به جنگ اندروید نیومدهکلا از اول هم شکست خورده بود
حتی سیمبین بل که یک کپی از آندروید از نظر یوزر اینترفیس بوده بازم شکست کاملی خورده
به جنگ اندروید نیومدهکلا از اول هم شکست خورده بود
حتی سیمبین بل که یک کپی از آندروید از نظر یوزر اینترفیس بوده بازم شکست کاملی خورده
جهت اطلاع همه کسانی که گوشی سونی اریکسون لایو WT19 دارند:
آپدیت برای خاورمیانه نیامده. شما یا باید با فلش تولز آپدیت کنید یا IS number غیرخاورمیانه داشته باشید. یعنی مثلاً گوشیتون را از اروپا خریده باشید.
روش رسمی آپدیت به آندروید4 وصل شدن به اینترنت یا با خود گوشی است یا با PC companion که از سایت سونی آپدیت میکنه.
آپدیت خاورمیانه رسید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و شماره شناسایی گوشیتون را که زیر باتری نوشته شده، پیدا کنید.
دو نکته: پس از آپگرید، دیگه نمیتونید به ورژن قبلی برگردید؛ مگر با روت کردن و فلش تولز.
بعضی از برنامه ها app که روی گوشی داشتید، روی آندروید 4 کار نمیکنند و باید از گوگل پلی، برنامه های مشابه با ورژن سازگار با آندروید4 را نصب کنید.
سلام
حجم آپدیت چقدره؟
سلام
حجم را از پیش مشخص نمیکنه. ولی برآورد کردم خود آندروید 4 حدود 230 مگ شد. شاید برای نرم افزارها هم آپدیت داشته باشید.
من آپ کردم و راضیم. هنوز مشکل خاصی ندیدم.
داداش نحوه اپدیت کردنو به منم بگو فدات شم
اس ام اس فارسی هم داره؟
جالبه که اصلاً تنظیمات بهم نخورد. یعنی من منو را انگلیسی گذاشته بودم و کیبورد را دوزبانه انگلسیی فارسی؛ که بعد از آپدیت همون طور هم ماند.
روش خاصی نداره. با PC Companionآپدیت کنید؛ هیچ مشکلی پیش نمیآد. تنها چیزی که میخواد اینترنت با ثبات هست و هر چه سرعت بیشتر باشه، کارتون زودتر راه میافته.
یه چیز جالب، باز کردن قفل صفحه با شناسایی چهره است!
البته خودش میگه که امکان داره با چهره های شبیه هم باز بشه و نسبت به طرح نقطه ای و پسورد چندان امینت نداره.
راحته پس ....
ممنون تونستی یه چندتا عکس برام بزار مرسی
عکس از چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوجه نشدم از چی؛ ولی اینها را گذاشتم. ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکسهای آندروید4 روی سونی با شرح کامل هست.
نوکرم
مرسی
الان بزارم اپدیت ببینم چیکار میتونم بکنم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)