سلام خدمت دوستان
من وقتی جوی استیک رو به فیفا وصل می کنم به طور خودکار همه کلید ها در منو و بازیکن ها در بازی به سمت پایین جرکت می کنند قبلا با 11 هم همین مشکل رو داشتم حتی با یک دسته دیگه هم این اتفاق افتاده بود. چه کنم؟
سلام خدمت دوستان
من وقتی جوی استیک رو به فیفا وصل می کنم به طور خودکار همه کلید ها در منو و بازیکن ها در بازی به سمت پایین جرکت می کنند قبلا با 11 هم همین مشکل رو داشتم حتی با یک دسته دیگه هم این اتفاق افتاده بود. چه کنم؟
دسته ات حتما شوک داره
اگه روشنه خاموشش کن اگه خاموشه روشنش کن![]()
سلام/ دستت درد نکنه ولی درست نشد! همچنان همون مشکلی رو داره
دوستان بعد از اینکه ویندوز عوض کردم(قبل ویندوز عوض کردن نصب بود واجرا میشد) بعد از نصب مجدد دایرکت ایکس,
بازی از طریق فایل اجرایی اجرا میشه ولی وقتی میخوام از طریق فایل کانفیگ بازی رواجرا وتنظیمات ش رو عوض کنم این اروررو میده کسی میدونه چیه؟
![]()
Last edited by Karistias; 13-03-2012 at 15:25.
با سلام به همه دوستان گرامي
من بازي FIFA 12 رو قبلاً رو سيستمم نصب كرده بودم و اجرا ميكردم . الان يه هارد 500 ساتا سيگيت خريدم و رو اين هارد نصب كردم ولي وقتي ميخوام شروع به بازي كردن بكنم از بازي ميپره بيرون . توضيح اينكه توي بازي صفحه تنظيماتش رو ميتونم انجام بدم وقتي كه ميخوام بازي كنم اين اتفاق ميفته .
در ضمن هيچ تغييري در سيستمم ايجاد نكردم .
ميخواستم راهنماييم كنيد .
ممنون از راهنمايهاتون
[QUOTE=ستاره آسمان;6905294]با سلام به همه دوستان گرامي
من بازي FIFA 12 رو قبلاً رو سيستمم نصب كرده بودم و اجرا ميكردم . الان يه هارد 500 ساتا سيگيت خريدم و رو اين هارد نصب كردم ولي وقتي ميخوام شروع به بازي كردن بكنم از بازي ميپره بيرون . توضيح اينكه توي بازي صفحه تنظيماتش رو ميتونم انجام بدم وقتي كه ميخوام بازي كنم اين اتفاق ميفته .
در ضمن هيچ تغييري در سيستمم ايجاد نكردم .
ميخواستم راهنماييم كنيد .
ممنون از راهنمايهاتون[/QUOT
Last edited by ستاره آسمان; 18-03-2012 at 17:24.
كسي نيست به داد ما برسد؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
كسي نيست به داد ما برسد؟
هيچ كس يه راهي به ذهنش نميرسه؟!؟!؟!؟!؟
از اساتید محترم یکی برام تنضیمات دسته رو بگه که چطوری مثه pes کنم.وقتی میخوام شوک های دسته رو روشن کنم تا با جهت ها وrs دریبل بزنم جهت ها کار نمیکنن و باید با شوک ها هدایتشون کنی و دریبل بزنی حالا یکی از دوستان جواب بدن جطوری جهات هارو راه بندازم تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)