تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 113 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

12

ایا Dell XPS L502 مدل مولتی تاچ و 3 بعدی داره

در خبرها خوندم
    این لپ تاپ از دربی آلومینیومی و یونیزه شده بهره میبرد که اثر انگشت روی آن باقی نمي ماند. این لپ تاپ همچنین دارای ویژگی هايي چون، تجهیز به پردازنده ، رم شش گیگابایتی از نوع DDRIII و هارددیسکی با ظرفیت حافظه 640 گیگابایت است.این لپ تاپ قدرتمند همچنین به اسپیکرهای JBL که بسیار قدرتمند هستند مجهز است. نمایشگر براق این دستگاه با رزولوشن 768 × 1366 پیکسل، تصاویری بسیار با کیفیت را ارائه میدهد، حتی در زاویه 45 درجه افقی نسبت به خط عمود هم رنگها بسیار روشن و با کیفیت هستند. هرچند که این نوت بوک نمایشگر و یا فرستنده 3D ندارد، اما این لپ تاپ به کمک کارت گرافیکی قدرتمند، نرم افزار Nvidia's 3DTV Play و پورت HDMI توانایی اتصال به تلويزیونهای 3D و پخش سه بعدی روی آنها را نیز دارد.

این نوت بوک همچنین به یک کارت خوان 9 کاره، پورتهای هدفون، میکروفن، یک پورت eSATA که با USB مشترک است مجهز است. در قسمت پشت دستگاه نیز میتوانیم شاهد پورتهای HDMI, Ethernet, Mini Display، شیارKensington Lock و پورت USB 3.0 (پورت USB نسخه 3) باشیم و در سمت چپ نیز یک پورت USB دیگر نیز وجود دارد. تجهیز به وب کم 2 مگاپیکسلی از سایر ویژگی هاي این نوت بوک است. کارت گرافیک این لپ تاپ هم Nvidia GeForce GT435M است. این کارت گرافیک بسیار قدرتمند است. باید گفت که اگر به دنبال یک لپ تاپ همه کاره با قیمت مناسب می گردید که برای انجام کارهای سنگین گرافیکی، پردازشی و بازیهای گرافیکی مناسب باشد Dell XPS جدید گزینه مناسبی برای شما است به طور کلی عملکرد قدرتمند، تجهیز به صفحه نمایش لمسی Multi Touch، مجهز به پورت USB نسخه 3، تجهیز به نخستین وب کم Skype HD در نوت بوک ها و... از نکات مثبت و وزن نسبتا سنگین (البته به دلیل بدنه آلومینیومی) از نقاط ضعف این لپ تاپ است.این لپ تاپ 2.78 کیلوگرمی در رنگ های مشکی و نقره اي و با قیمت یک میلیون و 570 تا یک میلیون و 600 هزار تومان به بازار عرضه شده است.
    ایا این مدل لپتاپ در ایران هست اگه ممکنه مدل و قیمت بگین
    ممنون
    گرفتی ما رو عزیزم؟
    خب همین لپتاپیه که همه داریم اینجا راجع بهش اینهمه حرف میزنیمه دیگه !

قیمت لپتاپ هم با توجه به نوسانات اخیر نرخ دلار هر روز که خوبه , جدیدا روزی 2 بار هم عوض میشه !
    برای گرفتن قیمتش یه سرچ کوچیک تو گوگل انجام بدی به نتیحه میرسی...
    در ضمن گارانتی زیگورات هم تا جایی که میدونستم از بقیه گرونتره , اما تقریبا هم قیمت همین خبریه که نقل قول کردی.
    برای گرفتن سایر اطلاعات به صورت دقیقتر و منظم به سایت زیر یه سر بزن کمکت میکنه !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی , یا علی
    دوستان یعنی این مدل Dell XPS L502 لمسی و تاچ اسکریسنه
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

سلام
    هم مدل معمولی داره هم مدل تاچ اسکرین(فکر کنم این مدل تاچ اسکرین سه بعدی هم باشه)
    کانفیک این مدل مثل همون معمولی هاست اما قیمتش بالا تره

3. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

من یه مشکلی با این لپتاب دارم.این افیس 2010 از من سریال میخاد تا را بیفته چیکار کنم؟

5. این کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

من یه مشکلی با این لپتاب دارم.این افیس 2010 از من سریال میخاد تا را بیفته چیکار کنم؟
    معمولا افیس های نصب شده روی ویندوز اورجینال نسخه استارتر هستن که به درد نمی خورن پاکش کن نسخه کاملشو بریز هیچ مشکلی هم پیش نمی اد

7. 2 کاربر از amir2im بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بچه ها شما چجور لپ تاپتون رو پارتیشن بندی کردید تورو خدا راهنمایی کنین.
    الان 1 ماه خریدم ولی هنوز همون 1 پارتیشن(c) رو داره
    بهترین نحوه پارتیشن بندی چیه؟!

