تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 152 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1516

نام تاپيک: Galaxy Note » گوشی/تبلت سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 5.3 اینچ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام.

من از چین یه گوشی galaxy I717 خریدم حدود 25 مارچ به قیمت 580 دلار. 32 گیگابایت هست و به رنگ مشکی. با ایرانسل بدون آنلاک کردن یا هر کار دیگه آنتن داد و کار کرد. فقط هم مایکرو سیم کارت بهش متصل میشه.

علاوه بر مشکل زبان فارسی که برام خیلی اهمیت نداره، 2 تا مشکل دارم:

1- به هیچ عنوان تا این لحظه نتونستم به GPRS ایرانسل متصل بشم. تنظیمات رو دستی وارد کردم و هر کاری کردم نشد که نشد. آقای پیمان 62 شما هم این مشکل رو داری؟ تنظیمات GPRS رو چطوری انجام دادی؟

2- وقتی از همراه اول برام اس ام اس میاد، ساعت اس ام اس یه ساعت جلوتر از ساعت واقعیه و ترتیب اس ام اس ها میریزه به هم.

اگه سوالی دارید یا اطلاعات خاصی از این گوشی خواستید می تونم جواب یا توضیح بدم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئنین کاستوم بوده؟! تا حالا کاستوم اودین ندیده بودم...
    +
    چرا اینقدر حجم رامهای نوت زیاده؟! :O
    رام کاستوم ادین هم داریم
    اصولا میگن بدون پیت بزنید

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

من از چین یه گوشی galaxy I717 خریدم حدود 25 مارچ به قیمت 580 دلار. 32 گیگابایت هست و به رنگ مشکی. با ایرانسل بدون آنلاک کردن یا هر کار دیگه آنتن داد و کار کرد. فقط هم مایکرو سیم کارت بهش متصل میشه.

علاوه بر مشکل زبان فارسی که برام خیلی اهمیت نداره، 2 تا مشکل دارم:

1- به هیچ عنوان تا این لحظه نتونستم به GPRS ایرانسل متصل بشم. تنظیمات رو دستی وارد کردم و هر کاری کردم نشد که نشد. آقای پیمان 62 شما هم این مشکل رو داری؟ تنظیمات GPRS رو چطوری انجام دادی؟

2- وقتی از همراه اول برام اس ام اس میاد، ساعت اس ام اس یه ساعت جلوتر از ساعت واقعیه و ترتیب اس ام اس ها میریزه به هم.

اگه سوالی دارید یا اطلاعات خاصی از این گوشی خواستید می تونم جواب یا توضیح بدم.
    1- من از gprs استفاده نمیکنم. من از wifi برای اتصال به اینترنت استفاده میکنم.
    2- این مشکل ربطی به گوشی نداره و جدیدا این مشکل در همراه اول مشاهده میشه. رو گوشی n97 هم من این مشکل رو دارم.
    3- وقتی 4 تا اسمس فارسی برات اومد و همه حروف رو جدا از هم نشون داد و یا با توجه به سایز گوشی و مهم ترین قابلیتش خواستی وبگردی بکنی و دیدی همه سایت های فارسی ناخوانا هستند متوجه میشی زبان فارسی اصلی ترین مشکلته.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما رامتون De-odex هست ؟
    اگر بتونید یک رام De odex خوب برای گوشیتون پیدا کنید به راحتیم میتونید فارسی ساز براش نصب کنید
    فکر کنم برا این ورژن هم رام باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

1- من از gprs استفاده نمیکنم. من از wifi برای اتصال به اینترنت استفاده میکنم.
    2- این مشکل ربطی به گوشی نداره و جدیدا این مشکل در همراه اول مشاهده میشه. رو گوشی n97 هم من این مشکل رو دارم.
    3- وقتی 4 تا اسمس فارسی برات اومد و همه حروف رو جدا از هم نشون داد و یا با توجه به سایز گوشی و مهم ترین قابلیتش خواستی وبگردی بکنی و دیدی همه سایت های فارسی ناخوانا هستند متوجه میشی زبان فارسی اصلی ترین مشکلته.
    منظور این نیست که مشکل فارسی، اصلا مشکل نیست. اما مشکل GPRS با توجه به نیازم به این گوشی برام خیلی آزاردهنده تره چون من دسترسی لحظه ای به ایمیل برام خیلی مهمه و این گوشی رو فقط برای این کار گرفتم، اگر GPRS ایرانسل روش فعال نشه عملاً به این گوشی نیاز ندارم و همین الانم کم کم به فکر فروشش افتادم.

شما یا ایرانسل تا حالا امتحان کردن؟ نتونستی به GPRS متصل بشی؟

داره خودمونی میشه amiramiryousefi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تازه گوشی رو گرفتم وقتی داخل مغازه تست می کردم متوجه نشدم ، اما امروز صبح که دوباره باهاش کار می کردم دیدم یه دایره قرمز رنگ به طور نامحسوس روی گوشی هست خصوصا رو notification کاملا مشخص میشه . خیلی حالم گرفته شد. اشکال از ال ای دیش نیست اون برچسب روی گوشی جای نوشته هاش افتاده رو شیشه هر چی دستمال کشیدم پاک هم نمیشه . تو رو خدا یکی بگه باید چیکار کنم .
    در ضمن گوشي من مشكل فارسي ندارهn7000

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    برای نمایش سایت های فارسی کار دیگه ای باید کرد؟
    این فارسی ساز فقط اسمس هارو درست کرده. سایت ها همچنان حروفشان جدا از هم نشون داده میشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    برای نمایش سایت های فارسی کار دیگه ای باید کرد؟
    این فارسی ساز فقط اسمس هارو درست کرده. سایت ها همچنان حروفشان جدا از هم نشون داده میشه.
    چه فارسی سازی؟!
    رامتون De-Odex ه؟!
    آخه فارسی ساز رام De odex قابلیت خوندن تمامی متون فارسی رو میده و برای نوشتن متون فارسی هم از Go keyboard یا Smart keyboard استفاده میشه

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

من تازه گوشی رو گرفتم وقتی داخل مغازه تست می کردم متوجه نشدم ، اما امروز صبح که دوباره باهاش کار می کردم دیدم یه دایره قرمز رنگ به طور نامحسوس روی گوشی هست خصوصا رو notification کاملا مشخص میشه . خیلی حالم گرفته شد. اشکال از ال ای دیش نیست اون برچسب روی گوشی جای نوشته هاش افتاده رو شیشه هر چی دستمال کشیدم پاک هم نمیشه . تو رو خدا یکی بگه باید چیکار کنم .
    در ضمن گوشي من مشكل فارسي ندارهn7000
    عزیز یک عکس میزارید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    رام دی ادکسه. از این لینک استفاده کردم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Go keyboard یا Smart keyboard هم پیدا نمیکنم برای ارسال اسمس.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.
    رام دی ادکسه. از این لینک استفاده کردم.

Go keyboard یا Smart keyboard هم پیدا نمیکنم برای ارسال اسمس.
    این اسمارت کیبرد

وقتی نصب کردی از مسیر :

Settings>Language & keyboard تیک اسمارت کیبرد رو بزن

از ستینگ برنامه هم که گزینه زیریش هست قسمت Language زبانهایی رو که می خوای تیک بزن و تو مسیجینگ انتخابش کن

تا ببینم برای وب چه راهی هست

11. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •