تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 475 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

سلام دوستان
    من ميخاستم يه تبلت بردارم که خيلي قيمتش بالا نباشه ولي ديدم تبلت هاي ارزون قيمت خيلي بدرد بخور نيستند
    به خاطرهمين ميخام يه تبلت مناسب با بوجه ي 600 هزارتومن بردارم.
    انتظاراتم هم ايناست:
    صفحش ضد خش باشه
    سي پي يوش دو هسته اي باشه
    نسخه ي آندرويدش 3 به بالا باشه و قابليت ارتقا به ورژن هاي بالاتر آندرويد رو داشته باشه
    کيفيت صفحش عالي باشه
    و براي بازي و ديدن فيلم و.. مناسب باشه
    صفحه نمايشش هم 7 اينچ باشه بهتره

دوستان چي پيشنهاد ميکنيد؟؟
    تبلت 7 اینچی با این مشخصات میشه galaxy tab 7 plus که الان زیر 1 میلیون نیست
    اگر تبلت برای گیم و فیلم میخوای، مطمئن باش 7 اینچی برات مناسب نیست و از خریدش پشیمان میشی
    یک ماه پیش میتونستی ایسوس ترنسفورمر را حدود 600 بخری ولی الان شده 750
    دیجی کالا یک مدل lenovo k1 داره و هنوز قیمتش 666 با گارانتی سازگار
    این تبلت چیزی کمتر از ترنسفومر نداره و اندروید 4 براش خواهد آمد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abolfazl_Real's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

تبلت 7 اینچی با این مشخصات میشه galaxy tab 7 plus که الان زیر 1 میلیون نیست
    اگر تبلت برای گیم و فیلم میخوای، مطمئن باش 7 اینچی برات مناسب نیست و از خریدش پشیمان میشی
    یک ماه پیش میتونستی ایسوس ترنسفورمر را حدود 600 بخری ولی الان شده 750
    دیجی کالا یک مدل lenovo k1 داره و هنوز قیمتش 666 با گارانتی سازگار
    این تبلت چیزی کمتر از ترنسفومر نداره و اندروید 4 براش خواهد آمد
    کيفيت صفحه نمايشش چطوره؟ چون خود دي جچي کالا نقطه ي ضعفشو زده : روشنایی صفحه نمایش در مقایسه با روشنایی صفحه های نمایش رقبای هم رده خیلی عالی نیست

صفحش زد خشه؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان شما از اين سايت iranshipping.ir خريد كردين؟؟؟ خيلي قيمت هاش ارزان تموم ميشه و گمرك هم نميخوره. تبلت هاي متنوعي هم داره. تبلت Wopad M12 رو ديدم با اپل برابري ميكنه. ارزش خريد داره؟؟؟ خيلي راضي هستن ولي رمش 512 هست و نميدونم به اندرويد 4 آپديت بشه يا نه. در ضمن اين تبلت ها كه اندرويدي هستن مودم هاي 3 جي رو ساپورت ميكنه. آيا تبلت هاي بدون سيم كارت اندرويدي ايسوس و ايسر هم ساپورت ميكنه؟ اگه اينطور باشه تنوع خريد بالاتر ميره.
    من تبلت ميخوام كه امكانات ير رو داشته باشه و كيفيت ساخت و جنسش خوب باشه و خرابي نداشته باشه.
    مشخات مورد نياز:
    1- صفحه نمايش با كيفيت و شفاف و تاچ روان و قوي و تاچش چند حالته باشه. صفحه نمايش در حد IPS يا Pls TFT
    2- اسپيكر با كيفيت و قوي داشته باشه با صداي مناسب
    3- قابليت سيمكارت داشته باشه يعني 3G براي اينترنت . يا اگر نداره قابليت ساپورت مودم هاي 3 جي رو داشته باشه. چون تبلت هاي چيني همه ساپورت ميكنه
    4- پورت usb داشته باشه براي هارد و فلش و دي وي دي رايتر
    5- رم كمتر از 1 گيگ نباشه
    6- دوربينش و وبكمش كيفيت اچ دي يا فول اچي دي داشته باشه دوربينش كمتر از 3.15 سامسونگ نباشه و وبكمش هم كمتر از 2 مگاپيكسل نباشه
    7- به اندرويد 4 ارتقاء پيدا كنه.
    8- شارژ باطريش بالا باشه
    با سپاس از همه دوستان
    Last edited by mrmostafa; 31-01-2012 at 13:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

