آیفون 4S یک فیلتر برای اشعه های مادون قرمز داره که عکس/فیلمی که گرفته میشه رو خراب نکنند. قطعا نقطه قوته.
آیفون 4S یک فیلتر برای اشعه های مادون قرمز داره که عکس/فیلمی که گرفته میشه رو خراب نکنند. قطعا نقطه قوته.
ببخشید دوستان یه مشکل داشتم اونم اینکه :
چطور عکس هایی که آیتونز روی دستگاه ریخته میشه رو میتونم پاک کنم ؟
می تونید عکس ها رو از Library آیتونز پاک کنید. (در این صورت عکس ها از iDevice پاک می شوند)
فکر میکنم این فیلتر دقیقا همون شیشه محافظ لنز باشه که وقتی هم شما اونو در نور بگرید به رنگ بنفش دیده میشه .
نه این فیلتر دقیقا روی CMOS قرار می گیره (پشت لنز ها) و ربطی به رنگ بنفش نداره.
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.یکی از بستگان ما که در انگلستان زندگی میکنه یه گوشی 4s داشته که داده به خواهرش در ایران و خودش ایفون 5 خریده.
حالا مشکل کجاست؟
ظاهرا یه برنامه ای روش نصب شده که از تمامی اطلاعات گوشی بک اپ گرفته میشه و برای برادره که ایفون 5داره میره!! این بنده خدا به خاطر همین موضوع به اینترت وصل نمیشه که بک اپ نره برای برادره
میتونید بگید این چه برنامه ای هست و کجای گوشی قرار داره.؟چطور میشه از کار انداختش؟
با تشکر
سلام
من فكر ميكنم به iCloud مربوط ميشه
سلام دوستان
یه iphone 4s 16gb سفید هست که آنلاک فکتوری نیس ولی فروشنده میگه با gevey آنلاک شده و جیلبریک هم نشده! و ios ورژن 6.0.1 روش هست!
من زیاد به آیفون و ios وارد نیستم!الان به نظر شما با توجه به این چیزایی که گفته چند میارزه؟
بعد این که gevey فرقش با آنلاک فکتوری چیه؟چه معایبی نسبت به آنلاک فکتوری داره؟
basse band هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست!(میشه آنلاک فکتوریش کرد؟با چه هزینه ای؟)
آیا ارزش داره با One X تعویض کنم؟
ممنون![]()
Last edited by HITB0Y; 16-01-2013 at 01:09.
یکی از دوستام از من خواست ک این سوال رو اینجا مطرح کنم چون مشکل داشت توی آیفونش
v p n توی ایرانسل بسته شده؟
چطور باید دور بزنیم؟؟؟
سلام دوستان خوبم من میخوام بدونم دقیقا چطوری میتونم تمام sms هام رو بریزم رو کامپیوتر؟
و اینکه من چند تا فیلم و عکس تو ifile دارم اونا رو چجوری میتونم بریزم رو pc ؟
البته این زیاد مهم نیست ولی اس ام اس ها خیلی خیلی مهمه ممنون میشم کمکم کنید مرسییییییییییییییی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)