تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 111 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستم به شلوارتون این سیو ها ی بنده س اگه یکی اون در و فقط رد کنه و سیو کنه و فایل ها رو دوباره برگردونه لطف بزرگی کرده
    صفحه قبل من سیو خودم رو گذاشتم، تازه هم از اینجا رد شدم
    اگه سون دارین از اون استفاده کنید

مگه با کپی کردن سیوها کار میکنه؟؟؟اگه راهی داره بگو ما که هر کاری کردیم نشد!
    بله میشه، فقط سیو قبلی رو پاک و جدید رو جایگزین میکنین

2. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام یه دی ال سی اومده Arguls_Tomb هست البته واسه اکس باکسه PC رو نمی دونم 460 مگ هست شب باید بذارم دانلود فقط توی xbox360iso هیچ کس نتونسته تغییر ات رو ببینه... باید یه سر به پیج بازی توی مارکت پلیس بزنم ببینم کارش چیه

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

انگار داره دعا میکنه، میگه پروردگارا، نسخه بعد را از این گونه باگ ها بدور بدار
    البته کار ترینر هم هست اونو زدم اینجوری شد تا حالا به باگ نخورده بودم

6. این کاربر از Davood_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

DARKSIDERZ II Short Review

This Is No Place For Corruption !

DSII در بین معدود بازیایی که تو تابستون امسال ریلیس شدن واقعا یکی از بهترینا بود ، داستان بازی با محوریت هدف شخصی کرکتر اصلی بازی یعنی Death و هدف کلی از بین بردن

Corruption ، دنبال میشه . داستان درکل خوب بود البته ایراد کم نداشت مثلا پایان گنگش ،نمیتونم زیاد درموردش صحبت کنم ولی از پایانش خیلی متوجه نشدم زیاد مانور داده نشد رو

پایان بازی ،دیالوگا گاهی از سخت بودن فراتر میرف ک فک کنم یه Native به زور متوجه دیالوگا میشد ! شخصیت پردازی خوب بود مخصوصا کرکتر Death ک خیلی خوب میشد باش ارتباط

برقرار کرد البته این به صداگزاریه خوب بازی هم برمیگرده ،اصن کم و کسری نداره صداگزاری، فقط موسیقی بازی گاهی اوقات اصن با اتمسفر بازی جور درنمیاد مخصوصا مرحله Earth !

یه خورده هم شبیه کاراری دیگه Jesper Kid هسش مثلا AC ! گرافیک هنری بازی خیلی حرفا واسه گفتن داره در مقابل گرافیک فنی ضعیف بازی ! محیطای بزرگ و با جزئیات ک خیلی

به اتمسفر بازی کمک کرده ولی از نظر فنی ضعیف هسش مثلا تکسچرا واقعا رو اعصابن ،خیلی بهتر میتونسن باشن ! هرچند پچ بعدن ریلیس شد ...نوشدارو پس از مرگ Death !

Design مرحله ها واقعا عالی و متفاوت بااتمسفر منحصر به فردشون ، خیلی رو بازی تاثیر داشت ، طراحی محیط و دشمنا و Boss ها و... عالی بودن !

نقطه ی اوج بازی: گیم پلی ! گیم پلی اکشن همراه با المانای RPG ! از زاویه اکشن اگه نگا کنیم عالی بود ولی بازم یه خورده حس تکراری بود دس میده به آدم ! کرکتر واقعا خیلی جا

داشت واسه حرکتای بیشتر ...Fight ها خیلی بهتر میتونس بشن اگه رو قدرتای اکشن کرکتر بیشتر کار میشد ولی بازم عالی بود ، Boss ها حرف نداشتن مخصوصا Guardian که با

موزیک جسپر همراه بود و هیچ وقت یادم نمیره ! حماسی بود ! یکی از بهترین Boss Fight هارو داشت با خلاقیت و قلق خاصی ک باس به کار میرفت ...از دید RPG نگا کنیم با توجه به

محیط بزرگ بازی بازم جا داشت که بیشتر کار شه ، Skill Point ها خییلی جالب هسن و واقعا به تنوع بازی کمک زیادی کردن ، تنوع زیاد اسلحه ها با قدرتای خاصی ک هر کدوم دارن مث

Arcane ...Critical Damage ...و...که واقعا تو Fight ها بی تاثیر نیسن ...،Puzzle های بازی هم عالی و سخت بودن ...آدمو یاد استاد Portal میندازه !دی ! خیلی خوب قرارداده شدن

بودن این Puzzle ها با منطق درست و خاصی ...گیم فقط بزن بکش نبود مث خیلی از گیمای امروزی ! خیلی خوشم اومد از قسمت Puzzle ها ...عالی بود !

درکل بازی واقعا ارزش بالایی داره !

گیم پلی = 9

طراحی و گرافیک : 8.7

موسیقی و صداگزاری : 8.7

داستان : 7

8.5 ! Highly Recommended !

(Beated in Apocalypse difficulty ...26Hourz)

+

Gaurdian Song

9/19/2012

C'ya !
    Last edited by mjorh; 19-09-2012 at 10:28.

