HD TEST
    650
    (جماران)
    826
    (دارآباد)
    618
    (چیتگر)
    562
    (پارچین)
    690
    (دماوند)
    ------
    578
    (جماران)
    802
    (چیتگر)
    Last edited by matinpour; 02-08-2014 at 10:11.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من یه تلویزیون lg ln5720 دارم .. کنترلش دست پسرم بوده .. الان حالت موس و دکمه های کنترل کار نمیکنه ... فقط دکمه خاموش روشنش کار میکنه.. بازآوری کارخونه هم زدم درست نشد
    خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من یه تلویزیون lg ln5720 دارم .. کنترلش دست پسرم بوده .. الان حالت موس و دکمه های کنترل کار نمیکنه ... فقط دکمه خاموش روشنش کار میکنه.. بازآوری کارخونه هم زدم درست نشد
    خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    یکبار
    دکمه های ok و mute رو باهم بگیر و 10 ثانیه نگه دارید در مدلها ی 2011
    و در مدلهای 2012 دکمه home و back را
    10 ثانیه نگه دارید
    Last edited by matinpour; 03-08-2014 at 18:18.

13. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •