صفحه قبل من سیو خودم رو گذاشتم، تازه هم از اینجا رد شدم
اگه سون دارین از اون استفاده کنید
بله میشه، فقط سیو قبلی رو پاک و جدید رو جایگزین میکنینمگه با کپی کردن سیوها کار میکنه؟؟؟اگه راهی داره بگو ما که هر کاری کردیم نشد!
صفحه قبل من سیو خودم رو گذاشتم، تازه هم از اینجا رد شدم
اگه سون دارین از اون استفاده کنید
بله میشه، فقط سیو قبلی رو پاک و جدید رو جایگزین میکنینمگه با کپی کردن سیوها کار میکنه؟؟؟اگه راهی داره بگو ما که هر کاری کردیم نشد!
سلام یه دی ال سی اومده Arguls_Tomb هست البته واسه اکس باکسه PC رو نمی دونم 460 مگ هست شب باید بذارم دانلود فقط توی xbox360iso هیچ کس نتونسته تغییر ات رو ببینه... باید یه سر به پیج بازی توی مارکت پلیس بزنم ببینم کارش چیه
البته کار ترینر هم هست اونو زدم اینجوری شد تا حالا به باگ نخورده بودم![]()
DARKSIDERZ II Short Review
This Is No Place For Corruption !
DSII در بین معدود بازیایی که تو تابستون امسال ریلیس شدن واقعا یکی از بهترینا بود ، داستان بازی با محوریت هدف شخصی کرکتر اصلی بازی یعنی Death و هدف کلی از بین بردن
Corruption ، دنبال میشه . داستان درکل خوب بود البته ایراد کم نداشت مثلا پایان گنگش ،نمیتونم زیاد درموردش صحبت کنم ولی از پایانش خیلی متوجه نشدم زیاد مانور داده نشد رو
پایان بازی ،دیالوگا گاهی از سخت بودن فراتر میرف ک فک کنم یه Native به زور متوجه دیالوگا میشد ! شخصیت پردازی خوب بود مخصوصا کرکتر Death ک خیلی خوب میشد باش ارتباط
برقرار کرد البته این به صداگزاریه خوب بازی هم برمیگرده ،اصن کم و کسری نداره صداگزاری، فقط موسیقی بازی گاهی اوقات اصن با اتمسفر بازی جور درنمیاد مخصوصا مرحله Earth !
یه خورده هم شبیه کاراری دیگه Jesper Kid هسش مثلا AC ! گرافیک هنری بازی خیلی حرفا واسه گفتن داره در مقابل گرافیک فنی ضعیف بازی ! محیطای بزرگ و با جزئیات ک خیلی
به اتمسفر بازی کمک کرده ولی از نظر فنی ضعیف هسش مثلا تکسچرا واقعا رو اعصابن ،خیلی بهتر میتونسن باشن ! هرچند پچ بعدن ریلیس شد ...نوشدارو پس از مرگ Death !
Design مرحله ها واقعا عالی و متفاوت بااتمسفر منحصر به فردشون ، خیلی رو بازی تاثیر داشت ، طراحی محیط و دشمنا و Boss ها و... عالی بودن !
نقطه ی اوج بازی: گیم پلی ! گیم پلی اکشن همراه با المانای RPG ! از زاویه اکشن اگه نگا کنیم عالی بود ولی بازم یه خورده حس تکراری بود دس میده به آدم ! کرکتر واقعا خیلی جا
داشت واسه حرکتای بیشتر ...Fight ها خیلی بهتر میتونس بشن اگه رو قدرتای اکشن کرکتر بیشتر کار میشد ولی بازم عالی بود ، Boss ها حرف نداشتن مخصوصا Guardian که با
موزیک جسپر همراه بود و هیچ وقت یادم نمیره ! حماسی بود ! یکی از بهترین Boss Fight هارو داشت با خلاقیت و قلق خاصی ک باس به کار میرفت ...از دید RPG نگا کنیم با توجه به
محیط بزرگ بازی بازم جا داشت که بیشتر کار شه ، Skill Point ها خییلی جالب هسن و واقعا به تنوع بازی کمک زیادی کردن ، تنوع زیاد اسلحه ها با قدرتای خاصی ک هر کدوم دارن مث
Arcane ...Critical Damage ...و...که واقعا تو Fight ها بی تاثیر نیسن ...،Puzzle های بازی هم عالی و سخت بودن ...آدمو یاد استاد Portal میندازه !دی ! خیلی خوب قرارداده شدن
بودن این Puzzle ها با منطق درست و خاصی ...گیم فقط بزن بکش نبود مث خیلی از گیمای امروزی ! خیلی خوشم اومد از قسمت Puzzle ها ...عالی بود !