9. این کاربر از baranlmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

2تا سوالم برام پیش اومده.یکی راجب انتن که از پشت به لپتاب وصل میشه.چطوری فعال میشه انتنش تا یه چیزی نشون بده؟
    و اینکه راجب ریفورب بودن دستگاه.والا صفحه های اول رو خوندم سرم درد گرفت نفهمیدم .چطوری میشه فهمید.اینو ساده و مفید توضیح بدید ممنون میشم.

11. این کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

بچه ها شما چجور لپ تاپتون رو پارتیشن بندی کردید تورو خدا راهنمایی کنین.
    الان 1 ماه خریدم ولی هنوز همون 1 پارتیشن(c) رو داره
    بهترین نحوه پارتیشن بندی چیه؟!
    سلام.اولش بهت توصیه میکنم که یک بک اپ از ویندوز اصلیت بگیری.یا با استفاده از نرم افزار های جانبی(Acronis true image) یک Image بگیری
    و بعد هم با نرم افزار Acronis disc director پارتیشن بندیش کن.!

2تا سوالم برام پیش اومده.یکی راجب انتن که از پشت به لپتاب وصل میشه.چطوری فعال میشه انتنش تا یه چیزی نشون بده؟
    .
    اول سیم انتن تلویزیونت رو وصل کن به تبدیل و تبدیل رو بزن به لپ تاپ.یا اینکه با همون انتنی که همراهشه سیگنالها رو بگیر که البته ضعیفه و بعید میدونم بتونی کاری باهاش بکنی.بعد هم از اموزش زیر استفاده کن:

13. 2 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت karya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.اولش بهت توصیه میکنم که یک بک اپ از ویندوز اصلیت بگیری.یا با استفاده از نرم افزار های جانبی(Acronis true image) یک Image بگیری
    و بعد هم با نرم افزار Acronis disc director پارتیشن بندیش کن.!
    درسته , من برام یه مشکلی پیش اومده بود, همون روزی که لپتاپ و خریدم وقتی رفتم خونه تا ویندوز و درایورهاش رو درست کنم , وقتی روشنش کردم خواستم اسم ویندوز و اسم اکانتم رو عوض کنم که بعد از تغییر ازم خواست Restart کنمش...
    ری استارت کردن همانا و پریدن ویندوز اورجینال در همون اول بسم الله همانا !!!!

هیچ کسی هم تو 2 دقیقه اول خرید لپتاپش بک آپ نمیگیره!! خلاصه حتما بک آپ رو بگیر که مثل من تو هچل نیفتی!

حالا کسی میدونه چرا همچین مشکلی پیش اومده؟

15. این کاربر از karya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

درسته , من برام یه مشکلی پیش اومده بود, همون روزی که لپتاپ و خریدم وقتی رفتم خونه تا ویندوز و درایورهاش رو درست کنم , وقتی روشنش کردم خواستم اسم ویندوز و اسم اکانتم رو عوض کنم که بعد از تغییر ازم خواست Restart کنمش...
    ری استارت کردن همانا و پریدن ویندوز اورجینال در همون اول بسم الله همانا !!!!

هیچ کسی هم تو 2 دقیقه اول خرید لپتاپش بک آپ نمیگیره!! خلاصه حتما بک آپ رو بگیر که مثل من تو هچل نیفتی!

حالا کسی میدونه چرا همچین مشکلی پیش اومده؟
    نمیدونم که چه مشکلی پیش اومده اما به نظر من همون بهتر که پریده!!بیخودی سنگینه و بعد ار مدت کوتاهی خیلی کند میشه.یه ویندوز معمولی بریزی روش که Active بشه و قابل اپدیت کردن باشه خیلی بهتر از اورجینالشون هست.

17. 2 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اصلا از این لپتاپ راضی نیستم کاش نخریده بودم
    نه به نت وصل میشه
    دکمه لمسی w که تنظیم اسپیکر هام بود هم وقتی لمسش میکنم روشن میشه ولی کار نمیکنهاول کار میکرد!نیاز به درایور داره مگه؟
    اقای m.prodigy
    این برنامه ای که گفتین رو pc جواب داد ولی روی لپ تاپم اینو میگه:

1 ماه خریدم ولی 10 باز restore کردم سیستممو دیگه خسته شدم بخدا
    هر چی بدیه سر ما دخترا میاد
    اقا مشکل از چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •