من از هر 5 تا ضربه آزاد 4 تاش رو گل میکنم همشم دو نفره میزنم اگه یادتون باشه مثل 2009 ..
من از هر 5 تا ضربه آزاد 4 تاش رو گل میکنم همشم دو نفره میزنم اگه یادتون باشه مثل 2009 ..
آره منم دونفره میزنم 90 درصد کاشته هام گل میشن
من با ویا میزنم راحت گل میشه
Last edited by moh3en_sh; 21-09-2011 at 11:33.
یه سری چیزای جدید توی دموی اول بود، فکر کنم دوستان دیدند همه، حالا برای اونایی که دانلود نکردند: مثلا میشه در پنالتی چیپ زد، یا یه سری Ability جدید که اضافه شده (power kick ، attack) وغیره.
اولین گلم رو ضربه آزاد زدم با گیگز (دموی اول). من نفره میزنم، سیستمش مثه دو سه سال پیشه، بنابراین هرکی پس باز باشه یه چند سالی تجربه داره، معمولا اگه گل نشه کرنر میشه. بلدی دیگه : سه مدل شوت داره(محکم آروم معمولی)، کات هم که میشه داد، از اونا استفاده کنی، خوب میزنه معمولا!
منم پورتو بر میدارم همه تیمارو راحت میبرم حیف دموی دوم پورتو نداره..
این بازی کاملش کی عرضه میشه؟
منکه با کیبورد بازی میکنم کلید فلش رو کدوم تنظیم کنم؟ 2تا تنظیم واسه فلش وجود داره..یکی کلیدهای فلش و دیگری کلیدهای شوک.حالت پیش فرض رو شوک هستش
هیچ فرقی نداره. با کیبورد فقط 8 جهت میشه حرکت کرد، بنابراین آنالوگ با فلش فرقی نداره.
مشكل من با ضربه آزاد اينه كه مثل PES2011 نميزنه، من به هواي PES2011 ضربه رو كه ميزنم خيلي آروم ميزنه!
اتفاقا با كاسانو در PES2011 پدر همه دروازبانهارو در آوردم از كاسياس تا فن در سار و پيتر چك ولي توي دموي اول خودم كشتم توپ حتي به زور از ديوار دفاعي رد ميشه!
بهر حال ممنون از همه دوستاني كه جواب دادن! اولين گلي كه با ضربه آزاد بزنم فيلمشو واسه دانلود ميزارم
دوستان دو تو سوال کلی داشتم...
1.دربیل دو طرفه چه جوریه؟
2.اگه یه بار داری حرکت میکنی بعد حریف بهت خیلی نزدیک هست یه تکنیک هست یدفعه توپ رو میندازه عقب خودش....شما میدونین اون چیه؟
دوستمون راست میگه ... اصلا نمیشه پورتو رو برد ... البته من یه بار باهاش مساوی کردم
جواب سوال اول رو نمیدونم...فکر کنم اصلا نداره.
جواب سوال دوم هم فکر کنم اگه بری تو قسمت link feints بعد یه دریبل هست اسمش outside step over هست . شاید این به کارت بیاد .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)