درکل بازی واقعا ارزش بالایی داره !
گیم پلی = 9
طراحی و گرافیک : 8.7
موسیقی و صداگزاری : 8.7
داستان : 7
8.5 ! Highly Recommended !
(Beated in Apocalypse difficulty ...26Hourz)
+
Gaurdian Song
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9/19/2012
C'ya !
Last edited by mjorh; 19-09-2012 at 10:28.
آهای کسی نبود درد ما رو دوا کنه !!!!
پورتال تو پی سی نیستش.اون موارد اول تو پی سی نیست ولی اون پرتال تو پی سی هست!!!
نه کار نمیکنه مسخره بازی هستش سیو هاش 8 که بهش دادم 1نمره واسه سیو ها ویک نمره واسه اینکه 5تا Helth upgrade داری ولی میمیری شد دو نمره کم از 10 میشه 8 نمرش.مگه با کپی کردن سیوها کار میکنه؟؟؟اگه راهی داره بگو ما که هر کاری کردیم نشد!
من نمیدونم ولی اگه بشه بالاتر از لول 30 رفت قطعا انحصاری pc هستش پس برای اولین بار ایکس باکس دارها بسوزین تلافی دروغ Alan Wake که روزای اول گفتن واسه pc میاد ولی چند هفته مونده به اکران بازی اعلام کردن نمیاد.علی جان پس اون آیتمی که می گید وولگوریم میفروشه لول 40 میاد فقط توی PC هست! واسه همون من ندارمش
احتمالا آپدیت هایی که همش داره واسه پی سی میاد حالشو میبرم حصابی تلافی Alan Wake دربشه.
تایتیمر دهگه چیه؟یه سوال تا حالا توی نایتمیر کسی تموم کرده؟ می خوام بدونم در پایان بازم نیو گیم پلاس میده؟ اگه میده دیگه زیاد ور نرم توی این دور اول و همه یافتنی ها رو بذارم واسه پلاس
نه بابا آقای STEFANELLI اعلام کرده که به هیچ عنوان ++NG در بازی نخواهیم داشت.
لینک PC رو حتما واسه من بزار حتما حتما حتما حتما حتما من دور پنجم آخرشم.مرررررررررررررررررر رررررررررسی آرمین.سلام یه دی ال سی اومده Arguls_Tomb هست البته واسه اکس باکسه PC رو نمی دونم 460 مگ هست شب باید بذارم دانلود فقط توی xbox360iso هیچ کس نتونسته تغییر ات رو ببینه... باید یه سر به پیج بازی توی مارکت پلیس بزنم ببینم کارش چیه
ببینید شما باید با کلید های WSDA اون رو بچرخونید چرخوندنو یاد بگیرین مثلا متوقف شد باکلید W کلید S رو بزنین تا ادامه بده یا مثلا بعد از S کلید A رو بزنین که چند دور بچرخونتش.آهای کسی نبود درد ما رو دوا کنه !!!!
اه اه اه...
داشتیم مثل آدم کروسیبل میرفتیم. تا ویو 72 4تا معجون خون داشتم+ 3تا معجون رث + ریپر مود آماده و خون و رث کاملا پر... رفتم ویو 73 از اون دایناسور یخی ها( که مارو منجمد میکنن) با اون آتیش پرتاب کن ها اومدن زدن مارو کشتن. حتی فرصت نکردم خونمو پر کنم...پدرم دراومد به اینجا رسیدم اونوقت بخاطر 3 ویو باید کل 25 تارو از اول برم...
آقا من یه قدرتی گیرم اومده نمیدونم مال چیه. وقتی Execute میکنم خونم کامل پر میشه. چه آیتمی اینو میده؟!
Last edited by IOG; 19-09-2012 at 15:51. دليل: سوال فوق! لطفا جواب بدید!
دوستان اینم مشخصات من:
فقط لطفا بگین Health Regen چیه؟
اینم سلاح هام:
یعنی هیچ راهی نداره؟ باید از اول برم؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)