کيفيت صفحه نمايشش چطوره؟ چون خود دي جچي کالا نقطه ي ضعفشو زده : روشنایی صفحه نمایش در مقایسه با روشنایی صفحه های نمایش رقبای هم رده خیلی عالی نیست

صفحش زد خشه؟

صفحه نمایش ضد خشه و از لحاظ کیفیت بهتر از ایسر و کمی پایینتر از آیپد و ترنسفورمر

چند تا مزیت که در نظر اول من دیدم: باتری قابل تعویض، کیس محکم، فلش دوربین، وبکم hd
    این ریویو را هم بخوان
    همه مشخصات و وزن را هم در نظر داشته باش
    *یکی از دوستان هم که میخواست بخره دیروز از نمایندگی سازگار در تهران قیمت گرفت 750

6. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تبلت Onda VI40 كسي ميدونه خوبه يا نه؟؟؟
    Onda VI40 ICS android 4.0 1GB RAM 8GB 9.7 inch IPS 1024*768 1.5GHz Dual Camera

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

صفحه نمایش ضد خشه و از لحاظ کیفیت بهتر از ایسر و کمی پایینتر از آیپد و ترنسفورمر

چند تا مزیت که در نظر اول من دیدم: باتری قابل تعویض، کیس محکم، فلش دوربین، وبکم hd
    این ریویو را هم بخوان
    همه مشخصات و وزن را هم در نظر داشته باش
    *یکی از دوستان هم که میخواست بخره دیروز از نمایندگی سازگار در تهران قیمت گرفت 750
    صفحه نمايش ايسوس و آي پد Ips هستش كه تفكيك پذيري رنگ عاليه و شفاف و براي سامسونگ هم pls TFt هستش حالا بايد ببينيم براي لنوو چي هست؟؟
    راستي سيم كارت نميخوره بهش اينجوري فايده نداره نميشه بيرون به اينترنت وصل شد. البته اين تبلت هاي چيني اندرويد هستن مودم هاي 3جي رو ساپورت ميكنن نميدونم ايسوس و لنوو و ايسر هم ساپورت ميكنن يا نه؟؟ وگرنه من بين گالاكسي تب 8.9 با تبلت هاي چيني موندم چي بگيرم. گالاكسي همه چي داره جز مموري كارت و هارد 32 گيگ گرون تر ميشه ولي ايسوس و ايسر پورت usb 2.0 دارن ولي سيم كارت نميخورن. گيج شدم اساسي

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

صفحه نمايش ايسوس و آي پد Ips هستش كه تفكيك پذيري رنگ عاليه و شفاف و براي سامسونگ هم pls TFt هستش حالا بايد ببينيم براي لنوو چي هست؟؟
    راستي سيم كارت نميخوره بهش اينجوري فايده نداره نميشه بيرون به اينترنت وصل شد. البته اين تبلت هاي چيني اندرويد هستن مودم هاي 3جي رو ساپورت ميكنن نميدونم ايسوس و لنوو و ايسر هم ساپورت ميكنن يا نه؟؟ وگرنه من بين گالاكسي تب 8.9 با تبلت هاي چيني موندم چي بگيرم. گالاكسي همه چي داره جز مموري كارت و هارد 32 گيگ گرون تر ميشه ولي ايسوس و ايسر پورت usb 2.0 دارن ولي سيم كارت نميخورن. گيج شدم اساسي
    با بلوتوث این تبلتها میشه از gprs موبایل استفاده کرد و نیازی به دانگل نیست
    رزولوشن بیشتر اهمیت داره تا نوع پنل، چون 1024 دیگه کافی نیست
    Onda VI40 بلوتوث ، جی پی اس و ژیروسکوپ نداره

موتورولا XOOM MZ601 همه امکاناتی که میخوای داره ولی ساپورت نرم افزاری خوبی نداره
    Last edited by F R E E M A N; 02-02-2012 at 10:15.

10. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با بلوتوث این تبلتها میشه از gprs موبایل استفاده کرد و نیازی به دانگل نیست
    روزلوشن بیشتر اهمیت داره تا نوع پنل، چون 1024 دیگه کافی نیست
    Onda VI40 بلوتوث ، جی پی اس و ژیروسکوپ نداره

