سلام اقای iran2008
من می دونم شما می خواهید به جواب برسید ولی خواهشا تا وقتی که پستتان تو صفحه است دوباره پست را تکرار نکنید.
در مورد سوالتان تا انجا که دیدم و خواندم اگر شما با تعدادی پی سی بخواهید یک شبکه که یک سیستم سرور داشته باشه بسازین باید روی تمام کامپیوتر ها نرم افزار های مورد نیازشان زا نصب کنید .البته برای حالت شبکه تعداد زیادی از نمر افزار ها نصخه شبکه دارن( تمام انتی ویروس ها و فایر وال ها رو خبر دارم بهمچنین تعدادی از ترن افزار ها) که با نصب انها روی هر سیستم می تونید از طریق سرور انها را تنظیم کنید. در مورد تنظیمات کاربری اطلاع دقیقی ندارم ولی دیدم که روی سیستم هایی که می خوان کاربر های مورد نیاز که بعضی هاشون تو چند سیستم مشترک است را بر اساس اختیارات مورد نیازشان هست که از در سرور هم دست رسی هایی برای هر کاربر را مثل دسترسی به اینترنت و فضای روی سرور و استفاده از سروس ایمیل داخل شرکت تعریف کردن
در مورد سیستم های کلاینتی که دیگر بجای پی سی چند تا کلاینت (تین کلاینت تو روزنامه ها دیدم برای یک برند نمی دونم درست می گم یا نه)به سرور وصل می شن دیگر رو ان سیستم ها یک سیستم عامل خاص انها نصب میشه که نرم افزار های مورد نیازشون رو از سرور می گیرن و همچنین تمام احتیاجاتشون و کاربری هاشون هم در سرور ظاهرا تعریف میشه
این شبکه ها رو معمولا تو ادارت خیلی کوچیک که کاربراش معمولا کارهای خیلی ساده می کنن می زارن چون در غیر این صورت احتیاج به یک سرور فوق العاده قوی و فوق العاده گران نیاز است.
همینقدر اطلاعات داشتم
ببخشید .gif)
اگر بیشتر منتظر بمانید شاید از کسانی که این شبکه ها را ساختن بتونن بیان راهنمایی کنند ولی پیشنهاد می کنم در کنار صبر تو گوگل هم در مورد شبکه جستجو کنید و
همچنین تو همین بخش و بخش مقالات و زیر مجموعه هاش بتونین اطلاعات بیشتری پیدا کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید