آره عزیز میشه تغییر داد برو option>keybindings هر کلیدی و میخوای وارد کن
آره عزیز میشه تغییر داد برو option>keybindings هر کلیدی و میخوای وارد کن
دوست عزی شما تونستی بازیو گیر بیاری؟اون سایت که معرفی کردی بازی را نمیفروشه![]()
این فول اسکرین مث که حل بشو نیست.
کل نتم زیر و رو کردم هنوز راه حلی گیر نیومده حز تیم ویور که اونم من ندارم.با alt+enter هم که حل نمیشه.
راه حل رو برات پ.خ کردم
لینک مستقیم از بازی battlefield 3 نسخه reloaded
از سایت uploadbaz
با تشکر از دوست خوبمون که زحمت مستقیم کردن این نسخه رو کشیدن (uones4u). لینک کرک هم که دیگه همه دارن. لینکها تست شده است و پسورد هم ندارد.
لینکهای پشتیبان برای نسخه های بالایی (هر پارتی که مشکل داشت از اینجا دانلود کنید. اینها هم همون پارتها هستند. ) کرک هم در لینک زیر هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی هم که مشکل ف ی ل تر ین گ ندارند میتونند از این جا هم استفاده کنند( این لینکها هم همون لینکهای قبلی هستند. همراه با کرک)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر هم فراموش نشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از مدیران عزیز میخوام که پستهای اول تاپیک رو پاک کنند و این پست رو به اوایل تاپیک منتقل کنند.... لینکها تا زمانی که سرور ها اجازه بدهند روی سرور خواهند ماند.
Last edited by hasanoooooooo; 26-10-2011 at 15:40.
آقا یکی لینک دانلود آخرین ورژن نویدیا رو بزاره وقتی بازی رو اجرا می کنم گیر میده بعد میره تو بازی ولی یه دفعه سیستمم داغ میکنه میترکه
Last edited by Mool Tee; 26-10-2011 at 16:00.
دوستان عزیز اگه سایتی رو برای فروش اینترنتی این بازی واسه نسخه xbox 360 میشناسین
میشه لطفا پیغام بدین
خیلی خیلی ممنونم
Last edited by jericho-sina; 26-10-2011 at 15:52.
کمــــــــــــک
البته فی ل ت ر هستش
ولی میتونی تو سایتش اینجا دانلود کنی ببین به کارت میاد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چیز پی ان ندارم کسی می تونه واسم آپ کنه اگه کسی می خواد آپ کنه بگه که من 6 ساعت نگردم
یکی قبلا دانلودش رو گذاشته بود
بابا یکی بیاد جواب بده داره اعصابم خورد میشه
Last edited by Mool Tee; 26-10-2011 at 16:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)