در مورد زوم كه شنيدم زياد جالب در نيومد و تقاضاي آنچناني نداره. چون ساپورت خيلي مهم هست. بديه اندرويد اينه كه يكپارچه نشده و رام هاي جداگانه داره ولي ويندوز 8 كه بياد راحت به تمام تبلت هايي كه سخت افزار سازگارش رو داشته باشه ميشه نصب كرد به راحتي چون يكپارچه هست. واسه همين بين ويندوز و اندرويد موندم خيلي ميگن اندرويد ولي ويندوز براي نصي برنامه و مسنجرها و استفاده وي پي ان و نصب زبان roseta كه نياز به درايو مجازي داره ويندوز راحت تر و بهتر هست ولي از طرفي براي ويندوز 8 بايد تا مهرماه آينده صبر كرد زمان زياديه.
آخه با گوشي دردسر داره بايد حتما اونم همراهت باشه و وصل باشه به اون و اينكه آيا سرعت همون باشه يا نه. من با سيم كارت داخل گلاكسي تب 8.9 تست كردم با سرعت عالي مياورد صفححات رو.
حالا امروز قيمت كردم گالاكسي تب 8.9 970 تومان ولي سايت آل ديجيتال زده 910 تومان.
اين تبلت هم 2 تا سيستم عامل داره اندرويد و ويندوز 7:
Gemini Pro Tab 10.1 Inch Dual OS Tablet PC Window 7 + Android 2.2 32GB SSD 2GB Gray
به نظرت چطوره. من راستش ريسك نميكنم چيني بگيرم.
اين ويو سونيك چطوره؟؟؟ 2 تا سيستم عامل دارش هم هستش.
نظر خودت چيه با اون امكاناتي كه ميخوام. چون فقط گلاكسي هست كه امكانات من رو داره جز پورت usb 2.0 كه نياز به تبديل داره و مموري هم نميخوره و حجم 32 گيگ 100 هزار گرون تره. فكر كنم يه هارد 500 بگيرم بهتره به جاي 32 گيگ.
ممنونم