موتورولا XOOM MZ601 همه امکاناتی که میخوای داره ولی ساپورت نرم افزاری خوبی نداره
    در مورد زوم كه شنيدم زياد جالب در نيومد و تقاضاي آنچناني نداره. چون ساپورت خيلي مهم هست. بديه اندرويد اينه كه يكپارچه نشده و رام هاي جداگانه داره ولي ويندوز 8 كه بياد راحت به تمام تبلت هايي كه سخت افزار سازگارش رو داشته باشه ميشه نصب كرد به راحتي چون يكپارچه هست. واسه همين بين ويندوز و اندرويد موندم خيلي ميگن اندرويد ولي ويندوز براي نصي برنامه و مسنجرها و استفاده وي پي ان و نصب زبان roseta كه نياز به درايو مجازي داره ويندوز راحت تر و بهتر هست ولي از طرفي براي ويندوز 8 بايد تا مهرماه آينده صبر كرد زمان زياديه.
    آخه با گوشي دردسر داره بايد حتما اونم همراهت باشه و وصل باشه به اون و اينكه آيا سرعت همون باشه يا نه. من با سيم كارت داخل گلاكسي تب 8.9 تست كردم با سرعت عالي مياورد صفححات رو.
    حالا امروز قيمت كردم گالاكسي تب 8.9 970 تومان ولي سايت آل ديجيتال زده 910 تومان.
    اين تبلت هم 2 تا سيستم عامل داره اندرويد و ويندوز 7:
    Gemini Pro Tab 10.1 Inch Dual OS Tablet PC Window 7 + Android 2.2 32GB SSD 2GB Gray

به نظرت چطوره. من راستش ريسك نميكنم چيني بگيرم.
    اين ويو سونيك چطوره؟؟؟ 2 تا سيستم عامل دارش هم هستش.
    نظر خودت چيه با اون امكاناتي كه ميخوام. چون فقط گلاكسي هست كه امكانات من رو داره جز پورت usb 2.0 كه نياز به تبديل داره و مموري هم نميخوره و حجم 32 گيگ 100 هزار گرون تره. فكر كنم يه هارد 500 بگيرم بهتره به جاي 32 گيگ.
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

در مورد زوم كه شنيدم زياد جالب در نيومد و تقاضاي آنچناني نداره. چون ساپورت خيلي مهم هست. بديه اندرويد اينه كه يكپارچه نشده و رام هاي جداگانه داره ولي ويندوز 8 كه بياد راحت به تمام تبلت هايي كه سخت افزار سازگارش رو داشته باشه ميشه نصب كرد به راحتي چون يكپارچه هست. واسه همين بين ويندوز و اندرويد موندم خيلي ميگن اندرويد ولي ويندوز براي نصي برنامه و مسنجرها و استفاده وي پي ان و نصب زبان roseta كه نياز به درايو مجازي داره ويندوز راحت تر و بهتر هست ولي از طرفي براي ويندوز 8 بايد تا مهرماه آينده صبر كرد زمان زياديه.
    آخه با گوشي دردسر داره بايد حتما اونم همراهت باشه و وصل باشه به اون و اينكه آيا سرعت همون باشه يا نه. من با سيم كارت داخل گلاكسي تب 8.9 تست كردم با سرعت عالي مياورد صفححات رو.
    حالا امروز قيمت كردم گالاكسي تب 8.9 970 تومان ولي سايت آل ديجيتال زده 910 تومان.
    اين تبلت هم 2 تا سيستم عامل داره اندرويد و ويندوز 7:
    Gemini Pro Tab 10.1 Inch Dual OS Tablet PC Window 7 + Android 2.2 32GB SSD 2GB Gray

به نظرت چطوره. من راستش ريسك نميكنم چيني بگيرم.
    اين ويو سونيك چطوره؟؟؟ 2 تا سيستم عامل دارش هم هستش.
    نظر خودت چيه با اون امكاناتي كه ميخوام. چون فقط گلاكسي هست كه امكانات من رو داره جز پورت usb 2.0 كه نياز به تبديل داره و مموري هم نميخوره و حجم 32 گيگ 100 هزار گرون تره. فكر كنم يه هارد 500 بگيرم بهتره به جاي 32 گيگ.
    ممنونم
    خودت به اندازه کافی اطلاعات داری و میدونی که تبلتهایی مثل ویوسونیک اصلا جالب نیستن
    اگر میتونی تا اواخر تابستان آینده صبر کن و گرنه یک از همین تبلتهای high end اندرویدی را بخر
    به شاپینگهای دیجی کالا، تبلت شاپ و سانتک هم سر بزن شاید یکی با قیمت پایینتری داشته باشه

13. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abolfazl_Real's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اين تبلت Lenovo رو رفتم از نزديک ديدم وزنش خيلي خوب بود
    فقط چيني بود.
    Lenovo ها همشون چيني اند؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •