دوستان یعنی این مدل Dell XPS L502 لمسی و تاچ اسکریسنه
ممنون
دوستان یعنی این مدل Dell XPS L502 لمسی و تاچ اسکریسنه
ممنون
سلام
هم مدل معمولی داره هم مدل تاچ اسکرین(فکر کنم این مدل تاچ اسکرین سه بعدی هم باشه)
کانفیک این مدل مثل همون معمولی هاست اما قیمتش بالا تره
من یه مشکلی با این لپتاب دارم.این افیس 2010 از من سریال میخاد تا را بیفته چیکار کنم؟
معمولا افیس های نصب شده روی ویندوز اورجینال نسخه استارتر هستن که به درد نمی خورن پاکش کن نسخه کاملشو بریز هیچ مشکلی هم پیش نمی اد
بچه ها شما چجور لپ تاپتون رو پارتیشن بندی کردید تورو خدا راهنمایی کنین.
الان 1 ماه خریدم ولی هنوز همون 1 پارتیشن(c) رو داره
بهترین نحوه پارتیشن بندی چیه؟!![]()
2تا سوالم برام پیش اومده.یکی راجب انتن که از پشت به لپتاب وصل میشه.چطوری فعال میشه انتنش تا یه چیزی نشون بده؟
و اینکه راجب ریفورب بودن دستگاه.والا صفحه های اول رو خوندم سرم درد گرفت نفهمیدم .چطوری میشه فهمید.اینو ساده و مفید توضیح بدید ممنون میشم.
سلام.اولش بهت توصیه میکنم که یک بک اپ از ویندوز اصلیت بگیری.یا با استفاده از نرم افزار های جانبی(Acronis true image) یک Image بگیری
و بعد هم با نرم افزار Acronis disc director پارتیشن بندیش کن.!
اول سیم انتن تلویزیونت رو وصل کن به تبدیل و تبدیل رو بزن به لپ تاپ.یا اینکه با همون انتنی که همراهشه سیگنالها رو بگیر که البته ضعیفه و بعید میدونم بتونی کاری باهاش بکنی.بعد هم از اموزش زیر استفاده کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته , من برام یه مشکلی پیش اومده بود, همون روزی که لپتاپ و خریدم وقتی رفتم خونه تا ویندوز و درایورهاش رو درست کنم , وقتی روشنش کردم خواستم اسم ویندوز و اسم اکانتم رو عوض کنم که بعد از تغییر ازم خواست Restart کنمش...
ری استارت کردن همانا و پریدن ویندوز اورجینال در همون اول بسم الله همانا !!!!
هیچ کسی هم تو 2 دقیقه اول خرید لپتاپش بک آپ نمیگیره!! خلاصه حتما بک آپ رو بگیر که مثل من تو هچل نیفتی!
حالا کسی میدونه چرا همچین مشکلی پیش اومده؟![]()
نمیدونم که چه مشکلی پیش اومده اما به نظر من همون بهتر که پریده!!بیخودی سنگینه و بعد ار مدت کوتاهی خیلی کند میشه.یه ویندوز معمولی بریزی روش که Active بشه و قابل اپدیت کردن باشه خیلی بهتر از اورجینالشون هست.
اصلا از این لپتاپ راضی نیستم کاش نخریده بودم
نه به نت وصل میشه
دکمه لمسی w که تنظیم اسپیکر هام بود هم وقتی لمسش میکنم روشن میشه ولی کار نمیکنهاول کار میکرد!نیاز به درایور داره مگه؟
اقای m.prodigy
این برنامه ای که گفتین رو pc جواب داد ولی روی لپ تاپم اینو میگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 ماه خریدم ولی 10 باز restore کردم سیستممو دیگه خسته شدم بخدا
هر چی بدیه سر ما دخترا میاد
اقا مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)