8. 11 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سام من یه جا گیر کردم نمی دونم چشه من یه کاری باید میکردم نکردم یا این کرکی کفتیش خرابه !!!!

همون اولایه بازی که میگه باید اتش کوه ها رو برگردونی من تویه یه قلعه هست که فکنم یه دریچه هم هست که اونو باید باز کنم گیر کردم هر جا رم میگردم جلوتر چیزی نیست برم!!!

the couldron
    اسم قلعه فکنم همینه !
    فقط نگین مشکل کرک این آپدیت و این کوفتاست که گریه میکنم چون نداگسترم و شبانه ندارم بخوام دنلود گیگ بزنم !!!!
    عکسم هر کاری میکنم نمی گیره !!!
    آهای کسی نبود درد ما رو دوا کنه !!!!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون موارد اول تو پی سی نیست ولی اون پرتال تو پی سی هست!!!
    پورتال تو پی سی نیستش.

مگه با کپی کردن سیوها کار میکنه؟؟؟اگه راهی داره بگو ما که هر کاری کردیم نشد!
    نه کار نمیکنه مسخره بازی هستش سیو هاش 8 که بهش دادم 1نمره واسه سیو ها ویک نمره واسه اینکه 5تا Helth upgrade داری ولی میمیری شد دو نمره کم از 10 میشه 8 نمرش.

علی جان پس اون آیتمی که می گید وولگوریم میفروشه لول 40 میاد فقط توی PC هست! واسه همون من ندارمش
    من نمیدونم ولی اگه بشه بالاتر از لول 30 رفت قطعا انحصاری pc هستش پس برای اولین بار ایکس باکس دارها بسوزین تلافی دروغ Alan Wake که روزای اول گفتن واسه pc میاد ولی چند هفته مونده به اکران بازی اعلام کردن نمیاد.
    احتمالا آپدیت هایی که همش داره واسه پی سی میاد حالشو میبرم حصابی تلافی Alan Wake دربشه.

یه سوال تا حالا توی نایتمیر کسی تموم کرده؟ می خوام بدونم در پایان بازم نیو گیم پلاس میده؟ اگه میده دیگه زیاد ور نرم توی این دور اول و همه یافتنی ها رو بذارم واسه پلاس
    تایتیمر دهگه چیه؟

نه بابا آقای STEFANELLI اعلام کرده که به هیچ عنوان ++NG در بازی نخواهیم داشت.

سلام یه دی ال سی اومده Arguls_Tomb هست البته واسه اکس باکسه PC رو نمی دونم 460 مگ هست شب باید بذارم دانلود فقط توی xbox360iso هیچ کس نتونسته تغییر ات رو ببینه... باید یه سر به پیج بازی توی مارکت پلیس بزنم ببینم کارش چیه
    لینک PC رو حتما واسه من بزار حتما حتما حتما حتما حتما من دور پنجم آخرشم.مرررررررررررررررررر رررررررررسی آرمین.

11. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آهای کسی نبود درد ما رو دوا کنه !!!!
    ببینید شما باید با کلید های WSDA اون رو بچرخونید چرخوندنو یاد بگیرین مثلا متوقف شد باکلید W کلید S رو بزنین تا ادامه بده یا مثلا بعد از S کلید A رو بزنین که چند دور بچرخونتش.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

اه اه اه...
    داشتیم مثل آدم کروسیبل میرفتیم. تا ویو 72 4تا معجون خون داشتم+ 3تا معجون رث + ریپر مود آماده و خون و رث کاملا پر... رفتم ویو 73 از اون دایناسور یخی ها( که مارو منجمد میکنن) با اون آتیش پرتاب کن ها اومدن زدن مارو کشتن. حتی فرصت نکردم خونمو پر کنم...پدرم دراومد به اینجا رسیدم اونوقت بخاطر 3 ویو باید کل 25 تارو از اول برم...
    آقا من یه قدرتی گیرم اومده نمیدونم مال چیه. وقتی Execute میکنم خونم کامل پر میشه. چه آیتمی اینو میده؟!
    Last edited by IOG; 19-09-2012 at 15:51. دليل: سوال فوق! لطفا جواب بدید!

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سام و علیک دوستان
    آقا من یه جا گیر کردم .. تو سرزمین مرده ها در مرحله ی لرد دوم ، اونجا که میگه باید بری 3 تا روح رو بگیری بیاری .. دقیقا همونجا که اون لرده هست 3 تا دره که هیچ کذوم باز نمیشه .. جایی هم نمیبینم که برم .. تو همون روح اول موندم نمیدونم جا باید بگیرمش
    رو نقشه هم دایره طلایی همون جایی که من هستم رو نشون میده .. اگه باگ باشه بیچاره شدم رفت

این سیو ها ی بنده س اگه یکی اون در و فقط رد کنه و سیو کنه و فایل ها رو دوباره برگردونه لطف بزرگی کرده
    یعنی هیچ راهی نداره؟ باید از اول برم؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •