تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 103 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

نه خیر دوست عزیز. پردازنده mini pro با mini یکی نیست... به مدلهای پردازندها دقت کنید. mini pro پردازنده قوی تری داره.
    قسمت Key features گزنیه 6 رو شما بخون بعد با پرو مقایسه کن این ها هم بکنار امتیاز ها تو بنچمارک نیز همین رو میگه

سایت به خواهید دارم بازم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من تازه این گوشی رو خریدم و زیاد به اندروید وارد نیستم!
    با این حال که در قسمت تنظیمات وقتی در locaation &security استفاده از gps ماهواره ای رو تیک می زنم، در نرم افزارهای مختلف مانند maps نمی تونه منو پیدا کنه! نقشه ایران رو هم بزرگ نمی کنه!
    آیا باید کاری کنم تا فعال بشه؟
    نرم افزار می خواد و یا ...؟
    ممنون که توجه کردین

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11

Qualcomm MSM8255 Snapdragon با Qualcomm QSD8255 Snapdragon فرق میکنه دوست عزیز.... .
    مثل اینکه بگی پردازنده دو هسته ای Core i3 با پردازنده دوهسته ای Core 2 duo یکی است!!!!! در صورتی حتی اگه سرعت کلاک ساعت Core 2 duo از core i3 بیشتر باشه، بازم Core i3 سریع تر عمل میکنه... . پس نباید به سرعت سی.پی.یو نگاه کرد، بلکه نوع معماری اون مهم است... .

5. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

بچه ها ممنون که جواب همه ی سوالاتم رو دادید
    اقا وحید از شما هم ممنونم که جواب سوالام رو دادی و با نظر شما موافقم که یه گوشی مثل نئو وی میتونه لذت خیلی بیشتری تا سه گوشی دیگه.
    اقا وحید شما خودتون چه گوشی دارید؟

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    من تازه این گوشی رو خریدم و زیاد به اندروید وارد نیستم!
    با این حال که در قسمت تنظیمات وقتی در locaation &security استفاده از gps ماهواره ای رو تیک می زنم، در نرم افزارهای مختلف مانند maps نمی تونه منو پیدا کنه! نقشه ایران رو هم بزرگ نمی کنه!
    آیا باید کاری کنم تا فعال بشه؟
    نرم افزار می خواد و یا ...؟
    ممنون که توجه کردین
    یه چند لحظه صبر کنین،توی فضای باز هم امتحان کنین. بعد توی نرم افزاری مثل google maps باید my location رو بزنین تا مکانتونو نشون بده ها.توی چه نرم افزاری نمیتونه نقشه ی ایران رو بزرگ کنه؟ اگر google maps منظورتونه که چرا باید زوم کنین (gprs تون هم فعال باشه ،البته ورژن جدید کش خیلی خوبی داره ) توی برنامه های دیگه که آفلاین کار میکنن (maverick ,...) باید نقشه رو با زوم های مختلفی که هست کپی کنین توی گوشی

8. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    ببخشید من سوالم رو اینجا مطرح میکنم گفتم از شما دوستان سونی اریکسونی بپرسم که بیشتر راهنماییم کنید
    من بعد از سالها میخوام یک گوشی بخرم گوشی فعلیم 2600 نوکیا هست
    با تحقیق به این نتیجه رسیدم که گوشی xperia mini pro بخرم که هم کیبورد داره هم سخت افزار مناسبی داره هم گویا محکمه
    سوالم از شما دوستانی که این گوشی رو دارید اینه
    ویبرش قوی هست؟
    اولاً زبان فارسی داره این گوشی و برای اندورییدش زبان فارسی هست؟
    اس ام اس فارسی میشه داد و گرفت ؟
    کیبوردش راحته و اس ام اس دادن باهاش خوبه؟
    و از همه مهمتر این که این کیبورد رو که هی باز میکنی میبندی بعد از یک مدت شل نمیشه و لق بزنه؟
    لطف کنید راهنماییم کنید که چون این گوشی قراره مدتها دستم باشه و دوام بیاره من گوشی باز نیستم

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

Qualcomm MSM8255 Snapdragon با Qualcomm QSD8255 Snapdragon فرق میکنه دوست عزیز.... .
    مثل اینکه بگی پردازنده دو هسته ای Core i3 با پردازنده دوهسته ای Core 2 duo یکی است!!!!! در صورتی حتی اگه سرعت کلاک ساعت Core 2 duo از core i3 بیشتر باشه، بازم Core i3 سریع تر عمل میکنه... . پس نباید به سرعت سی.پی.یو نگاه کرد، بلکه نوع معماری اون مهم است... .
    معماری اونا یکیه اسم چیپ ست متفاوته
    هر دو Snapdragon S2 و Scorpion و ARMV7 هستن !
    Last edited by BZ7; 13-05-2012 at 13:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اصلاً حواسم به اون دوتا نبود، آره فرق میکنه، اما CPU نیست. چیپست ـه . مثل amd 785g و amd 780g . پردازنده یکیه

حالا تفاوت MSM و QSD چقدر باشه نمیدونم
    Last edited by tiyam 01; 13-05-2012 at 13:37.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

گوشی من مینی هست
    اگه توجه کرده باشید تو سایت gsmarena مشخصات مینی رو زده QSD در حالی کی تو ریویو گوشی مینی که لینک ش رو گذاشتم زدم MSM دقیقا همون چیزی که برای پرو لایو و ارک هست من تو چنتا سایت دیگه هم که دیدم همین MSM رو گفتن میتونید سرچ کنید
    اگه مایل بود من از گوشیم یه بنچمارک میزارم کسانی که پرو دارن هم بزارن ببینیم چقدر فرق میکنه ولی مطمءن باشید سخت افزار مینی /پرو ارک لایو نء و... همشون یکی هستند
    Last edited by vahidsport; 13-05-2012 at 22:18.

داره خودمونی میشه crazymohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیر هر دو مدل یکیه فقط MSM8255 بعد از مدل QSD تولید شده...
    در کل هیچ فرقی با هم ندارن ... QSD8255 تو گوشی هایی مثل Desire HD و MSM8255 هم تو گوشیهای ARC NEO و... استفاده شده...
    آخرین قیمت ها هم تا صبح امروز تو طبقه آخر علائدین:
    Ray 350
    mini 220
    mini pro 250
    بازهم جای افت قیمت تا 40 تومن دیگه واسه این سه مدل وجود داره... تا یک ماه و نیم دیگه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •